Gość: kk23 I tak mozemy mu naskoczyc wiec czemu ma sie mart IP: *.chello.pl 12.06.06, 20:36 martwic ??? czy wyggra czy przegra to kaska od kumpla listkiewicza na konto wplywa co miesiac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawels to się nazywa "Odpowiedzialność"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:59 Janas mówił, że za decyzję bierze odpowiedzialność. Niech za swoją pensję zwróci za bilety ;) A tak poważnie - życzę kadrze jak najlepiej, Janasowi też - ale w Janasa to już nie wierzę. Nawet jak się uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiruriru __mundialero, mundialerooo, czy dostaniemy... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 12.06.06, 20:37 trzy : zero ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
irek241 Janas na prochach 12.06.06, 20:43 To, co dziś pokazali w TV, to albo objaw psychozy Janasa, albo pozostawanie pod wpływem środków farmakologicznych. Tragicznie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart12343 Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem IP: *.kablowka.waw.pl 12.06.06, 21:04 BILETY NA MŚ - mam bilet na Mś Tunezja - Arabia Saudyjska na 14.06. o godz. 18.00 w Monachium Rząd 8 msce 16 Kupiłem za 115 Euro bezpośrednio od FIFA. sprzedam bo nie mogę pojechać - bilet można przepisać wtedy na stronie fifa. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam ;-) Jak ktoś nie może tyle zapłacić to niech napisze ile może, bo czas ucieka i szkoda żeby się zmarnował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiro Janas karcil i ustawial polskich dziennikarzy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.06, 21:17 Dziennikarze na tej "konferencji" dali sie zachukac Janasowi, ktory ma problemy zeby sklecic jedno poprawne zdanie. Dlaczego nie bylo konkretnych pytan na temat podawania w bok i do tylu co dalo nam w statystykach przewage posiadania pilki. Dlaczego nie bylo pytan, ze przez caly mecz oddalismy 4 strzaly w "swiatlo" bramki a ogolnie moze 6 strzalow na cale spotkanie. Elokwentni, sprytni dziennikarze, dali soba pomiatac i szybko zamykali buzie gdy tylko Janas wydal jakis blizej nieokreslony dzwiek. Z kazda minuta czul sie ponownie coraz bardziej butny i karcil dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder "Od piatku Niemcy sie z nas smieja" - zalil sie .. 12.06.06, 21:31 .... kibic. "Ze mnie też" - odparł z uśmiechem Janas. Po czym zadowolony, lekko czkajac, udal sie na pyszny obiad ugotowany przez kucharza polskiej repry, ktory w tym czasie udzielal kolejnego wywiadu na konferencji prasowej dla dziennikarzy zagranicznych. Warto zanotowac, ze na obiedzie szwagier Listka dostal repete, a tesciowej udalo sie nawet dostac przepis na "paszteciki po szwabsku". Plotka glosi, ze tenze sam przepis chca w srode zastosowac Podolski, Klose i ich koledzy... Listek zas przeliczal cygara - czy starczy mu do konca pobytu (planowane: 15 lipca)w luksusowym osrodku w Bersinghausen. "Ach, nie ma to jak slodkie zycie za pieniadze durnych polskich podatnikow"- usmiechnal sie do siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: "Od piatku Niemcy sie z nas smieja" - zalil s IP: *.aster.pl 12.06.06, 21:54 Wszyscy narzekają na polską reprezentacje, a za obecny stan rzeczy w jakimś stopniu odpowiadają zwykli Polacy. Jak mamy miec dobra reprezentacje, jak obywatlele robią wszystko zeby zniechecic dzieci do gry. Na podwórkach zakaz gry w pilke, za to samochody nikomunie przeszkadzają. Brak sal gimnastycznych i sekcji sportowych (chyba że ma się pieniądze, dla znakomitej większosci dzieci kluby sportowe sa niedostepne) I ta mentalność... Polakom nie brakuje umiejetności a nastawienia, co doskonale widać np po grze Smolarka, który jako jedyny moim zdaniem miał prawdziwą wole walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: "Od piatku Niemcy sie z nas smieja" - zalil s IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:10 a co ty byś chciał, żeby sie twoje dzieciaki za darmo piłeczka zabawiały? Chłopie, mamy 3-cią RP, a nie PRL! Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder Re: "Od piatku Niemcy sie z nas smieja" - zalil s 12.06.06, 23:34 Kolego : po pierwsze to Wy macie juz ponoc IV RP i nie wiem czy tego nie nalezy sie bardziej wstydzic niz postawy repry w Niemczech. A ja juz dawno nie mieszkam w kraju sterroryzowanym PZPN-em, choc nadal czuje sie pelnym sercem Polakiem i kibicuje naszej kadrze, ale Listka z kumplami i Janasa juz bym dawno w...l. I nic tu nie mam za darmo, zeby moje dzieciaki mogly kopac w pilke to musze placic ciezkie $$, ale tez place - to wymagam ! I moze kiedys tez bede mial dylemat Smolarka - czy moje dzieci mialyby reprezentowac Kraj Mojej Mlodosci, czy Kraj Ich Mlodosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodek Mocher Team! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:33 Podobno rząd na dzisiejszym posiedzeniu postanowił, że będą grać w mocherowych koszulkach. Mocher Team! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretorianin Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 12.06.06, 21:51 W 1974 roku razem ze swoimi kolezankami i kolegami bylismy na wycieczce w Zakpanem.To bylo w maju ,polska kadra pod przywodztwem Kazimierza Gorskiego przygotowywala si edo mistrzostw swiata w monachium.Stalismy za siatka boiska i ogladalismy ich trening przez okolo 5 godzin,nikt nas nie wyganial,pilkarze byli od nas okolo 10 do 20 metrow,Najbardziej w kosc dostawal Jan Tomaszewski,Gadocha byl przeziebiony chyba ,bo byl cieplo ubrany i tylko spacerowal.Ale po co ja to pisze,po to zeby udodwodnic ,ze jak ktos jest dobry i chce grac i wygrac,to nawet kibice jemu w treningu ni eprzeszkodza.Kochani pilakrze anno domini 2006 sprobujcie tak zagrac jak kadra Gorskiego wtedy.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffh jesteśmy w piłce 100 lat za murzynami :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:59 :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mugabe Re: jesteśmy w piłce 100 lat za murzynami :( IP: *.nycmny83.covad.net 12.06.06, 23:21 No to Oli wroc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem 12.06.06, 22:03 Czy tylko ja odniosłam takie wrażenie, że Janas dziś na konferencji prasowej był "lekko" wczorajszy? Mój wujo tak samo wyglądał jak popił sobie z gwinta jakieś 250 ml czyściochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Janasa Tak to alkocholik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.06, 22:56 Niestety flaszke dostal od PZPN, bo tylko tak moga zagwarantowac nastepna porazke. W koncu PZPN postawil duzo kasy na przegrane Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
waclawr Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem 12.06.06, 22:23 ten facet jest bezczelnym idiota Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem 12.06.06, 22:33 Fajni chlopcy, ale nie mieli by nawet szansy zremisowac z reprezentacja G.Slonska. :) zreszta sa statystyki i fakty...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscosc Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem IP: *.acn.waw.pl 12.06.06, 22:50 NIestety wystarczy popatrzec na gre jakiekogolwiek innego zespolu na tych mistrzostwach by sobie uswiadomic, ze to co gra nasza reprezentacja to jest kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Skywalker Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:15 Moi drodzy! jestem kibicem piłki nożnaej. Uwielbiam sam kopać piłkę, strasznie emocjonuję się gdy gra drużyna, której kibicuję, szczególnie gdy gra reprezentacja mojego kraju - Polski. Mimo tego, że wywołuje podobne i większe emocje u milionów ludzi - piłka to nadal sport - rozrywka. Nie czuje się nikim gorszym od Brazylijczyka tylko dlatego, że reprezentanci mojego kraju są gorszymi piłkarzami - tak samo nie czuł bym się nikim lepszym gdyby pokonali Canarinios choćby i 5:0. Dawno już upadł mit olimpijskiego hasła, które gloryfikowało sam udział w rywalizacji. W 21 wieku liczy się farmakologia, super technika przygotowań i przede wszystkim kasa. Bawmy się dobrze oglądając wielki spektakl, w którym zawsze ktoś musi przegrać i odpaść. Osobiście uważam, że klasa naszych piłkarzy, <z których nawet promil (patrząc na tych z doświadczeniem pierwszoligowych boisk) nie otarł się o poziom piłkarstwa godny Ligi Mistrzów>, nie gwarantuje nam automatycznie udziału w Mistrzostwach Świata. Sukcesem jest więc sam awans i może nie należy spoczywać na laurach, to jednak szans na walkę jak równy z równym z większością zespołów nie mamy. Gorąco będe kibicował Polakom w meczu z Niemcami, ale jak przegrają nie poczuje się ośmieszony żartem o Polaku co to Niemcowi ukradł samochód bo nigdy nikomu auta nie ukradłem. A jeśli wygrają pewnie poczuje coś z klimatu lat dziecinnych, gdy podczas MŚ w Hiszpanii po każdym strzelonym przez Polaków golu wybiegałem na podwórko i kopałem szmacianke o ceglaną ścianę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Do kogo mrugal Zurawski i Krzynowek podczas hymnu? IP: *.nycmny83.covad.net 12.06.06, 23:35 Ogladajac prawie wszystkie mecze do tej pory rozegrane na Mundiaalu doszedlem do smutnego wniosku. Polacy w czasie gry pokazali prawie wszytkie cechy jakie mozna czesto spotkac u zwyklych Polakow na ulicach i w miesjcu pracy. Wyjatkiem jest Smolarek ale on w zasadzie jest Holendrem. Pycha, lenistwo, brak ambicji, brak szacunku do pracy, kompleksy wobec innych narodowosci, brak wiary w siebie. Na koniec chcialem zapytac do kogo mrugal Zurawski i Krzynowek w trakcie grania hymnu ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Pierwszy trening kadry po porażce z Ekwadorem IP: *.utaonline.at 12.06.06, 23:37 Poziom polskiej pilki dokladnie odpowiada sytuacji polityczno-spolecznej w kraju. A wiec wszystko w pelnej harmonii - wszystko gra! Czemu tak bardzo przejmujecie sie grupka przyglupow co nie umie kopnac pilki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DON pilkarze nie sa problemem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.06, 23:58 przez takie plecenie i zadania jakie kibice i emdia ciagle maja zwlaszcza w dzidzinei personalnej jestesmy w tym kryzysie.a moze tego wystawic,a moze heniek z kioskowego ejst w lepszej formie?bezsens.wazne sa umeijetnosci i styl pilkarza i takty ktora daje mozliwosc z swojej sily korzystac.tu nie enmjst problem z wyborem pilkarzy,oni sa dobrzy.co to ma dac jak nie ma zadnej startegi,zadnego kocneptu,a byl czas go wypracowac i sei zgrac a my wyprobowywalismy do kocna jakis sosinow i henkow.dziwny narod.nie ma pojecia o analizie problemu.daltego powtarzamy ciagle te same bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENIEK pilkarze nie sa problemem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.06, 23:58 przez takie plecenie i zadania jakie kibice i emdia ciagle maja zwlaszcza w dzidzinei personalnej jestesmy w tym kryzysie.a moze tego wystawic,a moze heniek z kioskowego ejst w lepszej formie?bezsens.wazne sa umeijetnosci i styl pilkarza i takty ktora daje mozliwosc z swojej sily korzystac.tu nie enmjst problem z wyborem pilkarzy,oni sa dobrzy.co to ma dac jak nie ma zadnej startegi,zadnego kocneptu,a byl czas go wypracowac i sei zgrac a my wyprobowywalismy do kocna jakis sosinow i henkow.dziwny narod.nie ma pojecia o analizie problemu.daltego powtarzamy ciagle te same bledy.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanabi Co zrobi Janas jak Polska wygra myszczostwa? 13.06.06, 00:12 wylaczy PlayStation i pojdzie spac Odpowiedz Link Zgłoś