Dodaj do ulubionych

Zmarł Roman Ogaza

IP: *.sympatico.ca 06.03.06, 15:33
Pamietam go.Byl naprawde bramkostrzelny i solidny.Tylko dlaczego umarl tak
szybko?. Skladam kondolencje dla rodziny
Obserwuj wątek
    • Gość: Lech Poznań koksy, jak nic koksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:04
      innej mozliwosci nie ma

Kolejorz do boju
      • Gość: poznaniak Re: koksy, jak nic koksy IP: *.karolin.pl 06.03.06, 16:54
        śmieciu nie jesteś godzień podpisywać się "Lech Poznań" bo chańbisz mnie i ten
        klub. A jemu wieczny odpoczynek.
      • Gość: 777 Re: koksy, jak nic koksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:43
        ale z ciebie palant jak niepoznaniak
    • Gość: Wenanty Fuhl Re: Zmarł Roman Ogaza IP: *.t.pppool.de 06.03.06, 17:03
      Byl wspanialym czlowiekiem,dobrym przyjacielem,dobrym pilkarzem i 20lat
      moim "sasiadem"(mieszkal niedaleko)skladam kondolencje dla zony i dzieci
      • Gość: maz Re: Zmarł Roman Ogaza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:27
        To bardzo przykre.
        Na co zmarł? Wypadek? Choroba? To taka tajemnica? Przecież był dopiero po 50-
        tce.
    • Gość: hugo Re: Zmarł Roman Ogaza IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:01
      Ćześć Jego pamięci. :-((( na zawsze zostaniesz w naszej pamieci - GKS SZOMBIERKI
    • Gość: Szombierki Bytom Re: Zmarł Roman Ogaza IP: *.bytom.compnet.com.pl 06.03.06, 21:54
      To dzięki niemu Szombierki w 1980 zdobyły tytuł Mistrza Polski.
      Byłem na wszystkich meczach i muszę przyznać, że był niezawodny, nawet gdy
      wchodził na kilka minut, to wystarczało by strzelił gola i roztrzygnął
      spotkanie. Kibice go kochali. Cześć Jego Pamięci.
    • Gość: Bielenin Re: Zmarł Roman Ogaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:15
      [*] Grał z Moim ojcem w GKS Tychy, gdy ta drużyna zdobyła wicemistrzostwo
      Polski, niestety nie pamiętam go bo mnie jeszcze wtedy na świecie nie było, ale
      ojciec o nim opowiadał, że to świetny napastnik. Składam kondolencje dla
      rodziny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka