polake 08.12.05, 00:05 Bardzo fajna idea. Powodzenia Grzesiu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SPECJALISTA RASIAK MUSI JECHAC NA MISTRZOSTWA IP: *.tn.glocalnet.net 08.12.05, 00:21 potrzeba kogos co jest dobry w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurny Juras Re: RASIAK MUSI JECHAC NA MISTRZOSTWA IP: *.tn.glocalnet.net 08.12.05, 00:26 i pojedzie, a co franek czy kielbasa maja walczyc w powietrzu? zuraw potrzebuje silnego partnera, rasiak bedzie idealny przy stalych fragmentach gry, równiez jako obronca gdy beda wrzucac nam cornery i inne Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: RASIAK MUSI JECHAC NA MISTRZOSTWA 08.12.05, 00:48 Powrót do Derby??? Nie da rady, Grzesiek juz zapuścił korzenie w Totenhamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas RASIAK MUSI JECHAC NA MISTRZOSTWA swiata IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 08.12.05, 02:51 w plywaniu. Drewno w wodzie jest lepsze niz w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdynand1 Re: Derby chce powrotu Rasiaka 08.12.05, 00:48 taaa, to zdjecie wiele mowi....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASIAK PRECZ niech sobie wraca gdzie chce byle trzymał się IP: *.chello.pl 08.12.05, 00:55 jak najdalej od Reprezentacji Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley Na tym zdjeciu wygląda niczym IP: *.icpnet.pl 08.12.05, 00:57 obalająca sie sosna swieżo po scieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwosc gazety paskudne zdjecie,wyglada jak denat................ IP: *.tn.glocalnet.net 08.12.05, 02:37 jak mozna takie zdjecie wkleic?CSI? X-FILES? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga40 Co zatem stoi na przeszkodzie... ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 02:42 To proste: to jest DREWNO i ofiara przypadku w Derby - przez pare miesiecy cos mu wychodilo i tyle... nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Mad HA, kto pomyslal ze chodzi o Rasiaka ?? wpisywac s IP: *.bulldogdsl.com 08.12.05, 03:19 ie, ..... a sorry pomylilo mi sie z Onetem bo mam 2 taby na raz otwarte , ... sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ i tak pojedzie.... IP: *.trentn01.nj.comcast.net 08.12.05, 05:02 niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Re: Derby chce powrotu Rasiaka IP: *.lodz.mm.pl 08.12.05, 06:38 I liga włoska i hiszpańska są dobre. Są na poziomie większości pierwszych lig europejskich. Derby County, Numancia, Southampton mogłyby z powodzeniem grać w UEFA CUP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Van der drwal buk piłki IP: *.egb.pl 08.12.05, 08:00 No musi grać przecież to kluczowy piłkarz naszej reprezentacji , pewnie Derby spaliło całe drzewo do kominka i maja braki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strjelac nędza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:19 z tym Tottenhamem to jakaś ślepa uliczka; po co on się tam wpakował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol to zdjęcie... IP: *.egb.pl 08.12.05, 08:21 obnaza całą wirtuozerie Rasiaka , wszystko zamknietymi oczami toż to gieniuś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas TO CALY RASIAK !!! IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 08.12.05, 14:47 Oczy ma zamkniete, zeby mu jakis wior do oka nie wpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Rasiak przerasta Piechne IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:55 Rasiak moze nie jest super snajperem ale przynajmniej bardzo dobrze wypadl w meczach ze sredniakami europejskimi,nastrzelal kilka bramek.A Piechna (Parówa) obsra sie jak zobaczy 70 tys ludzi.On wiecej ludzi widzial tylko na koncercie Ich Troje i na odpuście w kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Rasiak przerasta Piechne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:49 Piechn a niestety moim zdaniem nie powinien grac z Frankowskim w skladzie - obaj sa zawodnikami konczacymi akcje. Ktos musi im podawac, wykladac pilki. Jeden drugiemu tego nie zrobi :( PS. To NIE JEST post poparcia dla RAsiaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Drewninho 08.12.05, 09:31 The Times: Chciałbym żeby wrócił Pan pamięcią do Mundialu 2006.Co powie Pan o najlepszym zawodniku MŚ sprzed 12 lat? Paweł Janas: yyyyyyyyy Rasiak pokazal klasę, pokazał na co go stac, yyyyy.. The Times: Ale my pytamy o pana Tomasza Frankowskiego,króla strzelców tamtych pamiętntych Mistrzostw Świata Paweł Janas: yyyy proszę mi nie mówic kto był najlepszym zawodnikiem Mundialu,ja wiem lepiej! The Times: Ale proszę Pana ... Paweł Janas: Proszę mi nie przeszkadzac! The Times: Ale... Paweł Janas: Powiedziałem coś! The Times: Przepraszam bardzo,już nie będę się wtrącac Paweł Janas: A więc, tak jak już powiedziałem,Grzesio pokazal klasę.Mimo ze nie zdobyl ani jednego gola to jest jego zasługa iż zdobyliśmy ten puchar.Grzesio wymęczył zawsze przeciwnikow,a Franek tylko finalizowal jego akcje.Kazdy mogłby tak zrobic. The Times: A jak pan wyjaśni 3 samobójcze gole Rasiaka w meczu 1/4 finału z Argentyną? Paweł Janas: Przypadek The Times: Mieliście jednak w skałdzie Frankowskiego,który wszedł na ostatnie 10 minut i strzelił 4 gole. Paweł Janas: Przypadek The Times: Po Mundialu kariera Frankowskiego, rozwineła się błyskawicznie.Transfer do FC Barcelony,najlepszy zawodnik Europy i Swiata roku 2006 - 2009.Proszę mi powiedziec jak potoczyła się kariera Grzegorza Rasiaka. Paweł Janas: A więc,Rasiak to moim zdaniem najlepszy zawodnik w historii polskiego futbolu.Po Mundialu rozegral 2 fantastyczne mecze w rezerwach Totenhamu.To otworzyło mu drogę do wielkiej kariery.Zgłosiły się po niego kluby z wielkimi aspiracjami m.in.FC Koszyce,jednak Rasiak wybrał Chelsea Londyn,moim zdaniem najlepszy klub na świcie. The Times: Tylko jak Pan sam dobrze wie od momentu kiedy Rasiak zasilił szeregi Chelse Londyn,ten klub spadał stopniowo do niższej ligi.Obecnie Chelsea Londyn walczy o awans do 4 ligi angielskie.Nie wiedzie im się dobrze.Rasiak zdobył w tym sezonie tylko dwa gole...samobójcze. Paweł Janas: To czysty przypadek.Rasiak czeka na swoją okazję.Wreszcie wstrzeli się w bramkę przeciwnika.To tylko kwestia czasu.Uważam że i tak zrobił większą karierę od Frankowskiego.Rasiak jest wysoki i ma predyspodycje.Frankowski jest za niski. The Times: Frankowski może i nie jest wysoki,ale nie darmo na całym świecie wołają na niego "Franek łowca bramek" Paweł Janas: Proszę nie wymawia tych słów przy mnie! The Times: Dlaczego? Paweł Janas: Po prostu nie!Może pan sobie mówic na Tomka "Franek łowca Hiszpanek" ale nie "Franek łowca..." yyyyy,to mnie drażni bo to nie jest prawda,a ja jestem człowiekiem prawym i nigdy nie kłamę The Times: A słyszał Pan o przydomku boiskowym Rasiaka? Paweł Janas: Owszem.Rasiak ze względu na swoje umiejętności zwany jest "RasiaGol" The Times: Przepraszam,ja pierwszy raz słyszę takie określenie.Chciałem żeby odniósł się Pan do pseudonimu "RasiaKłoda" Pawel Janas: Pierwsze słyszę.Musi Pan mie jakieś złe informacje The Times: No dobrze,nie ważne.Niech Pan powie może co Pan robi teraz w życiu, po zakończeniu trenerskiej kariery? Paweł Janas: Po zakonczeniu Mundialu,mogłem zajac się swoją pasją,czyli polowaniem.Opiekuję się również drzewami bo czuję do nich jakiś sentyment.Ostatnio nawet zrobiłem biologiczne skrzyżowanie drzew.Rośnie nowy gatunek!Nazwalem ten gatunek Rasiosna.Jestem dumny. The Times: Niesamowite!Gratuluję.Proszę powiedziec geny jakich drzew Pan skrzyżował? Paweł Janas: Jedno z drzew to sosna,geny drugiego drzewa nie mmogę zdradzic.Przykro mi,tajemnica. The Times: Ok.Na zakończenie naszej rozmowy proszę powiedziec jak Pan sądzi,czy jest na świecie jakaś drużyna która może pokona reprezentację Polski? Paweł Janas: Hmmmm,myślę że tak.Po zakończeniu reprezentacyjnej kariery przez Rasiaka,szansa na pokonanie naszej reprezentacji znacznie wzrosła. The Times: No tak,tyle że Grzegorz Rasiak skończył karirę z reprezentacją 12 lat temu,a jeszcze nikt nie pokonał Polski. Paweł Janas: Tak,ale to tylko kwestia czasu.Odejście Rasiaka odpije się więlkim piętnem na grze reprezentacji Polski The Times: Ostatnie pytanie.Kto według Pna zagra w finale Mistrzostw Świata 2018 przeciwko Polsce? Paweł Janas: Postawiłbym na Maltę.Choc Uzbekistan też nie stoi na straconej pozycji.Ostatnio pokonali w meczu towarzyskim reprezentację Niemiec 8:0,to mówi samo za siebię. The Times: Dziękuję bardzo za wywiad i życzę Panu powodzenia w badaniach biologicznych nad nowym gatunkiem drzewa. Paweł Janas: Ja równiez dziękuję.Korzystając z okazji chciałbym serdecznie pozdrowic Grzesia Rasiaka i życzyc mu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waki Sportowo stracił, finansowo zyskał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:53 a teraz niech wraca do Derby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apostoł Re: Sportowo stracił, finansowo zyskał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:30 te Derby to klub stworzony dla niego. Jak Panatinaikos dla Warzychy. Odpowiedz Link Zgłoś
viator rasiak! bądź patriotą! zostań w londynie! 08.12.05, 10:46 ba jak wrócisz do derby to na nieszczęście naszej narodowej będziesz miał większe szanse na mundial. i znowu będziemy skandować: RASIAK NO BOISKO! BęDZIE POśMIEWISKO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Derby chce powrotu Rasiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:20 szkoda, że Rasiakowi nie powiodło się w Tottenhamie, faktycznie w Derby C. był gwiazdą, no i radością dla polskich kibiców którzy dowiadywali sie o jego udanych występach w tej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas ZEJDZCIE Z RASIAKA !!!!!!!.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 08.12.05, 15:11 PRZECIEZ NIE JEST ON DRABINA,tylko tak glupio wyglada.To snajper jakich malo,podobno zadziwil samego Janasa (na polowaniu), z trzech metrow chybil w dzika,za ktorego sie Janas PRZEBRAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibrahimovic Re: Derby chce powrotu Rasiaka IP: *.zeelandnet.nl 08.12.05, 19:43 Mam fajny link do strony o Rasiaku: www.rasiak.falcomp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś