Dodaj do ulubionych

Mundial w TVP i Polsacie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 02:18
wytłumaczcie mi bo juz nie wiem: jak nie w TVP to wszystkie mecze zobacze w normalnym Polsacie tak ?
CZyli przeciętny kibic bez dekodera obejrzy wszystkie mecze tylko bedzie musiał kanał zmienić albo ew. wybrać ciekawsze bo bedą o tej samej porze tak ?
bo jesli tak to mi pasuje :)
pzdr

Obserwuj wątek
    • Gość: LoRd QulaG Mundial w TVP i Polsacie IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.03.06, 02:19
      nie rozumiem po co bedzie komu Polsat Sport Extra skoro wszystkie mecze i tak
      beda na zywo na TVP lub "normalnym" Polsacie... chyba, że coś w artyluke
      pominięto :) no ale Polsat zapłacił więcej i ma gorsze mecze... coś chyba
      dziennikarze pokręcili albo Polsatowcy dali się wydymać :)
      • Gość: zenek_ha Mundial za darmo w Polsacie!!! IP: *.chello.pl 17.03.06, 08:25
        Ostatnio upubliczniono w internecie klucze do cyfrowego słoneczka. Żegnaj
        dekoderze z abonamentem, żegnaj Zygmuś z planami zawłaszczenia mundialu
        • Gość: gosc Panie Przemku tak Pan napisał, że nic nie wiadomo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:03
          • Gość: zenobiusz Zlodzieje!!!!!Pewnie polsat juz cos wymysli!!!!! IP: *.gl.digi.pl 17.03.06, 11:16
            zeby zakodowac wszystkie spotkania do ktorych maja prawa!!!!!!!!
            • manhu Re: Zlodzieje!!!!!Pewnie polsat juz cos wymysli!! 17.03.06, 14:24
              Masz rację, myślę, że mecze w Polsacie będą owszem, ale powtórki na drugi dzień, ponadto Polsat nie ma słabych meczów, ale najlepsze-te dla fanów piłki (najbardziej chętnych na dekodery), czyli czołowych drużyn, a nie jakiś tam cieniasów z Polski.
              • Gość: haahaa Jak sie pozbyc SZpAKoWSKiEGO ?!................... IP: 217.153.8.* 17.03.06, 14:54
                A gdzie bede musial ogladac mecz, bym nie musial sluchac glupkowatego (do bolu
                wkurzajacego) komentarza Szpakowskiego?
                • Gość: museek ja tez szpakowskiego nie chce sluchac! IP: *.sdl.vectranet.pl 17.03.06, 14:59
                  • Gość: koneser Re: ja tez szpakowskiego nie chce sluchac! IP: *.his.uni.torun.pl 17.03.06, 16:22
                    wyslijmy maile wynocha szpak do tvp, szpak to porazka
    • Gość: kermit Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.chello.pl 17.03.06, 02:31
      Proste. 32 mecze w TVP, 32 w Polsacie otwartym, w sumie 64. Poza tym Polsat
      Sport Extra pokaże wszystkie mecze. Rzeczywiście trochę dziwne to myślenie
      Polsatu, że w tej sytuacji ktoś kupi dekoder żeby oglądać Polsat Sport Extra,
      skoro wszystkie mecze i tak będą dostępne bez dekodera.
    • Gość: Jarek Cos mi sie to nie podoba IP: *.ssnet.pl 17.03.06, 02:32
      Nic nie idzie zrozumiec z tego artykulu. Z tego co tam pisze wynika ze ten kto
      nie ma dekoderu ten nic nie straci bo i tak wszystko zobaczy. Mi tam sie wydaje
      ze mecze na Polsacie beda puszczane o pozniejszych godzinach a na zywo tylko w
      Polsacie Extra..W gole krew mnie zalewa ze 2 mundial nam zakodowano
      • Gość: DECODERRO Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.ath.cx / *.icpnet.pl 17.03.06, 03:19
        A może po prostu na Polsacie Sport Extra wszystkie mecze będą na żywo, a w
        Polsacie i w TVP na żywo będą tylko niektóre mecze, reszta z poślizgiem. Nie
        wiem, może tak będzie.
      • Gość: d.j Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.06, 03:58
        Wy to chyba wszyscy jestescie uposledzieni, bo nie wiem jak tego mozna nie
        zrozumiec. Kodowany polsat pokaze wszystkie mecze, wiec kto ma juz wykupiony
        dekoder tem moze tam ogladac wszystkie mecze, a kto dekodera nie ma to bedzie
        ogladal mecze w publicznym polsacie lub tvp. Co w tym jest niejasnego?
        TVP ma mecze Polski i final, bo polsat pokaze te same spotkania w kodowanym
        kanale. Chyba logiczne, no nie?
        • Gość: paul jeanas Nie kazdy ma taki socjalistyczno - dialektyczny IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 17.03.06, 05:07
          rozumek jak ty,KTORY ZAWSZE I WSZEDZIE WYTLUMACZY KAZDE ZLODZIEJSTWO.
        • Gość: KOPACZ Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.devs.futuro.pl 17.03.06, 07:34
          w takim razie powiedz mi jeszcze "mondra" głowo, kto i po co miałby kupować
          polsta cyfrowy dla polsatu sport i to "extra" ?!?!?!?! skoro wszystkie mecze
          będą na żywca w ogólnodostępnych?! coś tu nie gra, wyborcza znów się coś
          dowiedziała, coś przeoczyła, o czymś zapomniała, a Ty przestań "cfaniakować",
          malutki!
          • Gość: svetomir Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.leon.com.pl 18.03.06, 08:12
            żeby nie oglądać szpakowskiego i szaranowicza
        • Gość: achu Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:26
          To gdzie tu logika w kupnie platformy Polsatu?

Pozdrawiam,
          Achu
          • Gość: esen2 Re: Cos mi sie to nie podoba IP: 195.245.213.* 17.03.06, 14:31
            Napisali, że TVP pokaże 32 mecze i Polsat w swoim otwartym kanale też 32 mecze.
            Ale może być tak, że część z nich będzie się pokrywać. Np. TVP pokaże mecz
            Serbia-Wybrzeże Kości Słoniowej, a cwaniaczki z Polsatu w otwartym też to samo
            spotkanie, natomiast odbywający się równolegle mecz Holandia-Argentyna będzie w
            tym kodowanycm chłamie. Jestem uczciwym obywatelem i zawsze płacę abonament za
            cały rok z góry. Jednak w tym roku, ze względu na niejasną sytuację z
            transmisją Mundialu jeszcze nie zapłaciłem. Ewentualne koszty związane z
            dekoderem potrącę sobię z abonamentu, który tym razem mam zamiar zapłacić po
            Mundialu.
            • Gość: wichura Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:10
              Tak nie będzie, bo tvp i polsat mają prawa do innych meczy. Tylko np. może być
              Serbia-Wybrzeże Kości Słoniowej na żywo w TVP, Argentyna-Brazylia na żywo w
              kodowanym Polsacie i ten sam mecz w otwartym polsacie ale następnego dnia, albo
              tylko skrót albo druga połowa itp.
      • Gość: stokrotka Przecież tak dobrze jeszcze nie było IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 07:33
        Nie rozumiem dlaczego krew Cie zalewa. TVP pokaże 32 mecze na żywo - czy kiedyś
        pokazała więcej. No i z reszty artykułu oraz z tego co w radiu słyszałem drugą
        połowę NA ŻYWO pokaże Polsat - wszystkich meczów to jeszcze nigdy nie mieliśmy.
        Tylko nie rozumiem trochę po co Polsat ma pokazywać wszystko dodatkowo
        zakodowane, to się kupy nie trzyma. Ale pomimo tego to 32 mecze w TVP będą napewno
        • kubok Tylko najciekawsze beda w Polsacie kodowanym 17.03.06, 07:48
          • Gość: stokrotka a kto tak powiedział ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 07:56
            • Gość: Jarek Re: a kto tak powiedział ? IP: *.ssnet.pl 17.03.06, 10:57
              podano ze Polsat zastrzegl sobie mecze grupowe z udzialem Brazylii, Argentyny,
              Wloch, Anglii, Francji, Hiszpanii, Holandii,
      • Gość: wyD3bile!!! Re: Cos mi sie to nie podoba IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 18.03.06, 14:22
        Wy wszyscy jestescie k.wa analfabetami, no co tu jest niejasnego... ?
        macie dzieci, poskaldajcie sobie literki, jak dalej nie bedziece kapowac o co
        chodzi to sobie strzelcie w łeb.

"Teoretycznie wszystkie 64 mecze można by więc zobaczyć w stacjach otwartych
        (32 w TVP i 32 w Polsacie), ale tak się nie stanie. - Spośród 32 meczów w
        paśmie otwartym pokażemy tylko część - mówi "Gazecie" Marian Kmita, szef sportu
        w Polsacie. - Nie potrafię na razie powiedzieć, ile i które. Na pewno wszystkie
        hity będą na żywo w Polsacie ogólnym - mówi Kmita."
    • Gość: ark Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 04:14
      No nie, w jajo nas robią. Ładnie mówiąc. Nie zaplace to nie obejże 3/4 ciekawych
      meczów. To wole w czasie mundialu isc z kolegami pograc w pile na starym boisku,
      choc kosci to nie te same. Niby mam ten program, ale pilka miala byc dla
      kazdego, a nie dla 'wybranych'.

WSTYD PANOWIE I TO WIELKI.
      • edek47 A kto ci powiedzial,ze pilka jest dla kazdego ?... 17.03.06, 07:25
        Rasiaka naogladasz sie dowoli na TVP.
      • Gość: stokrotka w Polsce sami debile mieszkają? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 07:48
        Po pierwsze obejżeć to na pewno Ci się nie uda. Najwyżej OBEJRZEĆ.
        Po drugie to w jaki sposób nie obejrzysz 3/4 meczy skoro TVP pokazuje 1/2 meczy?
        :)))))
        Z pierwszego to się dysgrafią wytłumaczysz, ale lekcje matematyki to sie w
        szkółce też opuszczało, oj opuszczało ...
        • Gość: JackSparrow Re: w Polsce sami debile mieszkają? IP: 81.219.216.* 17.03.06, 10:25
          co za gruba brzydka i glupia pipa...3/4 1/2 i juz problem...pewnie jestes ta ruda pokraka z mojej klasy co wybiegala z placzem z matematyki hyhy
        • Gość: Ar tu di tu Re: w Polsce sami debile mieszkają? IP: *.tvk.torun.pl 17.03.06, 13:29
          3/4 ciekawych meczów, idiotko, Czytamy ze zrozumieniem
    • Gość: franek Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.pl / 83.142.112.* 17.03.06, 06:23
      MŚ SĄ RAZ NA 4 LATA A POLSKA GRA JESZCZE RZADZIEJ!!! WSZYSTKIE MECZE POWINNY BYC
      W TVP A NIE W JAKIMS POLSACIE!!!
      • edek47 Nie trzeba bylo zmieniac ustroju panstwa... 17.03.06, 07:27
        w ktorym zyjessz.
        • Gość: stokrotka dodaj jeszcze ze wszystkiemu winna PO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 07:41
          żenada
          • Gość: waldi Re: dodaj jeszcze ze wszystkiemu winna PO IP: *.strong / *.strong-pc.com 17.03.06, 08:03
            Nie doda.Ale znając życie to jesli nie wyjdziemy z grupy Jan Maria Władysław 23
            Rokita zorganizuje konferencje że przez PiS przegralismy.Podobnie było z
            Igrzyskami;]
            • Gość: stokrotka Re: dodaj jeszcze ze wszystkiemu winna PO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 08:12
              > Nie doda.Ale znając życie to jesli nie wyjdziemy z grupy Jan Maria Władysław 23
              > Rokita zorganizuje konferencje że przez PiS przegralismy.Podobnie było z
              > Igrzyskami;]

Wtedy rzeczywiści się wygłupili. Ale to jest sposób - powinni urządzać
              konferencje w czasie każdego meczu Polaków - jeśli efekt będzie taki jak na
              igrzyskach to mamy przynajmniej 2 lub 3 miejsce :)
    • Gość: kibic Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:22
      Ciekawy jestem jak spece z polsatu upchną 30 minut reklam w 15 minutowej
      przerwie meczu ??
      Może będą przerywać grę co 15 minut ?
      • Gość: mel Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:35
        mnie bardziej, jako, ze mam juz dekoder polsatu, niepokoi zdanie, o polsacie
        sport EXTRA - czy to znaczy, ze oprocz normalnego abonamentu bede jeszcze
        musial wykupic dodatkowo pakiet sportowy???
        • Gość: on Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:49
          Mel niestety będziesz musiał zapłacić 15zeta za polsat spory extra. Ale cię
          zrobili w bambuko.
        • Gość: vilgefortz Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.limes.com.pl 17.03.06, 07:49
          No jasne - bo może się okazać, że wspomniane 32 mecze w TVP i Polsatach
          "ogólnym" i "zwykłym" Sporcie to te same mecze! Nigdzie nie jest powiedziane, że
          to będą różne spotkania (przynajmniej jeśli chodzi o grupy). I tak okazać się
          może, że Iran-Angola będziesz mógł obejrzeć w trzech stacjach, a
          Argentyna-Holandia tylko w jednej: Polsat Sport Extra. Wtedy myślenie Solorza
          wydaje się klarowne.

Gość portalu: mel napisał(a):

> mnie bardziej, jako, ze mam juz dekoder polsatu, niepokoi zdanie, o polsacie
          > sport EXTRA - czy to znaczy, ze oprocz normalnego abonamentu bede jeszcze
          > musial wykupic dodatkowo pakiet sportowy???
          • kubok Re: Mundial w TVP i Polsacie 17.03.06, 07:51
            I wreszcie ktos doszedl do sedna sprawy. Tak bedzie. I gdzie jest poweidziane ze
            mecze beda na zywo, no oprocz Posatu Sport Extra
            • Gość: stokrotka Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 08:18
              >I gdzie jest poweidziane ze mecze beda na zywo, no oprocz Posatu Sport Extra

Myslisz ze TVP bedzie pokazywała z opóźnieniem? A kto im wtedy reklamy wykupi?
      • Gość: Indy Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: 80.50.251.* 17.03.06, 08:06
        wloski RAI tak robi ;)
    • Gość: qnk Kto mi wytłumaczy zdanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:43
      "Obie stacje zapłaciły za mundial 15 mln euro, ok. 8 mln euro - Polsat."

Z góry dziękuję.
      • Gość: wata Re: Kto mi wytłumaczy zdanie... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.03.06, 07:50
        w zdaniu, chodzi o to żeby pokazać, ze jego autor jest idiotą
      • teufel Re: Kto mi wytłumaczy zdanie... 17.03.06, 07:51
        To, że TVP dała 7 mln € a Polsat 8mln €
      • Gość: stokrotka 7mln TVP +8mln Polsat = 15mln IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 07:52
        Ze zdania wynika że TVP zapłaciło 7 mln a Polsat 8.
        7+8=15
        Przy czym to chyba błąd, w radiu słyszałem o innych proporcjach, TVP 10 a Polsat
        5. I to by się zgadzało bo TVP dostało lepsze mecze
        • kubok Re: 7mln TVP +8mln Polsat = 15mln 17.03.06, 07:55
          Tvp dostala mecze naszej druzyny i final. CZy to sa lepsze?

i jesz jedno:
          "Mamy też mecz otwarcia oraz wszystkie spotkania z udziałem Polski - chwali się
          jeden z pracowników TVP. - W fazie pucharowej, aż do finału, pokazujemy
          najatrakcyjniejszy mecz, a potem wybieramy na zmianę: Polsat bierze jeden
          pojedynek, my drugi itd.

Otwarty kanał Polsatu musi zadowolić się meczem o trzecie miejsce. W zamian za
          to główny kanał stacji Zygmunta Solorza zastrzegł sobie prawo do transmisji
          spotkań w grupach z udziałem najlepszych drużyn: Brazylii, Argentyny, Anglii,
          Holandii, Hiszpanii, Francji i Włoch."

Jak maja sie najciekawsze mecze w TVP skoro POlsat ma najlepsze druzyny ??!!
          • Gość: stokrotka Re: 7mln TVP +8mln Polsat = 15mln IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 08:03
            > Tvp dostala mecze naszej druzyny i final. CZy to sa lepsze?

Dla zdecydowanej wiekszości ludzi tak - zobaczysz to po ogladalności.

> Jak maja sie najciekawsze mecze w TVP skoro POlsat ma najlepsze druzyny ??!!

Ale to dotyczy tylko fazy grupowej
            • kubok Re: 7mln TVP +8mln Polsat = 15mln 17.03.06, 08:12
              "W fazie pucharowej, aż do finału, pokazujemy najatrakcyjniejszy mecz, a potem
              wybieramy na zmianę: Polsat bierze jeden pojedynek, my drugi itd."

Jest jedno ale. Co TVP uwaza za najatrakcyjniesz spotkanie???? Bo po ostatnich
              transmisjach np z IO, jakos nie bardzo to widze.
              • Gość: stokrotka Re: 7mln TVP +8mln Polsat = 15mln IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 08:18
                Jeśli już tak dogłębnie analzujemy artykuł to:
                "Kto nie ma dekodera, połowę spotkań obejrzy w otwartym Polsacie, połowę w TVP."
                • kubok Re: 7mln TVP +8mln Polsat = 15mln 17.03.06, 08:36
                  Ale nie ma ze na zywo :)
      • Gość: kttt Re: Kto mi wytłumaczy zdanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:42
        tvp 10mln
        polsat 5 mln

tak bylo podane rano
    • teufel Re: Mundial w TVP i Polsacie 17.03.06, 07:50
      Gdzie jest napisane, że wszystkie mecze będą w TVP i Polsacie?? Napisane, że na zmianę, ale w systemie PUCHAROWYM. I kilka meczy w Polsacie najlepszych drużyn - czyli np. meczu Ekwador - Kostaryka nie obejrzymy w tv.
      • Gość: Mateusz Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 08:20
        Kto nie ma dekodera, połowę spotkań obejrzy w otwartym Polsacie, połowę w TVP
      • Gość: hepik Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:31

Z tego zdania wynika,że po finale będą dalej jakieś rozgrywki?
    • Gość: pab Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: 195.116.116.* 17.03.06, 08:18
      Ten artykuł to jakaś łamigówka, nie można tego jasno napisać?

czytam np. takie zdanie:

Nooo jasne, mecze po finale są baaaardzo interesujące dla telewizji, ale my
      wollimy te sprzed finału.

Najatrakcyjniejszy z czego?
      ze spotkań danego dnia, czy rundy np. 1/8?

Pozostaje mieć nadzieję że z dzisiejszej konferencji dowiemy się więcej.
      • Gość: Soda Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.mbms.com.pl 17.03.06, 11:33
        Ja to rozumiem w ten sposób: w 1/8, 1/4 i 1/2 TVP wybierze najbardziej
        atrakcyjny mecz. Załóżmy Brazylia z kimś tam. Drugi atrakcyjny, np. Holandia z
        kimś tam bierze Polsat i na zmianę. W ten sposób TVP pokaże 4 mecze w 1/8 (1.,
        3., 5. i 7. pod względem atrakcyjności), 2 mecze w 1/4 (1. i 3. pod względem
        atrakcyjności) i atrakcyjniejszy półfinał. Resztę meczy w fazie pucharowej
        pokaże Polsat. Finał - TVP, mecz 0 3. miejsce - Polsat. Pozostaje do rozdziału
        48 meczy fazy grupowej. Polsat zastzregł sobie najatrakcyjniejsze
        reprezentacje, TVP bierze Polaków i resztę.
        Nigdzie nie napisano że te mecze będą na żywo w TVP i Polsacie otwartym.
    • Gość: Quibitz Bez Halodarka! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:36
      Dobra wiadomość! Przynajmniej część meczów będę mógł obejrzeć bez głupawego
      komentarza Halodarka Szpakowskiego!
    • Gość: jak Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: 83.238.108.* 17.03.06, 09:20
      a na wirtalnej można znaleźć informację, że typ zapłaciła 10 mln a polsat 5
      mln. A Solorz nie zamierza pokazywać meczów w polsacie sport, ale w extra.
      Czyli tvp zapłaciła więcej a pokaże mniej.
    • Gość: jaromir Koto kupi dekoder jest zdrajcą IP: *.awf.wroc.pl 17.03.06, 09:31
      Sport powinien byc pokazywany bezpłatnie a nie być zastrzeżony dla elit.

• borrus Re: Koto kupi dekoder jest zdrajcą 17.03.06, 23:24
        Gość portalu: jaromir napisał(a):

> Sport powinien byc pokazywany bezpłatnie a nie być zastrzeżony dla elit.
        >

Facio. jesteś głąb. Kupię dekoder za 2 stówy bo chcę najlepsze mecze ogladać na
        żywo, (a nie kiedy we wiadomościach pokażą przed meczem bramki i podadzą wynik)
    • Gość: mido11 Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:41
      Zapewne będzie tak że te 32 mecze w ogólnodostępnym Polsacie będą jako
      retransmisje a na żywo tylko w Polsacie Sport Extra. Jeśli byłoby inaczej,
      czyli na żywo w Polsacie, to przecież nikt nie kupi Sportu Extra bo po co.
      Chyba że będzie coś takiego jak obecnie z pucharem Polski, czyli wstęp,
      komentarze, wywiady w Polsacie Sport, a suchy mecz równolegle w TV4.
      • Gość: jaceloth i tak będzie trzeba łazić do pubu... IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 10:19
        tak jak na mundialu w korei.od ósmej rano w knjapie:-)
    • Gość: antyKombinators Darmozjady z tvp! Na stos z nimi! IP: *.ghnet.pl 17.03.06, 10:34
      to jest skandal ze publiczna majaca tyle kasy ale oczywiscie jak zawsze
      walczaca o kazdy grosik nie wykupila calych mistrzostw tylko "pakiet". Czemu te
      gnoje zawsze musza kombinowac? nie wierze by suma 15 mln byla dla nich za duza.
      niech ich szlag. akurat mecze Polakow moga mi dostarczyc mniej emocji niz np
      Holandii.
    • Gość: Kaszyc napiszcie to po ludzku!!! IP: *.mmj.pl 17.03.06, 10:57
      napiszcie jeszcze raz ten artukuł!!! tak się zastanawiam czy uator tego tekstu
      coś z tego kapuje bo zwykli czytelnicy NIC!!!!
      • Gość: zdegustowana W skrócie: IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:46
      • Gość: zdegustowana W punktach: IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:52
        - 32 mecze obejrzysz w tvp: wszystkie Polaków, mecz otwarcia i finał, poza tym
        inne do tych 32óch - czyli same ochłapy,nudne spotkania grupowe,bo_
        - 32 mecze obejrysz w polsacie, ale nie otwartym - polsat ma za kilka tygodni
        ogłosić, które z meczów pokaże w paśmie otwartym (lub Sport!) a które i ile w
        polsacie sport ekstra. Polsat ma prawa do transmisji najlepszych ekip na którejś
        ze swoich anten. Chodzi o Brazylię, Anglię itd. A jak porozkłada, jakie mecze i
        ile zobaczysz w Polsacie (lub Polsacie Sport,a ile w ściśle zakodowanym
        Polsacie Ekstra to już dobra wola Solorza.A na ta bym nie liczyła.
        - wszystkie 64 mecze obejrzysz na żywo na 100% jedynie jesli kupisz dekoder
        Ekstra Sport.
        • Gość: masterF Re: W punktach: IP: *.echostar.pl 17.03.06, 13:13
          Gość portalu: zdegustowana napisał(a):

> - wszystkie 64 mecze obejrzysz na żywo na 100% jedynie jesli kupisz dekoder
          > Ekstra Sport.

nie obejrzysz na zywo wszystkich 64 meczow nawet w Polsacie Sport Extra, bo w ostatniej kolejce grupowej cztery druzyny z kazdej grupy graja o tej samej porze. Drugi mecz z kazdej grupy trzeba wiec sobie bedzie odtworzyc, chyba ze da rade ogladac dwa na raz, na przyklad ekran bedzie podzielony;-)
    • Gość: Jonek Apel IP: *.e-wro.net.pl 17.03.06, 11:32
      Nie kupujcie dekoderów! Wtedy bez dodatkowych opłat obejrzymy wszystko w
      niekodowanej tv.
    • Gość: widzu Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.chello.pl 17.03.06, 11:36
      ku.., co za niejasna informacja! Autor sam sobie zaprzecza. To w końcu: czy
      wszystkie mecze będzie można zobaczyć w otwartym Polsacie i otwartej TVP, czy
      tylko w kodowanym Polsacie Sport Extra, który mam w dupie? Czy może w Polsacie
      Sport, który jest w kablówkach? Napiszcie ten artykuł jeszcze raz.
    • Gość: zdegustowana Kłamcy telewizyjni!!! IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:43
      Widziałam tą konferencję. Tak gadali żeby nikt nic nie zrozumiał.A na koniec
      facet wstał na sali i zapytał jednym zdaniem: czy ktoś bez dekodera bedzie mógł
      obejrzeć wszystkie mecze na żywo w tvp lub w polsacie, na co jakiś kretyn zz
      Polsatu z usmiechem na ustach powiedział, że nie! Biorę urlop i wyjeżdżam do
      brata na Wyspy, bo przecież w tym zaścianku na pewno na żywo pokażą jakieś
      ochłapy - np. dwa kluby afrykańskie albo zmagania karaibskie. Wszytsko co warte
      obejrzenia bedzie zakodowane. Mam nadzieję,że nikt Solorzowi burakowi nadzianemu
      nie kupi ani jednego dekodera,a na abonament dla beznadziejnej telewizji i tak
      już nie płacę.Bo maja na płacenie swoim "gwiazdom" po milionie złotych rocznie,
      ale na coś czym zyje cały świat to żydzą.
      • Gość: kania Re: Kłamcy telewizyjni!!! IP: *.chello.pl 17.03.06, 18:53
        Uwazaj bo na wyspach moze byc takz ze mistrzostwa beda tylko w sky:)
    • Gość: Stach Słoneczko Już Świeci... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:44
      Ponoć "Słoneczko" znowu świeci na każdym tunerze cyfrowym !!!!
    • Gość: MaciekP A gdzie jest HDTV? Polska to badziewny kraj.... IP: *.avaya.com 17.03.06, 11:59
      nt
      • zbig72 nie kupujcie dekoderów Polska Sport Extra!!! 17.03.06, 12:13
        wtedy mecze będą w zwykłym Polsat Sport który jest w kablówkach !!!!
        • Gość: janek Re: nie kupujcie dekoderów Polska Sport Extra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:10
          tylko ze do jasnej holery ja w swojej wieśniackiej kablówce nie mam polsatu
          sport. przynajmniej na razie, ale raczej tak zostanie. wychodzi na to ze bede
          co drugi dzien ogladal mecze na poziomie fazy grupowej mistrzostw azji. szlag
          by to trafil... szykuje sie telewizyjna powtorka z korei, zobaczymy jak pod
          wzgledem sportowym...
    • Gość: grzechura Bzdury....panie Kmita IP: *.hrz.uni-siegen.de 17.03.06, 13:10
      "Na pewno nie ma drugiego kraju w Europie, który wspólnym wysiłkiem dwóch
      stacji telewizyjnych pokaże telewidzom mundial takim wymiarze jak my" -
      zakończył Marian Kmita.

Popatrz na Niemcy. Premiere World ma wszystko na zywo. Do tego ARD i ZDF
      transmituja mecze, na dzis wiadomo ze wszystkie grupowe, wszystkie niemcow i
      final bedzie tez w pasmie otwartym, a co z reszta meczow jeszcze do konaca nie
      wiadomo, wiadomo tylko ze wszystkie beda na pewno kodowane w Premiere World, za
      64e mozan wykupic pakiet na MS
    • wlach7 Re: Mundial w TVP i Polsacie 17.03.06, 13:17
      Wreszcie! Kilka godzin temu Polska Agencja Prasowa podała, iż Telewizja Polska
      SA i Polsat wspólnie kupiły prawa do transmisji meczów tegorocznych piłkarskich
      mistrzostw świata. Wszystkie spotkania zostaną pokazane w kanałach otwartych.
      Taką informację podali także podczas konferencji prasowej przedstawiciele obu
      stacji.

TVP i Polsat podzieliły się meczami po równo. Każda stacja transmitować będzie
      po 32 spotkania.

W TVP będzie można zobaczyć mecz otwarcia, finał i wszystkie spotkania z
      udziałem reprezentacji Polski, z kolei Polsat zastrzegł sobie prawo do
      pokazania meczów grupowych z udziałem faworytów MŚ, m.in. Brazylii, Francji,
      Anglii czy Holandii. Równocześnie wszystkie spotkania będą na żywo
      transmitowane w kodowanym Polsacie Sport Extra.

Nie ujawniono ceny, za jaką obie stacje kupiły prawa od ich właściciela -
      niemieckiej firmy Infront. Negocjacje w tej sprawie trwały ponad rok.

Piłkarskie MŚ w Niemczech rozpoczną się 9 czerwca.

• Gość: hipek Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.fly.pl 17.03.06, 13:28
        przeciez to proste. jest napisane ze wszystkie mecze beda pokazane w kanalach
        otwartych, ale na zywo beda okazane w polsacie sport extra i o to w tym
        wszystkim chodzi. czyli jak bedzie mecz brazylii to na zywo go obejrzysz w
        polsacie sport extra a pokazany bedzie w otwartym polsacie np o polnocy. i
        wlasnie o to chodzi ze juz bedziesz znal wynik i nie bedzie za bardzo po co
        ogladac. ludzie w polsacie mysla troche lepiej niz wy wszyscy :) pozdro
        • Gość: pafel kup dekoder - hahaahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:46
          mam gdzieś POLSAT EXTRA G.... SPORT
        • Gość: fan vdt Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.06, 14:08
          Czyli oficjalnie podzielono po połowie rozgrywki grupowe ale wiadomo że w
          każdej z grup będzie przynajmniej po jednym dobrym meczu i te mecze polsat
          sobie załatwił pewnie za większą kasę.Takiego klasyku jak Holandia-Argentyna to
          nie można przegapić i polsat o tym wie.Reszcie pozostają spotkania typu
          Kostaryka-Ekwador. pozdrawiam
    • Gość: struzyk Brawo , o to chodzi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:01
      Nie pokazać MŚ w telewizji ogólno dostępnej to grzech ciężki.
    • Gość: GREK Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:21
      4 lata temu była klęska,traz jest lepiej - tylko żenujące dziadostwo... Jak to jest,że TVP, z budżetem w granicach 1,5 miliarda złotych, nie potrafi wyłożyć kasy na zakup wszystkich meczów i zamknąc temat jednym podpisem,a bawi sie w przeciąganie liny,spuszczanie z 20,000,000, do 19,999,999, a potem jeszcze dzieli się z POlsatem, i pozwoli mu jeszcze na podwędzenie najciekawszych spotkan w grupach ? To ma być konkurencyjnośc ? Hahaha... TO są żarty z kibiców. To,że z siebie robią idiotów to nie nowośc,ale dlaczego na ich głupocie i małostkowści mają tracić fani piłki,którym się torpeduje święto,które ma miejsce raz na 4 lata ? Pewnie szkoda było kaski bo się wydało na ŻENUJĄCE,NUDNE I PRZERAŻAJĄCE widowisko jakim były IO w Turynie...ot mądrzy w kalkukacjach, a podobno nauka zwana marketingiem już istnieje od pół wieku...a tutaj w kraju nad Wisłą nadal nie rozumieją co się opłaca ,a co nie... Cholewa,nawet kraje Trzeciego Świata nie zwlekały,mimo,ze ich tam zabraknie,a tylko POlacy z piórkami w D-e musieli zrobic cyrk i oczywiście przyjąć najbardziej żałosne i kuriozalne rozwiązanie ... Pozostaje nadzieja ,że Czesi pokażą wszystko jak należy,to ostatnia deska ratunku. Jeśli tak, to chętnie zapłace im abonament, o ile takowy obowiązuje w tym kraju.
      • Gość: grzechura Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.hrz.uni-siegen.de 17.03.06, 14:28
        wez tylko pod uwage ze nie dal wsyszkich byly "ŻENUJĄCE,NUDNE I PRZERAŻAJĄCE IO
        w Turynie" i dla niektorych beda ŻENUJĄCE,NUDNE I PRZERAŻAJĄCE MS2006
        • Gość: GREK Re: Mundial w TVP i Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:31
          Stary, gdyby metaforycznie porównać ilośc tych którzy pasjonowali sie IO w Turynie z tymi ,którzy będą przeżywać Mundial to chyba najstarszy sposób obrazowania byłby najbardziej wyrazisty i celny - mrówka i słoń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka