Gość: dzeku IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.12.05, 17:56 transmisje w polskiej niekodowanej mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arfer Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 04.12.05, 21:16 Jasne.. Słyszałem, że nie doświadczymy tego ekskluzywnego wydarzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca niestety narazie nie w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:24 Prawo transmisji z losowania mają tylko te kraje które mają już umowy na transmisje Mś w czerwcu 2006. niestety my nie mamy jeszcze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Transmisja w na niemieckiej Jedynce (Das Erste ARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saMMa_mistrz świat Losowanie na żywo dla posiadaczy CYFRA+ IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:08 Dla pocieszenia i szczęśliwych posidaczy CYFRA+ mam xtra wiadomość. Żebyście nie szukali, te osoby które posiadają obojętnie w jakim pakiecie CYFRE+ niech spokojnie sobie przełączą na magiczny kanał ---->118<-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 04.12.05, 21:51 MAM pytanie po co aż pięciu kowboi z pzpn jest potrzebne czy to aby nie jest marnotrastwo pieniędzy bo mi sie tak wydaje kto tak sądzi niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 04.12.05, 21:55 Super losowanie obejrzą w Słowacji gdzie nie weszli do finałów oraz w kilkunastu innych krajach polską publiczną oczywiście nie stać ale za to wykupili całe igrzyska zimowe po co nie wiem przecierz my tam nawet medalu nie zdobędziemy wstyd kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Pobawiłem się w układanie koszyków. IP: *.osk.enformatic.pl 04.12.05, 22:12 Ja ułożyłbym koszyki następująco: I. Brazylia, Argentyna, Francja, Anglia, Włochy, Holandia, Hiszpania. II. Europa: Czechy, Portugalia, Szwecja, Polska, Chorwacja, Szwajcaria, Ukraina, Serbia. III. Ameryka (niedolosowywana do grupy argentyńskiej i brazylijskiej): Meksyk, USA, Kostaryka, Trynidad, Paragwaj, Ekwador. IV. Pozostałe (dolosowywane "jak leci", w tym po dwie do grup brazylijskiej i argentyńskiej). Takie rozstawienie oddaje układ sił(olewam dymany sukces Koreańczyków u siebie) i nikogo nie krzywdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUTNA Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.nat.karneval.cz 05.12.05, 17:56 brazil, CR, Polska, Trinidad + Tobago BRA - CZE 2-3 TT - POL 0-2 BRA - POL 0-1 CZE - TT 2-0 CZE - POL 2-2 BRA - TT 5-0 = Brazil is out Final: POL - CZE 1-2 czech national fot team is the best, but polish is second :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y2k Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.aster.pl 07.12.05, 01:49 taki wynik to mozliwy tylko z niedzwidziem;) a jeszcze nie wiadomo czy zagra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saMMa_mistrzŚwiata Losowanie "nażywo" dla posiadaczy CYFRA+ IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:10 Dla pocieszenia i szczęśliwych posidaczy CYFRA+ mam xtra wiadomość. Żebyście nie szukali, te osoby które posiadają obojętnie w jakim pakiecie CYFRE+ niech spokojnie sobie przełączą na magiczny kanał ---->118<-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saMMa3 Losowanie "Na żywo" dla posiadaczy Cyfra+ IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:12 Dla pocieszenia i szczęśliwych posidaczy CYFRA+ mam xtra wiadomość. Żebyście nie szukali, te osoby które posiadają obojętnie w jakim pakiecie CYFRE+ niech spokojnie sobie przełączą na magiczny kanał ---->118<-- Odpowiedz Link Zgłoś