Gość: adr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:05 Nie mogliby się tak wszyscy dogadać i spuścić Real z ligi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Libertador - Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:06 Mistrzostwo Barcelony to smutny wypadek, ale w tym roku bedzie inaczej ! Hala Madrid ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangoor Re: - Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:48 Podobno najgorsze co się może zdarzyć człowiekowi to spełnienie marzeń (nie ma już o czym marzyć). Tobie to na szczęście nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkdeey Re: - Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:49 Visca el Barca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Barcelona a problem bramkarzy IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 23:08 Barsa od zawsze miała problemy z bramkarzami. A teraz, żeby było jeszcze śmieszniej, ci bramkarze, którzy Katalonię opuścili - nagle rozkwitają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 23:11 Gość portalu: adr. napisał(a): > Nie mogliby się tak wszyscy dogadać i spuścić Real z ligi? Owszem, mogliby. Myślę nawet, że tak zrobili. Tylko efektów nie widać. Widocznie piłkarze Realu dogadali się między sobą, że w lidze jednak zostaną ;) A jedyną drużyną, która nie brała udziału w umowie, była Barcelona. Jej wystarczy, że Real będzie niżej od niej w tabeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madridista Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.do.pl / *.generacja.pl 27.08.05, 23:15 Chyba sędziowie musieliby się dogadać bo inne drużyny niewiele krzywdy Realowi mogą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.aster.pl 27.08.05, 23:34 e, takie tam pieprzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YooteQ Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.pogaduszki.pl 28.08.05, 01:46 sedziowie to juz od dawna sa dogadani z laporta... SOY ORGULLOSO PORQUE SOY BLANCO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangoor Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:49 Murinho?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti98 Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:01 tak czy inaczej Barca najlepsza jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ludzie ! - Jaka niespodzianka??? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:46 to nie zadna niespodzianka ze farsa nie wygrala dla mnie zdziwieniem jest fakt ze alaves nie umialo strzelic branki tak slabemu bramkarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pana zdziwioneg Re: Ludzie ! - Jaka niespodzianka??? IP: *.tvgawex.pl 28.08.05, 11:03 A wiesz co dla mnie jest niespodzianką ? A wlaściwie zaskoczeniem... Poziom twojej inteligencji i poczucie obiektywizmu. To nic ze Barca całe spotkanie atakowała i nękała Bonano wszelkimi sposobami, to nic ze miała 2 słupki i poprzeczkę oraz 7 następnych 100% sytuacji przy jednej groźnej Alaves. To nic że Bonano zagrał mecz życia. Dla ciebie to żadna niespodzianka... W dodatku piszesz jeszcze kretyński komentarz za pewne nie olądając całego spotkania... Ogranij się troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:43 weź sie zamknij bo zara ciebie spuszczę uju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marla Singer Niechciani piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:34 I oto wyśmiewany ongiś Bonano pokazał klasę. Riquelme do spółki z Sorinem też zawsze utrudnią Barcy życie. Strach się bać co zrobi Saviola - obecnie Sevilla. Co ex-barcelonista to ex-barcelonista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Niechciani piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:52 No właśnie - Bonano w Barcelonie był naprawdę śmieszny, a teraz? Co to się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marla Singer Re: Niechciani piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:57 Ja tam nawet nie chcę myśleć gdzie gra obecnie "cudowny" goalkeeper DUTRUEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marla Singer Re: Niechciani piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:05 Boshesh zapomniałam , że jeszcze Kluivert w Valencii ma zakaz szlajania się po nocnych klubach ;))) Może będzie chociaż imprezował w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.kapelusz.pl / *.inet-siec.pl 28.08.05, 16:35 Burdelona to żałosny zespół! Galaktyczny REAL z Cosminho zniszczą wszystkich w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Bonano zatrzymał Barcelonę 29.08.05, 00:23 Ale po co tak piszesz? Przeciez to nic nie wnosi do dyskusji. Ja sobie moge napisac zamiast Real Madryt to Real Mierdas, ale po co. Czy to kogos do czegos przekonalo? Mysle, ze raczej zniechecilo do kibcow Realu. Zaczne jeszcze raz: dlaczego uwazasz, ze Barcelona to taki slaby zespol i na jakiej podstawie twierdzisz, ze Real wygra w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiTY Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:15 Barca jest świetna. Tym bardziej będę sie cieszył jak ją Real pojedzie na Nou Camp. Przyszedł czas na mistrza kraju i Puchar Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.08.05, 00:07 Autor wyraznie krytykuje Barcelone ale za to wychwala Real... jednostronniczosc: (... 17 okazji do zdobycia gola i dominacja gry to malo na wyjezdzie????? brakowalo wykonczenia ale napewno nie serca do walki... jesli nie ogladales mecz to nie komentuj zle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Bonano zatrzymał Barcelonę IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.05, 07:33 kazdy chcialby grac w realu he he dobre :) moze kazdy pedal albo metroseksualny zboczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaves_fan dw: beniaminkiem z Vitorii chyba, a nie Alaves :) IP: *.jim / 212.160.185.* 29.08.05, 09:00 Ehhh... Nie wiem czy wielcy znawcy w tej Wyborczej, czy też nie mają gdzie sprawdzić swoich informacji. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Kluivert - valencia IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.08.05, 22:33 a to dobre - rozwiaza z nim kontrakt, jak go znajda w nocnym klubie...tak sobie mysle, to prezydent bedzie wysylal dzialaczy klubu na nocne eskapady do wszystkich klubow w valencii i okolicach, by namierzyli holendra??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad kosla soc o barcelonie IP: *.udn.pl 08.11.05, 10:35 Barcelona jest najlepsza Hiszpanska druzyna to jest pewne,ale nie zawsze im wychodzi.A z Barcelony najbardziej lubie Et'o,Ronaldinho i Deco. Odpowiedz Link Zgłoś