Gość: kibic Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.dwlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:48 Jak by nie plecy to by cię tam nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.06, 20:49 Złej baletnicy to i ... . Niech tę swoją złość to pokaże ale na meczu z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:51 Nigdy taki nic nie osiągnie,ani jemu podobni.Sportowiec MUSI być z siebie wiecznie niezadowolony MUSI chcieć być coraz to lepszy.A TEN oglądądnijcie mecz jeszcze raz,mówi!!!Chyba,żeby człowieka szlag trafił !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.06, 20:51 Jestem w stanie zrozumiec wszystko ale nie takie dyrdymaly.Kazdy z nas w pracy jak popelni blad leci z pracy. A Wy panie Zewlakow?Odpeprzacie fuszerke od paru miesiecy i co?Zadnych konsekwencji.Ja tez moge wziasc cala odpowiedzialnosc za reprezantacje Polski za te kase.My, prosci ludzie za blad spotykamy sie w sadzie za straty ktore poniesie pracodawca a Wy?Dalej mozecie grac te smieszna pilke.Widzialem wszystkie do tej pory mecze.Kazda przegrywajaca druzyna zostawila na boisku serce a wy niesteteu nawet nie zostawiliscie tam ani jednej kropli potu.Wychodzi na to ze jak zwykle winni sa dziennikarze,kibice.Pewnie jakis uklad znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.pk.edu.pl 13.06.06, 20:54 Ma racje, grali dobry mecz, mieli przewagę w środku pola ale nie potrafili jej wykorzystać ;/ trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth komunikacja niewerbalna IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 20:56 oglądając konferencję prasową biało-czerwonych popatrzyłem nie na to co mówią (w większości ogólniki albo brednie), ale na komunikację niewerbalną.akurat na co dzień zajmuję się tym zawodowo.po naszych zawodnikach (był bąk i żewłakow) widać lęk, ogromny lęk. sportowej złości brak. wydaje mi się, że oni bardziej myślą co będzie po kompromitacji z niemcami, niż wierzą, że coś jeszcze mogliby ugrać. obym się mylił,ale niestety forma psychiczna tych dwóch graczy nie rokuje niczego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetek1 Re: komunikacja niewerbalna 13.06.06, 21:03 nasi sa i zawsze byli slabi psychicznie, a naglowki gazet "Nie wracajcie do domu wy ^$%^%$" i rozbudzone nadzieje nie pomagaja. Eliminacje wygralismy pokonujac slabeluszy, teraz poznajemy (po raz kolejny) swoje miejsce w szeregu. Bede trzymal kciuki, nie za wygrana, czy wyjscie z grupy, ale za dobra gre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klebus Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: 193.29.207.* 13.06.06, 20:56 NIECH gazeta .pl poda dlaczego żewłakow tak ostro zareagował i w ten sposób skrytykował WAS NIETYKALNYCH , żEWłAKOW ODPOWIADAJąC NA JEDNO Z PYTAń STWIERDZIł żE POLSKA POKAżE HARAKTER W MECZU Z NIEMCAMI , NA CO DZIENNIKARZ IRONICZNIE POWIEDZIAł żE HARAKTER SIę MA ALBO NIE I NIE MA CO JUż UDOWADNIAć ,MIAłO TO PRAWO ZIRYTOWAć PIłKARZA I NIECH TEN DZIENNIKARZYNA SIę CIESZY żE NIE DOSTAł W "PAPę" KTOś KTO NIE ROZUMIE ZAWODU SPORTOWCA NIECH LEPIEJ SIę ZAMKNIE I NIE RZUCA TAKICH OBELG. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 BRAWO!!! Żewłakow czepia się dziennikarzy 13.06.06, 21:08 Prawda jest taka, że piłkarze dali dupy, i nie chce im sie juz wysłuchiwać, że są do kitu. Dziennikarze też nie są bez winy, bo przed zgrupowaniem rozpisywali się, jak to łatwo wyjdziemy z grupy. Tylko, że piłkarze nie dostaja pieniędzy za czytanie gazet, a za to co robią na boisku. A co zrobili, każdy widział. Po za bezproduktywną bieganiną, nic...kompletnie nic. Dwie, trzy akcje pod koniec meczu, w którym sie przegrywa to trochę za mało na zespół, który chce wyjść z grupy. A zwalanie winy na wszystko wokół za porażkę jest w mentalności naszych "gwiazd". Wstyd im sie przyznać, że są gorsi. Mówienie, że sa drugi raz na mistrzostwach, że się uczą, jest tak śmieszne, że szkoda o tym wspominać. Ghana, Trynidad dali z siebie więcej niż oni razem wzięci. Ale po mistrzostwach Listkiewicz z Apostelem ustawia kilka meczy z Wyspami Owczymi i Islandią, aby "podskoczyc" w rankingu i wszystko wróci do normy. Aż do następnego razu, kiedy się ośmieszą, i wszystkich kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic durnoty plecie ten nieudacznik IP: *.206.100.208.1dial.com 13.06.06, 21:13 za przegrano pilkarzy wini dziennikarzy, za przegrano z Niemcami pewnie bedzie winic politykow :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:19 Dziennikarz czepia się Żewłakowa. Tytuł notatki jest bezczelny. Wolę patrzeć jak grają, niż czytać wasze uszczypliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaciarz Żewłakow, najwazniejsze, ze jestes zadowolony IP: 170.153.138.* 13.06.06, 21:34 z gry naszego zespolu przeciez gralismy dobrze, szmaciarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Żewłakow, ty buraku IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 21:37 masz orła na piersi, Buraku. takimi tanimi tekstami przynosisz nam wstyd. ktos nazwal cie na tym forum Drewnem nr 2. jak mozna po kilkunastu latach biegania za pilka nie umiec jej przyjac?! obejrzyj lepiej ten mecz dokladnie i niech ktos ci podpowie, o chodzi w pilce noznej! znowu podepre sie cytatem z tegoz forum: "nawet moja stara mowila, ze graja do tylu". przestan sie wymadrzac i graj! dziennikarzom nie placa tyle, co wam. uwazam Polakow za ambitny narod i obyscie potrafili sie wykazac jutro, bo jak kazdy naiwny kibic - bede trzymac za was kciuki (pozniej za Polaka w Czechach i kilku Polakow u Klinsiego). dobrze pracuje na co dzien i tego samego oczekuje (jak pewnie wiekszosc od was). ide o zaklad, ze nie tylko ja moglbym gryzc trawe przez 90 minut, ale nie taki zawod sobie wybralem. jesli cos bym spieprzyl w pracy, to bym - oprocz checi naprawy - przyznal sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły Walczak Żewłakow-miękkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:42 Bo Żewłakow to taki laluś, wymoczek, a tu trzeba chłopów z jajami, którzy niczego i nikogo się nie boją i potrafią nap.ierdalać każdego bez trzęsionki w nogach !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekspir Żewłakow, nie masz prawa glosu IP: 170.153.138.* 13.06.06, 21:47 dziennikarze mowia zle o tobie? nie tylko oni - caly narod jak wygracie z Niemcami i Kostaryka, to bede sluchal co masz do powiedzenia, tchorzu a tak to morda w kubel cieniasie, i przestan plakac jak dziewczynka wez sie pan w garsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Zewakow 90 % niecelnych strzalow, 80 % niecelnych podan IP: *.206.100.208.1dial.com 13.06.06, 21:42 90 % niecelnych strzalow, 80 % niecelnych podan, przegrany mecz a gwiazdka Zewakow wini ... dziennikarzy. Jesli bylyby mistrzostwa w powiedzianych glupotach to Zewakow bylby Ronaldinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:54 ŚWIETE SLOWA ŻEWŁAK!!! BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.adsl.alicedsl.de 13.06.06, 21:55 powiedzial prawde!! trzymam kciuki za nasza reprezentacje, jestem za nia calym sercem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregi Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.dsl.teksavvy.com 13.06.06, 21:56 I ma rację. 90% z dziennikarzy to darmozjady, nie znający się na piłce, a próbujący pouczać wszystkich dookoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz to my, kibice, mamy prawo się czepiac dziennikarzy IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:00 Żewłakow ty lapeto, zamknij ryj i graj w pilke, za to ci placa nie za narzekanie skup sie na grze, bo jak nie wygracie tych dwoch meczy to sie w Polsce nie pokazujcie, gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press wieden Re: to my, kibice, mamy prawo się czepiac dzienni IP: *.3.14.vie.surfer.at 13.06.06, 22:06 polskie laleczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:06 zgadzam się z piłkarzem,że dziennikarze środowisko bez zasad charakteru i godności. Współczesne dziennikarstwo typu TVN to popłuczyny po takich ludziach jak kapuściński, woroszylski, paradowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikado Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:06 Żewłakow to słaby piłkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Żenadow - pilki podawaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:11 ŻENADA - ŻENADOW. IDŹ SYNKU SPRZĄTAĆ. TAM TEŻ CIĘŻKO SIĘ HARUJE!!! MOŻE WYNIKI BĘDZIESZ CHOCIAŻ JAKIEŚ MIAŁ, BOHATERKU NIEMYTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Żewłakow ma wiele racji. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 13.06.06, 22:17 W tym "sporze" jestem po stronie Żewłakowa. Powiedział to co czuł i ma sporo racji. Ja też byłem rozgoryczony po meczu z Ekwadorem, ale zdobyłem się na obejrzenie powtórki i moim zdaniem odsądzanie piłkarzy od czci i wiary jest niesprawiedliwe. Owszem przegrali, owszem kilku z nich zagrało fatalnie, ale na totalną krytykę nie zasłużyli. Nie będę przekonywał innych forumowiczów do swojej oceny, bo większość nie wyleczyła jeszcze moralnego kaca. To jest moja reprezentacja i jestem z nią! A dziennikarze zachowują się jak dziewice orleańskie: opierdykać Janasa - słusznie, ale trzeba pamiętać, że to tym, w większości II-ligowym piłkarzom zawdzięczają (w dużej mierze) swoją obecność na tak wspaniałej imprezie. I tylko Frankowskiego szkoda. Przed mistrzostwami pisałem, że, jak na stan polskiego piłkarstwa, to i tak ta reprezentacja osiągnęła wielki sukces: awansowała. Chwała chłopakom za to, że na mistrzostwach grają. Jestem po ich stronie i jutro będę też. I zawsze będę wierzył, że wygrają. Taka już natura kibica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Żewłakow ma wiele racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:25 pieprzenie! "bylismy równorzędnym przeciwnikiem". ale jaja? to jednak nie przegralismy dwoma bramkami? między uderzaniem piłki głowa, a mysleniem tąże głową - różnica jest kolosalna. jesli dziennikarz nie jest od wyrażania nastrojów i opinii społecznych - to czego oczekujecie? jakiejś nowej formy grzecznościowej cenzury, żeby, broń Boże, nie urazic panów kpaczy? po tym co pokazali z Ekwadorem, to - z wyjątkiem Smolarka - należy im sie wyłącznie zimna pogarda. takiego wstydu nie przeżylismy juz dawno! zbieraj się Żewłakow do roboty i nie pyskuj, bo jesteś REPREZENTANTEM, a nie babą z magla! jak ci się nie podoba, że w reprezentacji NARODOWEJ trzeba tyrać ambitnie - to zrób miejsce Frankowi i odfruwaj na te swoje greckie wyspy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Drobna uwaga. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 13.06.06, 22:31 Żewłakow sam siebie nie powoływał. Ktoś uznał, że lepszych od niego nie mamy. Gra jak potrafi a ja nie wierzę żeby nie wkładał w grę ambicji. Polska piłka nie wychowała i nie zanosi się żeby wychowała Roberto Carlosa. Ale o to, to już tylko do siebie możemy mieć pretensje. Takim jesteśmy "zorganizowanym" narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:34 sam, w pojedynke musisz sie nauczyc, ze profesjonalisci nie dyskutuja z dziennikarzami, tylko graja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:34 sam, w pojedynke musisz sie nauczyc, ze profesjonalisci nie dyskutuja z dziennikarzami, tylko graja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dża Re: Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: *.aster.pl 13.06.06, 22:59 to stań profesjonalisto przed dziennikarzami w dziedzinie którą ty reprezentujesz i postaraj się z nimi nie dyskutować jeśli ci będą jechali od idiotów, sprzedawczyków i nazywali największymi nieudacznikami współczesnej europy, jeśli oczywiście popełnisz jakiś błąd, o którym wiesz i masz świadomość że będziesz go unikał w przyszłości, a że nie popełnisz takiego do końca swoich dni tego ci życzę, podziekuj tylko sobie że nie masz medialnego zawodu, tak jak oni. Ja mam głupą nadzieję, że wyciągneli wnioski (z meczu z Kolumbią wyciągneli na jeden mecz) i pokażą że umieją grać. Co do zachowania "profesjonalnych" dziennikarzy to bez komentarza... powinni sami o sobie napisać parę artykułów o pseudopatriotyźmie i żerowaniu na najbardziej prymitywnych odruchach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: 170.153.138.* 13.06.06, 23:14 ktos go od idiotow i sprzedawczykow wyzywal twarza w twarz? kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewlakow Żenadow, byliscie zdecydowanie lepsi od Ekwadoru IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:27 zadowolony? my nie jestesmy zadowoleni pozwol nam ocenic dziennikarzy, cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:38 " Rywale słabiej prezentują się w obronie niż w ataku i w tym będziemy szukać naszej szansy. Zagramy o trzy punkty, bo jeden nic nam nie da. Śmieją się z nas w gazetach, ale w środę pokażemy swoją wartość." znowu mocni w gębie. czego nie zrobią, czego nie powiedzą - to kompromitacja. juz sobie wyobrażam, jak będą drwiły z tych słów gazety światowe PO MECZU. "zagramy o trzy punkty, bo jeden nic nam nie da". cienia trzeźwości. po prostu mistrzowie świata. tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatek100 Żewłakow zamknij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:00 Widziałem mecze Angoli (przeciwko potężnej Portugalii) , Iranu (przeciw Meksykowi) Trynidadu i Tobago (przeiw Szwecji) i NIKT nie dał tak ciala ,jak nasi. 84 MINUTA PIERWSZY STRZAŁ NA BRAMKĘ A CALY SWIAT SIĘ NA TO PATRZYŁ WSTYD !!!!!! Całe życie bez szemrania kibicowałem reprezentacji.Nie śmiałem się nawet z Rasiaka.Ale dość tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic Polska-Niemcy 0:4 IP: *.phil.east.verizon.net 13.06.06, 23:13 tylko idiota moze wierzyc, ze cos z niemcami wskoramy. trzeba sie modlic o najnizszy wymiar kary i zeby nie bylo kompromitacji. ale cos mi sie zdaje, ze bedzie dokladnie powtorka z korei, odkryjemy sie troche, zaatakujemy a szybcy klose i podolski strzela nam pare bramek. oczywiscie, prawdziwy kibic zawsze wierzy, i ja tez troche wierze, ale realistycznie rzec biorac szans nie mamy. ZADNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dża <a href="http://www.stop-fakt.prv.pl/" target="_blank">www.sto IP: *.aster.pl 13.06.06, 23:18 www.stop-fakt.prv.pl/ innymi słowami, chcesz cytatów, to poczekaj, jeśli jeszcze nasi super żurnaliści nie opublikowali to napewno trzymają w zanadrzu, jeśli tylko (niestety) reprezentacja nie wyjdzie z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś