Dodaj do ulubionych

Losowanie grup mistrzostw świata: szkoda, że pa...

• Gość: Ka Ludzie przeciez to bedzie w TVN24!!! IP: *.aster.pl 09.12.05, 21:05
    • Gość: ośćość A sama ceremonia ciągnie się jak gumka od majtek. IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 21:07
      Niczego nie tracicie.
      • Gość: Matylda Re: A sama ceremonia ciągnie się jak gumka od maj IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 21:33
        Gość portalu: ośćość napisał(a):

> Niczego nie tracicie.

Wręcz przeciwnie, zyskujecie stracony czas. Całe to przedstawienie to przerost
        formy nad treścią, chłodno, nudno, momentami infantylnie, bezdusznie, kiepskie
        poczucie humoru, Heidi... hm... lepiej, gdyby nie otwierała buzi... słowem
        żadna strata. Najciekawsze z tego całego show będzie samo losowanie.
      • Gość: WES Gramy z niemcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:55
        Żlew jest gramy z niemcami zenaDA BRACIA
    • Gość: ARD WM 2006 na zywo w ARD IP: *.c153.petrotel.pl 09.12.05, 21:08
      WM 2006 na zywo w ARD na platformie C+ na kanale 118
      • Gość: lol No i na Lider TV dla lubiących Azerów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:14
        • Gość: Zeb ALE BALACK MIAŁ WEJŚCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:24
          Kto widział ten wie
          • Gość: lol Ja tam widzę tylko biodra Heidi ! Przeciwpancernym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:27
            ładuj ! - jakby powiedział Janek :)))
    • Gość: gadams A ja odlądam CT2 i ma TVP w d.....:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.05, 21:45
      Właśnie w czeskiej dwójce oglądam sobie na żywo relację z losowania. I tak samo
      robię z Ligą Mistrzów chociaż nasze TVmany zdobyli się na zakup transmisji.
      Wolę oglądac Czechów, bo: lepiej komentują i od razu po zakonczeniu transmisji
      live potrafią puścić skróty pozostałych meczów, a nasze TV-baranki maja na to
      czas dopiero o godz. 0.30. I zachęcam do olania wszelkich transmisji sportowych
      TVP mieszkanców poludniowej Polski, gdzie siega naziemny sygnał od Czechów. Ze
      zrozumieiem języka nie ma problemów. Pozdr
    • Gość: kibic losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:49
      118 ARD trwa transmisja nie zakodowana Cyfra+
    • Gość: ośćość Pierwszy mecz z Ekwadorem IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 21:55
      To chyba nieźle.
      • Gość: gabiene o ile nie bedzie repety z Korei ... IP: *.orange.pl 09.12.05, 22:00
        • Gość: ośćość Kostaryka! IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 22:03
          Bardzo się cieszę, grają ładny futbol.
          • Gość: ok Jak z tej grupy nie wyjdziemy to jesteśmy d...y ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:12
            Ekwador i Kostaryka do ogrania, z Niemcami niegdy nie wygraliśmy, trzeba bedzie grac na remis :)
    • Gość: Klinsman ARD1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:20
      A ja ogladalem losowanie w ARD w mojej kablowce na Bemowie:)
    • Gość: konrad skandal IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.12.05, 22:25
      tu w stanach to chyba z 3 kanaly meksykanskie mialy transmisje i espn2 gdzie
      non-stop leca zawody na najlepszego drwala!!! (powaga, tna drewno na czas!
      czasami puszcza zawody wedkarskie, tu znow bez wypuchy!)
    • Gość: antyTVN dobrze , że tvn nie kupiła praw ! IP: *.pro.lama.net.pl 09.12.05, 22:37
      znowu była by bezczelna legijna propaganda a nie rzetelność , uczciwość i
      obiektywizm dziennikarski ! Tak samo jak zrobili z magazynem Orendż Ekstraklasa
      ! który powinnien się nazywać 4 ppedziów z warszawy się spotkało i o ległej
      rozmawiało !
    • Gość: rtjzrkjrz dggfmnfhz IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 22:46
    • Gość: ??????????????? a co tu pokazywać? BRAWO POLSKA!!!! IP: *.aster.pl 09.12.05, 23:28
      wynik losowania najlepiej się nadaje do przecztania w gazecie następnego dnia
    • Gość: kiejstut ard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:48
      a g... prawda bo ja mam cyfre plus i obejrzalem cale losowanie na ARD1 bez
      problemu. chcialbym zwrocic uwage ze stacja taka jak ARD nie ma technicznej
      mozliwosci zakodowania swojego sygnalu za granica. A co do tvp to jezeli MŚ
      beda znowu w polsacie to cala ekipa ktora rzadzi tvp moze sie pakowac i wy...
      jak najdalej bo nie recze za siebie. a korzeniowski niech jeszcze zrobi tvp
      sport kodowany za gruba kase, zamiast kupic prawa do finalow. szkoda wam 20 mln
      dolarow, a produkujecie tyle chłamu. ŻENADA!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka