Dodaj do ulubionych

W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006

IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.12.05, 17:56
transmisje w polskiej niekodowanej mam nadzieje
Obserwuj wątek
    • Gość: arfer Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 04.12.05, 21:16
      Jasne.. Słyszałem, że nie doświadczymy tego ekskluzywnego wydarzenia :(
      • Gość: xxxca niestety narazie nie w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:24
        Prawo transmisji z losowania mają tylko te kraje które mają już umowy na transmisje Mś w czerwcu 2006. niestety my nie mamy jeszcze!!!!!!
        • Gość: f Transmisja w na niemieckiej Jedynce (Das Erste ARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:39
          • Gość: saMMa_mistrz świat Losowanie na żywo dla posiadaczy CYFRA+ IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:08
            Dla pocieszenia i szczęśliwych posidaczy CYFRA+ mam xtra wiadomość. Żebyście
            nie szukali, te osoby które posiadają obojętnie w jakim pakiecie CYFRE+ niech
            spokojnie sobie przełączą na magiczny kanał
            ---->118<--
    • Gość: konrad Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 04.12.05, 21:51
      MAM pytanie po co aż pięciu kowboi z pzpn jest potrzebne czy to aby nie jest
      marnotrastwo pieniędzy bo mi sie tak wydaje kto tak sądzi niech pisze
    • Gość: kamil Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 04.12.05, 21:55
      Super losowanie obejrzą w Słowacji gdzie nie weszli do finałów oraz w
      kilkunastu innych krajach polską publiczną oczywiście nie stać ale za to
      wykupili całe igrzyska zimowe po co nie wiem przecierz my tam nawet medalu nie
      zdobędziemy wstyd kamil
    • Gość: cyg@nek Pobawiłem się w układanie koszyków. IP: *.osk.enformatic.pl 04.12.05, 22:12
      Ja ułożyłbym koszyki następująco:
      I. Brazylia, Argentyna, Francja, Anglia, Włochy, Holandia, Hiszpania.
      II. Europa: Czechy, Portugalia, Szwecja, Polska, Chorwacja, Szwajcaria,
      Ukraina, Serbia.
      III. Ameryka (niedolosowywana do grupy argentyńskiej i brazylijskiej): Meksyk,
      USA, Kostaryka, Trynidad, Paragwaj, Ekwador.
      IV. Pozostałe (dolosowywane "jak leci", w tym po dwie do grup brazylijskiej i
      argentyńskiej).
      Takie rozstawienie oddaje układ sił(olewam dymany sukces Koreańczyków u siebie)
      i nikogo nie krzywdzi.
    • Gość: PUTNA Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.nat.karneval.cz 05.12.05, 17:56
      brazil, CR, Polska, Trinidad + Tobago
      BRA - CZE 2-3
      TT - POL 0-2
      BRA - POL 0-1
      CZE - TT 2-0
      CZE - POL 2-2
      BRA - TT 5-0
      = Brazil is out
      Final: POL - CZE 1-2
      czech national fot team is the best, but polish is second :)
      • Gość: y2k Re: W piątek losowanie grup finałów MŚ 2006 IP: *.aster.pl 07.12.05, 01:49
        taki wynik to mozliwy tylko z niedzwidziem;) a jeszcze nie wiadomo czy zagra...
    • Gość: saMMa_mistrzŚwiata Losowanie "nażywo" dla posiadaczy CYFRA+ IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:10
      ---->118<--
    • Gość: saMMa3 Losowanie "Na żywo" dla posiadaczy Cyfra+ IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 18:12
      ---->118<--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka