Dodaj do ulubionych

III LIGA Śląsko-Lubuska

IP: 213.76.9.* 17.05.01, 23:08
Czy ktoś się tym interesuje?

Może jestem chory, ale ja tak!!!!

Czarni! Co Wy odpier...?
Po co była Wam dobra gra w rundzie jesiennej?

Katowickie drużyny coś nadspodziewanie wygrywają mecze.

Szczakowianka w II ldze. Takiej nazwy tam chyba jeszcze nie było.
Obserwuj wątek
    • Gość: Picasso Re: III LIGA Śląsko-Lubuska IP: *.juni.gliwice.pl 18.05.01, 14:49
      Wygląda na to, że będę polemizował sam ze sobą.

Jeszcze dwie ciekawostki:

Warta wygrała pierwszy mecz na wiosnę (nie licząc walkowera),
      a Raków ZREMISOWAŁ!!!!!!! Co prawda ze Zrywem, ale zawsze jakiś punkt. Już
      szósty!
      • Gość: Marcin Re: III LIGA Śląsko-Lubuska IP: *.cafemedium.pl 18.05.01, 19:43
        Pogoń Oleśnica - 6 miejsce:)))
        Teraz rozjebiemy Ceramed Bielsko-Biała:)))
        • Gość: Picasso Re: III LIGA Śląsko-Lubuska IP: *.juni.gliwice.pl 23.05.01, 16:09
          Warta Zawiercie 17 miejsce :(((((
          My już chyba nikogo nie rozje....

PZDR dla Oleśnicy
          • marcini Re: III LIGA Śląsko-Lubuska 28.05.01, 18:57
            :((((
            Niestety z Bielskiem przegraliśmy 1:2, mimo że
            prowadziliśmy 1:0. 2 bramki stracilismy w 60 sekund:(((
            Moglismy mieć nawet 4 miejsce w tabeli, ale
            przegraliśmy 3 mecze z rzędu u siebie. Nie posądzam
            jednak naszych chłopaków o jakieś wałki. Gorzej, ze
            liga tak sie spłaszczyła, że wcale nie jesteśmy pewni
            utrzymania:( A w perspektywie mecze ze Szczakowianką,
            Concordią i Czarnymi. Oj różnie to moze być.

Pozdro dla Picasso!!!
    • Gość: MAD MAX II LIGA SZCZAKOWA! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:09
      Przyznam, że jeszcze nie słyszałem takiej nazwy w II lidze, ale w końcu musi
      być ten pierwszy raz:). Stadion Garbarni Szczakowianka mam 400 m od siebe
      i baaaaaaardzo mnie cieszą jej wyniki, lecz przyznam, że sa one trochę
      podejrzne.Niemniej ostatnie spotkania osobiście oglądałem i były one wygrane
      całkiem zasłużenie, łącznie z meczem z Ceramedem. A propos Czarnych nieżli,
      tylko mogliby zacząć kupować sędziów, to by dalej zaszli:))))))
      • marcini Re: II LIGA SZCZAKOWA! 28.05.01, 19:22
        Nasi chłopcy zrobią wszystko, by urwac punkt(y) w meczu ze Szczakowianką :))))
        MKS POGOŃ OLEŚNICA FOREVER!!!
        • Gość: Picasso Re: IP: *.juni.gliwice.pl 29.05.01, 09:14

Widzę, że się temat rozkręca. Już 3 kluby. :)

Zapraszam fanów Rakowa do wypowiedzi.
          Ale szybciutko, bo nie długo będzie nie III Śląsko-Lubuska, tylko IV
          częstochowska.
          • Gość: campo Re: Muskala!!! IP: 212.244.177.* 29.05.01, 09:49
            Kapitalna gra Muskały z lubuszanina Drezdenko i 3 piękne bramki.Zwlaszcza ta
            3,to 40 metrowy rajd!Brawo Muskała!!!
            Pozdr.
            • lhp Lubuszanin 29.05.01, 11:44
              Tak zgadza sie Lubuszanin Drezdenko rulez ich miejsce w tabeli nie
              odzwierciedla potencjalu jaki tkwi w tym ambitnym zespole

Pzdr
              • Gość: koza Zaglebie IP: *.dilnet.wroc.pl 29.05.01, 13:49
                Ja tylko mam nadzieje ze Zaglebie Walbrzych sie utrzyma
                • Gość: Picasso Re: pytanko IP: *.juni.gliwice.pl 29.05.01, 15:14
                  A co powiecie na temat "rewelacyjnych" zwycięstw drużyn z Katowic?
                  Mariana już nie ma, a tu takie cuda...

PZDR dla największego fana MK (nie mającego nic wspólnego ze złodziejstwem) -
                  Jurka.
                  Wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi.

Nikt z Rakowa nie zabierze głosu?
                  • marcini Re: pytanko 29.05.01, 22:29
                    Taa, passa klubów katowickich jest godna podziwu ;-))) My niestety daliśmy
                    ciała i przegraliśmy z MK 1:2 mimo że prowadziliśmy 1:0. Chłopaki po meczu
                    przysięgali, że tego meczu nie puścili, ale my swoje wiemy, zważywszy, ze wiem
                    ile kosztuje puszczenie meczu przez moją drużynę. Teraz w niedzielę gramy z
                    Rozwojem Katowice. Jak przegramy to się bardzo rozzłoszczę, bo taka porażka
                    byłaby "nieco" podejrzana. Dodatkowo Pogoń powinna pałać żądzą rewanżu, bo
                    jesienią dostaliśmy tam 5:0 :((( Jak będzie, zobaczymy...
                    • marcini Re: pytanko 04.06.01, 11:38
                      No i dostaliśmy w dupę z Rozwojem. Tylko 0:1 ale zawsze to porażka. wykazałem
                      się jednak dużą przytomnościa umysłu i po prostu zamiast oglądać tą żenadę
                      pojechałem do Wrocławia na żużel. Ploteczki o tym, ze mecz jest ustawiony
                      niestety sprawdziły się. Oczywiście mieliśmy przerwagę, dużo strzelaliśmy, i
                      tak dalej i tak dalej, a punkty i tak pojechały do Katowic. Powiem krótko bo
                      jestem wqrwiony: CHUJ W DUPĘ SPRZEDAWCZYKOM!!!!!!
                      • Gość: Picasso Re: pytanko IP: *.bci.net.pl 04.06.01, 21:00
                        Mówiłem, że Rozwój o złodzieje. Ale nie załamój się. Oleśnica przynajmniej
                        zostaje w III lidze, a Warta...popłynęła.
                        • Gość: + Re: pytanko IP: *.gwiazdy.net.pl 08.06.01, 10:29
                          ROZWOJ I MK TO SUPER KATOWICKIE KLUBY.
                          NAAPRZOD KATOWICE !!!!!!!!!!
                          • Gość: Picasso Kto poleci? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 23:10

Mk na piątym, a Rozwój na siódmym!!!!!!!!!

Z ligii leci pięć (chyba) klubów plus to co spadnie z drugiej.

Czyli:
                            Polonia,
                            Myszków
                            być może Zagłębie, choć raczej się utrzyma.

Mam nadzieję, że zostanie Górnik Jastrzębie, choć m.in. przez złodziei z
                            Katowic jest w strefie zagrożonej spadkiem.

PZDR dla wszystkich drużyn z tej grupy, z wyjątkiem katowickich, oczywiście.

• marcini Re: Kto poleci? 16.06.01, 12:40
                              Picasso!!!
                              Narażasz mi sie przeokrutnie. Jeśli Jastrzębie ma się uratować, to niemal jest
                              to pewne, że zrobiłoby to kosztem Pogoni Oleśnica, a to bardzo mi się nie
                              podoba:((( Swoją drogą to strasznie się pogmatwała sytuacja w dole tabeli. to
                              skandal, żeby utrzymanie się w 3 lidze zależało od wyników spotkań w wyższej
                              klasie rozgrywek. No ale co zrobić:(
                              Pozdrawiam kibiców trzecioligowych ekip:)))!
                              • Gość: Picasso Re: Kto poleci? IP: *.louis.krakow.pl 16.06.01, 21:35
                                Hmm, jestem teraz między młotem a kowadłem, a raczej między wódką, a zakąską.
                                Gadałem kiedyś z paroma chłopakami z Jastrzębia i dlatego życzę im pozostania w
                                III lidze.
                                Miałem na myśli, że wole spadek tych (tfu, już nie mogę wymieniać ich nazw)
                                katowickich kinkciarzy, niż innych drużyn.
                                Oleśnicy też życzę jak najlepiej, podobnie Wałbrzychowi itd, itd.

Ależ jestem obrzydliwie dwulicowy :)
                                • marcini Re: Kto poleci? 18.06.01, 09:36
                                  Ha!!!!
                                  Utrzymaliśmy się w lidze i to jest najważniejsze! 3:1 w Jastrzębiu i można
                                  zaśpiewać: "3 klasa zawsze nasza" ;-)))
                                  Pogoń Oleśnica!!!
                                  • Gość: Robi Re: Kto poleci? IP: 217.11.134.* 18.06.01, 10:40
                                    Siemata wsióry o jakich to waznych ciekawostkach tak pierdolita mi tu całom noc w moim komputyze.
                                  • Gość: neo Re: Kto poleci? IP: 217.11.134.* 18.06.01, 12:21
                                    Józefowicz najprawdopodobniej odejdzie do KS Myszków.
    • Gość: jaro Re: III LIGA Śląsko-Lubuska IP: 195.205.73.* 18.06.01, 11:46
      w III lidze to przynajmniej strzela się bramki:
      Zryw Zielona Góra - Miedz Legnica 0:8 (0:4) - to jest wynik!! ale trudno się
      dziwić Zryw wyleciał z ligi a Miedź jest druga.
      no i wreszcie ciekawe kto wejdzie...może DSI Iskra Kochlice (słyszeliście o
      takiej drużynie - rewelacja rozgrywek IV ligi)

• marcini Re: III LIGA Śląsko-Lubuska 18.06.01, 12:40
        Iskra nie weszła, przegrała w Bielawie 1:5, a w pierwszym meczu wygrała tylko
        1:0.
        Tak więc witamy Bielawiankę Bielawa w 3 lidze!
        • Gość: Picasso Re: III LIGA Śląsko-Lubuska IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 23:48
          Mnie już się wypada pożegnać.
          Na osłodę zostawię sobie w pamięci tylko jeden mecz, wygrany przez Wartę z
          Rakowem 10:0. Ale to było na jesieni.

Będę nadal śledził wyniki w przyszłym sezonie.

PZDR for all (z wyjątkiem tych dwóch...wiadomo)

A za rok...

OLEŚNICA W II lIDZE!!!!!

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka