barbi1 17.11.05, 09:16 Odsłaniam żaluzję, a tu śnieg! U Was też pada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: Śnieg 17.11.05, 09:19 podnoszę roletę ) a tu jakieś resztówki śniegowo- deszczowe na samochodach... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Śnieg 17.11.05, 09:22 odsłaniam zasłony, a tutaj resztki wczorajszego deszczu i właśnie pojawiło się słońce! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Śnieg 17.11.05, 09:23 no, no robi się coraz bardziej optymistycznie...kto "da więcej" ) Odpowiedz Link Zgłoś
daghmara Re: Śnieg nad morzem :))) 17.11.05, 09:24 u nas to samo. co prawda zapowiadali opady ale nie chcialo mi sie wierzyc. szkoda tylko ze temp. jest na + pozdrawiam daga i huba Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Śnieg nad morzem :))) 17.11.05, 09:26 Daghmaro mieszkasz nad morzem? Lubie zimę nad morzem... Spędziłam parę Sylwków nad morzem i w tym roku też się wybieram... Odpowiedz Link Zgłoś
daghmara Re: Śnieg nad morzem :))) 17.11.05, 09:35 od urodzenia w kolobrzegu mieszkam) tak to prawda nie ma nic piekniejszego niz zamarzniete molo, morze i snieg na plazy. w zimie o wiele ladniej jest nad morzem niz w lecie(nie ma tylu wczasowiczow), a i powietrze znacznie czystrze. pozdrawiam daga i huba Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Śnieg nad morzem :))) 17.11.05, 09:36 a jakie macie możliwości spacerowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Śnieg 17.11.05, 09:25 no co WY? snieg? u nas sliczna pogoda, swieci sloneczko... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Śnieg 17.11.05, 09:37 u nas sniegu nie ma jedynie troche szronu na samochodach po porannym przymrozku.... Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: Śnieg 17.11.05, 09:58 W Szczecinie mrozik zawital.Sniegu nie widac za to swieci sliczne sloneczko)) ehhh szkoda ze dla 4 miesiaczniaka to jeszcze za wczesnie na sanki .A ja juz bym go pociagala)) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Śnieg 17.11.05, 09:58 nic nie odlaniam, wygladam przez okno i ani sniegu ani slonca za to smutna szarosc widze Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Zima znowu zaskoczyła drogowców 17.11.05, 10:53 miała w nocy być, a nie była)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Zima znowu zaskoczyła drogowców 17.11.05, 10:54 po prostu świnia, a nie zima!) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Zima znowu zaskoczyła drogowców 17.11.05, 13:43 Wróciłam ze spaceru, brrrrr.... Nina ostatnio upodobała sobie spanie na świeżym powietrzu, potrafi pociągnąć nawet 2,5 godziny. W domu śpi 20- 40 minut, i czasem- w ramach cudu- godzinę. No więc chodzę z nią na dwór, tylko nie wiem, jak długo tak pociągnę, bo jest naprawdę zimno! I ten śnieg! Opatuliłam nas obie, Si i Pigma, czyli Pi i Sigma to przy nas laleczki barbi... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zima znowu zaskoczyła drogowców 17.11.05, 14:27 a u nas ta pogoda sie okazala zmyłką - śliczne słonce, ale zimno jak diabli Malgol wrocil do zwyczaju spania pod ciepłą kołderką, na szczescie, wiec spacer trwa tylko godzinke, bo dłuższy sie mlodziezy nudzi no, chyba ze idziemy do sklepu, albo na targ zreszta ostatnio chodzenie po parku to porazka, bo prawie nikogo nie ma i nic sie nie dzieje, wiec musimy chodzic po chodnikach i patrzec na ludzi i samochody z reguly chodzimy 2 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Śnieg 17.11.05, 17:08 no oczywiscie, ze u nas pada, a jakze! DESZCZ!!! do dupy ta irlandzka aura!!! Odpowiedz Link Zgłoś