Gość: w k*rwiony kibic Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:32 pozasportowe przesłanki .... Może Janasem powinien się zająć Wierzycki z LPR ... Może upojną noc spędził ze swoim pupilkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezi Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 18.05.06, 10:02 Zapraszam wszystkich na mecz z kolumbią na śląski pogwiżdżemy sobie na złamasów.Bo ja sie zastanawiam czy kibicować naszym.Narazie mi ochota odeszła,pewnie z czasem przyjdzie jak wypije ze 14-nascie piwek nie wcześniej.Z grupy wyjdziemy prosto na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja Listkiewicz, kto dał ci prawo oceny Tych piłkarzy? IP: 80.51.194.* 18.05.06, 09:54 A kto to jest Listkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załąmany Janas i Listek - kompromitacja stulecia IP: 81.210.69.* 18.05.06, 09:54 żenujące są ich działąnia i wypowiedzi, wstyd mi że tacy ludzie decydują o obliczu polskiego futbaalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowac A niby czemu miał Franek jechać bez formy? IP: *.crowley.pl 18.05.06, 09:55 Janas wyciągnął wnioski z dośw. Engela i bardzo dobrze - Dudka szkoda to fakt ale jeśli nr 1 będzie Kuszczak zamiast Boruca to będzie okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotb Suwerenna decyzja trenera! IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.06, 09:57 Janas ma prawo ustalać skład reprezetacji tak jak mu się żywnie podoba. Jego w zamian rozlicza się za wyniki.Jeśli przegra reprezentacja to poleci też i trener. Janas doskonale zdaje sobie z tego sprawę. A wszystkie komentarze, typu wziął tego a nie wziął innego, są warte funta kłaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Suwerenna decyzja trenera! IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:07 a gowno będą mnie obchodziły jego tłumaczenia!!!!!!! Nawet jak wyjdą z grupy to nic to nie znaczy, mają po prostu slabych przeciwników. prawda jest taka, że Dudek i Franek to była NASZA drużyna, a teraz to k...wa nawet nie chce mi się im kibicować!!!! Komu?!?!?!? Mili??!?!? Czy Rasiakowi?!?!?!? A jak spotkacie Szymkowiaka to zapytajcie się go co drużyna sądzi o Rasiaku. Wszyscy w kadrze się z niego śmieją i mają za nikogo, a dokladnie za wtykę Janasa. Ciekawe, bo wczoraj ktoś powiedział, że ci wzięci nagle z kapelusza, to zawodnicy ze stajni Lubańskiego. No to k...wa niech mi nikt nie mówi, że to nie jest przekręt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez Re: Suwerenna decyzja trenera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:26 Piku, zawodnicy Lubańskiego pojechali... ale do KOREI. Ten twój "ktoś" pomylił się o 4 lata, a ty powtarzasz taką brednie. I co to znaczy WASZA drużyna? Bo moja to ta, którą wybiera trener. Proponuję ci kibicować Niemcom, jak już pisało paru "mądrych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezel karty VIP to oni kupia za swoje..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:58 Listkiewicz - nie rób z nich (Dudka, Frankowskiego, Kłosa, Rząsy) dziadów. Jak bedą chcieli - to VIPówki kupią za swoje. I pewnie nie będą chcieli siedzieć obok działaczy PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: karty VIP to oni kupia za swoje..... IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 11:04 Też myślę że nie bardzo będą chcieli siedzieć obok najlepszego z najlepszch, kryształowego prezesa PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xwell Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: 193.138.110.* 18.05.06, 10:02 Dzięki Frankowi Polska gra w finałach...... na tylu zawodników myślę, że powinno znaleźć się jedno miejsce za zasługi. Szkoda ... !!!! Franek ratował wielokrotnie reprezentację, czy chwilowa słabość musi aż tyle kosztować. Jeśli chodzi o Dudka to dla mnie sytuacja jest zrozumiała.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Listkiewicz zniknij wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:08 "Michał Listkiewicz: Winę biorę na siebie. Z telewizją Polsat ustaliłem, że do godziny 20. w poniedziałek, a więc rozpoczęcia programu, nikt oprócz mnie i wiceprezesa Apostela nie będzie znał nominacji na mundial" czyli jednak chodzilo o show!!! a Misiek znowu bierzewszystko na siebie, znaczy sie uwazaze ma tak silna pozycje w PZPN-ie ze nic go nie ruszy. Moze zrobi to nowa wladza, bo juz mam go dosyc - i listkiewiczowego wygladu i gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tindersticks Wywiady:Listek,Kosa,Janas i wszystko zrozumiesz! IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 18.05.06, 11:15 Jaka jest mentalnosc ludzi z polskiej pilki wystarczy przeczytac ostatnie wywiady z polskim dzialaczem , pilkarzem i trenerem i wtedy wszystko sie zrozumie. Pomijajac sama elokwencje bo tej w tym srodowisku malo kto posiada ,brak w tresci wypowiedzi tych ludzi jakiejkolwiek logiki. Listkiewicz najbardziej wyksztalcony z tej trojki jest tak nieporadny w tym co mowi ,ze zastanawiam sie czy nie skonczyl tej samej uczelni co nasz byly prezydent K. Jak Franek strzelal to bylo klepanie po plecach a teraz jakies glupie nietrzymajace sie kupy wiesci dziwnej tresci... Janas to inna historia ,jako czlowiek to musi byc dopiero przypadek! Nie rozmawia z zawodnikami nie lubi prasy , lubi pewnie tylko PZPN . Co do jego wynikow jako trener nie mozna miec zastrzezen ale tak sie sklada ze nie tylko o wyniki chodzi. Polska druzyna to nie folwark pana J. i L. tylko sprawa wszystkich kibicow . Janas zachowuje sie jak hazardzista i tym rozni sie od prawdziwych fachowcow w Europie.Ze wszystkich europejski druzyn Polska gra najbardziej archaiczna pilke.Nie ma w grze druzyny Janasa stylu bo jest ona odzwierciedleniem tego jaki jest on sam ...Czyli totalny brak komunikacji , koncepcji i wszystkim zadzi przypadek i "trenerski nos". Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 To jakim cudem ten Janas awansował na MS??? 18.05.06, 17:44 Niejedno powołanie do kadry wydawało się co najmniej dziwne, typu Kałużny ale w meczu wychodziło, że Janas miał rację!!! Frankowski z ławki był strzałem w "10"!!! Przypominam, że w pierwszym meczu z Irlandią Płn. grał Włodarczyk!!! I zdobył nawet gola! Tak jak Kałużny! Kolego, odrobinę luzu. Ten człowiek wie co robi. Oglądasz polską ligę czy śledzisz grę (bądź jej brak!) Polaków zagranicą, to wiesz, że aktualnie nie ma lepszych piłkarzy!!! Może za dwa miesiące będzie inaczej, narazie lepszych nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tindersticks Awans to byl naprawde cud ! IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 19.05.06, 12:59 Janasowi chwala za ten cud. Moj post dotyczy zupelnie czego innego tzw stosonkow miedzyludzkich. Wiem ze nie powoluje sie za zaslugi a za gre ale w przypadku Dudka i Kosowskiego czy nawet Rzasy mysle ze Janas bardzo przesadzil i jakies farmazony o aktualnej formie czy o tym ze on ich bardzo dobrze zna do mnie nie przemawiaja. Janas napewno nie jest najgorszym trenerem ale napewno z kims takim jak Kasperczak Polacy graliby lepiej w pilke .Jest poprostu kwestja filozofii i pomyslu na gre ,ktore Janas ma dosc ubogie jak na moj gust. Co do luzu to dziekuje skorzystam z rady jak rozwiaze sie PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Panie Listkiewicz, jesteś Pan aroganckim chamem 18.05.06, 11:02 Nie zrobiłeś Pan nic co pomogłoby tej kadrze awansować, nie robisz Pan nic aby cokolwiek w Polskiej piłce zmienić, więc wara od Panów Dudka i Frankowskiego. Dbaj Pan dalej o swoje interesiki bo ich na bilety stać i zapłacą za nie ze swoich a nie za związkowe pieniądze. Zresztą nie sądze aby chcieli siedzieć w Pańskim towarzystwie Bez szacunku i Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.devs.futuro.pl 18.05.06, 11:03 CBA do PZPN!!! Im szybciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totti Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.zagiel.com.pl / *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 18.05.06, 11:03 Ludzie przeczytajcie uważnie co ten siwek mówi, Dudek, Kłos, Rżasa i Frankowski dostaną bilety VIP kosztem paru działaczy. Przecież to jest kpina, w głowie im tylko wycieczki zabawa a nie sprawy piłki, ważne żeby koryto utrzymać i mieć elektorat. Ludzie różnie mówi się o Bońku, ale chyba on jest jedyna osobą, która mogłaby roz....ć to towarzystwo wzajemnej adoracji: moim zdaniem Listkiewicz i Lepper muszą odejść :) no i Loman oczywiście tez. wracając do tytułu artykuły, sami bardziej własnej dupy bronią niż Frankowski ich oskarża. Odpowiedz Link Zgłoś
krrk Re: Pan się dowiedział o ostatecznej decyzji czy 18.05.06, 11:17 musiał ją przyklepać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greps Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.chello.pl 18.05.06, 11:27 LISTKIEWICZ MÓWI, ŻE WIERZY JANASOWI. TO DOBRZE. TYLKO JA PYTAM KTO (U) WIERZY "ODNOWICIELOWI POLSKIEJ PIŁKI I KORUPCJI" - PANU PREZESOWI MICHAŁOWI LISTKIEWICZOWI????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzyh Polsat a atmosfera w kadrze... IP: *.gorn.agh.edu.pl 18.05.06, 11:37 ... 4 lata temu winne byly reklamy kubkow; teraz winna jest ogladalnosc w tv! A atmosfera g... obchodzi kogokolwiek; Kasa, misiu, kasa - Jak nie wiadomo o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lub Re: W odróznieniu od naiwnego Janasa Liskiewicz to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:49 prawdziwie cyniczny, inteligentnie mataczący mafioso polskiej piłki.Czas najwyższy wziąść sie za niego.Inaczej tragedia polskiej piłki nie bedzie miała konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt listek jesteś zero, IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 11:51 listek jesteś zero, nic, cwaniak trzymajacy sie stołka, won gnoju z pzpn, pozwij do sądu, chcętnie powiem ci to w oczy, niszczysz polską piłkę, jestes bandytą poslkiej piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maw77 Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.hut.kolornet.pl 18.05.06, 11:59 Listkiewicz, to że nie masz honoru, wiedziałem dawno. Teraz dowiedziałem się jeszcze, że jesteś zwykłym cynicznym chamem. Wsadź sobie te bilety do...Zresztą sam zdecyduj...Nawet ja bym ich od Ciebie nie wziął, bo by mi poparzyły ręce....A w dodatku mógłbym zwymiotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozgoryczony Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.era.pl 18.05.06, 12:21 Ja też mam ogromny żal za to, że P.Janas nie zabrał mnie na mundial :-( Może w ramach rekompensaty Prezes Listkiewicz tez ufunduje mi bilety ??? Żenada :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia Syn Janasa jedzie jako doradca!!!!!!!!!! IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 18.05.06, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.rybnet.pl 18.05.06, 13:03 I Dudek i Frankowski wcale nie są tak dobrzy by mieć gwarancję wyjazdu. Jedynym zawodnikiem który w 100% zasługuje na wyjazd jest Żurawski, który jedzie. Może przestaniecie krytykować i poczekacie na rezultaty. krytykować możecie po mistrzostwach. Dudek i Franek to lebiody, gó.. potrafią, Boruc miażdży Dudka. A Franek się opie.., nie strzela, ma bardzo słabe wyniki badań wydolnościowych. Ja takich dublerów nie chcę w reprezentacji. Pozatym wypowiedzi obydwu panów są bez klasy i na bardzo niskim poziomie. Wielcy sportowcy potrafią się pogodzić z wyborem trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.server.ntli.net 18.05.06, 14:07 Wiesz, bardziej mi np. nie chodzi o to, ze nie jedzie Franek i Dudek ( w miare uzasadnione) tylko o to, ze jedzie Giza, Rasiak, Jelen(!) a zostaje np. Saganowski ktory w zespole ktory spadl do II ligi portugalskiej nastrzelal wiecej bramek niz Jelen i Rasiak razem wzieci. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane sam jesteś lebiodą pi.. IP: *.compower.pl 18.05.06, 17:28 jak mnie wku..aja takie zera jak ty, jak zuraw nie strzelal to tez na nim psy wieszales ch.. ci w dupe choragiewko moze janas popelnil glupstwo ale najlepsi sa tacy jak ty ktorzy go tlumacza Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz 19.05.06, 00:22 Gość portalu: jump napisał(a): Boruc miażdży Dudka. Chyba wagą!!! Więcej szacunku człowieku dla ludzi bez których mógłbyś kibicować chyba tylko Angoli. Jak słyszę tłumaczenia Janasa i czytam wypowiedzi Tobie podobnych, to myślę o Ministerstwie Kultury i Sztuki, bo przy takich bredniach to Sztuka zachować Kulturę Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Polska idzie na mistrza! Klikajcie za Polską!!! 18.05.06, 21:40 Tutaj: www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszfeliks Listek jesteś żałosnym łapówkarzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:09 Paskudny człek z ciebie. Bóg -jesli istnieje rzecz jasna- oceni twoj marny żywot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKibic Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.06, 13:33 WIADOMO GDZIE ZAPADŁY DECYZJE ! W domu Listkiewicza Aferzysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carpe Diem Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:15 Janas to debil, nie powolal 3 doswiadczonych zawodnikow, a jedzie jakis Giza, Rasialdo, Lewus, nie mowiac juz o Mili i Kosowskim. Boruc pierwszym bramkarzem??? Smiech na sali, w koncu sezonu puscil kilka baboli, bo juz myslal ze jest zajeb... bramkarzem. Szkoda gadac, janas ty piz...o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 14:42 - "Tu się z panem zgadzam. Za zasługi możemy zabrać ich na mistrzostwa. Biorę to na siebie i kosztem kilku działaczy za związkowe pieniądze: Dudkowi, Kłosowi, Frankowskiemu i Rząsie ufundujemy VIP-owskie bilety na mistrzostwa..." Juz widze jak Dudek z Frankiem sie uciesza ze zobacza mistrzostwa z loży dla VIP-ów.... Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz 18.05.06, 15:04 Ludzie! Nauczcie się wreszcie, że trener nie musi się nikomu spowiadać. Co? Janas moze powinien zadzwonić do nich i zapytać czy się zgadzają na taki skład? Skoro było ustalone, że w poniedziałek o 20 na antenie polsatu będzie podany skład to nie rozumiem dlaczego ktoś miałby komuś mówić coś wcześniej. Zgadzam się z Listkiewiczem. pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Wynika z tego ,ze Lisciarz nawet nie jest owadem. IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 18.05.06, 16:28 A zgadzaj sie , buraczku ,Z TA GLISTA !! Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz 19.05.06, 00:25 jezyk7 napisała: > Ludzie! Nauczcie się wreszcie, że trener nie musi się nikomu spowiadać. Co? > Janas moze powinien zadzwonić do nich i zapytać czy się zgadzają na taki skład? > Skoro było ustalone, że w poniedziałek o 20 na antenie polsatu będzie podany > skład to nie rozumiem dlaczego ktoś miałby komuś mówić coś wcześniej. > > Zgadzam się z Listkiewiczem. > > pzdr. > > jezyk7 Pewnie, że owady też mają uczucia i takie małe rozumki jak Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Listkiewicz to kawał chama. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:05 Szanuję decyzję Janasa, choć się z nią nie zgadzam. Jednak forma przekazania tej decyzji jest wyrazem całkowitego schamienia. Zawodnik nie jest rzeczą, którą rzuca się w kąt, gdy jest chwilowo niepotrzebna. Polska piłka zawdzięcza Frankowskiemu i Dudkowi awans do mistrzostw świata, a gospodarz polskiej piłki uważa, że stosowne jest potraktowanie tak zasłużonych ludzi jak pary zużytych trampek. To nie jest tak panie Listkiewicz, że zasłużonego reprezentanta mojego kraju można potraktować gorzej niż zwalnianą z pracy sprzątaczkę. Pracodawca na jakim takim poziomie wie, że czasem musi zwolnić nawet zasłużonego pracownika, ale przynajmniej poinformuje o tym najpierw tego pracownika. Jaki pan, taki kram. Ile bezczelności w Listkiewiczu, tyle guana w jego PZPN- ie. A jeśli polski kibic nie ma wpływu na styl pracy PZPN-u i jego prezesa, to niech ta reprezentacja nie zawłaszcza nazwy Polski. Niech na mistrzostwa jedzie reprezentacja Polskiego Związku Piłki Nożnej. Wtedy pan Listkiewicz będzie się mógł popisywać swoją chamowatością. Tym, którzy Michasia wybierali z pewnością to odpowiada. Mi - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Listkiewicz to kawał chama. 19.05.06, 00:34 A może do cholery, my kibice też możemy mieć jakiś wpływ na to co dzieje się z naszą piłką. Dosyć wreszcie tego gówna, chamstwa na trybunach, złodziejstwa w klubach i w związku, decyzji przy zielonym stoliku, przeciętniaków uważających się za piłkarzy, trenerów "cudotwórców od załatwiania punktów". Tylu nas jest, zróbmy coś, żeby rozpieprzyć to towarzystwo wzajemnej adoracji na cztery wiatry. Gdzie jest Sponsor, gdzie jest Canal+, gdzie inne media, gdzie Pan jest Panie Ministrze Ziobro? Trzeba rozwalić ligę? to ją rozwalić, trzeba zdelegalizować PZPN, to go zdelegalizować, wywalą nas z pucharów? przynajmniej nie będą musiał oglądać porażek z Gruzinami i Cementarnicą Skopie. Zróbmy coś wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \\\\\\\\\\\\\\\ Re: Listkiewicz: Żale Frankowskiego i Dudka to dz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:35 Frankowski musi jechać na mistrzostwa świata bez niego to nie będą mistrzostwa nie wyobrażam sobie tego inaczej wierze jeszcze w to że Janas naprawi swój błąd Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Paweł, jak ty mnie wkurzasz tym spamem o Policji! 18.05.06, 15:51 Dyskusja o piłce - ty o policji, dyskusja o teorii Darwina - ty, że złapali policjanta, dyskusja o telefonach komórkowych - ty: że policjant siedzi. Co mnie k*** obchodzi policja, jak rozmawiam o Tomku Frankowskim! Pisz na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: Paweł, jak ty mnie wkurzasz tym spamem o Poli IP: *.aster.pl 18.05.06, 16:19 uwaga uwaga nie karmić trolla - dzieci neostrady są wszędzie - pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś