Gość: Erni IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 18:48 Według mnie Lech zarok będzie w I lidze i czy ktoś w to wątpi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amiks Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.pg.com 20.05.01, 18:55 niech sie najpierw utrzyma w II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Lech za rok w I lidze. IP: 204.62.96.* 24.10.01, 03:20 jebac lecha jebac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy nienawidze lecha pyry jebane IP: 204.62.96.* 24.10.01, 03:22 jak ja was nienewidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik Re: nienawidze lecha pyry jebane IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 19:17 ty ananlfabeto, LECH Kolejorz w I lidze bez problemów finansowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Re: Lech za rok w I lidze.- na 100% IP: 213.77.101.* 13.11.01, 10:01 ty kiepie chyba nie widziales dawno tabeli II ligi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 18:58 po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1906 Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 23:37 Lech ???? niech zacznie kupować mecze już jesienią !!!! ZAGŁĘBIE S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Starczy im pieniędzy na kupienie tylu meczy??? IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 22.05.01, 13:12 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infor Re: Starczy im pieniędzy na kupienie tylu meczy??? IP: 213.76.72.* 30.06.01, 19:20 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > ??? Starczy !! mamy nawet fundusz na likwidowanie frajerow takich jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.konin.edu.pl 22.05.01, 17:00 Chyba ,ze zmieni pół składu. Życzę im tego aby zagrali w I lidze ale bądźmy realistami. Ostatnie wyniki Lecha cieszą ale co było jeszcze miesiąc temu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 22:35 Lecha w I Lidze to my jeszcze nie zobaczymy przez wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 17:00 Szansa na to, że pzpn zrobi reorganizacja i 1 ligę nazwie ekstraligą a drugą ligę nazwie pieerwszą (patrz żużel) jest mała. Małe też więc są szanse na gre Lecha w 1 lidze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERNI Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:14 Chyba Cię głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrka Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.sh.se 30.06.01, 02:57 Lech musi wrocic i predzej czy pozniej to zrobi. Sa najwierniejsi w Polsce kibice, najlepsza praca z mlodzieza, miasto jest bogate wiec sponsorzy predzej czy pozniej sie znajda. Badzmy cierpliwi, poczekajmy i po poznansku, od podstaw zbudujmy najlepszy klub w kraju, z ktorym beda sie liczyc w calej Europie. LECH WIEKSZKY OD PIRAMID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 23:27 lech wejdzie, to super uczciwy klub co pokazal swoim utrzymaniem, nie kupuje meczy bo nie ma kasy i jesta baaaardzo biedny, a teraz chce kupic Podbroznego, Dembinskiego i kilku innych. czyzby mieli oni grac za darmo? jak widac klamstwo krotkie ma nogi i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 12:00 Kolega pisze w imeniu uczciwego klubu o nazwie Petrochemi? Peto? Orlen? bo trace raachube.. Pobroznego Lech nie chce to sciema a z Dembinskim rozmawia (sam Dembinski ma dom w Poznaniu) a kasy nadal nie ma takiej jkejbysmy chcieli dzialacze licza ze jakas firma oplaci kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne... Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 13:10 dobra, chciales mnie zdenerwowac to sie Tobie udalo. a teraz podaj mi ktore mecze niby Petra kupila, a ja ci podam (wtedy) wraz z wycinkami prasowymi, bo mam archiwum PS i niekotre numery GW i SE z tego roku meczy, przed ktorymi byly niedwuznaczne teksty dziennikarzy mowiace o tym ze mecze te Petra kupi. Wyniki byly jednak inne. Tych meczy jest wiecej niz sie Tobie wydaje. Wszystko dlatego ze jest kasa u sponsora i nikt tego nie tai. Dla prostakow z prasy to oczywisty znak, ze Petra bedzie kupowac mecze. Debile pisza glupoty i pozniej nawet nie przeprosza za te pomowienia. A moze to nie sa pomowienia? Moze Petra kupila jakies mecze i mimo to spadla? Wiec podaj przyklady tych meczy... Bo Lech nie spadl i jakos wszystkie ich wycofane z zakladow mecze zakonczyly sie wg. przewidywan (nie byl to najnizszy kurs bynajmniej)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara LECH KOLEJORZ I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.35.* 02.11.01, 10:40 Komentarz zbyteczny. Wracamy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyk Re: LECH KOLEJORZ I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 172.16.0.* 02.11.01, 13:57 Lech w extraklasie! Hahahahahahahahahhahahahahahahhahahhahhah!!!!!!! Prędzej awansują Tłoki Gorzyce albo Znicz Pruszków! Odpowiedz Link Zgłoś
uyco Re: LECH KOLEJORZ I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.01, 11:41 wal sie!!! bojcie sie chamy do pierwszej ligi wracamy!!! KOLEJORZ Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Bójcie się chamy, do I ligii wracamy 15.11.01, 16:32 Z czym do ludzi? Już nawet kolesie spod Warszawy i Szczecina kibicują Lechowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ak Re: Bójcie się chamy, do I ligii wracamy IP: *.pl 15.11.01, 19:01 cromm napisał(a): > Z czym do ludzi? Już nawet kolesie spod Warszawy i Szczecina kibicują Lechowi.. > . a za dwa sezony znowu spierdalamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Bójcie się chamy, do I ligii wracamy IP: *.chello.pl 23.11.01, 00:06 Jak im starczy kasy to pewniwe wejdą ! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Ak! Bójcie się chamy, do I ligii wracamy 23.11.01, 19:37 Małe szanse Ak,małe szanse...Jak wrócimy do ekstraklasy to pozostaniemy tam długo...choćby po to by parę takich jak ty łbów porozbijać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbel Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 24.11.01, 13:04 Gość portalu: Erni napisał(a): > Według mnie Lech zarok będzie w I lidze i czy ktoś w to wątpi. Oby!!! tylko nie zrobcie tego samego bledu co my czyli oderka... zabraklo nam jednej duzej banki i byloby wsio OK!! poznan jest troche wiekszy od opola i chyba nie bedzie problemu ze sponsorami ;))) tafne zakupy (czajkowski!!) hehehe i bedziecie w I lidze (tam gdzie wasze i nasze miejsce ...amen) w koncu to do was i do nas przychodzi po pare tysiecy kiboli a nie jak w innych pojebanych amicach, groclinach, famegach(co to kurwa jest????) po 300 osob!! Jestem starym zgredem i pamietam jak razem w katowicach ryczelismy LECH LECH KOLEJORZ... tak ze szyby i rozpierdalalo ;))) czasy sie jednak zmienily, a szkoda! mimo wszystko zycze wam wszystkiego najlepszego wejdzcie do I ligi i wypierdolcie tych wszystkich burakow.. Pozdrowionka dla ZAGLEBIA LUBIN, POLONII BYTOM i PIASTA GLIWICE i pamietajcie... TYLKO ODRA OKS!!!!! P.S. a my kurwa dzisiaj z jakims pierdolonym wlokniarzem kietrz (ta dziura jest chyba gdzies w czechach ale dlaczego PZPN na to pozwala) ... eh co za zycie Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Bąbla 24.11.01, 13:10 Pozdrawiam Bąbel...miałem paru kumpli u was kibiców Odry,sympatyków Lecha,ale kontakt sie urwał...znasz towarzystwo..mozesz pomóc ich namierzyć?...chłopaki mają teraz po 26-27 lat,więc niw wiem czy to Twój przedział wiekowy? Odpisz jak możesz na mojego e-maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbel Re: Do Bąbla IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 10:47 cromm napisał(a): > Pozdrawiam Bąbel...miałem paru kumpli u was kibiców Odry,sympatyków Lecha,ale Pzdr cromm wyslalem ci emalie ale nie wiem czy przeszla zapodaj kogo szukasz.. zna sie pare osob... ;)) wczoraj na meczu rzucilem juz haselko .. no no, spore zainteresowanie! u nas kurwa 1:1 a dla was gratulacyje i oby tak dalej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navarro Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.11.01, 01:56 Taaaa...a za 2 lata znowu w drugiej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Bąbla 26.11.01, 20:25 Podaj swojego e-maila..albo wyślij jeszcze raz..... Dzięki..powinno być wyżej...a jak tam wasze humorki? Będę jechał za jakiś czas w tamten rejon...możemy popić.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbel Re: Do Cromma IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.12.01, 17:54 cromm napisał(a): > Podaj swojego e-maila..albo wyślij jeszcze raz..... > Dzięki..powinno być wyżej...a jak tam wasze humorki? Będę jechał za jakiś czas > w tamten rejon...możemy popić.. > Pozdrawiam Sorki ze sie tak dlugo nie odzywalem ale wiesz problemiki z robota, kompem itd itp jesli twoj wjazd jest nadal aktualny to nie ma sprawki zapraszam na duuuuze piwko ;))))) nie wiem dalej kogo szukasz od nas ale jesli.... to wejdz na www.odra.opole.com. to strona fanow oderki, jestem tam teraz prawie codziennie. ;) u nas jutro o 14 deemonstracja kiboli pod ratuszem kasy nie ma - caly sklad chce isc w pizdu!!!! na demo sa zaproszone media, jak dojdzie do zadymy to wszyscy beda nas miec w dupie i bedzie po odrze kurwa jego mac ale jestem dobrej mysli! trzymaj kciuki!!! pozdrowionka P.S. moja emalia = bmgconsulting@poczta.fm nara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do navarro 26.11.01, 20:26 Koleś nie bądź taki kozak,bo się zdziwisz zaq rogiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHAN Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.pkobp.pl 13.02.02, 12:52 TAK BĘDZIE...ALE BĘDZIE I TAK , ŻE "JAGA" UTRZYMA SIĘ W II LIDZIE! A MAŁYSZ I TAK ZDOBĘDZIE ZŁOTO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.icpnet.pl 03.03.02, 15:37 Jestem pewna że tak będzie. Gorąco pozdrawiam wspaniałych kibiców Lecha Alicja z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biało- Z Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:48 Gość portalu: Erni napisał(a): > Według mnie Lech zarok będzie w I lidze i czy ktoś w to wątpi. W II lidze punkty są tańsze. Za to za dwa lata lech zdech wróci na stare śmieci do II ligi. Lokomotywa będzie rozpędzona tak, że z II przeleci od razu do III ligi. Potem zaorają to klepisko przy bułgarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 17:05 Gość portalu: Biało- Z napisał(a): > Gość portalu: Erni napisał(a): > > > Według mnie Lech zarok będzie w I lidze i czy ktoś w to wątpi. W II lidze > punkty są tańsze. Za to za dwa lata lech zdech wróci na stare śmieci do II ligi > . > Lokomotywa będzie rozpędzona tak, że z II przeleci od razu do III ligi. Potem > zaorają to klepisko przy bułgarskiej. > Przypomnij mi ..LEchia gra w 6 lidze? a hools LEchi macaja kury na wiochach? w wolnych chwilach wlaza w dupe LEgii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.cust.poz.supermedia.pl 15.03.02, 19:29 Mamy 62 punkty - 16 zwycięstw i 8 remisów i za parę miesięcy najedziemy w sile tysiąca ludzi waszą Warszawkę...wtedy pogadamy inaczej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 20:02 RACJA.RACJA.RACJA. A DRZYMAŁA DO II LIGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Lech za rok w I lidze. IP: *.tele2.pl 22.03.02, 00:10 Zwracam uwagę, że wątek jest już nieco nieświeży. Lech już praktycznie jest w I lidze. I całe szczęście, bo czym jest I liga bez Lecha? Pora uporządkować stosunki międzystadionowe, bo sie żyleta rozpanoszyła, nie mając chwilowo bata nad sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś