Gość: Skłosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:59 wwww.wtb.forumer.pl <---- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CARLO 23 yo yo check this IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:01 yo yo check it outta yo yo is cool man, 23 lata, dwie kochanki i 5 tysiecy miesiecznie na reke a do tego VW golf 3-letni hehehe elita haha pozdro yo yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: playa Re: yo yo check this IP: *.phlapa.east.verizon.net 01.03.06, 17:59 wow, fucking impressive my man. hope you mean 5 thousand bucks/euros not zlotys, though. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer 50 % zwrotu na Orange Ekstraklasę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:04 Niestety co byśmy nie napisali to i tak Niemcy są zdecydowanym faworytem w spotkaniu z nami. Cos mi sie wydaje że w 11 nie skonczymy tego meczu :( ___ Wpłać 100zł a drugą stówkę dostaniesz gratis! Zwrot do 60% stawki przegranego zakładu na Orange Ekstraklasę! Sprawdź nowe promocje! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mou tain er Re: yo yo check this IP: *.ar.wroc.pl 02.03.06, 09:55 a wiesz co ja mam w domu góy za oknem , a ty tylko bezuczuciowego vw i dwie suki , zreszta psa też mam Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das Jaka tam gwiazda z Podolskiego!!! 01.03.06, 18:44 Chłopak nic nie strzela. 1FC Koeln dostaje bęcki co tydzień. W trzeciej lidze byłby gwiazdorem... a tak... przeciętniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Juz predzej Bastian Schweinsteiger :o) IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Janas odpowiadał na pytania zagranicznych dzi IP: *.upc-c.chello.nl 01.03.06, 22:52 Chcialabym powidziec ze my polacy niemamy najmniejszych szans wygrac co kolwiek brak pieniedzy ITALIA jest bardzo mocna mysle ze my musimy patrzec na nasza przyszlaosc patrzac na ITALIE wielka mozliwosc mazen mam nadzieje ze pan JANAS WEZMIE TO POD UWAGE I TO ZE POPELNIL BLAD ZMIENIAJAC MIEJSCE DUDKA NA BORUCA WIELKI BLAD PA POZROWIENIA MARZENA Odpowiedz Link Zgłoś