Dodaj do ulubionych

Polscy piłkarze w drodze do Bochum

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 12:45
Damy rade...
www.ecuador.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: indycz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: grunwald.14czerwca Pamiętacie jak ADAMEK wpier..dolił urlichowi :))) IP: 67.64.202.* 13.06.06, 13:10
        Gość portalu: grunwald.14czerwca napisał(a):

> Pamiętacie jak ADAMEK wpier..dolił
        > aroganckiemu, pewnemu siebie urlichowi ???
        >
        > leżał na deskach nic nie rozumiejąc :)))
        >
        > podobnie będzie w srodę :)!!!!

zespół tubylców to
        rozreklamowany 3cioligowy zespolik :)
        bez Polaków Klozego, Borowskiego i Podolskiego
        są zerem :(
        • Gość: polska -zwyciezy ! Re: Pamiętacie jak ADAMEK wpier..dolił urlichowi IP: 67.64.202.* 13.06.06, 13:15
          Gość portalu: grunwald.14czerwca napisał(a):

> Gość portalu: grunwald.14czerwca napisał(a):
          >
          > > Pamiętacie jak ADAMEK wpier..dolił
          > > aroganckiemu, pewnemu siebie urlichowi ???
          > >
          > > leżał na deskach nic nie rozumiejąc :)))
          > >
          > > podobnie będzie w srodę :)!!!!
          >
          > zespół tubylców to
          > rozreklamowany 3cioligowy zespolik :)
          > bez Polaków Klozego, Borowskiego i Podolskiego
          > są zerem :(

znowu zamówili deszcz !!!
          pewnie wysuszą tylko
          polska połowę jak w 1974 roku !!
          no i ten dortmund - gniazdo folxdojczy :(

to wszystko i tak ich
          nie uchroni przed klęską !!!!!!
          jak na polach grunwaldu :)
          • Gość: dr sowa hokejowy wynik będzie? IP: *.jjs.pl 13.06.06, 13:18
            a może poprzestaną na 3:0, by zachować siły i uniknąć kontuzji?

wiara w zwycięstwo Polski jest podobna do wiary w dobrobyt pod rządami PiSu...
            • gagazzo Re: hokejowy wynik będzie? 13.06.06, 14:38
              Jak ja nienawidzę nakiego gadania. A pamiętacie jak im dokopaliśmy pod
              grunwaldem? A Lenno pruskie pamiętacie? Głupie takie gadanie. Teraz jesteśmy o
              wiele słabsi i ciężko będzie wygrać. A Niemcy nie lekceważą przeciwników i są
              pod presją włąsnych kibiców. Zdają sobie sprawę z wagi mundialu. Nie tak jak
              Boruc, zapytany jak się czuje na mundialu, powiedział, że zawsze mu wmawiali, że
              to wielkie święto, a to tylko zwykłe mecze!! Rozumiem, że piłkarzom nie
              stwarzają otoczki święta, ale sami powinni sobie z tego zdawać sprawę. Czy dla
              nich to nie jest ważne???
              • Gość: Do boju Polsko !!! Roooooooooozjedziemy gebelasów! Stać nas na to !!! IP: *.e-wro.net.pl 13.06.06, 17:30
                Niemcy są zbyt pewni siebie. Potkną się na nas i tyle! Polska Gola!
              • Gość: uhuhu Re: hokejowy wynik będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:54
                >A pamiętacie jak im dokopaliśmy pod
                > grunwaldem? A Lenno pruskie pamiętacie?

Takie gadanie to po pierwsze jest śmieszne... bo nikt z obecnie żyjacych przy
                tym nie był. Pomyślcie sobie że przez te 600 lat Polacy cały czas tak sobie ten
                Grunwad przypominali i obiecywali pokonać Niemca.... i co? Ile ogłupionych
                pokoleń już minęło? Możliwe że na nastepne zwycięstwo trzeba będzie czekać
                jeszcze wiele wieków....
    • Gość: Sceptyk Polski wstyd. Częśc druga. IP: 195.136.151.* 13.06.06, 12:48
      Obstawiam 0:5 a choc jestem niewierzący idę dać na mszę żeby nie było
      dwucyfrówki. Spieprzyli mi cały mundial. Nie potrafię spokojnie oglądać meczów
      innych drużyn, nie myśląc o tym jak nasi swoim lenistwem wystawili nas
      wszystkich do wiatru.
      • Gość: JarekCK Re: Polski wstyd. Częśc druga. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:51
        A Ty Sceptyku i Tobie podobni potrafią tylko psuć atmosferę, jesteście żałośni.
        Zamknij oczka i nie oglądaj to takie trudne????
        • Gość: Sceptyk Re: Polski wstyd. Częśc druga. IP: 195.136.151.* 13.06.06, 13:03
          Po tym co pokazali nasi piłkarze, głaskając ich raczej nie sprawię że zagrają
          lepiej. Pamiętaj, że grając równie beznadziejnie w Chorzowie, dopiero
          wygwizdani strzelili bramkę. Kiedy ja w pracy coś zawalę nikt nie mówi aby mnie
          nie krytykować "bo to psuje atmosferę". Nie byłbym zły gdyby po prostu
          przegrali. Ale im się nie chciało. Nie biegali nawet do bezpańskich piłek.
          Głaskanie na pewno nie pomoże. Mimo że pewnie są płonne, mam nadzieje że
          krytyka zmobilizuje ich choć na tyle żeby przegrali nie przynosząc nam wstydu.
          Swoją drogą kiedy przewidziałem 0:2 z Ekwadorem też mnie tu oskarzono o
          defetyzm.
          • Gość: Kibbi Moralnie na pewno my będziemy zwycięzcami. IP: *.compi.net.pl 13.06.06, 13:49
            Jesteśmy specjalistami od moralnych zwycięstw.
            • Gość: Sceptyk Re: Moralnie na pewno my będziemy zwycięzcami. IP: 195.136.151.* 13.06.06, 13:56
              Nie wiem jak chcesz wygrać moralnie? No chyba, że Ballack d spółki z Kahnem
              zaczęli by puszczać sirczyste baki i gazować naszych. Wtedy oskarzylibysmy ich
              o nowy Holokaust. FIFA, jak zwykle, protestu by nie uznała a nam zostałoby
              moralne zwycięstwo. Myślę jednak, że oni tym razem będą woleli nas ośmieszyć.
              Wtedy będą zwycięscami pod każdym względem. A nam zostanie wstyd.
          • Gość: Wsiekly Re: Polski wstyd. Częśc druga. IP: *.planters.net 13.06.06, 14:08
            Gość portalu: Sceptyk napisał(a):

> Po tym co pokazali nasi piłkarze, głaskając ich raczej nie sprawię że zagrają
            > lepiej. Pamiętaj, że grając równie beznadziejnie w Chorzowie, dopiero
            > wygwizdani strzelili bramkę. Kiedy ja w pracy coś zawalę nikt nie mówi aby mnie
            >
            > nie krytykować "bo to psuje atmosferę". Nie byłbym zły gdyby po prostu
            > przegrali. Ale im się nie chciało. Nie biegali nawet do bezpańskich piłek.
            > Głaskanie na pewno nie pomoże. Mimo że pewnie są płonne, mam nadzieje że
            > krytyka zmobilizuje ich choć na tyle żeby przegrali nie przynosząc nam wstydu.
            > Swoją drogą kiedy przewidziałem 0:2 z Ekwadorem też mnie tu oskarzono o
            > defetyzm.

Masz pistolet? przyloz lufe pomiedzy oczy i pociagnij cyngiel! Ja juz nie mam
            cierpliwosci dla glupich!
            • Gość: Sceptyk Re: Polski wstyd. Częśc druga. IP: 195.136.151.* 13.06.06, 14:14
              Wiara ponoć czyni cuda. A tym razem tylko cud może nas uratowac przed wielkim
              wstydem. Tyle, że te cuda jak dotąd sprzyjały niemcom. 3:2 z Węgrami, wielka
              woda z Polską itp.. Nie ma więc zbyt wielu powodów zarówno sportowych jak i
              metafizycznych żeby w cokolwiek wierzyć. Nie mam ochoty ponownie się tak
              rozczarować jak w Korei.
    • Gość: karol Re: Szkoda ,że nie w drodze do Polski IP: *.bredband.comhem.se 13.06.06, 12:48
    • Gość: O) Zycze im zwyciestwa. IP: 170.65.192.* 13.06.06, 12:58
      Przed rozpoczeciem mundialu powiedzialem sobie ze bede ogladal kazdy mecz i
      ogladalem... 2. Niemcow i nasz. Po tem jak skonczyl sie nasz mecz odechcialo
      mnie sie mundialu na maksa. Szkoda mi druzyny, kibicow, trenera itd. Wiem ze
      pilka jest czasami nieprzewidywalna ale racojnalnie patrzac na mecz naszych z
      Niemcami - beda baty!
      Tak czy inaczej zycze im zwyciestwa.
    • Gość: dlugi Re: Po tym co pokazali w meczu z Ekwadorem IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 13:04
      wstyd jest w Niemczech przyznać się,że jest się Polakiem.
      W meczu z Ekwadorem nasi zagrali jak drużyna podwórkowa.
      Teraz tylko modlę się, żeby z Niemcami nie umoczyli więcej jak dwiema bramkami.
      u nawet nie można mieć nadzieji.
    • Gość: AAAAAAAAAAAaa Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:14
      "Jednak według synoptyków, podczas środowego meczu Niemcy - Polska
      prawdopodobnie będzie padać deszcz."
      Heh, podczas meczu Polska-Portugalia w Korei też padał deszcz....
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Tomek Iwan Rozwalimy każdą bramkę tylko dajcie nam kaszankę IP: *.chello.pl 13.06.06, 13:19
      Polska czadu, Polska gola, piłka w środku pola
      rozwalimy każdą bramkę tylko dajcie nam kaszankę
      Polska do boju Polska..!!!
    • Gość: pesymista Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:23
      lepiej,.. niech odrazu wracają do domu... żadna drużyna nie grała tajk
      słabo... sam w to nie moge uwierzyć..... ale.... chyba tak jest... inne
      mecze się oglądało z [przyjemnościa. na futbaal w wykonaniu polaków
      szkida było nawet wzroku... nedza nędza nędza.. tylko mają wymagania.. a
      nic nie potrafią... totalne łajzy
      • Gość: ua Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.winfor.pl 13.06.06, 14:11
        chyba nie ogladales meczu szwecja - japonia. To byl mniej wiecej ten sam marny poziom. Ekwador tez byl lepszy od naszych o tyle, ze strzelil 2 gole, poza tym grali slabo
        • Gość: bulka_z_maslem Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.pools.arcor-ip.net 13.06.06, 14:22
          szwecja - japonia, to oprocz ciebie nikt chyba nie ogladal...
        • autor_autor Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum 13.06.06, 16:09
          Chyba japonia-australia - jesli o ten mecz chodzi to faktycznie
    • alejajaniemaco Co robia niemiecy na parkingu podczas meczu PL:DE? 13.06.06, 13:48
      Szukaja samochodow skradzionych w poprzednich latach !!!

BUEHEHEHEHEHHEHEHEHEH!!!
    • alexandroski Bedzie mniej wstydu jesli oddadza walkowerem 13.06.06, 13:49
      Dlaczego narazac 40 milionowy narod na 90 minut
      potwornego wstydu przed calym swiatem?
      Albo chociaz umowic sie z sedzia i Niemcami aby zrobic
      tylko jedna polowe bicia zamiast dwoch.
    • Gość: polak Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 13.06.06, 13:57
      jada i oby dojechali i wygrali
    • Gość: BUBBA Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.planters.net 13.06.06, 14:03
      No to teraz chlopcy byc albo nie byc..... Jak przgracie to nie ma jutra.
      Biegajcie i pokazcie nam ze chcecie wygrac. Prawde mowiac wynik jest nie wazny.
    • Gość: kat Re: Polscy piłkarze w drodze na SZAFOT? ntxt IP: 193.0.117.* 13.06.06, 14:18
    • Gość: darek Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.toya.net.pl 13.06.06, 14:40
      powinno być "Celsjusza" a nie "Celcjusza":)
    • Gość: rafał Niemcy mogą się podłożyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:44
      Brak tylu kibiców z Polski to ewidentne straty finansowe dla organizatorów - to proste. Mogą spokojnie kontrolować mecz np. na 0:1 albo 1:2, bo i tak pogonią Ekwador ze 3:0 - mają ogromny potencjał.
      • Gość: Sceptyk Re: Niemcy mogą się podłożyć... IP: 195.136.151.* 13.06.06, 14:49
        Polaków to oni mają za biedaków, złodzeji i oszustów. Nie uważają, że ci
        przynoszą im jakiekolwiek zyski. A bilety ci co mieli je kupić i tak już
        kupili. Zrobią wszystko zeby dołozyć naszym jak najmocniej i już definitywnie
        podkreślić swoją wyższość. A nasi im na to pozwolą, bo popierwsze nie umieją
        grać. A po drugie grać im się nie chce.
        • Gość: Gast Re: Niemcy mogą się podłożyć... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.06.06, 16:02
          Jaka wyzszosc? Jaki Grunwald? Ludzie, to jest sport a nie wojna!! Tak trudno to
          rozumiec Polakom na tym forum ze to tylko gra?
        • Gość: Lech Kaczynski Re: Niemcy mogą się podłożyć... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.06, 17:17
          Twoja odpowiedz bardzo mi sie spodobala. Tak niestety wyglada rzeczywistosc.
          Pozdrawiam.
    • tiburon Regulamin 13.06.06, 14:59
      Co na MŚ decyduje o kolejności, gdy dwie lub trzy drużyny mają tę samą liczbę
      punktów: bilans z wszystkich meczów, czy tylko pomiędzy zainteresowanymi?
      Pytam, bo w przypadku porażki z Niemcami wciąż możemy awansować - 'wystarczy'
      że Kostaryka wygra z Ekwadorem, a potem my z Kostaryką, a Niemcy z Ekwadorem...
      • belial76 Re: Regulamin 13.06.06, 16:08
        www.mundial2006.pl/wpage.php?wid=1072924
    • Gość: Bzyku Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: 195.150.92.* 13.06.06, 15:00
      Wszystkim znerwicowanym (niestety) występami naszej kadry (przeszłymi i
      przyszłymi) polecam fragment "Pieśni IX" niejakiego Jana z Czarnolasu (inaczej
      Kochanowskiego):
      "A nigdy nie zabłądzi,
      Kto tak umysł narządzi,
      Jakoby umiał szczęście i nieszczęście znosić,
      Temu mężnie wytrzymać, w owym sie nie wznosić."

Choć nie wykluczam że jak naszym pójdzie kiepsko to sam się do rad poety nie
      zastosuję ;-))
    • Gość: bialy Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.lodz.msk.pl 13.06.06, 15:13
      wywiesmy flagi....biale
    • Gość: mim Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:49
      Chyba do domu....
    • Gość: paulus Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: 82.141.249.* 13.06.06, 16:06
      Nasi pilkarze musza najpierw jechac na lekcje pilki noznej do
      Ghany.Makaroniarze niezle musieli sie wczoraj sprezyc zeby wygrac z druzyna
      ktora jest pierwszy raz na mistrzostwach swiata.A jesli PZPN nie stac na bilet
      to niech popatrza jak gra sie w pilke u naszych poludniowych sasiadow.
    • Gość: kemot optymiści !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:11
      niektórzy to nieuleczalni optymiści . znalazlem chyba najlepsza reklame meczu
      polska -niemcy na www.e-dvd.pl , jak nie słychac dźwięku wystarczy odświeżyć
      stronę.
    • Gość: outsider Re: Polscy piłkarze w drodze do Bochum IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 13.06.06, 16:14
      5 : 0 dla Niemcow i Janas skopie caly swoj narod. To sie nazywa zemsta
      nietoperza.
    • Gość: rebel CelCjusza mowicie.... no ciekawe, ciekawe IP: 195.250.137.* 13.06.06, 16:27
    • Gość: ______________ Nie wracajcie do Polskei jak przegracie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka