Dodaj do ulubionych

WIESniaki z polski

IP: *.adsl.alicedsl.de 30.05.06, 22:53
Doping kibicow potrzebny jest TYLKO jak druzyna przegrywa a nie jak wygrywa 10:0
Pan Boruc ma 100% racji - polaczki znowu okazali sie PRYMITYWNYMI WIESNIAKAMI

sk.syny
Obserwuj wątek
    • Gość: wieśniak Re: WIESniaki z polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:04
      następny oświecony.... ciekawe co byś powiedział, moje drogie drogie
      mieszczańskie pacholę, gdyby się okazało, że gdzieś tam w Twoich żyłach płynie
      chłopska krew (co jest bardzo prawdopodobne)
      • Gość: Wojciech Wiocha i tyle - kibice do bani IP: *.chello.pl 30.05.06, 23:09
        Każdy jest ze wsi, w którymś tam pokoleniu. Baaa, nawet z jaskiń mozna by
        powiedzieć.
        Ale wiocha to była w wykowaniu kibiców. Tak nie można. Zamiast podnosić na duchu
        to się wyżywają. Debile
        • Gość: wieśniak Re: Wiocha i tyle - kibice do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:25
          > Każdy jest ze wsi, w którymś tam pokoleniu. Baaa, nawet z jaskiń mozna by
          > powiedzieć.

małpa->jaskinia->wieś->homo sapiens tak wygląda wg Ciebie ewolucja?:)

a ja lubię wieś:)... jest tu miło, cicho, spokojnie, do tego świeże powietrze,
          ładna okolica, duża przestrzeń.... nikt nade mną ani pode mną nie mieszka...
          jak będe miał ochotę to sobie nawet mogę z gołą dupą pobiegać wokół domu i nikt
          nie będzie miał nic przeciwko:P

Jaki z tego morał? Domyślam sie że wieś widziałeś tylko na obrazkach w
          elementarzu
    • christina.milian Re: WIESniaki z polski 30.05.06, 23:18
      niestety nasi sportowcy często przekraczają granice, poza którą jest jeden
      wielki rechot...
      oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka