Dodaj do ulubionych

Tomasz Frankowski: Adios!

01.09.05, 19:46
Szkoda Franka dla drugiej ligi, ale moze ona lepsza od mistrza pierwszej ligi
polskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomi Franek jestes Wielki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:48
      Dzieki za te wszystkie lata na Reymonta!
      • Gość: SCYZOR KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:01
        TYLKO KORONKA!!! POZDRAWIAM FRANKOWSKIEGO SWIETNY PILKARZ!!!
        • Gość: wewe Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.devs.futuro.pl 02.09.05, 06:28
          koronka jest przy babskich majtkach
          • Gość: sCK Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:25
            dokladnie tak czesto kibice korony uprawiaja milosc ze w sumie mozna ich tak
            nazywac - koronka!!!
            • s.e.w.a Re: KORONA KIELCE!!! 02.09.05, 10:27
              Gość portalu: sCK napisał(a):

> dokladnie tak czesto kibice korony uprawiaja milosc ze w sumie mozna ich tak
              > nazywac - koronka!!!

To jest komplement ? bo ja to tak zrozumialem
        • Gość: kszok Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.mi.gov.pl 02.09.05, 10:12
          KSZO!!!!
    • Gość: doc jak mu mleczaki powypadają to wróci... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.05, 20:02
      Janas też powinien go odesłać...
    • Gość: rafci Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:14
      skoro FRANEK strzelał bramki dla Wisełki,dla reprezentacji,to i dla
      drugoligowca z Hiszpanii tez...
    • Gość: Qba Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:14
      Heh, czy klub to wątpię, ale liga na pewno lepsza!
    • Gość: d.j Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.cornerstonecanada.com 01.09.05, 20:21
      Moze i szkoda zeby szedl do druiej ligi ale w Wisle to on i tak juz nic nie
      osiagnie. Graja z ogorkami polskiej ligi i to chyba przestalo byc dla niego
      przyjemne, a po za tym jego kumple wyjezdzaja i zarabiaja wiecej kasy wiec
      czemu on nie moze?

Zobaczcie zdjecie stadionu Elche, jest na czym grac, no nie?

www.elchecf.es/imagenes_secciones/Martinez-Valero1.jpg
      • jorn Re: Tomasz Frankowski: Adios! 01.09.05, 23:03
        Też mi stadion ;o) nie ma szmacianego daszka, u nas nie dostaliby licencji ;o)
    • rechott Re: Tomasz Frankowski: Adios! 01.09.05, 20:31
      Szkoda tylko, że do takiego klubiku odchodzi.
      Tak czy inaczej POWODZENIA i dzięki za grę w Wiśle!!!!
      • olus_stad Re: Tomasz Frankowski: Adios! 01.09.05, 20:59
        Klubiku?? Bez obrazy, ale cala liga polska to klubiki. Jezeli wziac pod uwage stadion Elche to 'klubikowy' to on nie jest. Nikt w lidze polskiej takim pochwalic sie nie moze.
    • Gość: romo Usłużny ktoś? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 01.09.05, 20:46
      Bardzo prawdopodobne, o ile nie pewne, że tym ktoś był łajdak engiel, który
      jest, z resztą tak jak był zawsze, gwoździem do trumny. Pies go je.ał. Jesteś
      najjaśniejszym punktem naszego piłkarstwa, z resztą jakim był też Kacperczak.
      Obydwaj wnieśliśie nam chwały i dumy. Hamory, tak jak mendy z szrańczym pędem
      niszczą i pasożydują wszystko, co napotkają po drodze. Twoje miejsce jest
      królowanie w najlepszym klubie z bardziej namacalnymi profitami, ale i tak jest
      już znacznie lepiej. Elche ma chyba 20 punktów straty do lidera, ale wierzę w
      ich szybki postęp na który bedziesz miał bezdyskusyjny wpływ. Do pełnego
      szczęścia parę punktów może jeszcze zabraknąć, lecz za rok to problemy będą
      mieli rywale, bo engiel już w nich utopiony. Dziękuję Ci za wspaniałe emocje,
      jakimi nas obdarzasz.
      • Gość: Marian Re: Usłużny ktoś? IP: *.aster.pl 01.09.05, 21:50
        jak Elche może mieć 20 punktów straty do kogokolwiek, skoro w Hiszpanii dopiero
        zaczeli grać?! sprzedasz mi troche tego co palisz, romo?
      • joaquin23 A po polskiemu to Ty chłopczyku umiesz cokolwiek ? 02.09.05, 05:19
        ...napisać??? Bo coś Ci w poście, ciutkę nie poszło:)
    • Gość: Krakowski Żak Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.boreknet.com 01.09.05, 20:53
      Dzięki Ci za to Franek że dałeś nam tyle radości i powodów do dumy.
    • Gość: Awe [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zdzichu Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:33
        Taki był rozgoryczony, że Wisła nie awansowała do LM i co? Przeniósł się do 2-go
        ligowego klubu hiszpańskiego z byczym stadionem.
        Czego to on nie chciał? Rozmieniać się drobne??
        • Gość: kib. Legii Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.aster.pl 01.09.05, 23:48
          Zdzichu, gdybyś był bardziej rozgarnięty to byś się domyślił, że nie mógł się
          patrzeć na Engela. Ggyby Engel nie faworyzował Emmanuela O. to gwiazda Franka
          błyszczała by już od 5-6 lat. Janasowi zresztą też uratował du.ę, chć wpuszczał
          go tylko na zmiany. O Rasiaku różne dupki też wypisywały podobne chamstwa.
          Powodzwnia Franku.
    • keradk szkoda... 01.09.05, 21:34
      cooz wisla powoli sie bedzie juz pakowac...bez Franka nie maja szans - nie ma
      juz kto goli zdobywac, ciupial wisle sprzedal wiec chce kase odzyskac. szkoda
      tylko ze Franek nie poszedl do lepszego zespolu
    • Gość: cyg@nek Niech się Frankowi wiedzie. IP: *.osk.enformatic.pl 01.09.05, 21:35
      Franek był wierny Wiśle nawet wtedy gdy na niego nie stawiano. Strzelał bramki
      i czekał. Był najlepszy. Zasługuje na dobrą sportową emeryturę, która wcale nie
      musi być sportową degradacją. Jego stać nawet na 50 bramek w sezonie i awans do
      I ligi. Tego mu życzę.
      A teraz Franek bij z@sr@ńców Austriaków!
      • Gość: u Re: Niech się Frankowi wiedzie. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.05, 21:54
        Przestańcie wieszać psy na nim!
        Krzynówek: II liga, teraz Bayer L.
        Rasiak: II liga, teraz Tottenham

Frankowski też ma jeszcze szansę na sportowy awans (z Elche do I ligi albo
        transfer). Nie wiadomo, czy wykorzysta, ale zobaczymy.
    • Gość: Junior El Franek dziękujemy IP: 194.150.99.* 01.09.05, 22:03
      Tomku,

dzięki Ci za wspaniałe lata w Wiśle. Zawsze byłeś jej wizytówką. Nawet gdy 90%
      tzw. kibiców Wisły wyzywało Cię na trybunach i chciało wyrzucić z klubu, gdy
      miałeś słabszą dyspozycję strzelecką.

Ja to dobrze pamiętam. Nawet musiałem w pewnym momencie zmienić sektor, bo nie
      mogłem tego słuchać.

Teraz jest podobnie, nie przejmuj się , że tylu tzw. „znawców futbolu” opluwa
      Cię. Ja zawsze w Ciebie wierzyłem i rozumiem Twoją decyzję w 100% i ją szanuję.

Wykonałeś dla polskiej piłki w ostatnich latach fantastyczną robotę.

Tyle wspaniałych bramek, akcji ! Można żałować tylko , że dopiero Janas w
      Ciebie uwierzył, gdy mu uratowałeś 4 litery. Szkoda, że pan wójcik, który Cię
      tak teraz wychwala miał klapy na oczach za swojej kadencji. Ja do dzisiaj
      pamiętam sytuację w meczu reprezentacji na Legii, gdzie w swoim stylu
      przeprowadziłeś fantastyczną akcję. Niestety mentalność wójcika nie dopuściła
      Cię wtedy do reprezentacji.

Wierzymy, że ta Wasza Wisełka ( Twoja, Szymka, Żurawia, Kosy …) która nie miała
      szczęścia awansować do ligi mistrzów spełni się na Mistrzostwach Świata w
      Niemczech i pokaże swój mistrzowski kunszt. Na pewno byłoby to też pewne
      zadośćuczynienie dla PREZESA CUPIAŁA, dzięki któremu z całą pewnością ten
      prawdziwy błysk w polskiej piłce mógł się wydarzyć. Dla nas osobiście to
      właśnie Wy razem z Nim jesteście prawdziwymi sprawcami tylu fantastycznych
      przeżyć dla kibiców piłki nożnej w całej Polsce w ostatnich latach.

El-Franku, strzelaj teraz bramki w Hiszpanii tak jak to robiłeś u nas w
      KRAKOWIE. Mam nadzieję, że za rok zobaczę Cię w Primera Division jak będziesz
      walczył z Realem, Barcą ...

Tylko pamiętaj, że po drodze trzeba coś zwojować na Mundialu i bardzo na Ciebie
      wszyscy liczymy !!!

Trzymamy za Ciebie kciuki !!!

Pozdrawiamy Cię El Franku , powodzenia i jeszcze raz dzięki

• olus_stad Re: El Franek dziękujemy 02.09.05, 11:31
        A ja dziekuje Juniorowi za to podsumowanie! Naprawde piekne:)
    • Gość: TTTrojan Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.09.05, 22:08
      Polska liga do piet nie dorasta II hiszpanskiej i nigdy nie dorosnie jesli
      najlepsi pilkarze beda ja opuszczać. Szymkowiak, Gorawski, Zurawski i teraz
      Frankowski. Polska liga powinna sciagać sławy a jesli juz pozbywać sie pilkarzy
      to tylko do wielkich klubów. W pilce pieniadze "nie grają" ale bez zaplecza
      organizacyjnego nie bedzie zaplecza sportowego...

WIELKIE DZIEKI DLA PZPN
    • Gość: turtlezzz Powodzenia Franek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:52
    • Gość: xxxca Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:53
      Dziękujemy co zrobłeś dla Wisły ,dziękujemy za to co zrobiłeś i zrobisz dla
      reprezentacji ,dziękujemy za radość zbramek jakie strzeliłeś za przeżycia, za
      grę !!!!!!. Powodzenia w nowym klubie.
    • Gość: loco Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.red-82-159-99.user.auna.net 02.09.05, 00:10
      druga liga hiszpañska przerasta znacznie pierwsza lige w polsce. wiec o czym tu
      mowic .nie ma chlopak szans
    • Gość: CHRIS Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: 81.255.48.* 02.09.05, 08:48
      FRANEK MA SZCZESCIE ZE KTOS Z ZACHODU CHCE ZEBY U NICH GRAL.ZNAJA GO PRZCIEZ Z
      CZASOW KIEDY GRAJAC OGONY W NANTES POTEM STRASBOURG A ZAKONCZYL PILKARSKA
      KARIERE W POITIERS W 3 LIDZE.WIEC DOBRZE DLA NIEGO ZE W OGOLE KTOS GO CHCE
    • Gość: Grzechu Re: Tomasz Frankowski: Adios! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:48
      Franek, Franek łowca bramek!!! Ciekawe jak to będzie brzmiało po hiszpańsku?
      Czekam na gole, które Franek zaserwuje Austriakom, Walijczykom i Anglikom, bo
      choć Franek mały jest Wielki! Żychlin pozdrawia Franka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka