wlk.brytania 06.01.06, 11:42 Moze jest jakas nadzieja,ze do Mistrzostw "wysadzisz z siodla" kolege Rasiaka! Z calego serca nam wszystkim tego zycze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LEO Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:48 Powodzenia Oli z Sadyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek [...] IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibon Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.ghnet.pl 06.01.06, 12:00 Teraz wszystko w rękach Olego. Mam nadzieje, że wykorzysta szansę i zobaczymy go w Niemczech. Życzę mu tego z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoee Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 83.238.13.* 06.01.06, 12:15 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 5.6.2R1D* / *.alcatel.fr 06.01.06, 12:26 Oli trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul doskonale IP: *.aster.pl 06.01.06, 12:26 Oli będzie w optymalnej formie na MS (nieprzemęczony ale też nie zasiedziały na ławce) Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży 06.01.06, 12:27 Oli jest bardzo dobrym piłkarzem i trzymamy za niego kciuki. Sport to zdrowie, dlatego uprawiaj rzut kotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 06.01.06, 12:31 wlk.brytania napisał: > Moze jest jakas nadzieja,ze do Mistrzostw "wysadzisz z siodla" kolege Rasiaka! > Z calego serca nam wszystkim tego zycze. Przyłączam sie do tych życzeń. Oli, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 213.77.27.* 06.01.06, 12:40 Czarnecki do boju! A na MS za Rasiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyk Teraz 5 lat w Portsmouth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:45 zmarnowane... A jak się ma Beatka Olisadebe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JNS temat IP: *.chello.pl 06.01.06, 12:52 Ma szanse być najlepszym polskim napastnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 06.01.06, 13:03 oli do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulhamish pompey spadacie!! IP: *.bulldogdsl.com 06.01.06, 13:20 z olim lub bez oni i tak spadna jest spoldzielnia w premiership co chce spuscic portsmouth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: pompey spadacie!! IP: 62.60.98.* 06.01.06, 13:25 Ja i tak nie lubie tego leniwego pilkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: pompey spadacie!! 06.01.06, 13:32 oli lapy (a raczej nogi) precz od kadry ja (i mysle ze wiekszosc osob) nie chce ogladac w reprezentacji pilkarza ktory notorycznie ja olewal a przypomnial sobie dopiero jak pojawila sie szansa wyjazdu na ms - bo to przeciez szansa na lepszy kontrakcik niestety olisadebe prezentuje fochy typowe dla wielu pilkarzy z afryki (vide ekwueme) (nie napisze czarnych bo w dobie politycznej poprawnosci to nie uchodzi i wiadomosc moglaby sie nie ukazac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: pompey spadacie!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.01.06, 20:54 DO KOPROFAG 4!!!Popieram Cię w całosci!! Oli dla którego najważniejszym i jedynym celem gry w naszym kraju było zdobycie obywatelstwa, NAS POLAKÓW OLAŁ!!!!prześledźcie sobie jego powołania do kadry. W środę na kadrę ma poważną kontuzję a w sobotę gra i to całkiem zdrowy w klubie greckim.Ile razy tak było??? OLEMU KTÓRY OLEWA NAS POLAKÓW MÓWIMY NIE !!!Mimo że jest dobrym zawodnikiem ja go nie szanuję za jego postawę wobec kibiców naszej narodowej reprezentacji. Damy radę na mistrzostwach bez niego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: pompey spadacie!! IP: 87.207.233.* 06.01.06, 21:09 DO KOPROFAG 4!!!Popieram Cię w całosci!! Oli dla którego najważniejszym i > jedynym celem gry w naszym kraju było zdobycie obywatelstwa, NAS POLAKÓW > OLAŁ!!!!prześledźcie sobie jego powołania do kadry. W środę na kadrę ma poważną > Powiedzmy dokładniej. Olał ciebie. Oli do reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Polonia Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: 212.244.249.* 06.01.06, 13:30 Powodzenia Oli, pierwszy czarno-biało-czerwony piłkarz Rzeczypospolitej. Trzymamy kciuki - nigdy nie zapomnimy Twoich goli dla Polonii Warszawa i reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboo [...] IP: *.chello.pl 06.01.06, 13:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboo co za debil IP: *.chello.pl 06.01.06, 14:22 wycina posty. to bambus jest be? ok, nigdy wiecej naturalizowanego bialego inaczej w kadrze. olisabebe do hymnu! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Naturalizowana to może być narodowość. IP: 193.192.62.* 06.01.06, 15:50 No, ale skąd to możesz wiedzieć. Gość portalu: bamboo napisał(a): > to bambus jest be? ok, nigdy wiecej naturalizowanego bialego > inaczej w kadrze. olisabebe do hymnu! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kamasze_dorna Panie Harasimowicz... 06.01.06, 13:59 ...skoro już zaprzyjaźnione z Panem siły usunęły mój list na temat poziomu dziennikarstwa sportowego w GW, to mogłyby również poprawić "małżonkę" na "żonę" w wypowiedzi Olisadebe, bo to naprawdę prowincjonalne, a przypominam, że GW jest dziennikiem ogólnopolskim (a Oli zapewne powiedział "wife"). Wytłumaczę jeszcze raz. Może Pan napisac, że Pańska żona przesyła pozdrowienia małżonce Olisadebe. Pisząc natomiast, że Pańka małżonka pozdrawia żonę Olisadebe, powinien Pan natychmiast zatrudnić sie jako dziennikarz "Faktu" lub rzecznik wicepremiera Dorna. Pozdrowienia dla małżonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Panie Harasimowicz... IP: 80.68.236.* 06.01.06, 14:10 Jako mieszkaniec prowincji życzę sobie sformułowania "małżonka". Jest to życzenie tak samo bzdurne jak Twoje. Nie wiem też czy wiesz, ale w Polsce nie ma obowiązku czytania kolumn sportowych Gazety Wyborczej. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Hoduj buraki, obłapiaj żonę, małżonkę i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:22 sąsiadkę i się nie wtrącaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Hoduj buraki, obłapiaj żonę, małżonkę i IP: 80.68.236.* 06.01.06, 14:27 Buraki się uprawia mój Wielkomiejski Przyjacielu, hoduje się bydło. Czasem ta hodowla skutkuje ich aktywnością na forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Co nie zmienia faktu, ze kamasze dorna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:16 mial(y) racje co do roznicy miedzy 'zona' a 'malzonka'. Mowimy o czyjejs malzonce i swojej zonie. Tak juz jest w jezyku polskim. Prowincjonalnosc, czy tez wielkomiejskosc (czasem mocno prowincjonalna) nie maja tu nic do rzeczy. Kropka. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Co nie zmienia faktu, ze kamasze dorna IP: 80.68.236.* 06.01.06, 15:26 To chyba tylko zwyczaj, nie reguła językowa, u Doroszewskiego obie formy są poprawne. Szczerze mówiąc też średnio pasuje mi forma "moja małżonka". Ale czy jest niepoprawna? Nie upieram się. Dziwią mnie po prostu posty w stylu "ale wy tam beznadziejni jesteście w tej wyborczej". Przeważnie piszą je te same osoby - to jakiś masochizm chyba. Albo niespełnione ambicje dziennikarskie. Natomiast prowincjonalność to dla mnie rzeczownik o zabarwieniu neutralnym a nie negatywnym. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Re: Co nie zmienia faktu, ze kamasze dorna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:41 Generalnie, nie ma to (rozroznienie zona i malzonka) dla mnie wiekszego znaczenia, choc raczej nie powiedzialbym chyba 'moja malzonka', tak na wyczucie mi to 'nie brzmi'... Zreszta, to malo wazne... Uklony dla malzonki! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.server.ntli.net 06.01.06, 14:03 Oli, no to sie razem przeprowadzamy do Pompey! Bede przychodzil na Twoje mecze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.lynx Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:33 Daj mu Boże trochę zdrowia by mógł zagrać dobry mecz w lidze i przekonać kibiców że jest wart powołania do reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe ży IP: *.resetnet.pl 06.01.06, 17:56 Aby od razu w debiucie strzlił gola i byłoby wszystko SI !! Oli do reprezentacji na finały do Niemiec !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt brawo Oli IP: *.acn.waw.pl 06.01.06, 19:51 mam nadzieję, że wróci do kadry, bo jest świtnym piłkarzem napastnicy na MS: Frankowski, Żurawski, Olisadebe, ??? Piechna/Rasiak/Jeleń nie licząc Smolarka zaliczanego do pomocy w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: brawo Oli IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:18 Oby pilkarze angielscy oszczedzali zdrowie Oliego a moze bedzie jeszcze z niego porzytek. Musza sobie wziac do serca slogan "Let's kick racism out of football" i nie kopac czarneckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td7o Re: brawo Oli IP: *.wroclaw.mm.pl 07.01.06, 02:17 Oli-sa De-be, koniec cywilizacji. reż. Pjotr Szólkin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak.katolik Olisadebe już w Premiership: Zaczynam nowe życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:33 No proszę!!! a myślałem że Oli już przepadł na zawsze...a tu transfer do Premiership!!! Może na Euro się załapie. Leo na pewno go sprawdzi teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś