Gość: Autor, autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:21 Ruud do AC, zamiast Inzaghiego i będzie ekstra duet: Szewczenko - Van Nisterloy, yeah! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MU_fan A ja mowie ze zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:23 Jestem zagorzałym kibicem ManU i uważam, że jesli postawa ruuda sie nie zmieni to nie ma dla niego miejsca w klubie. Lecz wydaje mi sie ze wszyscy sie przeprosza i zostanie w united Ale Crisa (C.Ronaldo) powinien przeprosoc jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: A ja mowie ze zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:49 A ja mowie ze on nie zostanie ,poniewaz jest wielkim pilkarzem i nie ma zamiaru siedziec na lawce jesli moze grac w rowniez w takich dobrych klubach jak ManU i to w pierwszym skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jach Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.wroclaw.mm.pl 09.05.06, 23:48 Ruud do Milanu !!! Ale nie za Superpippo, ktory jest chyba najmadrzej grajacym napastnikiem na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GutSon Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:06 Inzaghi najmadrzejszy ... w ktorej hollywoodzkiej bajce?? jak na niego patrze to od razu mnie do kibla ciagnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.ar.wroc.pl 10.05.06, 00:28 no i bardzo dobrze , ten klub przez fergusona i tak już dużo traci a na dokładke doszedł Van Nistelrooy , nic tam po nim niech idzie do barsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.crowley.pl 10.05.06, 01:17 Do Barcy idzie Thiery Henry. Chyba. Ruuda bardzo polubiłem, za to właśnie, że grał w MU i był kluczową jego postacią. Jednak rozumiem jego frustrację (zachowanie mniej) i życzę mu jak najlepiej. Gdziekolwiek nie pójdzie mam nadzieję, że poradzi sobie bez problemu. Co do MU - na brak napastników nie muszą narzekać. Jeśli jednak będzie im mało to co mają, to z pewnością sobie kogoś dobrego ściągną... ;] Osobiście chciałbym jednak, żeby dali szansę jakiemuś wychowankowi, żeby zrobił karierę na miarę Giggsa, Scholsa czy choćby Beckhama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.06, 01:53 " a najbardziej błyszczał grający w ataku u boku Sahy nastoletni Amerykanin Giuseppe Rossi" No tak , typowo amerykanskie imie i nazwisko ;) Faktycznie urodzil sie w USA,ale jego rodzice byli wlochami, on sam ma wloskie obywatelstwo i gral w reprezentacji Wloch do lat 19 oraz wloskiej Parmie skad przeniosl sie do MU. To jest wloski napastnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.06, 02:06 Hmm gral w reprezentacji USA mialo byc, choc majac dwa obywatelstwa chce grac juz tylko we wloskiej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.icpnet.pl 10.05.06, 05:11 Nie do końca - grał we włoskiej młodzieżówce (podczas gry w Parmie, po przejściu do MU selekcjonerzy o nim zapomnieli), ale może wciąż wybrać "dorosłą" reprezentację. Faktycznie, skłania się ku Włochom, choć gdzieś wspominał, że gdyby USA chciało go zabrać na tegoroczne MŚ, to mógłby się zastanowić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robb Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: 212.160.172.* 10.05.06, 10:08 po co Milanowi Ruud skoro mają Pippo. Obydwaj to sępy, ale nie ma sępa nad Pippo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krkic Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:18 Pippo to najwieksza kaleka wsrod pilkarzy. Zawodnik zzychajacy na blad sedziego , na pomylke liniowego. Brak mu podstawowych umiejetnosci pilkarskich . I to skladanie rak do modlitwy majac mine skrzywdzonego pieska. Cieszylbym sie niezmiernie gdyby zaswitala mu chec zakonczenia kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor, autor Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 10.05.06, 13:28 Ruud to taki troche lepszy sep - czasem sie po pilke cofnie, czasem komus poda. Po prostu jest lepszym pilkarzem od pipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Po co komu taki palant? IP: *.student.uu.se / *.student.UU.SE 10.05.06, 10:44 Nie chcę kopać leżącego ale może Real by go kupił? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: najlepszy napastnik MU 10.05.06, 11:34 Szkoda że żegna się z MU w takich okolicznościach. Takiego snajpera to Ferguson w MU nie miał, nawet za czasów największych sukcesów. Przawdziwa maszyna do zdobywania goli. Szkoda że nie było go w '99 gdy wygrywali Ligę Mistrzów bo choć ówczesny duet Yorke-Cole był niezły ale sam Van Nistelrooy jest od tej dwójki lepszy. Nie biorę pod uwagę Cantony bo on choć napastnik to był raczej liderem zespołu a nie typowym egzekutorem. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: najlepszy napastnik MU 10.05.06, 13:41 > Nie biorę pod uwagę Cantony bo on choć napastnik to był raczej liderem zespołu > a nie typowym egzekutorem. bo zapomniale ze w zespole gra 11 zawodnikow a nie 10 i jeden do dobijania...temu Cantona nie byl "egzekutorem" tylko "napastnikiem"....jak sama nazwa mowi..tym od napadania a nie od stania i czekania az pilka sie od niego odbije..albo bedzie w zasiegu nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon`92 Re: Po co komu taki palant? odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:55 jedynym palantem jestes ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM2006 Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:18 Panie Pol specjalista od Calcio Giuseppe Rossi nie jest Amerykaninem tylko Włochem wychowankiem Parmy, którego Man Utd podkupił kozystając z faktu, iz zawodnik miał podpisany kontrakt amatorski ok 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canada Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: 65.94.0.* 10.05.06, 13:02 rossi jest amerikanek z new jerrsy ma dwa odywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ManUmanka Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.ptvk.pl 10.05.06, 20:16 Rossi to nie Amerykanin,tylko Włoch! <Choć ma obywatelstwo amerykańskie,ale tylko dlatego,że się tam urodził,a w USA obowiązuje tzw."zasada ziemi">jego rodzice,rodzina są Włochami!On reprezentuje Włochy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Mógłby grać w Legii no ale tam jest Włodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:22 Nie wiem czy Nistelrooy zgodziłby się na drugoplanową rolę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manu fan ruud do tottenhamu za defoe!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:57 rooney i defoe to bylaby eksplozja! energia, dryblingi, szybkie pilki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor jeśli do milanu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:11 to właśnie za szewe a nie pepe, szewa odchodzi najprawdopodobniej do czelsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoszeq Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: 77.223.228.* 15.01.08, 21:38 Ruud jest troche inny niz Inzaghi: van Nistelrooy angazuje sie w gre calego zespolu, a Filippo SuperDostawiacz Inzaghi tylko wykancza z zimna krwia akcje druzyny dostawiajac tylko noge. I to wlasnie w Milanie jest jego miejsce u boku Szewy, doskonale sie uzupelniaja: Szewa biega za dwoch(i strzela bramki), a Inzaghi strzela gola za golem dostawiajac tylko noge, czyli poprostu w swoim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś