Gość: Londoner IP: 212.139.35.* 28.09.05, 01:20 tia, niech podpisuje te czeki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Londoner Piotr Rocki: Niech prezes podpisze czeki IP: 212.139.35.* 28.09.05, 01:21 niech podpisuje czeki - bo chlopaki czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol-patriota Re: Piotr Rocki: Niech prezes podpisze czeki IP: *.bcc.com.pl 28.09.05, 08:48 "w lepszym kraju"???? Nasz kraj proponuję zostawić w spokoju. Po prostu wypowiadający się piłkarz jest głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Piotr Rocki: Niech prezes podpisze czeki IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 28.09.05, 09:22 ja raczej nie porownywalbym polski z francja.... jak jade do naszej ojczyzny juz na granicy po raz kolejny doznaje szoku jakie u nas "dziadostwo". blogoslawie ta chwile, kiedy zdecydowalem sie wyjechac za granice! dlatego uwazam, ze rocki mowi prawde PIOTREK!!! STRZEL GOLA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdrza Re: Piotr Rocki: Niech prezes podpisze czeki 28.09.05, 09:39 ale tam jesteś męską prostytutką:( ja wole zostać w kraju i mieć swoja godność! i nie jesteś chris tylko krzysztof zgodnie z metryka buraku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol-patriota Re: Piotr Rocki: Niech prezes podpisze czeki IP: *.bcc.com.pl 28.09.05, 11:01 Francja.... taaa.... piękny kraj Byłem w tym pięknym kraju na wakacjach w tym roku w Antibes. Za każdym razem gdy chciałem płacić kartą kredytową żądali ode mnie paszportu. Jednocześnie we francuskiej prasie to Polak jest synonimem nietolerancyjnego ksenofoba i antysemity :-) To ostatnie już takie dzikie miejsce na świecie. No cóż kolego Chrisie, jak mawiał pisarz: "Cudze chwalicie, swego nie znacie". Odpowiedz Link Zgłoś
mikser73 Do Chrisa 28.09.05, 14:03 To po co przyjeżdzasz do Polski siedż w tej Australii jak ci dobrze nosa w nie swoje sprawy nie wściubiaj.A o Francji lepiej nie mów bo gdyby nie Amerykanie to by była tam komuna jak u nas nie mówiąc o tym ze sie niezle dorobili na wojnie sprzedając Niemcom wagony którymi pózniej wozili ludzi do obozów koncentracyjnych na zagładę obrzydliwy naród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Do miksera IP: *.5.15.vie.surfer.at 28.09.05, 18:01 at. to skrot od austrii,sam zes jest polanski burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil-bil Chris obywatel świata na zmywaku !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 28.09.05, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol-patriota Re: Chris obywatel świata na zmywaku !!!!!!!!!!!! IP: *.bcc.com.pl 28.09.05, 11:09 menatlność Rockiego i Chris-a pięknie obrazuje dlaczego marzeniem naszych piłakrzy do niedawna było jeszcze nie przegrać wysoko z Anglią. Na szczęście powoli się to zmienia. Chłopak ma kopać piłkę, a zajmuje się geopolityką. Jak wszystkim wiadomo robi się to przy pomocy nóg, które u Francuzów i Polaków są takie same. Trzeba tylko trochę talentu, ciężkiej pracy i ambicji. Bez tej całej filozofii z 6-cioklasowej szkoły podstawowej rodem. Jak mawi Jasiu Tomaszewski: "biegłem, dostałem piłkę, pizg...em i był gol". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Chyba nie czytacie ze zrozumieniem!? IP: *.sympatico.ca 28.09.05, 15:33 Przeciez Rocki mial na mysli ze Francja jest lepszym krajem od Polski ale PILKARSKO, bo to pilkarz i mowil o pilce! Jestem tez pewien ze Rocki jak kazdy z nas jest dumny, ze jest Polakiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** SOWIZDRZA + KILL BILL IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 29.09.05, 16:22 jakie to smutne czytac wypowiedzi polskich, sfrustrowanych dresow. na wasze niepocieszenie powiem, ze nie pracuje "na zmywaku" tylko na universytecie. Odpowiedz Link Zgłoś