Gość: prezes IP: *.adsl.alicedsl.de 30.05.06, 22:53 Doping kibicow potrzebny jest TYLKO jak druzyna przegrywa a nie jak wygrywa 10:0 Pan Boruc ma 100% racji - polaczki znowu okazali sie PRYMITYWNYMI WIESNIAKAMI sk.syny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieśniak Re: WIESniaki z polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:04 następny oświecony.... ciekawe co byś powiedział, moje drogie drogie mieszczańskie pacholę, gdyby się okazało, że gdzieś tam w Twoich żyłach płynie chłopska krew (co jest bardzo prawdopodobne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Wiocha i tyle - kibice do bani IP: *.chello.pl 30.05.06, 23:09 Każdy jest ze wsi, w którymś tam pokoleniu. Baaa, nawet z jaskiń mozna by powiedzieć. Ale wiocha to była w wykowaniu kibiców. Tak nie można. Zamiast podnosić na duchu to się wyżywają. Debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Wiocha i tyle - kibice do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:25 > Każdy jest ze wsi, w którymś tam pokoleniu. Baaa, nawet z jaskiń mozna by > powiedzieć. małpa->jaskinia->wieś->homo sapiens tak wygląda wg Ciebie ewolucja?:) a ja lubię wieś:)... jest tu miło, cicho, spokojnie, do tego świeże powietrze, ładna okolica, duża przestrzeń.... nikt nade mną ani pode mną nie mieszka... jak będe miał ochotę to sobie nawet mogę z gołą dupą pobiegać wokół domu i nikt nie będzie miał nic przeciwko:P Jaki z tego morał? Domyślam sie że wieś widziałeś tylko na obrazkach w elementarzu Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: WIESniaki z polski 30.05.06, 23:18 niestety nasi sportowcy często przekraczają granice, poza którą jest jeden wielki rechot... oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html Odpowiedz Link Zgłoś