Dodaj do ulubionych

Żewłakow czepia się dziennikarzy

• Gość: kibic Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.dwlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:48
      Jak by nie plecy to by cię tam nie było!
    • Gość: olo Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.06, 20:49
      Złej baletnicy to i ... . Niech tę swoją złość to pokaże ale na meczu z
      Niemcami.
    • Gość: marian Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:51
      Nigdy taki nic nie osiągnie,ani jemu podobni.Sportowiec MUSI być z siebie
      wiecznie niezadowolony MUSI chcieć być coraz to lepszy.A TEN oglądądnijcie mecz
      jeszcze raz,mówi!!!Chyba,żeby człowieka szlag trafił !!!!
    • Gość: Marek Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.06, 20:51
      Jestem w stanie zrozumiec wszystko ale nie takie dyrdymaly.Kazdy z nas w pracy
      jak popelni blad leci z pracy. A Wy panie Zewlakow?Odpeprzacie fuszerke od paru
      miesiecy i co?Zadnych konsekwencji.Ja tez moge wziasc cala odpowiedzialnosc za
      reprezantacje Polski za te kase.My, prosci ludzie za blad spotykamy sie w sadzie
      za straty ktore poniesie pracodawca a Wy?Dalej mozecie grac te smieszna
      pilke.Widzialem wszystkie do tej pory mecze.Kazda przegrywajaca druzyna
      zostawila na boisku serce a wy niesteteu nawet nie zostawiliscie tam ani jednej
      kropli potu.Wychodzi na to ze jak zwykle winni sa dziennikarze,kibice.Pewnie
      jakis uklad znowu.
      • i_wonder Popieram w 100% 13.06.06, 21:02
    • Gość: przemek Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.pk.edu.pl 13.06.06, 20:54
      Ma racje, grali dobry mecz, mieli przewagę w środku pola ale nie potrafili jej
      wykorzystać ;/ trudno
    • Gość: jaceloth komunikacja niewerbalna IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 20:56
      oglądając konferencję prasową biało-czerwonych popatrzyłem nie na to co mówią (w
      większości ogólniki albo brednie), ale na komunikację niewerbalną.akurat na co
      dzień zajmuję się tym zawodowo.po naszych zawodnikach (był bąk i żewłakow) widać
      lęk, ogromny lęk. sportowej złości brak. wydaje mi się, że oni bardziej myślą co
      będzie po kompromitacji z niemcami, niż wierzą, że coś jeszcze mogliby ugrać.
      obym się mylił,ale niestety forma psychiczna tych dwóch graczy nie rokuje
      niczego dobrego
      • skarpetek1 Re: komunikacja niewerbalna 13.06.06, 21:03
        nasi sa i zawsze byli slabi psychicznie, a naglowki gazet "Nie wracajcie do domu wy ^$%^%$" i rozbudzone nadzieje nie pomagaja.
        Eliminacje wygralismy pokonujac slabeluszy, teraz poznajemy (po raz kolejny) swoje miejsce w szeregu.
        Bede trzymal kciuki, nie za wygrana, czy wyjscie z grupy, ale za dobra gre...
    • Gość: klebus Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: 193.29.207.* 13.06.06, 20:56
      NIECH gazeta .pl poda dlaczego żewłakow tak ostro zareagował i w ten sposób
      skrytykował WAS NIETYKALNYCH , żEWłAKOW ODPOWIADAJąC NA JEDNO Z PYTAń STWIERDZIł
      żE POLSKA POKAżE HARAKTER W MECZU Z NIEMCAMI , NA CO DZIENNIKARZ IRONICZNIE
      POWIEDZIAł żE HARAKTER SIę MA ALBO NIE I NIE MA CO JUż UDOWADNIAć ,MIAłO TO
      PRAWO ZIRYTOWAć PIłKARZA I NIECH TEN DZIENNIKARZYNA SIę CIESZY żE NIE DOSTAł W
      "PAPę" KTOś KTO NIE ROZUMIE ZAWODU SPORTOWCA NIECH LEPIEJ SIę ZAMKNIE I NIE
      RZUCA TAKICH OBELG.
    • adamx79 BRAWO!!! Żewłakow czepia się dziennikarzy 13.06.06, 21:08
      Prawda jest taka, że piłkarze dali dupy, i nie chce im sie juz wysłuchiwać, że
      są do kitu. Dziennikarze też nie są bez winy, bo przed zgrupowaniem rozpisywali
      się, jak to łatwo wyjdziemy z grupy.
      Tylko, że piłkarze nie dostaja pieniędzy za czytanie gazet, a za to co robią
      na boisku. A co zrobili, każdy widział. Po za bezproduktywną bieganiną,
      nic...kompletnie nic. Dwie, trzy akcje pod koniec meczu, w którym sie przegrywa
      to trochę za mało na zespół, który chce wyjść z grupy. A zwalanie winy na
      wszystko wokół za porażkę jest w mentalności naszych "gwiazd". Wstyd im sie
      przyznać, że są gorsi.
      Mówienie, że sa drugi raz na mistrzostwach, że się uczą, jest tak śmieszne, że
      szkoda o tym wspominać. Ghana, Trynidad dali z siebie więcej niż oni razem
      wzięci. Ale po mistrzostwach Listkiewicz z Apostelem ustawia kilka meczy z
      Wyspami Owczymi i Islandią, aby "podskoczyc" w rankingu i wszystko wróci do
      normy.
      Aż do następnego razu, kiedy się ośmieszą, i wszystkich kibiców...
      • i_wonder Dobrze gadasz ! 13.06.06, 21:15
    • Gość: kibic durnoty plecie ten nieudacznik IP: *.206.100.208.1dial.com 13.06.06, 21:13
      za przegrano pilkarzy wini dziennikarzy, za przegrano z Niemcami pewnie bedzie
      winic politykow :-))))
    • Gość: Krzysztof Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:19
      Dziennikarz czepia się Żewłakowa. Tytuł notatki jest bezczelny. Wolę patrzeć jak
      grają, niż czytać wasze uszczypliwości.
      • Gość: szmaciarz Żewłakow, najwazniejsze, ze jestes zadowolony IP: 170.153.138.* 13.06.06, 21:34
        z gry naszego zespolu
        przeciez gralismy dobrze, szmaciarzu
    • Gość: sponsor Żewłakow, ty buraku IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 21:37
      masz orła na piersi, Buraku.
      takimi tanimi tekstami przynosisz nam wstyd.
      ktos nazwal cie na tym forum Drewnem nr 2.
      jak mozna po kilkunastu latach biegania za pilka
      nie umiec jej przyjac?!
      obejrzyj lepiej ten mecz dokladnie i niech ktos ci
      podpowie, o chodzi w pilce noznej!
      znowu podepre sie cytatem z tegoz forum: "nawet moja stara
      mowila, ze graja do tylu".
      przestan sie wymadrzac i graj!

dziennikarzom nie placa tyle, co wam.

uwazam Polakow za ambitny narod
      i obyscie potrafili sie wykazac jutro,
      bo jak kazdy naiwny kibic - bede trzymac za was
      kciuki (pozniej za Polaka w Czechach i kilku Polakow
      u Klinsiego).

dobrze pracuje na co dzien i tego samego oczekuje
      (jak pewnie wiekszosc od was). ide o zaklad,
      ze nie tylko ja moglbym gryzc trawe przez 90 minut,
      ale nie taki zawod sobie wybralem.

jesli cos bym spieprzyl w pracy, to bym - oprocz checi
      naprawy - przyznal sie...
      • Gość: Zwykły Walczak Żewłakow-miękkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:42
        Bo Żewłakow to taki laluś, wymoczek, a tu trzeba chłopów z jajami, którzy
        niczego i nikogo się nie boją i potrafią nap.ierdalać każdego bez trzęsionki w
        nogach !!!!
        • Gość: szekspir Żewłakow, nie masz prawa glosu IP: 170.153.138.* 13.06.06, 21:47
          dziennikarze mowia zle o tobie?
          nie tylko oni - caly narod

jak wygracie z Niemcami i Kostaryka, to bede sluchal co masz do powiedzenia,
          tchorzu

a tak to morda w kubel cieniasie, i przestan plakac jak dziewczynka
          wez sie pan w garsc
    • Gość: gwiazdka Zewakow 90 % niecelnych strzalow, 80 % niecelnych podan IP: *.206.100.208.1dial.com 13.06.06, 21:42
      90 % niecelnych strzalow, 80 % niecelnych podan, przegrany mecz
      a gwiazdka Zewakow wini ... dziennikarzy.

Jesli bylyby mistrzostwa w powiedzianych glupotach to Zewakow bylby Ronaldinho.
    • Gość: NOWY Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:54
      ŚWIETE SLOWA ŻEWŁAK!!! BRAWO
    • Gość: gm Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.adsl.alicedsl.de 13.06.06, 21:55
      powiedzial prawde!! trzymam kciuki za nasza reprezentacje, jestem za nia calym
      sercem!!!!!!!!
    • Gość: Gregi Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.dsl.teksavvy.com 13.06.06, 21:56
      I ma rację. 90% z dziennikarzy to darmozjady, nie znający się na piłce, a
      próbujący pouczać wszystkich dookoła!
      • Gość: pilkarz to my, kibice, mamy prawo się czepiac dziennikarzy IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:00
        Żewłakow ty lapeto,
        zamknij ryj i graj w pilke, za to ci placa
        nie za narzekanie
        skup sie na grze, bo jak nie wygracie tych dwoch meczy
        to sie w Polsce nie pokazujcie, gnoje
        • Gość: ats press wieden Re: to my, kibice, mamy prawo się czepiac dzienni IP: *.3.14.vie.surfer.at 13.06.06, 22:06
          polskie laleczki
    • Gość: marcin Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:06
      zgadzam się z piłkarzem,że dziennikarze środowisko bez zasad charakteru i
      godności. Współczesne dziennikarstwo typu TVN to popłuczyny po takich ludziach
      jak kapuściński, woroszylski, paradowska
    • Gość: mikado Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:06
      Żewłakow to słaby piłkarz
    • Gość: jar Żewłakow robisz z siebie ciula IP: *.chello.pl 13.06.06, 22:10
    • Gość: Zorro Żenadow - pilki podawaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:11
      ŻENADA - ŻENADOW. IDŹ SYNKU SPRZĄTAĆ. TAM TEŻ CIĘŻKO SIĘ HARUJE!!! MOŻE WYNIKI
      BĘDZIESZ CHOCIAŻ JAKIEŚ MIAŁ, BOHATERKU NIEMYTY.
    • Gość: cyg@nek Żewłakow ma wiele racji. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 13.06.06, 22:17
      W tym "sporze" jestem po stronie Żewłakowa. Powiedział to co czuł i ma sporo
      racji. Ja też byłem rozgoryczony po meczu z Ekwadorem, ale zdobyłem się na
      obejrzenie powtórki i moim zdaniem odsądzanie piłkarzy od czci i wiary jest
      niesprawiedliwe.
      Owszem przegrali, owszem kilku z nich zagrało fatalnie, ale na totalną krytykę
      nie zasłużyli. Nie będę przekonywał innych forumowiczów do swojej oceny, bo
      większość nie wyleczyła jeszcze moralnego kaca.
      To jest moja reprezentacja i jestem z nią!
      A dziennikarze zachowują się jak dziewice orleańskie: opierdykać Janasa -
      słusznie, ale trzeba pamiętać, że to tym, w większości II-ligowym piłkarzom
      zawdzięczają (w dużej mierze) swoją obecność na tak wspaniałej imprezie.
      I tylko Frankowskiego szkoda.
      Przed mistrzostwami pisałem, że, jak na stan polskiego piłkarstwa, to i tak ta
      reprezentacja osiągnęła wielki sukces: awansowała. Chwała chłopakom za to, że
      na mistrzostwach grają.
      Jestem po ich stronie i jutro będę też. I zawsze będę wierzył, że wygrają. Taka
      już natura kibica.
      • Gość: bodo Re: Żewłakow ma wiele racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:25
        pieprzenie!
        "bylismy równorzędnym przeciwnikiem".
        ale jaja?
        to jednak nie przegralismy dwoma bramkami?

między uderzaniem piłki głowa, a mysleniem tąże głową - różnica jest kolosalna.
        jesli dziennikarz nie jest od wyrażania nastrojów i opinii społecznych - to czego oczekujecie? jakiejś nowej formy grzecznościowej cenzury, żeby, broń Boże, nie urazic panów kpaczy?

po tym co pokazali z Ekwadorem, to - z wyjątkiem Smolarka - należy im sie wyłącznie zimna pogarda.
        takiego wstydu nie przeżylismy juz dawno!

zbieraj się Żewłakow do roboty i nie pyskuj, bo jesteś REPREZENTANTEM, a nie babą z magla!
        jak ci się nie podoba, że w reprezentacji NARODOWEJ trzeba tyrać ambitnie - to zrób miejsce Frankowi i odfruwaj na te swoje greckie wyspy!
        • Gość: cyg@nek Drobna uwaga. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 13.06.06, 22:31
          Żewłakow sam siebie nie powoływał. Ktoś uznał, że lepszych od niego nie mamy.
          Gra jak potrafi a ja nie wierzę żeby nie wkładał w grę ambicji. Polska piłka
          nie wychowała i nie zanosi się żeby wychowała Roberto Carlosa. Ale o to, to już
          tylko do siebie możemy mieć pretensje. Takim jesteśmy "zorganizowanym" narodem.
        • Gość: zenada Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:34
          sam, w pojedynke

musisz sie nauczyc, ze profesjonalisci nie dyskutuja z dziennikarzami, tylko
          graja
        • Gość: zenada Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:34
          sam, w pojedynke

musisz sie nauczyc, ze profesjonalisci nie dyskutuja z dziennikarzami, tylko
          graja
          • Gość: dża Re: Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: *.aster.pl 13.06.06, 22:59
            to stań profesjonalisto przed dziennikarzami w dziedzinie którą ty
            reprezentujesz i postaraj się z nimi nie dyskutować jeśli ci będą jechali od
            idiotów, sprzedawczyków i nazywali największymi nieudacznikami współczesnej
            europy, jeśli oczywiście popełnisz jakiś błąd, o którym wiesz i masz świadomość
            że będziesz go unikał w przyszłości, a że nie popełnisz takiego do końca swoich
            dni tego ci życzę, podziekuj tylko sobie że nie masz medialnego zawodu, tak jak oni.

Ja mam głupą nadzieję, że wyciągneli wnioski (z meczu z Kolumbią wyciągneli na
            jeden mecz) i pokażą że umieją grać.

Co do zachowania "profesjonalnych" dziennikarzy to bez komentarza... powinni
            sami o sobie napisać parę artykułów o pseudopatriotyźmie i żerowaniu na
            najbardziej prymitywnych odruchach
            • Gość: kim Re: Żewłakow, ty to praktycznie zmiotles Ekwador IP: 170.153.138.* 13.06.06, 23:14
              ktos go od idiotow i sprzedawczykow wyzywal twarza w twarz?
              kiedy i gdzie?
    • Gość: zewlakow Żenadow, byliscie zdecydowanie lepsi od Ekwadoru IP: 170.153.138.* 13.06.06, 22:27
      zadowolony?
      my nie jestesmy zadowoleni
      pozwol nam ocenic dziennikarzy, cioto
    • Gość: ala Re: Żewłakow czepia się dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:38
      " Rywale słabiej prezentują się w obronie niż w ataku i w tym będziemy szukać naszej szansy. Zagramy o trzy punkty, bo jeden nic nam nie da. Śmieją się z nas w gazetach, ale w środę pokażemy swoją wartość."

znowu mocni w gębie.
      czego nie zrobią, czego nie powiedzą - to kompromitacja.
      juz sobie wyobrażam, jak będą drwiły z tych słów gazety światowe PO MECZU.
      "zagramy o trzy punkty, bo jeden nic nam nie da". cienia trzeźwości. po prostu mistrzowie świata.
      tragedia.
    • Gość: szatek100 Żewłakow zamknij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:00
      Widziałem mecze Angoli (przeciwko potężnej Portugalii) , Iranu (przeciw
      Meksykowi) Trynidadu i Tobago (przeiw Szwecji) i NIKT nie dał tak ciala ,jak
      nasi.

84 MINUTA PIERWSZY STRZAŁ NA BRAMKĘ

A CALY SWIAT SIĘ NA TO PATRZYŁ

WSTYD !!!!!!

Całe życie bez szemrania kibicowałem reprezentacji.Nie śmiałem się nawet z
      Rasiaka.Ale dość tego!
    • Gość: supersonic Polska-Niemcy 0:4 IP: *.phil.east.verizon.net 13.06.06, 23:13
      tylko idiota moze wierzyc, ze cos z niemcami wskoramy. trzeba sie modlic o
      najnizszy wymiar kary i zeby nie bylo kompromitacji. ale cos mi sie zdaje, ze
      bedzie dokladnie powtorka z korei, odkryjemy sie troche, zaatakujemy a szybcy
      klose i podolski strzela nam pare bramek.

oczywiscie, prawdziwy kibic zawsze wierzy, i ja tez troche wierze, ale
      realistycznie rzec biorac szans nie mamy. ZADNYCH.
    • Gość: dża <a href="http://www.stop-fakt.prv.pl/" target="_blank">www.sto IP: *.aster.pl 13.06.06, 23:18
      www.stop-fakt.prv.pl/
      innymi słowami, chcesz cytatów, to poczekaj, jeśli jeszcze nasi super żurnaliści
      nie opublikowali to napewno trzymają w zanadrzu, jeśli tylko (niestety)
      reprezentacja nie wyjdzie z grupy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka