Gość: ośćość A sama ceremonia ciągnie się jak gumka od majtek. IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 21:07 Niczego nie tracicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: A sama ceremonia ciągnie się jak gumka od maj IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 21:33 Gość portalu: ośćość napisał(a): > Niczego nie tracicie. Wręcz przeciwnie, zyskujecie stracony czas. Całe to przedstawienie to przerost formy nad treścią, chłodno, nudno, momentami infantylnie, bezdusznie, kiepskie poczucie humoru, Heidi... hm... lepiej, gdyby nie otwierała buzi... słowem żadna strata. Najciekawsze z tego całego show będzie samo losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WES Gramy z niemcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:55 Żlew jest gramy z niemcami zenaDA BRACIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARD WM 2006 na zywo w ARD IP: *.c153.petrotel.pl 09.12.05, 21:08 WM 2006 na zywo w ARD na platformie C+ na kanale 118 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol No i na Lider TV dla lubiących Azerów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb ALE BALACK MIAŁ WEJŚCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:24 Kto widział ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Ja tam widzę tylko biodra Heidi ! Przeciwpancernym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:27 ładuj ! - jakby powiedział Janek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadams A ja odlądam CT2 i ma TVP w d.....:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.05, 21:45 Właśnie w czeskiej dwójce oglądam sobie na żywo relację z losowania. I tak samo robię z Ligą Mistrzów chociaż nasze TVmany zdobyli się na zakup transmisji. Wolę oglądac Czechów, bo: lepiej komentują i od razu po zakonczeniu transmisji live potrafią puścić skróty pozostałych meczów, a nasze TV-baranki maja na to czas dopiero o godz. 0.30. I zachęcam do olania wszelkich transmisji sportowych TVP mieszkanców poludniowej Polski, gdzie siega naziemny sygnał od Czechów. Ze zrozumieiem języka nie ma problemów. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:49 118 ARD trwa transmisja nie zakodowana Cyfra+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ośćość Pierwszy mecz z Ekwadorem IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 21:55 To chyba nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabiene o ile nie bedzie repety z Korei ... IP: *.orange.pl 09.12.05, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ośćość Kostaryka! IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 22:03 Bardzo się cieszę, grają ładny futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Jak z tej grupy nie wyjdziemy to jesteśmy d...y ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:12 Ekwador i Kostaryka do ogrania, z Niemcami niegdy nie wygraliśmy, trzeba bedzie grac na remis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klinsman ARD1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:20 A ja ogladalem losowanie w ARD w mojej kablowce na Bemowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad skandal IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.12.05, 22:25 tu w stanach to chyba z 3 kanaly meksykanskie mialy transmisje i espn2 gdzie non-stop leca zawody na najlepszego drwala!!! (powaga, tna drewno na czas! czasami puszcza zawody wedkarskie, tu znow bez wypuchy!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyTVN dobrze , że tvn nie kupiła praw ! IP: *.pro.lama.net.pl 09.12.05, 22:37 znowu była by bezczelna legijna propaganda a nie rzetelność , uczciwość i obiektywizm dziennikarski ! Tak samo jak zrobili z magazynem Orendż Ekstraklasa ! który powinnien się nazywać 4 ppedziów z warszawy się spotkało i o ległej rozmawiało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????????? a co tu pokazywać? BRAWO POLSKA!!!! IP: *.aster.pl 09.12.05, 23:28 wynik losowania najlepiej się nadaje do przecztania w gazecie następnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiejstut ard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:48 a g... prawda bo ja mam cyfre plus i obejrzalem cale losowanie na ARD1 bez problemu. chcialbym zwrocic uwage ze stacja taka jak ARD nie ma technicznej mozliwosci zakodowania swojego sygnalu za granica. A co do tvp to jezeli MŚ beda znowu w polsacie to cala ekipa ktora rzadzi tvp moze sie pakowac i wy... jak najdalej bo nie recze za siebie. a korzeniowski niech jeszcze zrobi tvp sport kodowany za gruba kase, zamiast kupic prawa do finalow. szkoda wam 20 mln dolarow, a produkujecie tyle chłamu. ŻENADA!! Odpowiedz Link Zgłoś