Dodaj do ulubionych

Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę z ...

10.06.06, 01:21
Jak to mowia, jest myslenie i myslenie zyczeniowe. Impreza w multikinie była super.
Obserwuj wątek
    • alterpars Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę z ... 10.06.06, 01:22
      Polska to kraj przegrany politycznie i sportowo. Hahahaha
      • Gość: Jeden z nas Żewłak w jednym ma świętą rację IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:49
        Jak zobaczyłem ten stadion biało-czerwony, jak usłyszałem hymn z gardeł 30 tys.
        kibiców to aż mi dreszcze przeszły po plecach.
        Czy piłkarze mają świadomość że 2x coś takiego może juz sie im nie zdarzyć?
        Zawieść takich kibiców to po prostu zbrodnia. Niepredko wróci zaufanie
        • Gość: :-))))))))))))) Zurawski: Zagrałem najlepiej, jak umiem :-)))))))) IP: *.206.100.208.1dial.com 10.06.06, 04:24
          Zurawski powiedzial: "Zagrałem najlepiej, jak umiem"

Co ten PACAN opowiada, on mial 80 % niecelnych podan !!!!
          Co on w ogole robi w Niemczech ?
          • Gość: :-)))))))))))) Zurawski mial 80 % niecelnych podan IP: *.206.100.208.1dial.com 10.06.06, 04:29
            On sie powinien schowac ze wstydu !
            • robertw18 P.Listkiewicz KoreaBis. Głupota Polaków... 10.06.06, 12:44
              którzy po raz drugi dali się nabrać na tricks tego wydrwigrosza, jest
              porażająca. Wcześniej było to samo - te reklamy, wielkie zapowiedzi. Ale trzeba
              było zmienić pp. Engela i Bońka . Znalazł się p. Janas, równie głupawy, tylko
              mniej wygadany.
              Pozdr.
          • cynik9 Re: Zurawski: Zagrałem najlepiej, jak umiem :-))) 10.06.06, 09:37
            Gość portalu: :-))))))))))))) napisał(a):

> Zurawski powiedzial: "Zagrałem najlepiej, jak umiem"
            >
            > Co ten PACAN opowiada, on mial 80 % niecelnych podan !!!!
            > Co on w ogole robi w Niemczech ?

Mowi prawde - jest zerem i zero umie. "Najlepiej jak umiem" znaczy wiec na
            zwyklym zerowym poziomie...
            • Gość: k Re: Zurawski: Zagrałem najlepiej, jak umiem :-))) IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 10.06.06, 09:45
              ale przeciez jak zuraw byl na boisku, to gralismy jednym napastnikiem!
              potem brozkowi z jeleniem bylo lepiej

kto gra takim ustawieniem przeciwko ekwadorowi?
              Janas myslal ze se w tym meczyku przecwiczy chlopakow na niemcy w srode, a tu klapa,
              to naszych przecwiczyli!

szkoda mi kilku chlopakow,

tylko ten Szymkowiak nawet nie przeprosi ludzi, a on to sie tylko wywracal nawet jak byl sam z pilka!!!
              • zima0001 P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka 10.06.06, 11:28
                Nie przegraliście jeszcze do końca w sercach kibiców.
                SKOCZCIE DO GARDEŁ NIEMCOM.
                To sprawa honoru, macie napis na autokarze "Waleczni i niebezpieczni".
                Pokażcie że to coś znaczy.
                • Gość: patt Re: P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:50
                  Jedyne co zostało to już tylko obrona honoru bo z Mundialem już się żegnamy.
                  Chyba nikt nie wierzy w to, że uda nam się wygrac z Niemcami!! Ostanio udało
                  nam się w 1410 i tak już pewnie zostanie ;) Mam nadzieje, że przynajmniej
                  powalczymy z Niemcami i nie damy sie ograć do zera. Dla kibiców!!
        • Gość: Lanumisu Re: Żewłak w jednym ma świętą rację IP: *.de.stockhausen.com / 81.209.134.* 10.06.06, 06:19
          Ladnie zagrali na czesc s.p. Pana Gorskiego. Przeciez dla Niego mieli grac.
          Gratuluje.
          • reja36 Re: Żewłak w jednym ma świętą rację 10.06.06, 09:08
            Ach ten pan Gorski i ten slynny 1974 rok. Pamietam go doskonale! Jacy my
            byliśmy wtedy szczęśliwi! Takich dni naprawdę sie nie
            zapomina. Pamietam, ze trochę przez tamte MS pokręciła sie moja kariera
            szkolna. Następnego dnia po meczu z RFN (który jako jedyny przegraliśmy) miałam
            egzamin wstepny na studia. Tak sie przejęłam przegrana
            Polaków, ze studia rozpoczęłam z rocznym opóźnieniem (bo egzamin oczywiscie
            oblalam).
            Naprawdę mogą żałować, ci, którzy wtedy nie zyli i nie widzieli na żywo
            Polaków, którzy szli jak burza i zadziwiali cały świat swoja postawa. Jak
            pokonywali samych najlepszych: Argentyńczyków, Włochów, Brazylijczyków,
            wcześniej Anglików. Sugeruje sięgnąć po dyskietki (widziałam w marketach) z
            meczu na Wembley, czy innego z tamtych czasów. Naprawdę jest sie czym
            zachwycać, choć to tylko dyskietka i nie oddaje atmosfery, jaka wtedy była. No
            i ten komentarz Jana Ciszewskiego!
        • Gość: Voytek Re: Żewłak w jednym ma świętą racji IP: *.hay.dsl.connect.net.au 10.06.06, 06:28
          Ludzie my nie mamy druzyny to jakis zlepek durni.
          Janas ,dowidzenia,zaryzykowal,tylko kosztem kogo?
          Wstyd,wstyd polowa tych zawodnikow powinna dac sobie spokoj z pilka,
          trzeba budowac NOWY zespol a tych wszystkich razem z trenerem wypie...
          • leszekzi Re: Żewłak w jednym ma świętą racji 10.06.06, 08:58
            Pan Janas zarobił na prowadzeniu reprezentacji tyle pieniędzy, ile większość z
            Was nawet nie umie sobie wyobrazić. Ja osobiście podemuję się osiągnąć
            IDENTYCZNE wyniki za, powiedzmy, dwie średnie krajowe miesięcznie.
          • Gość: !antyfan_janasa Re: Żewłak w jednym ma świętą racji IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 10.06.06, 12:26
            popieram w 1000% , wywalić janasa - bardzo jestem ciekaw czy razem z Janasem w
            środę do dymisji podda się listkiewicz , myślę że byłaby to prawidłowa
            reakcja . O tym kto gra w drużynie narodowej nie może stanowić niepoczytalny
            inwertyk . A bankiem informacji jest na dodatek synek inwertyka , nieźle nam
            tem młody janasek rozpracował Ekwador . A pan Stec z GW co się naobrażał
            wczoraj Ekwadorczyków , a to my wyszliśmy na frajerów , mamy po pierwszej
            kolejce ostatnie miejsce w grupie , bilans na 0 , w golach i punktach .A Franek
            bezradnie siedzi w studio i nie może wejść na boisko .
        • Gość: oli KIBICE PL 10:0 IP: 85.134.171.* 10.06.06, 19:43
          bylem widzialem, dzisiaj wrocilem wkurzony. najbardziej dolujacy moment - jak
          pod koniec meczu caly stadion spiewal hymn dla tych 'pilkarzy' i tylko skonczyl
          ostatni wers padla 2ga bramka!!!!! moze powiinismy siedziec cicho, bez dopingu,
          po prostu wpierd....c frytki i lody i bekac. bylem w korei na wszystich meczach
          tez, kibice dali z siebie wszystko tez, a pilkarze nic. dobrze jest byc wiernym
          kibicem lecz polskim byc boli za czesto. POLSKA!!!

• Gość: niutek Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.tochigi.ocn.ne.jp 10.06.06, 13:58
        i masz racje prais-nie bylo i nie bedzie brata i psubrata!!
    • scyzor75 Magic- jaki magik??? 10.06.06, 01:22
      I jeszcze jedno dotyczace "Magica". Gosciu chce byc porownywany badz nawet
      nastepca Larssona. Dla przypomnienia Szwecja z Larssonem w ataku zajela III
      miejsce w MS. Respect kmiocie!
      • Gość: kibic Szymkowiak unikal pilki, ale nie mikrofonu IP: *.206.100.208.1dial.com 10.06.06, 04:28
        Szymkowiak unikal pilky (i odpowiedzialnosci) przez ok. 60 minut meczu, ale
        teraz to jeden z pierwszych sie dopchal do mikrofonu !
        • Gość: +++++++++++++ +++ a jak urlop pana Listkewicza ? ++++++ IP: *.206.100.208.1dial.com 10.06.06, 04:31
          a jak urlop grabarza polskiego futbolu ?

po Korei mial sie dobrze, a teraz ?
        • Gość: eurobiskup Re: Szymkowiak unikal pilki, ale nie mikrofonu IP: *.adslplus.ch 10.06.06, 07:53
          Szymkowiak to byla wczoraj nejwieksza katastrofa na boisku. Chwilami wydawalo
          mis sie ze pomylil kierunki bramek. Ani jednego celnego podania, strzaly na
          wiwat w kamery fotoreporterow, jego miejsce jest na koncu lawki rezerwowych.
          • Gość: gosc Re: Szymkowiak unikal pilki, ale nie mikrofonu IP: *.petrus.com.pl 10.06.06, 08:29
            Najwieksza katastrofa to zawsze jest Zurawski
          • rodosek Re: Szymkowiak unikal pilki, ale nie mikrofonu 10.06.06, 09:35
            szymkowiak, jak już podawal to do tyłu, albo się przewracał, niemcy go zajebią
    • viscon prowizorka 10.06.06, 01:24
      czekałem na ten mecz z obawami, które okazały się uzasadnione.
      obawiałem się tego, że z poczynń i słów Janasa wynikało, że on cały czas
      buduje
      drużynę, że nie ma gotowej koncepcji, a jeżeli już jakaś się pojawiała, to
      kolejny sprawdzian obnażał jej słabości.
      a że brak było wariantów i alternatywy, wszystko praktycznie brało w łeb i
      znów
      trzeba było "budować".
      reprezentacja grała w kratkę - w jednym meczu się udawało, w kolejnym była
      kicha.
      po cichu lioczyłem, że z Ekwadorem sie uda, ale szybko przestałem się łudzić.
      no bo jak można przestawiać kocepcję gry z dnia na dzień na tak
      eksperymentalne
      ustawienie jak 4-5-1?! jak można tak kombinować już w trakcie turnieju.
      co z tego, że sie udało z Chorwacją?
      taką taktykę dopracowuje się miesiącami, o czym świadczą choćby wyniki
      Beniteza
      z początku sezonu PL, kiedy to Liverpool grał 4-5-1 i i nic nie szło.

turniej to nie jest czas na kombinowanie - tu trzeba mieć gotową koncepcję.
      przećwiczoną i sprawdzoną plus kilka wariantów, które można uruchomić w
      zależności od przeciwnika, z którym się gra.
      dlatego wszystko padło z teoretycznie słabym Ekwadorem.

na domiar złego słyszymy po meczu od Janasa, że trzeba będzie "popracować".
      nad czym? nad nową taktyką?
      kiedy? w czasie turnieju?

Janas gra totalną prowizorką, która czasami wypala, ale najczęściej nie wtedy
      kiedy trzeba. tak to już bywa z prowizorkami.
      facet gra w rosyjską ruletkę - może się uda - ale koncepcji de facto on nie
      ma
      żadnej. i obawiam się, że brakuje mu również rozwiązań alternatywnych.
      w sumie więc czeka nas kolejna prowizorka, tym razem z Niemcami, którzy nas
      zbombardują i rozjadą, bo na ich uporządkowany i szybki styl gry trzeba
      mocnej
      i stabilnej taktyki.
      tego Janasowi i tym nieszczęsnym piłkarzom brak.

będę wdzięczny za komentarze, bo może widzę to wszystko w zbyt czarnych
      kolorach...
      • Gość: BUBBA Re: prowizorka IP: 72.10.76.* 10.06.06, 02:03
        viscon napisał: będę wdzięczny za komentarze, bo może widzę to wszystko w zbyt
        czarnych kolorach... Uderzyles gwozdz w glowe! Absolutnie 100% sie z toba zgadzam.
        powodzenia
        BR
      • i_wonder Poprawka do prowizorki 10.06.06, 06:00
        Zgadzam sie w 100% z Toba. Brawo za przypomnienie dylematow Beniteza. Z drugiej
        strony mysle ze nazwiska Janas i Benitez (choc obaj nie wierza w Dudka) nie
        powinny sie znalezc w jednym tekscie - z szacunku dla talentu i umiejetnosci
        Rafy.

Jednak nawet wiedzac to wszystko juz znacznie wczesniej (a trabilem juz od
        dawna, ze Janas to pajac-amator totalnie bez koncepcji na ... wszystko !) nie
        spodziewalem sie, ze ten arogancki debil nie jest w stanie sie obudzic w
        trakcie meczu, przyznac do pomylek i zmienic taktyke/ustawienie/graczy po
        polowie. Na co on q...a czekal - na sygnal od Listka ? Przeciez nawet grajac
        Prowizorke mozna bylo sprobowac zagrac Prowizorke -wariantB, a nuz to by
        wypalilo ???

Trzeba jeszcze dodac, ze - pomijajac brak koncepcji/taktyki i "slynnego
        szczescia" Janasa - polscy kopacze grali znowu jak totalne lamagi !!! Szymek
        uciekal od pilki, Zuraw wrzucal pilki z autu i rogu na pole karne, zamiast na
        nim byc(!!!), Krzynowek kiksowal, Bak byl flegmatyczny i w ogole obroncy stali
        w miejscu, przegrywali pojedynki glowkowe, w panice wykopywali na oslep, a tego
        juz sie ne da wyjasnic prowizorka trenera. Nasi mieli 11 rogow (!!!) i co z
        tego wyniklo ?
        To niewybaczalne bledy przecietniutkich, spanikowanych kopaczy z jakiejs
        miernej druzyny. Komentatorzy w amerykanskiej TV (gdzie ogladalem) nie mogli
        sie temu nadziwic.
        Ja sie nie dziwilem, bo tego niestety oczekiwalem - WSTYD i GORYCZ jednak
        pozostaly ...
      • Gość: matt Re: prowizorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:25
        Widzisz to tak jak ludzie normalni - Prawda Prawda! Ja bym jeszcze ostrzej z
        nimi pojechal
    • Gość: M Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.chello.pl 10.06.06, 01:24
      Janas skończ waść, wstydu oszczędź...
    • Gość: seven Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:25
      panowie, jak wyjdziecie z grupy to na kolanach pojde z krakowa do czestochowy...narazie jedyne co
      mi pozostaje to slepa kibicowska nadzieja... przynajmniej dopoki jestem pijany, jak wytrzezwieje to
      nie wiem czy bede mial chocby nadzieje...:((((
    • Gość: jimmy Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę z ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:26
      No...comments. Niech faktycznie Janas się wypowie poza krótkimi wypowiedziami
      w większości o tonie głupkowato-zlewającym. Jak nie szanuje dziennikarzy, to
      może szanuje kibiców? Tym bardziej, że nasz coach dziś nie panował. Zmiany za
      późno - nie wiedział tyle o Ekwadorze, co Ekwador o Polsce.
    • zasieki1 Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę 10.06.06, 01:29
      A gdzie przepraszam??? Bak cos tam baknal. Oszukaliscie 35 tys. kibicow na
      stadionie i 35 mln w Polsce. Jestescie zlodziejami marzen. Boruc - to co ty i
      twoja druzyna dzisiaj zaprezentowaliscie jedzie wiocha... Powinniscie
      przepraszac i przepraszac i przepraszac i przepraszac. Gwiazdeczki z
      Trabzonsporu, FK Moskwa i Excelsioru. Jelen pokazal wam jak grac w pilke.
      Jestem zdruzgotany wasza postawa.
      • Gość: rebel 0-4 z Niemcami ale potem 3-1 z Kostaryka IP: *.ghnet.pl 10.06.06, 01:31
        i sie okaze, ze byc lepszym od Engela bedzie trudno.

No ale to nasz polski niefart bo ciagle trafiamy na gospodarzy turnieju...
        • Gość: rebel a poza tym to jestem wsciekly IP: *.ghnet.pl 10.06.06, 01:35
          - dlaczego nie zagral Rasiak, skoro juz jest na MS i taki on swietny?

- dlaczego gramy 4-5-1 w meczu, w ktorym mamy atakowac (zrozumialbym to z Niemcami)

- jakich to mamy teraz swietnych zmiennikow, ktorzy to mlodzi, gniewni i chetni
          do gry pokaza jak sie gra w pilke? Lewandowski? Giza? A moze Mila?

- tylko Ebi pokazal klase i szkoda, ze chlopak posluchal Ojca. Mogl spokojnie
          zagrac sobie przeciwko Serbii i Czarnogorze i walnac ze dwie bramy...
          • Gość: vanbasten Re: a poza tym to jestem wsciekly IP: *.ptr.terago.ca 10.06.06, 04:55
            zbyt wiele w kopanej nie siedze ale tez rzucilem okiem na Niemcy-Kostaryka taki
            Podolski, Borowski... zakladam ze mogli wybrac inaczej ale po co sie meczyc
            kiedy druzyna musi byc. Dla Smolarka duze uznanie tylko nie kleje dlaczego
            tylko on gryzl dzis trawe...
        • Gość: po Re: 0-4 z Niemcami ale potem 3-1 z Kostaryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:37
          Euzebiusz Smolarek, pomocnik polskiej reprezentacji

Jestem bardzo wkurzony, załamany i zmęczony potwornie. Biegałem jak głupi... Nie byliśmy zespołem.

Żal faceta. jedyny, który chce i potrafi. Jedyny gość z klasą.
          Ogromnie go szanuję za to, co dzis pokazał i dał z siebie!
        • Gość: pgr Re: 0-4 z Niemcami ale potem 3-1 z Kostaryka IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:39
          od Engela trudno być gorszym, bo engel to zero!
          Pokazał w korei, pokazał w atenach, ze jest zerem.
          Janas też jest zerem, ale o tym qwiedzieliśmy już podczas meczu Anglia Polska,
          gdy wystawił Rasiaka w pierwszym skłądzie, a nawet wcześniej, gdy nie chciany
          Frankowski zdobywał decydujące gole.
          Zanosi się na trzecią kompromitację na mundialu z rzędu 9drużyny wcale nie z
          wysp Bahama ale z Europy!)
          • i_wonder Nie zanosi sie na kompromitacje - ona juz sie ... 10.06.06, 06:03
            dokonala !!! To(bylo) widac, slychac i czuc ...
      • Gość: kazio Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.server.ntli.net 10.06.06, 01:32
        Smolarek, Jelen, Brozek z nich moze jeszcze beda pilkarze reszta to szmaciarze
      • Gość: z boku Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.eranet.pl 10.06.06, 01:34
        optymisci.. w korei byly 3 punkty na do widzenia. tutaj realnie trzeba bedzie
        powalczyc o 1..
      • Gość: Insider Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.06.06, 01:37
        Jedynie Smolarek cos sie staral.Ma prawo byc wkurzony na reszte i durnowatego
        coacha za taktyke.
        Przepraszam -to powinni powiedziec przede wszystkim Zurawski,Szymkowiak i
        Zewlakow.To co zagrali to bylo totalne dziadostwo.
        Ekwador gral brzydko?- a Ty jak zagrales gwiazdorze !?Oni przynajmniej biegali
        a Ty ile razy przekroczyles polowe?
        Gosciu z ESPN dobrze Cie podsumowal po 1 polowie...
        • Gość: pgr Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:48
          ekwadorczycy nie grali brzydko, ktoś tu wciska kiche i uważa, że kibice są
          ślepi.
          Na pewno nie grali tak jak Polacy:
          bez sensu biegając jak barany, tracąc non stop piłki w środku, kopiąc przed
          siebie do nikogo, nie sprawiało im trudności przyjęcie piłki, czy 2 celne
          podania.
          to co grali Polacy nawet trudno nazwać brzydkim futbolem, bo to nie futbol, to
          kopanina na poziomie gimnazjum.
          Poza tym jak oni niby zmuszali {Polaków do ataku, skoro Polacy prawie cały mecz
          grali z jednym , cofniętm napastnikiem, a zatem z nastawieniem na kontry?
          • Gość: chicago cubs Panowie Sobolewski i Baszczynski chcecie grac za IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 10.06.06, 02:11
            granica.....chyba na lawie albo w drugiej lidze i tez na lawie...Panie
            sobolewski wez sie pan do roboty bo jeden dobry sezon w Wisle Krakow to
            zamalo.....zjedza cie tam na surowo z taka gra...a pan Baszczynski zaspal dzis
            dwa razy i on sie pcha do premiership.....ludzie troche pokory....
    • Gość: Nienormalny-Naiwny Na boisku widoczny był brak Rasiaka i Mili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:33
      Dumni po zwycięstwie - Wierni po porażce!
      • Gość: rebel spokojnie, Rasiak i Mila zagraja z Niemcami ;-) IP: *.ghnet.pl 10.06.06, 01:41
        • Gość: pj Rasiak i Mila to pewniaki Jajasa !!!!!!!!!!!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 07:36
          Gdzie jest Giza i Lewandoweki ?!!!!!!!!!!!!Przeciez to pilkarze SPRAGNIENI
          SUKCESU !!!!!
        • Gość: aslo Re: spokojnie, Rasiak i Mila zagraja z Niemcami ; IP: *.petrus.com.pl 10.06.06, 08:36
          Wole 100 razy Rasiaka od Zurawskiego.
    • Gość: PGR Piłkarze odstawili lekką wieś. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:34
      ale co w tym złego? Jesteśmy wszak rolniczym krajem.
    • Gość: zjarka007 Chłopaki pamiętajcie, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:36
      gracie dla siebie, dla zabawy, piłka to radość a nie wyrachowanie, uwierzcie w
      siebie i do boju...4-4-2 lub 4-4-3. Dacie radę tylko trochę wiary, jedna bitwa
      to nie cała wojna!!!
      • i_wonder A ty czemu tu znowu hurraoptymizm tu budujesz ? 10.06.06, 06:06
      • Gość: pj Pierdu,pierdu... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 07:41
        ZWYCIEZENI ALE NIEPOKONANI !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: z-nrw 4-4-2 lub 4-4-3 IP: 194.95.74.* 10.06.06, 23:55
        Gość portalu: zjarka007 napisał(a):

> gracie dla siebie, dla zabawy, piłka to radość a nie wyrachowanie, uwierzcie w
        > siebie i do boju...4-4-2 lub 4-4-3. Dacie radę tylko trochę wiary, jedna bitwa
        > to nie cała wojna!!!

uwazam, ze system 4-4-3 bylby lepszy. tym systemem polska mialaby szanse wygrac
        z niemcami. w ogole uwazam, ze druzyna, ktora jest na nizszym rankingu fifa niz
        przeciwnik powinna miec prawo do wystawienia dodatkowego pilkarza, w ten sposob
        mecze beda bardziej wyrownane i ciekawsze. ;) ale najlepszy sytem dla polski
        bylby oczywyscie 10-5-1 albo 6-6-6, oprocz tego dwoch bramkarzy, jeden na lewa,
        drugi na prawa strone bramki. :)
    • Gość: ElPajacco Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:37
      Janas nie widze w drugiej rundzie.Tylko Jelen sie czyms wyruznil(beda z niego
      ludzie).Reszta calkowite DNO
      • Gość: lala Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:39
        dalczego do diabła nie gali MILA i Rasiak, gwiazdy trenera Janasa?
        dlaczego?
        oi zapewne daliby radę!
        • Gość: max Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 10.06.06, 02:55

dalczego do diabła nie gali MILA i Rasiak, gwiazdy trenera Janasa?
          dlaczego?
          oi zapewne daliby radę!
          Oszczedzam ich na final
    • Gość: Tosto Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:39
      Najsłabszym ogniwem naszej drużyny jest Janas. Jako druzyna jesteśmy słabi, ale
      on swoimi manewrami taktycznymi sprawia że stajemy się dramatycznie
      słabi.Dzisiaj przegraliśmy przez jego brak koncepcji, brak reakcji na to co się
      dzieje oraz leperowską opaleniznę.
    • Gość: Chris Jeszcze Polska Nie Zginala! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.06.06, 01:42
      Niemozliwe musi stac sie mozliwym. Zwyciestwo z Niemcami jest imperatywem.
      Kibice byli wspaniali. Polska do boju!
      • Gość: yeah right Re: Jeszcze Polska Nie Zginala! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 01:55
        zostalo tylko skonczyc ten mundial z honorem. chociaz jedna bramke z niemcami,
        please!
      • Gość: Bubba Re: Jeszcze Polska Nie Zginala! IP: 72.10.76.* 10.06.06, 02:09
        Przegralismy walke, ale nie przegralismy wojny! Glowa do gory i atak.....
        • Gość: pj Z honorem lec i nie podskakiwac... !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 07:48
          Barany nie ludzie !!!!!!!!!!!!
          • Gość: starski Re: Wiara... !!!!!!!!!! IP: *.lns3-c12.dsl.pol.co.uk 10.06.06, 13:52
            pj : "> Barany nie ludzie !!!!!!!!!!!!"
            - barany nie maja wiary a ponoc wiara przenosi gory. Umiejetnosci na pewno nie
            mamy ale jak sie wierzy to mozna jeszcze powalczyc. Nie chodzi o budowanie
            plonnych nadzieji, czy huraoptymizmu ale po prostu o to aby juz przed meczem
            nie przegrac. Pan Kazimierz mowil ;"dopoki pilka..."
            Pozostaje nam wiara w slepe szczescie, ktore z niewiadomych przyczyn usmiechnie
            sie do nas...tylko tyle, tak malo, ale to zawsze lepsze nic nic.
        • Gość: aslo Re: Jeszcze Polska Nie Zginala! IP: *.petrus.com.pl 10.06.06, 08:39
          Co ty piszesz czlowieku. Po co podpuszczasz ludzi. Spojrz realnie. Z taka gra nie
          maja szansy nawet z Kostaryka, Trynidadem i Tobago itd..
    • Gość: WHENDEATHBECOMESU Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:42
      DOBRA OD NOWA BOG OJCZYZNA HONOR -------->>> COSAT RICA WALNELA NIEMCOM 2
      TO MY 3 NIE WIERZE ZE CHLOPACY JUZ NIE CHCA GRAC!!!!!
      KEEP YA HEAD UP BY TUPAC POWIEDZIAL DLATEGO GLOWA DO GORY
      >>bog<< OJCZYZNA HONOR NIE DAJMIY LEPPERWI I GIERTYCHOWI SZANS TYLKO NAM POLAKOM

GLOWA DO GORY JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA
      DO BOJU I NIE PISAC BZDUR !!!!!!!!!!!!!!!! K . Gorski by nie chcial tego i JPII
      TEZ NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLSKA IMMORTALZ IN POLAND WE TRUST POLSKA FOR EVER NIECH ZYJE POLSKA !!!!

POLSKA PONAD WSZYSTKIM NIE DAJMY SZW::: ANI JEDNIEJ SZANSY
      WSZYSCY NEIMSCY SIE SMIEJA Z NAS DLATEGO WALNIEMY IM BEZ IRONII TYLKO POLSKA

DLATEGO POLSKA IMMORTALZ IMMORTALZ <<BOG >> OJCZYZNBA HONOR
      • Gość: ecce k. ja! IP: *.phlapa.east.verizon.net 10.06.06, 01:51
        oto kibic!
        • Gość: chicago cubs Panie Szymkowiak i Zurawski...co to Q....bylo IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 10.06.06, 02:21
          Pan Sz mial w pierwszej polowie 6 pilek i 6 strat...bravo "playmaker"
          druzyny..!!!
          Panie Zurawski to mialy byc pana mistrzostwa(panskie slowa) i co ?? zesralo sie
          moze nie trzeba bylo jechac na wakacje tylko trenowac w pocie czola, no ale
          taka gwiazda jak pan, po tak ciezkim sezonie juz nie miala sily....wstyd

Mieliscie zostawic zdrowie na boisku....tylko Smolarek to zrobil
          • Gość: noik jezeli zostawili zdrowie..to malo go mieli..Ekwado IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 04:28
            rczycy byli zmeczeni od poczatku 2giej polowy,ale jakos grali i strzelili
            jeszcze gola!!!..a my tak na prawde nie wygladalismy na zmeczonych..oprocz
            Smolarka ktory rzeczywiscie biegal....kur...niby mieli byc przygotowani
            fizycznie b.dobrze...a bylo jak w Korei..-wilgotnosc za wysoka?..
    • Gość: Huta Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:47
      szymkowiak daj se spokój jestes beznadziejny,BRAWO DLA SMOLARKA TEN CHŁOPAK
      TYLKO WALCZYŁ.
    • Gość: JIHA Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:48
      ja mowilem ze treba stawiac na pilkarzy z polskeij ligi !!!!!!

TYLK POWIEM JELEN BROZEK PIECHNIA BURKHARDT ZIECZUK .... mimoze polska liga
      jest jedna z najgorzych na swiecie .

p.s ALA CHOCIASZ UMJEMY KRASC SAMOCHODY
      • Gość: Chris Jeszcze Polska nie Zginela!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.06.06, 01:53
        Niemozliwe musi stac sie mozliwym. Zwyciestwo z Niemcami staje sie imperatywem.
      • Gość: rumik2 Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 02:27
        Ja powiem podobnie: brak Piechny, Franka, a nawet Oliego, to byli napastnicy z
        instynktem, co to wiedzą kiedy wystarczy nastawić nogę...
        Przy takich atakujących jak Smolarek czy potrzebni są dobrzy podaqjący, a u nas
        takich nie ma...
        W ogóle ta gra wygląda beznadziejnie,oglądałem parę meczów z 74, tam chłopaki
        grali, a wszyscy byli z polskiej ligi...
        Ostatnia ladnie i skutecznie grajaca polska drużyna to była Wisła Kasperczaka...
        A repra grała słąbo nawet w eliminacjach, tylkoo Franek ratował dupe...
        Pan KAsperczak na trenera kadry proponuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: aslo Kasperczak trenerem reprezentacji IP: *.petrus.com.pl 10.06.06, 08:42
          Przylaczam sie. Kasperczak na trenera.
    • Gość: a psik Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: 24.68.8.* 10.06.06, 01:54
      Biegałem jak głupi...

zeby wygrac to trzeba myslec....
    • Gość: rozpacz Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 01:59
      Szanuje to co powiedzieliście Panowie pilkarze po meczu... nie rozumiem tylko:

Jak grając na MISTRZOSTWACH ŚWIATA może ostatni i jedyny raz w życiu, powtarzam
      JAK??? można nie dać z siebie WSZYSTKIEGO????

jak mozna AŻ TAK BARDZO zawieść tyle jak się okazało naiwnych serc???

Jak można nie ruszyć szturmem na bramkę slysząc taki doping??

Można przegrać ale nie w takim stylu... jest mi tak holernie przykro... tak bym
      chcial chociaz raz jedyny raz poczuć tą pozytywną magię futbolu???

Proszę udowodnijcie że 35 milionowy naród ma 20 ludzi którzy potrafią dać im
      nadzieję że nie jesteśmy stworzeni do przegrywania, dajcie nadzieję że w tym
      popieprzonym kraju coś się w końcu uda... paradoksalnie pokonajcie Niemców,
      Kostarykę i dajcie z siebie WSZYSTKO TOTALNIE WSZYSTKO... i dajcie nam
      przynajmniej 3 tygodnie radości...

Proszę, blagam.. ja tak bardzo tego potzrebuję!!!!

WIERNY KIBIC

Szacunek dla Smolarka... stałeś się dla mnie wielki.
      • Gość: POLSKA mistrz Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.versanet.de 10.06.06, 02:04
        DOBRA OD NOWA BOG OJCZYZNA HONOR -------->>> COSAT RICA WALNELA NIEMCOM 2
        TO MY 3 NIE WIERZE ZE CHLOPACY JUZ NIE CHCA GRAC!!!!!
        KEEP YA HEAD UP BY TUPAC POWIEDZIAL DLATEGO GLOWA DO GORY
        >>bog<< OJCZYZNA HONOR NIE DAJMIY LEPPERWI I GIERTYCHOWI SZANS TYLKO NAM POLAKOM

GLOWA DO GORY JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA
        DO BOJU I NIE PISAC BZDUR !!!!!!!!!!!!!!!! K . Gorski by nie chcial tego i JPII
        TEZ NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLSKA IMMORTALZ IN POLAND WE TRUST POLSKA FOR EVER NIECH ZYJE POLSKA !!!!

POLSKA PONAD WSZYSTKIM NIE DAJMY SZW::: ANI JEDNIEJ SZANSY
        WSZYSCY NEIMSCY SIE SMIEJA Z NAS DLATEGO WALNIEMY IM BEZ IRONII TYLKO POLSKA

DLATEGO POLSKA IMMORTALZ IMMORTALZ <<BOG >> OJCZYZNBA HONOR
      • Gość: jaga Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:14
        do rospacz tez uwarzam ze SMOLAREK TYLKO WALCZYŁ,zal mi tego chłopaka,ze
        przyszło mu grac z taką wiochą,był wszędzie starał się coś zrobić ale z dna
        ciężko się odbic SMOLAREK JEST WIELKI BRAVO DLA TEGO CHŁOPAKA IGRATULACJE DLA
        OJCA O KTÓRYM TEŻ PAMIĘTAMY
    • Gość: POZNAŃ Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:18
      SMOLAREK DIEKUJEMY BYŁEŚ NAJLEPSZY
      • Gość: bemowo Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:22
        Legia też dziękuje SMOLARKOWI
    • Gość: matr Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 02:20
      taaaaa... zagramy dla kibicow, pokazemy na co nas stac... i oczywiscie trzeba
      bylo sie wstydzic... Panie Szymkowiak, zastanowcie sie po co tam pojechaliscie,
      naprawde nie stac was na strzelenie gola? Na normalna gre?
    • Gość: ŁKS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Justyna Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.cable.mindspring.com 10.06.06, 02:48
        Poszlam sobie obejrzec przepiekny mecz na 83cia i 2 ave. Patrze na tych kibicow,
        "Boze, jak ja im zazdroszcze. tyle tam ludzi i razem kibicuje" - myslalam sobie.
        A po meczu wyszlam z baru kompletnie zawstydzona slyszac tylko jak cala kuchnia
        (poludniowo-amerykanska, albo meksykanska jak to w Nowym Jorku) cieszyla sie ze
        zwyciestwa. Kochani kibice, nasi pilkarze to kompletnia prowizorka, nie potrafia
        sie ruszac, biegaja jak slemazary, kompletnie nie umija sie kiwac, gubia pilki
        na kazdym kroku, i jak glupki strzelaja w slupki. Wstyd, wstyd i jeszcze raz
        wstyd - przed tyloma ludzmi tak pelnych nadziji. Teraz sie ciesze i dziekuje
        Bogu ze mnie tam na stadionie nie bylo.
      • Gość: tylkoprawda Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: 80.50.255.* 10.06.06, 03:40
        Ebi urodził się w Łodzi,Szymek w Poznaniu .Łks kupił MP w sezonie 97/98.psTylko
        prawda nas wyzwoli.Amen.
    • Gość: ziutek Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.range81-154.btcentralplus.com 10.06.06, 02:41
      Ogladajac przestraszony brakiem stylu
      i ustawieniem,Anglia probowala to z Irlandia i
      szybko sie wycofala.

Mialem nadzieje ze Janas patrzy jak zawodowiec i bramka
      strzelona po bledzie obrony nie upewni go ze - to jest to.

Niestey sprobowal to samo dzisiaj,moglo byc inaczej patrzac
      na ostatnie 10 min meczu z dwoma napastnikami i ofensywnym smolarkiem.

Niestety mecz ogladalem w towarzystwie kolegow anglikow,ktorzy
      nie mogli zrozumiec co sie stalo z nasza druzyna.
    • Gość: wstyd Żurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:42
      Z czym do ludzi? Mam nadzieję, że w następnym meczu zamienią go na Jelenia,
      Brożka czy chociażby Rasiaka.
      • Gość: Don Jose Oli! Wracaj!!! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 10.06.06, 02:45
        I to bedzie wszystko.
    • Gość: BUBBA Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: 72.10.76.* 10.06.06, 02:46
      No coz, dupy dali!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka