Gość: stand up IP: *.net.perfekt.pl 31.07.05, 21:12 Dobry tytuł artykułu :) Uśmiałem się na maksa. A Majdan zamiast pajacować będzie się musiał zabrać za treningi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy unieważnić pierwszą kolejkę IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.05, 21:14 Może więc unieważnić całą pierwszą kolejke? Przecież grali w niej piłkarze z niedozwolonymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Doda... IP: *.chello.pl 31.07.05, 21:15 Doda... Co?!?!? ZRÓB NAM LODA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO a co z opaską kapitańską? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
yeze Re: Radosław Majdan i pierścień Atlantów 31.07.05, 21:45 "Bardzo modne wśród piłkarzy są ostatnio gumowe opaski fundacji charytatywnych - Thierry'ego Henry'ego czy Lance'a Armstronga. Ich też nie będzie można wkładać." Pewnie UEFA zalozy wlasna Fundacje Na Rzecz Swoich Działaczy i tylko jej opaski będzie można nosić. Obecności innych przeboleć UEFA nie potrafi. "We care about football" bla bla bla. Im tylko zalezy na wlasnej kasie. Po takim zapisie w regulaminie, te wszystkie reklamowki UEFY z jednonogimi dziecmi tez chcącymi grać w piłkę są dla mnie gó.. warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Radosław Majdan i pierścień Atlantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:08 Dokładnie. W jaki sposób gumowa opaska może być na boisku zagrożeniem? Ile kontuzji zostało spowodowanych np. obrączką? Jak tak dalej pójdzie, to zakażą gry w korkach... --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Śmiejecie się z Majdana... 31.07.05, 21:54 ...śmiejecie się z siebie. Mamy takiego Beckhama i jego Viktorię, jakim jesteśmy narodem. Guzik znaczymy w światowej piłce i celebrities również mamy z lekka zaściankowe. Cieszyć się należy, że choćby jeden piłkarz, jest gwiazdą (gwiazdką) również poza boiskiem. Jakem hetero, Majdana uważam za całkiem przystojengo faceta i szczerze powiedziawszy wolę "kicz i pajacowanie" charakterystyczne dla niego niźli za przeproszeniem proste i szczere jak deska przed heblowaniem facjaty kopaczy, nie potrafiących wydukać prostego zdania. Już pomijam prosty fakt, że piłka nożna jest biznesem i branżą rozrywkową. Mało "twarzy"=mniej widzów=mniej kasy... i mniej dzieciaków, które chcą naśladować idolów. Proste, choć widać, że nie dla wszystkich w tym narodzie, który przez paredziesiąt lat niewoli nauczony został wdeptywania w ziemie wszystkiego co choćby na jeden odcień wyróżnia się z szarzyzny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan3000 Re: Śmiejecie się z Majdana... IP: *.5.15.vie.surfer.at 31.07.05, 21:58 A Majdan to narcyz,w najgorszym wiesniackim stylu,tak jak saganowki i ten drewniak szymkowiak-"gwiazdorzy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: Śmiejecie się z Majdana... IP: *.chello.pl 31.07.05, 22:23 Jak dla ciebie Majdan jest wzorem do nasladowania to wspolczuje.FIFA powinna zabronic tez farbowania wlosow bo to bardzo ciezki przypadek ktory dotknol naszych kopaczy.A co do Majdana to burak jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Re: Śmiejecie się z Majdana... 01.08.05, 10:06 Gość portalu: szczupak napisał(a): > Jak dla ciebie Majdan jest wzorem do nasladowania to wspolczuje.FIFA powinna > zabronic tez farbowania wlosow bo to bardzo ciezki przypadek ktory dotknol > naszych kopaczy.A co do Majdana to burak jakich malo Wiesz, mam już wystarczająco dużo lat, żeby nie szukać wzorów do naśladowania wśród gwiazd "ekranu i telewizji". Z resztą nigdy nie odczułem pokusy, by zostać piłkarzem. Jeśli FIFA miałaby zrobić to co sugerujesz, to kilka lat temu zachodnie ligi, byłyby pozbawione połowy graczy. Najwyraźniej nie rozumiesz dokąd zmierzam: jak zapytać dzieciaki na boisku kto jest ich idolem, to posypią się znane nazwiska. Również dlatego, że media chętnie mówią i piszą o gwiazdach. Gwiazda, żeby jej medialny wizerunek trwał jak najdłużej musi robić coś, co przyciąga uwagę widzów. Być może Majdan to burak: pewnie znasz go dobrze i osiągnąłeś w życiu wystarczająco wiele by nazywać bramkarza Wisły w ten sposób. Ja jednak w dalszym ciągu będę upierał się, że wolę w pomeczowych komentarzach posłuchać Majdana niż na przykład Ireneusza Jelenia. Wiem, rzecz gustu, rozumiem, że Irek ma liczną rzeszę fanów i znajdzie się nie jedna białogłowa która westchnie "jaki on piękny, elokwentny, super nie zmanierowany gość"... Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Radek Majdan Radek !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 31.07.05, 22:27 Kufa wypowiedzi co niektórych pajaców w stylu Doda zrób nam loda są tak prymitywne jak wielu szlikowców w tym kraju ! Radek jest najlepszym Polskim bramkarzem co wiele razy udowodnił ( MS za Stanami czy jedyny piłkarz który nie przestraszył się gwiazdorów z Realu ) ! Jak by więcej było tak aktywnych i medialnych piłkarzy w tym kraju jak Radziu to by więcej dzieciaków trenowało piłkę nożną i może wreszcie podniusł by się poziom w naszej lidze ! Powodzenia Radek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: Robson ile klas podstawowki skonczyles? IP: *.chello.pl 01.08.05, 00:00 A moze dopiero zaczynasz?Jestes na poziomie Majdana,chyba dlatego jest Ci bliski Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Dla chcącego nic trudnego 31.07.05, 22:44 beda zakladac sobie prezerwatywy-tego nikt im nie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierscien Co to jest pierścień Atlantów?? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.07.05, 23:53 Co to jest pierścień Atlantów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Radosław Majdan i pierścień Atlantów IP: 213.17.133.* 31.07.05, 23:57 załosna para pajaców: średniej klasy bramkarz i załośnie fałszująca nimfomanka. od kiedy interia zafundowała im portal przestałam zagladac na interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LANCE ARMSTRONG TAK, ZOSTAŁEM PIŁKARZEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:36 po siódmym TdF mnie tak coś naszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg Kolejny skandal IP: 82.139.8.* 01.08.05, 19:40 Posadzić sędziów, którzy nie zauaważyli niedozwolnych błyskotek. Na pewno zostali skorumpowani!!! Odpowiedz Link Zgłoś