Dodaj do ulubionych

Van Nistelrooy: To ja spadam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:21
Ruud do AC, zamiast Inzaghiego i będzie ekstra duet: Szewczenko - Van Nisterloy, yeah!
Obserwuj wątek
    • Gość: MU_fan A ja mowie ze zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:23
      Jestem zagorzałym kibicem ManU i uważam, że jesli postawa ruuda sie nie zmieni
      to nie ma dla niego miejsca w klubie.
      Lecz wydaje mi sie ze wszyscy sie przeprosza i zostanie w united
      Ale Crisa (C.Ronaldo) powinien przeprosoc jak najszybciej
      • Gość: Mateusz Re: A ja mowie ze zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:49
        A ja mowie ze on nie zostanie ,poniewaz jest wielkim pilkarzem i nie ma zamiaru
        siedziec na lawce jesli moze grac w rowniez w takich dobrych klubach jak ManU i
        to w pierwszym skladzie.
    • Gość: Jach Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.wroclaw.mm.pl 09.05.06, 23:48
      Ruud do Milanu !!! Ale nie za Superpippo, ktory jest chyba najmadrzej grajacym
      napastnikiem na swiecie...
      • Gość: GutSon Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:06
        Inzaghi najmadrzejszy ... w ktorej hollywoodzkiej bajce?? jak na niego patrze
        to od razu mnie do kibla ciagnie ...
    • Gość: alek Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.ar.wroc.pl 10.05.06, 00:28
      no i bardzo dobrze , ten klub przez fergusona i tak już dużo traci a na dokładke
      doszedł Van Nistelrooy , nic tam po nim niech idzie do barsy
      • Gość: Dude Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.crowley.pl 10.05.06, 01:17
        Do Barcy idzie Thiery Henry. Chyba.
        Ruuda bardzo polubiłem, za to właśnie, że grał w MU i był kluczową jego
        postacią. Jednak rozumiem jego frustrację (zachowanie mniej) i życzę mu jak
        najlepiej. Gdziekolwiek nie pójdzie mam nadzieję, że poradzi sobie bez problemu.

Co do MU - na brak napastników nie muszą narzekać. Jeśli jednak będzie im mało
        to co mają, to z pewnością sobie kogoś dobrego ściągną... ;]
        Osobiście chciałbym jednak, żeby dali szansę jakiemuś wychowankowi, żeby zrobił
        karierę na miarę Giggsa, Scholsa czy choćby Beckhama ;)
    • Gość: Michu Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.06, 01:53
      " a najbardziej błyszczał grający w ataku u boku Sahy nastoletni Amerykanin
      Giuseppe Rossi"

No tak , typowo amerykanskie imie i nazwisko ;) Faktycznie urodzil sie w
      USA,ale jego rodzice byli wlochami, on sam ma wloskie obywatelstwo i gral w
      reprezentacji Wloch do lat 19 oraz wloskiej Parmie skad przeniosl sie do MU. To
      jest wloski napastnik...
      • Gość: Michu Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.06, 02:06
        Hmm gral w reprezentacji USA mialo byc, choc majac dwa obywatelstwa chce grac
        juz tylko we wloskiej reprezentacji
        • Gość: jacek Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.icpnet.pl 10.05.06, 05:11
          Nie do końca - grał we włoskiej młodzieżówce (podczas gry w Parmie, po przejściu
          do MU selekcjonerzy o nim zapomnieli), ale może wciąż wybrać "dorosłą"
          reprezentację. Faktycznie, skłania się ku Włochom, choć gdzieś wspominał, że
          gdyby USA chciało go zabrać na tegoroczne MŚ, to mógłby się zastanowić ;).
    • Gość: robb Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: 212.160.172.* 10.05.06, 10:08
      po co Milanowi Ruud skoro mają Pippo. Obydwaj to sępy, ale nie ma sępa nad
      Pippo :)
      • Gość: krkic Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:18
        Pippo to najwieksza kaleka wsrod pilkarzy. Zawodnik zzychajacy na blad sedziego
        , na pomylke liniowego. Brak mu podstawowych umiejetnosci pilkarskich . I to
        skladanie rak do modlitwy majac mine skrzywdzonego pieska. Cieszylbym sie
        niezmiernie gdyby zaswitala mu chec zakonczenia kariery.
      • Gość: autor, autor Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 10.05.06, 13:28
        Ruud to taki troche lepszy sep - czasem sie po pilke cofnie, czasem komus poda.
        Po prostu jest lepszym pilkarzem od pipy.
    • Gość: tofik Po co komu taki palant? IP: *.student.uu.se / *.student.UU.SE 10.05.06, 10:44
      Nie chcę kopać leżącego ale może Real by go kupił? :-)))
      • martincool Re: najlepszy napastnik MU 10.05.06, 11:34
        Szkoda że żegna się z MU w takich okolicznościach. Takiego snajpera to Ferguson
        w MU nie miał, nawet za czasów największych sukcesów. Przawdziwa maszyna do
        zdobywania goli. Szkoda że nie było go w '99 gdy wygrywali Ligę Mistrzów bo
        choć ówczesny duet Yorke-Cole był niezły ale sam Van Nistelrooy jest od tej
        dwójki lepszy.
        Nie biorę pod uwagę Cantony bo on choć napastnik to był raczej liderem zespołu
        a nie typowym egzekutorem.
        • tygrysio_misio Re: najlepszy napastnik MU 10.05.06, 13:41
          > Nie biorę pod uwagę Cantony bo on choć napastnik to był raczej liderem
          zespołu
          > a nie typowym egzekutorem.

bo zapomniale ze w zespole gra 11 zawodnikow a nie 10 i jeden do
          dobijania...temu Cantona nie byl "egzekutorem" tylko "napastnikiem"....jak sama
          nazwa mowi..tym od napadania a nie od stania i czekania az pilka sie od niego
          odbije..albo bedzie w zasiegu nogi
      • Gość: szymon`92 Re: Po co komu taki palant? odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:55
        jedynym palantem jestes ty.
    • Gość: FM2006 Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:18
      Panie Pol specjalista od Calcio
      Giuseppe Rossi nie jest Amerykaninem tylko Włochem wychowankiem Parmy, którego
      Man Utd podkupił kozystając z faktu, iz zawodnik miał podpisany kontrakt
      amatorski ok 3 lata temu
      • Gość: canada Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: 65.94.0.* 10.05.06, 13:02
        rossi jest amerikanek z new jerrsy ma dwa odywatelstwa.
    • Gość: ManUmanka Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: *.ptvk.pl 10.05.06, 20:16
      Rossi to nie Amerykanin,tylko Włoch! <Choć ma obywatelstwo amerykańskie,ale
      tylko dlatego,że się tam urodził,a w USA obowiązuje tzw."zasada ziemi">jego
      rodzice,rodzina są Włochami!On reprezentuje Włochy!
    • Gość: cin Mógłby grać w Legii no ale tam jest Włodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:22
      Nie wiem czy Nistelrooy zgodziłby się na drugoplanową rolę...
    • Gość: manu fan ruud do tottenhamu za defoe!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:57
      rooney i defoe to bylaby eksplozja! energia, dryblingi, szybkie pilki.....
    • Gość: autor jeśli do milanu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:11
      to właśnie za szewe a nie pepe, szewa odchodzi najprawdopodobniej do czelsi
    • Gość: Bartoszeq Re: Van Nistelrooy: To ja spadam IP: 77.223.228.* 15.01.08, 21:38
      Ruud jest troche inny niz Inzaghi: van Nistelrooy angazuje sie w gre
      calego zespolu, a Filippo SuperDostawiacz Inzaghi tylko wykancza z
      zimna krwia akcje druzyny dostawiajac tylko noge. I to wlasnie w
      Milanie jest jego miejsce u boku Szewy, doskonale sie uzupelniaja:
      Szewa biega za dwoch(i strzela bramki), a Inzaghi strzela gola za
      golem dostawiajac tylko noge, czyli poprostu w swoim stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka