Dodaj do ulubionych

Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe życie

06.01.06, 11:42
Moze jest jakas nadzieja,ze do Mistrzostw "wysadzisz z siodla" kolege Rasiaka!
Z calego serca nam wszystkim tego zycze.
Obserwuj wątek
    • signal Do reprezentacji go brać 06.01.06, 11:46
      lepszych nie ma
    • Gość: LEO Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:48
      Powodzenia Oli z Sadyby
    • Gość: tolek [...] IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gibon Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.ghnet.pl 06.01.06, 12:00
      Teraz wszystko w rękach Olego. Mam nadzieje, że wykorzysta szansę i zobaczymy go
      w Niemczech. Życzę mu tego z całego serca.
      • Gość: marcu w nogach Olego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:18
        .
    • Gość: zoee Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 83.238.13.* 06.01.06, 12:15
      Powodzenia
      • Gość: Neolit Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 5.6.2R1D* / *.alcatel.fr 06.01.06, 12:26
        Oli trzymam kciuki.
    • Gość: les paul doskonale IP: *.aster.pl 06.01.06, 12:26
      Oli będzie w optymalnej formie na MS (nieprzemęczony ale też nie zasiedziały na
      ławce)
    • looney1 Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży 06.01.06, 12:27
      Oli jest bardzo dobrym piłkarzem i trzymamy za niego kciuki.

Sport to zdrowie, dlatego uprawiaj rzut kotem
    • Gość: dareksp Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 06.01.06, 12:31
      wlk.brytania napisał:

> Moze jest jakas nadzieja,ze do Mistrzostw "wysadzisz z siodla" kolege Rasiaka!
      > Z calego serca nam wszystkim tego zycze.

Przyłączam sie do tych życzeń.
      Oli, powodzenia!
    • Gość: ble Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 213.77.27.* 06.01.06, 12:40
      Czarnecki do boju! A na MS za Rasiaka!
    • Gość: jerzyk Teraz 5 lat w Portsmouth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:45
      zmarnowane... A jak się ma Beatka Olisadebe?
      • Gość: JNS temat IP: *.chello.pl 06.01.06, 12:52
        Ma szanse być najlepszym polskim napastnikiem!
    • Gość: chris*** Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 06.01.06, 13:03
      oli do boju!!!
    • Gość: fulhamish pompey spadacie!! IP: *.bulldogdsl.com 06.01.06, 13:20
      z olim lub bez oni i tak spadna jest spoldzielnia w premiership co chce spuscic
      portsmouth
      • Gość: Lucek Re: pompey spadacie!! IP: 62.60.98.* 06.01.06, 13:25
        Ja i tak nie lubie tego leniwego pilkarza.
        • koprofag4 Re: pompey spadacie!! 06.01.06, 13:32
          oli lapy (a raczej nogi) precz od kadry
          ja (i mysle ze wiekszosc osob) nie chce ogladac w reprezentacji pilkarza ktory
          notorycznie ja olewal a przypomnial sobie dopiero jak pojawila sie szansa
          wyjazdu na ms - bo to przeciez szansa na lepszy kontrakcik
          niestety olisadebe prezentuje fochy typowe dla wielu pilkarzy z afryki (vide
          ekwueme) (nie napisze czarnych bo w dobie politycznej poprawnosci to nie
          uchodzi i wiadomosc moglaby sie nie ukazac;))
          • Gość: anwiluś Re: pompey spadacie!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.01.06, 20:54
            DO KOPROFAG 4!!!Popieram Cię w całosci!! Oli dla którego najważniejszym i
            jedynym celem gry w naszym kraju było zdobycie obywatelstwa, NAS POLAKÓW
            OLAŁ!!!!prześledźcie sobie jego powołania do kadry. W środę na kadrę ma poważną
            kontuzję a w sobotę gra i to całkiem zdrowy w klubie greckim.Ile razy tak
            było??? OLEMU KTÓRY OLEWA NAS POLAKÓW MÓWIMY NIE !!!Mimo że jest dobrym
            zawodnikiem ja go nie szanuję za jego postawę wobec kibiców naszej narodowej
            reprezentacji. Damy radę na mistrzostwach bez niego !!!!
            • Gość: dolfuss Re: pompey spadacie!! IP: 87.207.233.* 06.01.06, 21:09
              DO KOPROFAG 4!!!Popieram Cię w całosci!! Oli dla którego najważniejszym i
              > jedynym celem gry w naszym kraju było zdobycie obywatelstwa, NAS POLAKÓW
              > OLAŁ!!!!prześledźcie sobie jego powołania do kadry. W środę na kadrę ma
              poważną
              >
              Powiedzmy dokładniej. Olał ciebie. Oli do reprezentacji!
    • Gość: KSP Polonia Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 212.244.249.* 06.01.06, 13:30
      Powodzenia Oli, pierwszy czarno-biało-czerwony piłkarz Rzeczypospolitej.
      Trzymamy kciuki - nigdy nie zapomnimy Twoich goli dla Polonii Warszawa i
      reprezentacji Polski.
    • Gość: bamboo [...] IP: *.chello.pl 06.01.06, 13:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: bamboo co za debil IP: *.chello.pl 06.01.06, 14:22
        wycina posty. to bambus jest be? ok, nigdy wiecej naturalizowanego bialego
        inaczej w kadrze. olisabebe do hymnu! hehe
        • Gość: ace Naturalizowana to może być narodowość. IP: 193.192.62.* 06.01.06, 15:50
          No, ale skąd to możesz wiedzieć.

Gość portalu: bamboo napisał(a):

> to bambus jest be? ok, nigdy wiecej naturalizowanego bialego
          > inaczej w kadrze. olisabebe do hymnu! hehe
    • kamasze_dorna Panie Harasimowicz... 06.01.06, 13:59
      ...skoro już zaprzyjaźnione z Panem siły usunęły mój list na temat poziomu
      dziennikarstwa sportowego w GW, to mogłyby również poprawić "małżonkę" na "żonę"
      w wypowiedzi Olisadebe, bo to naprawdę prowincjonalne, a przypominam, że GW jest
      dziennikiem ogólnopolskim (a Oli zapewne powiedział "wife"). Wytłumaczę jeszcze
      raz. Może Pan napisac, że Pańska żona przesyła pozdrowienia małżonce Olisadebe.
      Pisząc natomiast, że Pańka małżonka pozdrawia żonę Olisadebe, powinien Pan
      natychmiast zatrudnić sie jako dziennikarz "Faktu" lub rzecznik wicepremiera
      Dorna. Pozdrowienia dla małżonki.
      • Gość: PolskiCukier Re: Panie Harasimowicz... IP: 80.68.236.* 06.01.06, 14:10
        Jako mieszkaniec prowincji życzę sobie sformułowania "małżonka". Jest to
        życzenie tak samo bzdurne jak Twoje. Nie wiem też czy wiesz, ale w Polsce nie
        ma obowiązku czytania kolumn sportowych Gazety Wyborczej.
        Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Żonę.
        • Gość: marcu Hoduj buraki, obłapiaj żonę, małżonkę i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:22
          sąsiadkę i się nie wtrącaj
          • Gość: PolskiCukier Re: Hoduj buraki, obłapiaj żonę, małżonkę i IP: 80.68.236.* 06.01.06, 14:27
            Buraki się uprawia mój Wielkomiejski Przyjacielu, hoduje się bydło. Czasem ta
            hodowla skutkuje ich aktywnością na forach internetowych.
            • Gość: Anjew Co nie zmienia faktu, ze kamasze dorna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:16
              mial(y) racje co do roznicy miedzy 'zona' a 'malzonka'. Mowimy o czyjejs
              malzonce i swojej zonie. Tak juz jest w jezyku polskim. Prowincjonalnosc, czy
              tez wielkomiejskosc (czasem mocno prowincjonalna) nie maja tu nic do rzeczy.
              Kropka. pozdrawiam.
              • Gość: PolskiCukier Re: Co nie zmienia faktu, ze kamasze dorna IP: 80.68.236.* 06.01.06, 15:26
                To chyba tylko zwyczaj, nie reguła językowa, u Doroszewskiego obie formy są
                poprawne. Szczerze mówiąc też średnio pasuje mi forma "moja małżonka". Ale czy
                jest niepoprawna? Nie upieram się.
                Dziwią mnie po prostu posty w stylu "ale wy tam beznadziejni jesteście w tej
                wyborczej". Przeważnie piszą je te same osoby - to jakiś masochizm chyba. Albo
                niespełnione ambicje dziennikarskie.
                Natomiast prowincjonalność to dla mnie rzeczownik o zabarwieniu neutralnym a
                nie negatywnym. Kłaniam się nisko.
                • Gość: Anjew Re: Co nie zmienia faktu, ze kamasze dorna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:41
                  Generalnie, nie ma to (rozroznienie zona i malzonka) dla mnie wiekszego
                  znaczenia, choc raczej nie powiedzialbym chyba 'moja malzonka', tak na wyczucie
                  mi to 'nie brzmi'... Zreszta, to malo wazne... Uklony dla malzonki! :-)))
    • Gość: Kaziu Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.server.ntli.net 06.01.06, 14:03
      Oli, no to sie razem przeprowadzamy do Pompey! Bede przychodzil na Twoje mecze!
    • Gość: r.lynx Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:33
      Daj mu Boże trochę zdrowia by mógł zagrać dobry mecz w lidze i przekonać
      kibiców że jest wart powołania do reprezentacji
      • Gość: fff Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.resetnet.pl 06.01.06, 17:56
        Aby od razu w debiucie strzlił gola i byłoby wszystko SI !! Oli do
        reprezentacji na finały do Niemiec !!
    • Gość: zgrzyt brawo Oli IP: *.acn.waw.pl 06.01.06, 19:51
      mam nadzieję, że wróci do kadry, bo jest świtnym piłkarzem

napastnicy na MS: Frankowski, Żurawski, Olisadebe, ??? Piechna/Rasiak/Jeleń
      nie licząc Smolarka zaliczanego do pomocy w kadrze
      • Gość: messi Re: brawo Oli IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:18
        Oby pilkarze angielscy oszczedzali zdrowie Oliego a moze bedzie jeszcze z niego
        porzytek. Musza sobie wziac do serca slogan "Let's kick racism out of football"
        i nie kopac czarneckiego:)
        • Gość: td7o Re: brawo Oli IP: *.wroclaw.mm.pl 07.01.06, 02:17
          Oli-sa De-be, koniec cywilizacji. reż. Pjotr Szólkin
    • Gość: polak.katolik Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:33
      No proszę!!! a myślałem że Oli już przepadł na zawsze...a tu
      transfer do Premiership!!! Może na Euro się załapie. Leo na pewno go
      sprawdzi teraz!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka