Dodaj do ulubionych

Krakowska Wisła wciąż szuka piłkarzy

19.07.05, 01:40
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Krakowska Wisła wciąż szuka piłkarzy IP: 62.69.200.* 19.07.05, 07:51
      Codziennie zagladam na wiadomości sportowe, a tam tylko o Wiśle... A nadmuchany
      balon pęknie jak zawsze, w poczatkowej fazie rozgrywek europejskich, z jakimś
      cieniasem z piłkarskiej Europy "B".
      • Gość: skok Obawiam sie ze masz racje wszystko pierdutnie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 09:30
        w sierpniu . Engel to duży farciarz ale tym razem mu sie nie poszczęści.

Oto co usłyszałem od któregoś z piłkarzy Wisły na pytanie, co wniósł trener Engel;

- Parę fajnych zagrań.

Ręce mi opadły.Ale obym nie miał racji, bo Cupiał sie wq.i , a narazie tylko
        Wisła ma jakieś małe bo małe szanse na wejście do LM
    • Gość: bender Krakowska Wisła wciąż szuka piłkarzy - pytanie: IP: 213.135.37.* 19.07.05, 08:39
      a gdzie się rozbiegli piłkarze? Pouciekali gdzieś ?
    • Gość: patrykbj LM IP: *.com / 195.18.251.* 19.07.05, 09:30
      Bez jaj. Nie jestem fanatykiem ani malkontentem polskiej pilki ale "wzmocnienia"
      Wisly to jest czad poprostu.
      Wiadomo jedni odchodza drudzy przychodza.
      Tyle ze aspiracje jakie ma krakowski klub nijak sie maja do wzmocnien.
      Bo sorry ale Kosmalski, Penksa, Dudka czy Burkhard to obecnie nie sa faceci na
      LM.
      Podstawy klub ma dobre tyle ze po sprzedaniu Zurawia za te kase jesli sie chce
      awansowac to trzebaby bylo kupic pilakrza o podobnej klasie.
      Fakt ze moze i z tej druzyny bedzie chleb bo Golos, Brozkowie i dosiwadczeni
      pilkarze to moze byc mieszanka.
      Nie sadze jednak ze LM zawita do Polski choc chcialbym bardzo.
    • serwal KRAKÓW 19.07.05, 09:41
      "Wisla" to najlepszy klub w Polsce. Niech zwyciezy "Wisla".
    • Gość: siepacz pożal się boże fachowcy IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 19.07.05, 09:50
      Bardzo lubię, jak za pisanie o piłce biorą się imbecyle, który nie wiedzą
      nawet, że Oergryte jest w Szwecji, a nie w Norwegii.
      • szczepan2 Re: pożal się boże fachowcy 19.07.05, 11:42
        Za Norwegie faktycznie wielkie brawa panie ekspercie Jawor. Czy na
        korepetycjach ze sztuki pismaczej ominął Pan zajecia z deklinacji? Jukka to
        takie samo imię jak Marek (by trzymac sie kontekstu). Skoro Markowi to Jucce.
        To tylko polszczyzna, nie trzeba sie bać.
        • Gość: Darek Re: pożal się boże fachowcy IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 14:26
          Jeśli już się chcemy czepiać to Jukce
    • Gość: Enol@ G@y Duzo pilkarzy jest tez w Mongolii i w Iranie IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.07.05, 11:59
    • Gość: chris*** kupcie tego fina!!! IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 19.07.05, 13:21
      kupcie tego fina! mam duzo kolegow z finlandii i moge powiedziec, ze to
      rzetelni, spokojni i bardzo sympatyczni ludzie (to prawie regula)
    • Gość: momo Krakowska Wisła wciąż szuka piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:52
      Dudka, Burkhardt i Wasilewski... ale mi wzmocnienia! :P
    • Gość: fabiani Örgryte IS IP: 217.153.63.* 19.07.05, 15:58
      zdaje się że Örgryte IS to klub szwedzki a nie norweski... no ale Nasi
      dziennikarze wiedzą wszystko i są najmądrzejsi a może najmonddżejsi ? ;-)
    • Gość: o90 smierdzi ja na reymonta IP: 82.112.151.* 19.07.05, 16:52
      gdzie tu lamanie prawa czy regulaminu ?
      tak sie mowi w krakowie i koniec

SMIERDZI JAK NA REYMONTA
      • Gość: Youzeck Re: smierdzi ja na reymonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:38
        A SZUMOWINY I JEDNOKOMÓRKOWCE ŻYJĄ NA KAŁUŻY. TAK TEŻ SIĘ MÓWI W KRAKOWIE. Z
        RESZTĄ PO OSTATNICH WYDAŻENIACH NABRAŁEM DO TEGO PEWNOŚCI. Spotkałem niedawno
        faceta który żywi umiarkowaną sympatię do Craxy ale na ulicy nie chciałby
        spotkać jej kibiców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka