Gość: Stilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:06 Nie lubię Legii,ale śpiewanie obraźliwych piosenek przez pod jej adresem przez kopaczy lecha to szczyt kretyństwa.Zdech Lech Kolejorz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stilon piłkarze lecha=kibice legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:08 Poziom inteligencji piłkarzy lecha jest zatrważająco niski,równy temu prezentiowanemu przez kibiców ległej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEGOR [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:50 chyba cie trochę poniosło z tym porównaniem...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:13 Zdecydowanie Cię poniosło z tą "świętą wojną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:50 Ja juz w tepiosenki nie wierze. Zawsze jak kibole Legii cos zmajstruja na trybunach to nagle okazuje sie ze Lech spiewal obrazliwe piosenki. To Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.4web.pl 01.10.05, 11:33 uwazam,ze pzpn(mala litera nie przypadkowo) powinien karac pilkarzy za,udowodnione oczywiscie,spiewanie obrazliwych piosenek o innych klubach.i to karac galancie,lacznie z zawieszeniem na dlugi okres czasu np.pol roku i wiecej.WIDZEW-LKS 3:0!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusza80 Re: piłkarze lecha=kibice legii 01.10.05, 11:52 Odnoszę dziwne wrażenie, że wiekszość piszących po pierwsze nie była w ogóle na tym meczu ani dawno na żadnym innym, po drugie - wymaga aby na trybunach siedzieli sami intelektualiści. Jeśli ogladacie w TVP Lige Mistrzów a później pójdziecie na stadion to oczywista przeżywacie szok estetyczny, to jest jasne. Pragne zwrócić uwagę, że większość 90% ludzi na meczach Lecha to zagorzali kibice, będący z klubem na dobre i złe. Na L przychodzi też nieco chołoty, ale zrozumcie, że ludzie robiący chałę na stadionach to ci sami kretyni, którzy podpalają kosze na śmieci czy okradaja dzieciaki z komórek. To nie sa kibice!!! Media w Polsce wykształciły wizerunek kibica - łysego osiłka, co jest nieprawdą. ale wielu z was w to uwieżyło. Było nas wczoraj na Bułgarskiej 25 tys. Czy ktos widział rzucanie czymkolwiek na boisko, jakieś bójki, dziadostwo??????? Ci wszyscy z was, którzy piszą, że Polska kopana to dno a kibole to kretyni, niech dadzą sobie spokój - was nie ma na stadionach i poczytacie sobie w wybiórczej a potem zabieracie zdanie w tematach, o których nie macie pojecia. Kibole kierowali sie kieruja i badą kierować sercem i emocjami!!! Dla nas mecz to świeto, wyjazd to pełne emocji przezycie, to nasze hobby, zabawa, znajomości stadionowe trwające latami. Red. Błoński jako fanatyk L nie powienien pisać o jej meczach i tyle. Później powielacie bzdury, półprawdy. Wiem, że poziom ligi jest bardzo słaby, dlatego jest tak mało ludzi na staddionach. Nie zmienia to faktu, że dla mnie mecz z L jest szczególny, tak jak dla kibica Barcy mecz z Realem. A że poziom piłki kosmicznie inny? Nie każda może byc dziewczyną B. Pitta. A miłość to miłość i tyle. Ci, którzy nie byłi, niech spier$%^%##. Pozdrawiam kibiców, kiboli, fanatyków i fanatyczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.catv.net.pl 01.10.05, 12:02 Nie masz zracji, ze ludzie nie przychodza na mecze bo poziom jest marny, chociaz po trochu to moze. Jak dla mnie glowna przyczyna jest infrastruktura, organizacja. Zamiast toalet mam toj-toje, piwa nie moge sie napic a po inne napoje czy przekaski trzeba czekac 2 razy dluzej niz trwa przerwa, aha...mowa o trybunie 'krytej' na Legii czyli tej niby ekskluzywnej. Dla porownania w Dortmundzie na meczu bylo i piwko i brak kolejek i fajne jedzenie i toalety...czyste i..oprawa, telebimy, wyniki z innych stadionow LIVE itp. A poza grupka fanatycznych kibicow wyjscie na stadion to taka sama rozrywka jak wyjscie do Pubu, spacer, gra w pilke z kumplami itp, A jak bedzie stadion na 40 tysiecy osob to te 25-30 wlasnie bedzie sie rekrutowac z ludzi ktorzy wybiora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.aster.pl 01.10.05, 13:35 pewnie wtedy rzeczywiście ze 30tys byłoby normalnych, bo skąd wziąć tylu idiotów żeby zapełnić stadion, pod warunkiem, że wogóle by było, niby czemu nagle mieliby zacząć chodzić na mecze, dla toalet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.aster.pl 01.10.05, 13:32 zdaje mi sie że t wielki wyjątek te 26tys na mezu naszej ligi; a media się niestety n ie mylą, bo choć kretynów wśród tych 26tys głównie Poznaniaków, pewnie bylo niewielu, to tydzień za tygodniem własnie oni chodzą na mecze i stanowią wizerunek kibiców; chyba biorąc pod uwagę ilu ludzi przychodzi u nas na mecze, 20-parę tysięcy z tego stadionu normalnych ludzi, znów nie prędko przyjdzie na stadion, a zostanie ta niewielka garstka na trybnach... niestety prymitywnych zwierzątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa posen Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.10.05, 12:15 trzeba walczyc z pseudokibicami i nie pozwalac im na takie akcje wieksze kary nie tylko finansowe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nEo Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.master.pl 01.10.05, 01:27 Przykro mi to stwierdzać, ale poziom polskiej piłki nożnej praktycznie jest równy pseudo-kibicowaniu ... Żałosne to, płytkie i prostackie. A Ciebie może mi być tylko żal... "Święta wojna"? Czy Ty wogóle sobie zdajesz spprawę z tego co piszesz? Coś Ty jakiś fanatyk z Iraku? Ale zawsze masz 2 wyjścia: ZMIEŃ LEkARZA, ALBO ZMIEŃ DAWKĘ LEKÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-hools Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 01.10.05, 06:39 bo chyba pisze sie oddzielnie ty "wojowniku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maradona cała Warszawa kibicuje Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:03 cała Warszawa kibicuje Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jaka wojna gosciu? jaka wojna? 01.10.05, 08:37 wojna to byla 60 lat temu... czy teraz w Iraku a to są zwykle kibolskie animozje... jeden durny, wygolony kibol bez mozgu nienawidzi drugiego durnego kibola bez mozgu, choc obaj nie maja za cholere pojecia, dlaczego sie nienawidza:-) wyjasnisz mi moze gosciu, czemu miedzy niektorymi klubami jest "sztama" a miedzy innymi, jak to mowisz "wojna" sami kurde nie wiecie, bo pieluchy zescie w zebach nosili, gdy sie to zaczynalo... albo was nie bylo jeszcze no ale skoro oberkibol mowi zwyklemu, szergowemu kibolowi: tych nienawidzimy, to nienawidzimy... a co! w ryja, kastetem, lancuchem do piachu! załosni jestescie buraczyny cukrowe a na dodatek kompletnie nie zdajecie sobie z tego sprawy... no ale ktory wariat przyzna, ze jest wariatem:-) hehe kibic pozdrawiam kibicow, kiboli stanowczo nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle jaka wojna gosciu? jaka wojna? 01.10.05, 09:36 monster1972 napisał: > wojna to byla 60 lat temu... czy teraz w Iraku > a to są zwykle kibolskie animozje... > jeden durny, wygolony kibol bez mozgu nienawidzi drugiego durnego kibola bez > mozgu, choc obaj nie maja za cholere pojecia, dlaczego sie nienawidza:-) dziękuję za jakże tu rzadkie, rozsądne słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 09:29 Cokolwiek by nie mówić o wojnach na poziomie piłki nożnej między klubamu to uważam za skrajną głupotę i wyraz poziomu intelektualnego zachowanie piłkarzy Lecha. Ci ludzie prezentują jakiś zawód i powinni dbać o jego prestiż. Poza tym dziś pracują w Lechu a być może jutro w Legii i co wtedy - głupio. Z drugiej strony jak się tylko kopie piłkę a nie ma czasu na naukę to skąd mieć takie przemyślenia. Tak przy okazji to mam pewną obserwację. Czy któryś z piłkarzy jako swoje hobby wymienił coś poza chodzeniem do kina, czy graniem na kompie. Są to wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koczis Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:35 debilizm nazywac swiętą wojną,chyba trzeba być...narwańcem(nie będę się zniżał do twojego poziomu ze słownictwem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.airnet.opole.pl 01.10.05, 11:26 jegor ty jestes chory psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.aster.pl 01.10.05, 13:26 ja jestem z Warszawy i nic nie wiem o wojnie i to z powodu piłki noznej, ty prymitywie ze Szmulek, czy równie płodnej w intelekty dzielnicy; nie słyszałem żeby kibie Realu i Barcelony gdzieś sie bili na ulicach, rozbijali samochody itp. jest wiele dyscyplin sportu gdzie ludzie klaszczą, krzyczą, emocjonują się, ale nie obrażają na wzajem.... i jakoś nie mają wrogów, ani wojny, czemu akurat taki fajny sport jak piłka nożna musi gromadzić zaninteresowanie takich śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_CO_CHODZI Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:42 Te wszystkie wojny i zgody to zabawy przedszkolaków, którzy niestety są przerośnięci i często napakowani, ale nie w okolicach mózgu. Jeśli dla kogoś liga polska jest główną rozrywką i sposobem na spędzanie wolnego czasu, to ja mu współczuję. Pierwsza drużyna naszej orangeady przegrywa w pucharze z ostatnią drużyną ligi porugalskiej. Na wszystkich meczach jednej kolejki jest mniej osób niż na jednym meczu ligi niemieckiej czy hiszpańskiej. Na stadion z dzieckiem nie pójdziesz, bo dookoła same przekleństwa. W lidze angielskiej najmocniejszym słowem jakiego kibice używają w stosunku do gracza drużyny przeciwnej jest "cheat" czyli "oszust", jeżeli ten symuluje kontuzję. To wszystko jest jakieś chore. Aż dziw bierze, że reprezentacja jest ponad tym całym bagnem ligowym. Mam nadzieję, że 12ego dokopiemy Anglikom, ale na mecze ligowe to wolałbym chodzić tam, choćby na 3ą ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-hools Re: piłkarze lecha=kibice legii IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 01.10.05, 06:39 dokladnie.juz przed meczem z Wisla wypowiedzi gajtkowskiego,iwana czy swierczewskiego pokazaly,ze problem na polskich stadionach niestety bierze sie od tych pozal sie Boze kopaczy.dla ktorych wazne sa tylko wiesniackie fryzury,blyszczace buty i tym podobne bzdury.o umiejetnosciach czysto pilkarskich nie wspomne,a o inteligencji....cicho sza!.ale co im sie dziwic.przeciez patrza na tych co rzadza krajem...biedna ty Polsko.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolsztyniak69 Re: Przaecierz"kibice' ległej to szmaty... 01.10.05, 10:57 niedość że rzucają race na boisko-ewenement w polskiej piłce-kare dostaje gospodarz meczu,nie TO BYDŁ z wawki-wywieszają swastyke ma kilku meczach i też żadnej konsekwencji...pzpn wciąż pokazuje że ległą wspiera...ŻENADA!!!!...i tak was z TEGO WYLECZYMY!!!!!!!!!.............FOREVER KECH!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earnest Pole Piłkarzyki i kibole. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:43 To jest przecież kwintesencja polskiego futbolu. Jakiś meczyk Wisełki z Areczką czy Pogonii z Kolporterkiem i bluzganko na trybunach przy tempie gry na boisku zerowym. Nic dziwnego, że potem kwintesencja wychodzi w pucharach. Piłkarzyki Kolejorzyka w szatni miseczki cieszą i dalej w chochole tany: "Legia to stara..." wszak niedawno umoczyli z Wisełką, która umoczyła... Stadiony polskie są areną odmóżdżonych przygłupów i ślamazarnych kopaczy bez ambicji. Najwięcej emocyjek budzi mantra bluzgów niczym litania do Wielkiego Mzimu Odmózga i podrzędne animozje niespełnionych dreptających ligowców. Kibicować ligowcom polskim to obciach. A na Wembley może znów usłyszymy przebijający się przez chwalacego jakże wspaniałą postawe polskich kibiców komentatora ich wrzask: "Kto wygra mecz?!..." (3 x Polska) Nigdy nie zapomne słynnej kibolowej wersji rockandrollowego szlagieru śpiewanej przez 40 minut, "ej Polska gol, lalalalalalalala!!!!!!!!!" na stadionie Legii. W tym przypadku była to zapewne mantra do Wielkiego Mzimu Inwencji na rzecz Zwycięstwa. Ale pewnie się czepiam, zaraz pieciu destroyersów będzie chciało mi wytłumaczyć odsyłając do jakiegos kibolowatego pisemka, że mają zajefajne teksty, a kamień którym rzucą w centrum miasta w kierunku jakiegoś "psa" leci sobie w odizolowanej próżni i nikomu poza "psem" nie zaszkodzi. Go West, Białoczerwoni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earnest Pole Re: Piłkarzyki i kibole. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:00 Old Trafford, oczywiście. Znów sie pomyliłem z wrażenia, aż dziw, że nie ma jeszcze bluzgów. Odpowiedz Link Zgłoś
stilon5 [...] 30.09.05, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałek Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.aster.pl 30.09.05, 23:09 Pyrogród to wiocha, kibice z Wwy dostosowali sie do poziomu piłkarzy Chórzystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: 213.199.217.* 30.09.05, 23:16 Tak, tak, pilkarze Lecha przed spotkaniem wygrali mecz, a potem kibice Legii dostosowali sie do poziomu pilkarzy;) gratuluje logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałek Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.aster.pl 01.10.05, 11:53 kibole przed meczem WIEDZIELI że jadą do chamów, prostaków i wsiurów zwykłych więc SIĘ DOSTOSOWALI. i co, jest o co rozdzierać ryja? Odpowiedz Link Zgłoś
anusza80 Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców 01.10.05, 11:57 Kolejny który nie był, nie wie i pisze. Żałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałek Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.aster.pl 01.10.05, 16:59 wszyscy by sie tam, kurva, nie zmiescili, no nie? poza tym: czy ty komentujesz tylko wydarzenia których byłaś/eś świadkiem? daj se na wstrzymanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerKSC Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.chello.pl 30.09.05, 23:11 ciekawe co Lechici spiewali??!!??!! pewnie legła,legła Warszawa i wielkie micyje... stuknijcie sie bo orbicie z igły widły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Każdy śpiewać może Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.visp.energis.pl 30.09.05, 23:21 Nie ma to jak "warszawski" dziennikarzyna, który zawsze z porażki "legły" zrobi skandal w szatni. Niech piłkarze spiewają co im się podoba, wolny kraj, jeżeli śpiewali brzydko, to ich sprawa, zrobili to w szatni, w zamkniętym gronie, pan dziennikarz najwyraźniej musiał podsłuchiwać - trochę żenujące zachowanie, nieprofesjonalne, pan dziennikarz zachował się tak jak kibice "legły" przegrał więc szuka usprawiedliwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARET Dyskobolia Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 23:28 Podzielam Twojąopinie. Kiedyś Dyskobolia wygrała w Wawie i jej piłkarze zaśpiewali : Przyjechali chłopcy z wioski zobaczyli co się dzieje. Łazienkowskąrozjebali, Grodzisk szaleje!!!. Wtedy teżjakiś "dziennikarzyna" i Jóźwiak robili wielki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraiczek Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:05 I ja popieram twoją opinię, niestety większość forumowiczów jest chyba albo z Warszawy albo ograniczona umysłowo, przecież piłkarze to nie zakonnicy, dlaczego nie mogą śpiwać piosenek kibicowskich???PUKNIJCIE SIĘ W ŁEB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan kracy Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.icpnet.pl 01.10.05, 00:19 przecież w Warszawie nie przeżyliby gdyby źle się mówiło tylko o ich kibicach, dlatego ktoś musiał wymyślić coś na poznaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earnest Pole Matołek w obronie monotonnej tępej mantry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:57 A kto powiedział, że tutaj im ktoś tego zabrania. Nie znaczy to, że nie mozna opisywać tego odmóżdżenia. Trzeba dać "lusterko" groteskowo tańcującym ligowym dreptaczom i kibolowym pasjonatom. Wygrali meczyk w jakiejś podrzędnej ekstraklasie i radują sie językiem przygłupów. Niestety obecnie lepsi piłkarze to równiez towar medialny. Nasi ligowcy pokazują, że chcą zostać na tym samym poziomie. Krótka piłka, nie zarzucaj tutaj komus ograniczenia umysłowego. Nie zabraniam ci głupoty, tylko wybacz, ale musze ją podkreślić, gdy mnie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Matołek w obronie monotonnej tępej mantry? IP: 213.199.217.* 01.10.05, 15:43 Po pierwsze, w polskiej lidze nie ma silnych druzyn, wszystkie sa na rownie slabym poziomie, co wlasnie powoduje ze mimo wszystko mecze sa pasjonujace, bo jest walka jak rowny z rownym:) Po drugie, nie wiem czy byles kiedys na meczu tego typu, gdzie zawsze jest sprowadzanych wiecej policji, bo jest to mecz o podwyzszonym ryzyku. Skad to sie wzielo, stad ze te kluby zawsze ze soba walczyly obojetnie czy byly slabe czy silne. Rywalizacja miedzy nimi jest ogromna, miedzy kibicami rowniez. To rozni moze pilkarzy lecha od tych z innych klubow, ze wielu jest poznaniakow, dlatego z calego serca sie ciesza gdy powiedzie im sie mecz nad takim rywalem. Przy tak ogromnej presji i napieciu, pare piosenek na Legie wedlug mnie nie jest czyms nienormalnym, szczegolnie ze spiewanych w szatni a nie do mikrofonu w przerwie meczu. Szatnia to jak ich drugi dom, moga sobie robic tam co sie zywnie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny balas wy tam w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:29 macie internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARET BYDŁO ZE STOLICY!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 23:23 Co do kibiców legii to ciśnie mi się na usta zdanie: BYDŁO ZE STOLICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libertador Spiewali w szatni !!! Umiecie czytac ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczeq Nie każdy umie przegrać z klasą... IP: *.icpnet.pl 01.10.05, 00:34 Jeśli dla kogoś rzucanie petard i rac na boisko jest równoważne śpiewaniu piosenek w szatni to tylko pogratulować mu pomyślunku... Wszyscy wiedzą jaki poziom prezentują kibice legii i to, że mogą sobie pozwolić na takie numery bo o ten klub szczególnie dba pzpn. Śpiewanie o drużynie przeciwnej w szatni chwały nie przynosi (choć jest zrozumiałe po wygranym meczu), ale podsłuchiwanie i wyciąganie tego na strony poważnej bądź co bądź gazety również (widać tu pewną czepliwość zrozumiałą po przegranym meczu). A tym wszystkim co obrażają stolicę Wielkopolski pragnę przypomnieć, że gdy mieszkał tu król Polski u was kumkały żaby, na mecze Lecha przychodzi 2 razy więcej kibiców (i nawet nie dlatego, że mają gdzie wejść), atmosfera na meczach jest nieporównywalna i nikt nie leje się po mordach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO wygrywać też trzeba umieć IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.05, 00:42 to tyle komentarz twoich wypocin ps a o pozostałych rzeczach jak nie masz pojecia to się lepiej nie wypowiadaj publicznie Pozdro dla kiboli (L) Odpowiedz Link Zgłoś
wkuzma Re: Nie każdy umie przegrać z klasą... 01.10.05, 09:28 Co ma wspólnego Król z pseudokibicami??? Zazdrosc o stolice jest wielka:) Tym bardziej sie ciesze ze jestem z warszawy. Wiesniaku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Nie każdy umie przegrać z klasą... IP: 213.199.217.* 01.10.05, 15:54 Niby o co zazdrosc?? o to ze ponad polowa mieszkancow Wawy nie jest rodowitymi warszawiakami, o to ze to miasto nie ma zadnego swojego charakteru, jest bezplciowe, czy o to ze macie korki i zanieczyszczenie jak w Dehli??:> Za zadne skarby nie chcialbym mieszkac w Wawie. Wroclaw, Krakow.. tak, ale Wawa chyba jedynie wygrywa z Lodzia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:32 Dawno nie widziałem tak wydrukowanego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WarsawFan73 zgodze sie z tobą w 100% IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.09.05, 23:53 acz kolwiek gdyby włodar trafił ech..szkoda słow ale druk był mistrzowski Pozdro dla kiboli (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: zgodze sie z tobą w 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:45 i ja tez sie zgodze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peether Re: zgodze sie z tobą w 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 03:57 ja też się zgodzę... gdyby nie ten drukarz, byłoby przynajmniej 3:0 dla leszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Re: zgodze sie z tobą w 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:00 ty masz łeb wydrukowany jak nic i to na igłowce bo na laser cię nie stać warszawiaku. wioska wioską zostanie. forever lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS KORONA Wdowczyk: Nie chcemy takiego trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:34 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CWKS LEGIA Nie chcemy takiego zarządu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:35 'ITI ["E.T"] go home' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eef Co ci się nie podoba w ITI? IP: *.sasiedzi.pl 30.09.05, 23:39 Wreszcie pojawił się ktoś, kto mógłby to wszystko postawić na nogi. A wy idioci rzucacie tylko kłody pod nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Co ci się nie podoba w ITI? 30.09.05, 23:47 > rzucacie tylko kłody pod nogi... i race na boisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Co ci się nie podoba w ITI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.05, 23:55 Mnie się nie podoba w AJ TI AJ; - zarząd - pan od pogody - przygłup od tańca połomamańca / Ken / - reklamy - system korporacyjny - picyngle prezesa Zygfryda - program majka w ogrodzie - program ciau darwin - Ceny biletów na mecze legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserw Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 23:47 Co za kretyni, są nawet tutaj w necie. Żeby nie było tylko na kibiców z ległej to oczywiście musieli coś znaleść na poznaniaków. To ja Wdowczyka miałem za lepszego gościa, ale od kiedy jest w Warszawce to dał się omamić. Kretyństwo większe jak to bydło ze stolycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII PRZYJECHAŁY CHŁOPAKI ZE WSI I CHCIELI SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:49 TROCHĘ ZABAWIĆ......:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki hołota ze stolycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:58 Pseudofani ległej dali wyraz swojej głupoty. Mówią i piszą, że do wieśniaków jadą a sami zachowali się jak bydło. Nie ma to jak rzucić przed własną ławkę rezerwowych świece dymną... hahaha aż cała kadra ległej się ewakuowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NNN Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:51 piłkarze lecha maja prawo odreagować mecz a wdowczyk jest cieńki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh Piłkarze lecha to niestety buraki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Piłkarze lecha to niestety buraki... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 00:00 Masz rację,słyszałem że cały ich zespół ogląda ,,Strażmika Texasu" - a ten kto ogląda ten serial musi być burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt DLA LECHA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:02 Dla Lecha pokonanie Legii jest jak wygranie Ligi Mistrzów. A niech się cieszą po swojemu. Szkoda tylko, że te 25 tysięcy ludzi kibicuje takim burakom jak Reiss czy Świerczewski, którzy na Legii leczą własne kompleksy. Bo kibiców ma Lech mistrzowskich. A piłkarzy mentalnie zaściankowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO Poznań chodzi na Legie IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.05, 00:13 frekwencja 4 tysiaki na inne mecze ligowe i 26-28 tysiakow ziemniaków przyszło na Legie:-) to mowi samo za siebie Poznań chodzi na Bułgarską ale tylko na mecze z e(L)ką:-) nawet ja te 10tys przybyło nas pobluzgać to tak ze 12tys przyszło dla nas he he Pozdro dl kiboli (L) ps a niech se piłkarzyki bluzgaja wygrają 1 meczyk na dekade to im sie szajba udziela ma prawo nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Poznań chodzi na Legie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 00:23 Szkoda że Wisła ich puknęła,taki przeciętniak,no ale nie na każdym meczu piłka niechcący,jak się piłkarz poślizgnie zejdzie z buta i wpadnie do siaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: 80.51.245.* 01.10.05, 00:03 Po ym jak poltora roku temu pilkarze lecha zostali pobici w warszawce prez huliganow na lozy honorowej podczas wreczania pucharu nie dziwie im sie ze lubia pospiewac piosenki co o nich mysla. "Bo w nienawisci do tej druzyny tak wychowano wychowano nas ze bez powodu i bez przyczyny krzyczymy dzis na caly swiat, bo legia k...a legia legia k...a legia warszawa stara k...a jest" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj stary [...] IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.05, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: IP: 82.160.122.* 01.10.05, 00:26 Ja bym mu zaproponował działaczy. Myślę, że wolałby grać nie 300 a 3000 km od Warszawy, byle mu debile nie rzucali rac pod nogi piłkarzy jego drużyny, gdy wyprowadzają kontrę. Toż to trzeba być kompletnym kretynem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO a pół roku temu z kim by wolał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.05, 01:00 i nie musiał jechać 3000km wystarczyło ruszyć się z Kielc kto go wystawił? a kto poparł? madralo? Pozdro dla kiboli (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihu To byli kibice?????????? IP: *.icpnet.pl 01.10.05, 00:22 Generalnie to żal mi jest prawdziwych kibiców Legii... Choć nie jestem z Poznania, kibicuję Lechowi i miałem okazję ten mecz oglądać... Kibice Legii (ci obecni na meczu w Poznaniu) okazali się zwykłą hołotą, której nie interesuje mecz i którzy własną drużynę, zawodników i trenerów mają, że tak powiem, 'głęboko w poważaniu'..... Bo czy kapitan i trener Legii nie prosili ich o nie rzucanie niczego na murawę??? Podczas gdy oni próbowali dojść do porozumienia, na boisko nadal leciały petardy i race, a co najlepsze, ta hołota rzucała je pod ławkę własnej drużyny... Brak mi słów... Legio, wstydź się za swoich kibiców, prawdziwi kibice Legii - wstydźcie się za tych "kibiców" co jeżdżą na wyjazdy, bo powodów do dumy to oni wam nie przynoszą..... LECH KOLEJORZ!!! ps. a warszafka legła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: To byli kibice?????????? IP: *.chello.pl 01.10.05, 00:50 ale oni uważają się za prawdziwych kibiców, którzy protestują przeciwko zachowaniu zarządu.askutek będzie taki,żę większość normalnych kibiców się od nich odwróci,rzucający dostaną zakazy,a zarząd i tak będzie robił co mu się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Kompleks prowincji, zawiść, wiocha, te śpiewy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 00:40 obawiam się że przy takim poziomie polskiej piłki trudno wybrzydzać na to jacy "kibice" przychodza na mecze, bo w pewnym momencie może sie okazać, że nawet takie małpy nie będą chciały przyjść i piłarzyki będą musiały "grać" charytatywnie przy pustych stadionach. W końcu nawet największe debile zrozumieją że mogą się bić gdzieś na wolnej przestrzeni z dala od kamer i policji/ochroniarzy(chociaż może to akurat nie jest powód) i to bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkoski Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.05, 00:49 Trudno przezyc dziennikarzom z W-wy, ze ich zespol ukochany przegral i to po kiepskim meczu. Co do kibicow leglej - dno kompletne. FORZA KOLEJORZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX UWAGA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:07 Szkoda że pismaki wybiórczej nie wspomnieli dlaczego Legioniści rzucali race na boisko :/ Rzetelność dziennikarska- to pojęcie nieznane w redakcji wybiórczej... zygo kalosz!! dziewul krowy doić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:05 Stolyca przyjechała na prowincję, a że się okazało że na tej prowincji mają większy i lepszy stadion to stolyca się zdenerwowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Ludzie, Przeczytajcie to!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:25 Zanim skomentujecie coś w stylu "bydło" itd. puknijcie się w głowę i przeczytajcie. Kibice Legii specjalnie od kilku meczy rzucają race na murawę. Jest to ich forma walki z zarządem, który wprowadza restrykcje nie mające nic wspólnego z zachowaniem bezpieczeństwa. Należy do nich min. represjonowanie za posiadanie środków pirotechnicznych, które są niezbędne do tworzenia opraw meczowych - pięknych spektakli, w których można wykorzystywać min. flagi, pirotechnikę bądź robi się tzw. kartoniadę (np. układa się herb bądź symbol klubu z kartonów 3manych przez setki kibiców). Cały temat batalii pomiędzy zarządem a kibicami jest zbyt obszerny by go tu opisać, ale moim zdaniem kibice prowadzą słuszną walkę, to oni są wierni i kochają klub a działaczy interesuje zwykle zarabianie pieniędzy. Tak jest w wielu klubach całej Polski... Dlatego też pomimo niechęci (wręcz nienawiści) do Legii, środowisko kibiców popiera działania kibiców Legii. Realcje obecnych na stadionie świadczą o tym że tzw. "kocioł" gdzie znajdowali się najwierniejsi i tzw. "najkumatsi" kibice Lecha skwitowali działania kibiców Legii śpiewaniem piosenek przeciwko zarządowi Legii, za co zostali nagrodzeni brawami od fanów stołecznej drużyny. Dlatego też proszę o nie wyzywanie kibiców, gdy brak jest komuś wiedzy w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Ludzie, Przeczytajcie to!!! IP: 82.160.122.* 01.10.05, 01:55 >). Cały temat batalii pomiędzy > zarządem a kibicami jest zbyt obszerny by go tu opisać, ale moim zdaniem kibice > prowadzą słuszną walkę, to oni są wierni i kochają klub a działaczy interesuje > zwykle zarabianie pieniędzy. Tak, to jest właśnie myślenie debila. A moim skromnym zdaniem to jednak działacze próbują wyprowadzić klub na prostą z kilkunastomilionowego długu, a nie kibole. I to oni wiedzą co zrobić, by klub zarabiał, a nie kibole. Jak odstawisz dwa bronsky w tygodniu, to będziesz miał na bilet. I przestaniesz pier... że za drogi > Jest to ich forma walki z zarządem, który wprowadza restrykcje nie mające nic > wspólnego z zachowaniem bezpieczeństwa. Należy do nich min. represjonowanie za > posiadanie środków pirotechnicznych, które są niezbędne do tworzenia opraw > meczowych - pięknych spektakli Lech zapalił jedną racę w Lens - klub momentalnie dostał karę. Bo w Europie są cywilizowane zasady, a złamanie jest momentalnie karane > posiadanie środków pirotechnicznych, które są niezbędne do tworzenia opraw > meczowych - pięknych spektakli, w których można wykorzystywać min. flagi, > pirotechnikę bądź robi się tzw. kartoniadę (np. układa się herb bądź symbol > klubu z kartonów 3manych przez setki kibiców). Bo czegoś nie rozumiem. Środki pirotechniczne są wykorzystywane do tworzenia flag z setek kartonów. Kurde, jednak głupi jestem, nadal nie rozumiem > "kocioł" gdzie znajdowali się najwierniejsi i tzw. "najkumatsi" kibice Lecha > skwitowali działania kibiców Legii śpiewaniem piosenek przeciwko zarządowi > Legii, za co zostali nagrodzeni brawami od fanów stołecznej drużyny jakoś tego nie widziałem > Zanim skomentujecie coś w stylu "bydło" itd. puknijcie się w głowę właśnie się puknąłem. I jednak powtarzam - bydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-hools Re: Ludzie, Przeczytajcie to!!! IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 01.10.05, 06:46 i tu jest wasz problem.niby sie nienawidzicie,ale jesli cos przeciwko wam,.albo nie daj Boze Policja,to juz jestscie bracia.zalosni jestescie szalikowcy wszelakich klubow w calej Polsce!jestescie na takim poziomie jak i cala polska pilka.wiec moze lepiej was nie pokazywac swiatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb Re: Ludzie, Przeczytajcie to!!! IP: 80.48.189.* 01.10.05, 08:40 anty-hools nie masz nic sensownego do powiedzenia milicjancie z wasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsadda Re: Ludzie, Przeczytajcie to!!! IP: *.chello.pl 01.10.05, 10:00 ja sie akurat orientuje, ale uwazam o tak ze ta forma protestu jest chyba najgorsza z mozliwych, "madrzejsze" bylo by tylko wszczynanie burd... a widac ze tak im lezy zaprotestowanie przeciw klubowi, ze nie lalezy im na dobrze druzyny, bo chyba przerwanie akcji Legii nie dalo nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stilon Do Jegora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:43 Jak smiesz tepaku porównywać mecze ległej ze zdechłym,które są symbolem rozrób,chamstwa i chorej nienawiści oraz prowincjonalnych kompleksów do fantastycznych widowisk tworzonych przez piłkarzy oraz kibiców z barcelony i madrytu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Wdowczyk: Nie chcemy takich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 06:36 o wyjątkowej głupocie ,panie redaktorze, świadczy fakt rzucania rac,a nie przeszkadzania w akcji swojego klubu.N`est pas? Odpowiedz Link Zgłoś