Gość: stas (usa) IP: 65.207.38.* 23.12.02, 17:54 Brawo Zurawski!!! Pamietam jak Wisla go kupila i juz wtedy myslalem ze to bardzo dobry krok - no i sie nie pomililem! Takich zawodnikow wiecej!!! Naprawde klasa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dariusz Wołowski: Wyjątek Żurawski IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.02, 19:34 Alleluja!!!Wyrocznia moralna polskiego sportu znowu przemówiła.Tak,tak, to ten sam redaktorek który niedawno równo przejechał sie po Kosowskim i Zurawskim po meczach reprezentacji (że dobrzy tylko na lige a w kadrze dno),a po pierwszym meczu z Schalke histerycznie bełkotał o mentalnosci polskich piłkarzy którzy jedyne co potrafią to marnowac okazje na wybicie sie z szarzyzny.A teraz kadzidło.Głównie dlatego, że Zurawski niby zdecydował sie na zawsze zostać w Wiśle.Pan Wołowski wyraznie nie lubi Polaków grających za granicą.Najprawdopodobniej zazdrości im zarobków.Chałturzyć za granicą to mogą tylko dziennikarze.Musze pana Wołowskiego rozczarować.Kontrakt Zurawskiego z Wisłą, to tylko ukłon w strone klubu.Za przejście zawodnika może teraz przynajmniej zarobić.A Zurawski i tak w przyszłym roku wyjedzie.To naturalna kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mullin Re:2 żółta kartka dla Wołowskiego = OUT!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.msk.pl 25.12.02, 00:56 Gość portalu: ja napisał(a): > Alleluja!!!Wyrocznia moralna polskiego sportu znowu > przemówiła.Tak,tak, to ten sam redaktorek który niedawno równo > przejechał sie po Kosowskim i Zurawskim po meczach reprezentacji > (że dobrzy tylko na lige a w kadrze dno),a po pierwszym meczu z > Schalke histerycznie bełkotał o mentalnosci polskich piłkarzy > którzy jedyne co potrafią to marnowac okazje na wybicie sie z > szarzyzny.A teraz kadzidło.Głównie dlatego, że Zurawski niby > zdecydował sie na zawsze zostać w Wiśle.Pan Wołowski wyraznie > nie lubi Polaków grających za granicą.Najprawdopodobniej > zazdrości im zarobków.Chałturzyć za granicą to mogą tylko > dziennikarze.Musze pana Wołowskiego rozczarować.Kontrakt > Zurawskiego z Wisłą, to tylko ukłon w strone klubu.Za przejście > zawodnika może teraz przynajmniej zarobić.A Zurawski i tak w > przyszłym roku wyjedzie.To naturalna kolej rzeczy. >wiesz.........chcialbym kiedys podac reke wOLOWSKIEMU i pogratulowac glupoty i krotkowzrocznosci...napisal:"blysk geniuszu" oceniajac postawe Zurawskiego..... ...czytalem to kilka razy i nie moglem uwierzyc......jak dziennikarz w powaznej? gazecie moze pisac takie bzdury...w sumie jest to jego opinia i ma do tego prawo ,ale...czegos takiego sie nie spodziewalem_jezeli TAK MAŁO wystarczy do osia- gniecia statusu geniusza to JA chyba wracam do gry w pilke!Czy wiekszosc Polakow DO CHOLERY!!! nie potrafi zrozumiec, ze potyczka z Schalke nie byla wielkim meczem Wisły tylko strasznie slabym spotkaniem w wykonaniu S04, ktore wykonczo- ne napietym terminarzem i zdzisiatkowane kontuzjami(Varela, Oude Kamphuis,v.Kerckhoven,Waldoch...powrot po kontuzji Boehme,Agalego,Wilmotsa). Schalke w rewanzu nie bylo ta sama druzyna!Prawda jest taka, ze Wisla na 10 me- czow rozegranych w normal. warunkach wygralaby 2-3 spotkania!Mieli swoj dzien i wykorzystali wszystkie slabosci Schalke(tego dnia)!!!I takie wychwalanie pod niebiosa postawy Zurawskiego przez pANA wOLOWSKIEGO w tym akurat meczu sa jak- najbardziej nie na miejscu!Swiadczy to o zahukaniu i zawezonym spojrzeniu na cala sprawe pANA dARKA:)!Zacznijcie myslec tymi kategoriami...tzn. zadajcie so- bie pytanie dlaczego Wisla przeszla dalej, czy byla taka mocna, czy aby przeci- wnik taki slaby?!!!Ja optuje za tym drugim...akurat w tym meczu Schalke bylo "sflaczale"!!!Bo jezeli Polacy uwierza zbyt mocno w sile Wisly to kolejny rywal (Lazio) przejedzie po niej jak walec, a przeciez nie o to chodzi.Ja jestem fanem Schalke, ale od nast. rundy P.Uefa bede juz kibicowal Wisle i chcialbym zeby zaszla jak najwyzej.Dlatego zalezy mi na tym zeby kazdy skumal co sie stalo i nie robil wielkiego HURRRRA!!!PAN W. to uczynil na lamach GW w dniu 4.12.2002 "Wyjatek".......polecam Wam ten kiepski zart na swieta.Mozna sie zarowno odpre- zyc, jak i zdenerwowac czytajac go:)!POzdrawiam S04fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.A.N.T.E Re: Dariusz Wołowski: Wyjątek Żurawski IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 24.12.02, 14:22 Dokładnie tak. Żuraw jest jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogge Re: Dariusz Wołowski: Wyjątek Żurawski IP: Telia:* / *.telia.com 24.12.02, 22:38 Zuraw to krol! 2003 bedzie jego przelomem w reprezentacji. Licze na jakies 10 goli w kadrze narodowej. I jak go ktos kupi to nie jakis Cottbus, tylko Juve, Barca czy Arsenal. Wisla misztrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś