Dodaj do ulubionych

Wisła na godziny przed meczem w Atenach

• Gość: kibic_boksujacy a czy wiecie jak dobrze bukmacherzy płacą ...... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 23:40
      za porażkę Wisły. Sprawdzie kto z piłkarzy Wisły tak obstawiał (pewnie przez
      kogośc podstawionego)
    • Gość: lugas ponizej przecietnej IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:40
      niestety po raz kolejny pokazalismy gdzie nasze miejsce w europejskiej pilce.
      nie jestesmy w stanie wygrac ze sredniakiem. ale przynajmniej komentator dal z
      siebie wszystko :] ("ach no tak, bo to juz 2:0 jest":)
    • Gość: jaryf Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.midltn01.ct.comcast.net 23.08.05, 23:40
      wiadomo policjanci.do not count on them. KORONA mistrzem POLSKI i basta.FUCK
      YOU ALL PSEUDOKIBICE.
      • Gość: mnm Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:42
        A Artmedia w LM
        • Gość: es stawiam wiele, ze Gmoch spalil solidnego blanta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.05, 23:43
          przewroc sie synu, daj sie sfaulowac. tak jest, zuch chlopak.
      • Gość: Wisła!!!!!!!!!!!!! Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:43
        KOrona?? Kiedyś w stalowej woli słyszałem o koronie. To był ostatni raz. Kibic
        Wisły z Warszawy.
    • Gość: Dlaczego ???? Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.4web.pl 23.08.05, 23:43
      Żałość i niemoc. Wstyd i sromota. Nieudacznictwo. Czy naprawdę Kuźba, Penksa i
      Paulista mieli być zbawieniem dla Wisły????????? Gdzie są dzisiaj Kosowski i
      Gorawski ??? Gratuluję udanej polityki transferowej. W Europie znajdzie się
      jeszcze paru przechodzonych graczy, którzy szukają piłkarskiej emerytury
    • Gość: jacku Wisła Kraków,wstyd Polaków IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 23:43
      • Gość: modelisna Re: Wisła Kraków,wstyd Polaków IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:45
        "pierd.... synuś że słuchać nie można". Mam pytanie. Kto jest chlubą w tym
        stanie ligi?? Pomyśl zanim napiszesz. Kto dziś gra tak jak oni?? i odpowiedz to
        samo na koniec sezonu.
      • Gość: mac Re: Szacun dla Wisly i tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:49
        jacku i Tobie podobni dalibyscie spokoj.Mowia ze to nasza typowa cecha:
        narzekanie. Ja mimo calego meganiezadowolenia i niedosytu powiem, ze szacun dla
        Wisly.Jestem z Bydgoszczy, jesli to ma jakies znaczenie czy nie.Zalalbym pale
        teraz po tej porazce.Nie moglem usiedziec pierwszej czesci dogrywki przed
        telewizorem.Wielka szkoda.Ale jest cos co mnie bardziej zalamalo.Kumpla
        chcialem wyciagnac na miasto teraz a on mi pisze,ze spi.Czyli spal,nie ogladal
        wiekszej czesci meczu...KUTWA!!! I pewno znajdzie sie teraz mnostwo tych
        zdystansowanych, ktorzy powiedz mi ze za bardzo przezywam.To tylko mecz.Ale
        pieknie bylo wlasnie przezywac te momenty.Szkoda...ej szkoda.
    • Gość: zły no i zagrali... IP: 82.160.251.* 23.08.05, 23:44
      ...jak co roku. no comment.
    • Gość: JAG Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 23:44
      Niestety... Wisła zagra w UEFA. Walka była niesamowita, nie sgtrzelenie bramki
      w I połowie zemściło się okrutnie. Publiczności nie opuszczj Wisły..., mimo
      przegranej to i tak najlepszy obecnie klub piłkarski w Polsce.
    • Gość: webdesigner1921 Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:45
      Do przewidzenia
      • Gość: maz Dramat Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:54
        Czułem, że tak będzie. Zemściło w tym meczu się wszystko, każdy szczegół, każdy
        najdrobniejszy błąd. Wisła to drużyna przeklęta, tyle razy próbowali i za
        każdym razem efekt ten sam. Franek nie istniał, Brożek słaby, itd., itd.
        Jedynie Cantoro i Sobolewski harowali jak woły. Gdzie jest ten Uche i ta cała
        reprezentacyjna obrona. 4 gole stracone, nie można awansować przy aż tylu
        straconych. Na szczęście za "chwilę" mecze reprezentacji i szybko o tym
        zapomnimy.
        Pozdrawiam.
    • Gość: zziuttek Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.vo226.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:46
      No niestety nie dla nas kwitnie ananas
      • Gość: zenada Szpakowski, Engel i Majdan IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 23:56
        Szpakowski, Engel i Majdan - tym panom juz dziekujemy! Nic dobrego do polskij
        pilki noznej nie wnosza - pierwszy wnosi dramatyczna glupote, drugi - brak
        przewidywalnosci w taktyce, trzeci... jest po prostu do dupy z ta jego
        pierd*olnieta panienka...polscy beckhamowie. Normalnie az sie slabo robi na
        sama mysl.
        NIEPORADNOSC
        PRZYPADKOWOSC
        BRAK TAKTYKI
        GLUPOTA
        TRADYCYJNE POLSKIE CHAMSTWO...
        to sie wlasnie konczy zawsze w jeden spsob: wpier*dol!
        • Gość: JAG Re: Szpakowski, Engel i Majdan IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.05, 00:02
          Szpakowski zwyczajnie niec nie wnosi - jest dziennikarzem. Engel - trener z
          klasą, który jeszcze nie zakończył i mam nadziję nie zakończy pracy w Wiśle po
          tej trudnej porażce...?/!
          A Majdan... śledząc wszystkie jego interwnecjie w tym arcytrudnym meczu jest OK
          Nasze drużyny jeszcze są zbyt słabe.
          Trzymajmy za tych co w UEFA i za Wisłę,która tam dziasiaj dołączyła.
        • quwa Re: Szpakowski, Engel i Majdan 24.08.05, 00:09
          Tych panów zostaw w spokoju debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          Podziekuj lepiej staremu fletowi GMOCHOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jaca wielka kucha IP: *.cm.umk.pl 23.08.05, 23:48
      A ja uważam,że Wisła zagrała fatalnie. Bo kiedy po 15 min kontrolowali grę,
      powinni "przycisnąć" i do przerwy coś strzelić. Od razu by się Grekom
      odechciało. A tak wiedzieli, że po przerwie jeszcze mają swoją szansę. Ale i
      tak nieźle walczyli i gdyby nie pochopna kartka dla Sobola, pewnie by awansowali
    • Gość: thepooh Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.idea.pl 23.08.05, 23:50
      Wisla byla wielka, Engel znowu mistrzem !!!!!!!!!!!!! Wierze w Was w
      UEFA !!!!!!!!!!
      • Gość: poler ....no tak, ale kiedy to było IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 23:51
    • Gość: bljoza Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.aster.pl 23.08.05, 23:50
      dla czego? dla czego ? zapytają w Krakowie. Po pierwsze nie wiem .Po pierwsze i
      najważniejsze komentował szpakowski. dla niewtajemniczonych od kiedy żaba jest
      przy mikrofonie , to polska piłka jest w d....
      ps A MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wookie szacunek i podziekowanie dla Wisełki za oba mecze IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:52
      !!!!
    • Gość: realista Zienczuk patalachem meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:52
      jak mozna zepsuc taka sytuacje...Zienczuk jestes mega patalachem...a myslalesz
      ze gwiazdorem?
    • Gość: prypol Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:53
      MAJDAN IDZ SIE ZAJMIJ DODĄ !!!! ONA MA DWIE DUZE PIŁKI I MOŻESZ Z NIA
      POTRENOWAĆ WSUWANIE I WYSUWANIE !!!
    • Gość: jacek13n wisla nie zasluzyla na awans IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 23:53
      jedynie majdan pokazal sie z jak najlepszej strony. w kwestii zielinskiego to po prostu szkoda gadac. trener powinien sie go czym predzej pozbyc. paulista, gdyby grgal od pierwszej minuty, zdobylby pewnie co najmniej jadna bramke. oczywiscie trzeba tez zganic obrone wisly i paradoswiadczonego klosa. z druygiej strony pola fantastycznie (lub tylko szczesliwie) zagral bramkarz pao. wiwat pao! brak chwaly dla zwyciezonych.
      • Gość: wookie jaki zieliński mądralo? IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:56
        chyba z Legia Ci sie pomyliło, z ich trenerem...
    • Gość: Piotr Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.05, 23:54
      jak co roku. a moze by tak wydac te sto zlotych na psychologa. po prostu debile.
    • Gość: antykomuna Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:55
      Odebrać paszport temu komuś olisadebe,dwa lata miał core kolano a teraz zdrowy.
    • Gość: Bamako Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:55
      Jak przegrać wygrany dwumecz? Zapytaj w Krakowie :>
      • Gość: Niepocieszony MAJDAN to tylko Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:02
        Majdan może i jest dobry na polską pierwszą ligę, ale to nie jest poziom na
        Ligę Mistrzów. Zresztą cały zespół dał ciała, zamiast pilnować wyniku 2:1
        poszli do przodu i dostali bramkę na 3:1.
    • Gość: Jacek Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.highway.telekom.at 23.08.05, 23:55
      I tak gowno zostalo wyproszone z LM.Chca zarabiac , ale z gra kiepsko.I te
      pieniadze,ktore lezaly na boisku leza ,ale w Atenach.Rapid takie gowno ,a gra w
      LM. Umiejetnosci maja "zadne" ale walcza do konca a nawet dluzej.Wy mozecie
      probowac dalej moze za 150 razem uda sie.
    • Gość: wp Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.kalisz.mm.pl 23.08.05, 23:55
      WISŁA KRAKÓW WSTYD POLAKÓW
    • Gość: z$ No i wszystko wróciło do normy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:56
      Zawsze jak jest artykuł z tytułem w stylu" jeszcze nigdy zespół nie odrobił starty dwóch bramek" to pojawia sie polska drużyna i... niegdy nie mów nigdy :))
    • Gość: a no cóż... IP: *.int.contactpoint.pl / *.crowley.pl 23.08.05, 23:57
      dzięki za walkę... smutno, ale dzięki za te radosne chwile...
    • borek0 Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach 23.08.05, 23:58
      JAZDA JAZDA PADŁA GWIAZDA-dawno takiej padliny nieoglądałem
    • Gość: wg Wisla skisla... IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.05, 23:59
      no k..., to normalka przej...c wazne spotkania, i skad to sie wzielo, skoro w
      podrecznikach historii roi sie od "gloriow" jak Legnica, Grunwald, Wieden i
      niepopularne jak i aktualnie watpliwe teraz Lenino... gdziez ta wola
      zwyciestwa? - Engel, ktory zafundowal nam jedyny mecz z aliantami w ostatnich
      MS, a reszte prze....l teraz nam naopowiadal scenariuszy na temat co bedzie
      gdy, a my nie boj sie... (zwyciezymy!?) - osmieszyl nasza podejrzana juz
      meskosc dotkliwie... proponuje: w pizdiec rozwiazac jakakolwiek lige pilki
      noznej w bylym, aczkolwiek nie bardzo bylym Pe-eR-eLu, i tak ogladamy niemniej
      nudne inne ligi, wiec to nam przecietnym uzytkownikom rozmaitych ciezko-
      oplatnych mediow i tak wystarczy (w koncu czasem po ekranie przeleci ze
      zmiennym skutkiem jakis nasz pilkarz, anyway) do reprezentacji pchnac:
      braciniskopiennych jako obrone nizszych partii, giertycha od gornych pilek,
      leppera by obrone zwieral, a reszte, wlaczajac w to moich faworytow z LSD (wiem
      co pisze) i innych amokow z pokrewnych opcji, wszak nakradli tyle by kupic
      nawet Panathinaikos razem z korzystnym wynikiem, bym przed moim zejsciem doznal
      wreszcie radosnego przelewu (z lewego do prawego jaje)... i tak mi dopomoz...
      ktokolwiek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka