Dodaj do ulubionych

Janas odpowiadał na pytania zagranicznych dzien...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:59
wwww.wtb.forumer.pl <----
Obserwuj wątek
    • Gość: CARLO 23 yo yo check this IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:01
      yo yo check it outta yo yo is cool man, 23 lata, dwie kochanki i 5 tysiecy
      miesiecznie na reke a do tego VW golf 3-letni hehehe elita haha pozdro

yo yo
      • Gość: playa Re: yo yo check this IP: *.phlapa.east.verizon.net 01.03.06, 17:59
        wow, fucking impressive my man. hope you mean 5 thousand bucks/euros not zlotys,
        though.
        • Gość: Typer 50 % zwrotu na Orange Ekstraklasę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:04
          Niestety co byśmy nie napisali to i tak Niemcy są zdecydowanym faworytem w spotkaniu z nami. Cos mi sie wydaje że w 11 nie skonczymy tego meczu :(
          ___
          Wpłać 100zł a drugą stówkę dostaniesz gratis! Zwrot do 60% stawki przegranego zakładu na Orange Ekstraklasę! Sprawdź nowe promocje!
          bukmacherzy.250free.com
        • Gość: mou tain er Re: yo yo check this IP: *.ar.wroc.pl 02.03.06, 09:55
          a wiesz co ja mam w domu góy za oknem , a ty tylko bezuczuciowego vw i dwie suki
          , zreszta psa też mam
    • der.die.das Jaka tam gwiazda z Podolskiego!!! 01.03.06, 18:44
      Chłopak nic nie strzela. 1FC Koeln dostaje bęcki co tydzień. W trzeciej lidze
      byłby gwiazdorem... a tak... przeciętniak.
      • Gość: MM Juz predzej Bastian Schweinsteiger :o) IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 20:11
    • Gość: marzena Re: Janas odpowiadał na pytania zagranicznych dzi IP: *.upc-c.chello.nl 01.03.06, 22:52
      Chcialabym powidziec ze my polacy niemamy najmniejszych szans wygrac co kolwiek
      brak pieniedzy ITALIA jest bardzo mocna mysle ze my musimy patrzec na nasza
      przyszlaosc patrzac na ITALIE wielka mozliwosc mazen mam nadzieje ze pan JANAS
      WEZMIE TO POD UWAGE I TO ZE POPELNIL BLAD ZMIENIAJAC MIEJSCE DUDKA NA BORUCA
      WIELKI BLAD PA POZROWIENIA MARZENA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka