batigoofy 12.06.06, 19:08 ile amsz kont i jaki system typowania;]? ja mam kilka kont ale wszystkie miedzy 6 a 12 punktow nie umiem sie jednym wybic;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brytyjka Re: brytyjka 12.06.06, 19:28 heheheheh no proszę, doczekałam się wątku całego o mnie ;P mam jedno konto. a co do metody typowania - jest bardzo prosta. Żadnych "systemów", przeliczeń na zimno, co da najwięcej punktów. Po prostu - zastanawiam się, która drużyna jest lepsza, która silniejsza, bardziej zmotywowana i według własnej opinii obstawiam :) a jeśli lekceważę własne przeczucie i zdaję się na wyrachowane przeliczenia, natychmiast jestem za to ukarana [np. kibicowałam Australii, ale tak sobie pomyślałam, że niestety pewnie Japonia wygra i tak obstawiłam]. do tej pory mój nosek mnie za bardzo nie zawiódł :) a Ty jaki masz "system"? ściskam bryt Odpowiedz Link Zgłoś
batigolek Re: brytyjka 12.06.06, 20:43 ja na 2 najlepszych kontach daje zwyciestwa jedno- i dwubramkowe faworyzowanej przeze mnie druzyny lub czasem remis (australia-japonia 2;2). na reszcie daje albo 3bramkowe zwyciestwa albo porazki i remisy faworytow;]. ps: w tej grze kiedys bylem 3 na 45 tysiecy druzyn (pilkarzyki liga mistzrow zaraz po mundialu wtedy co milan z juventusem w finale grali) i wtedy z miejsca 2000 wskakiwalem do 100 dopiero w fazie pucharowej wiec nie lekcewazcie tych, ktorzy narazie pozostaja w cieniu;]. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: brytyjka 12.06.06, 21:20 heheh pewnie dlatego właśnie nie możesz się "wybić" ;) a czemu po prostu nie typujesz jak uważasz? bryt Odpowiedz Link Zgłoś