Dodaj do ulubionych

Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny świ...

IP: 82.146.249.* 19.06.06, 17:52
Zdejmijcie Odśnieżowi zwrotną :p
Obserwuj wątek
    • Gość: leming Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.aster.pl 19.06.06, 18:08
      Fajniutka ta Ukrainka...
      • Gość: annika Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:10
        czy na drugim zdjęciu sa autorzy "Z Czuba"?? =D
    • Gość: zleb Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 19.06.06, 18:23
      a ja trochę nie na temat... jak nazywa się ta melodia (okrzyki hiszpańskich/portugalskich (???) kibiców), która jest puszczana na TVP2 i Polsacie przed i po przerwie?
    • Gość: Pan Zdzisiek Kolory zawodnicze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:24
      Czemu oni są w takich kolorach? Araby nie mogłyby być na zielono? Przecież nie da się ich odróżnić...
      Tak czy inaczej cieszy się B-16 bo na boisku kolory papieskie.
    • Gość: ziuta Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: 83.238.50.* 19.06.06, 18:28
      wcinam se mniamuśne nektarynki, a tu facet z tv mówi: "niesmacznyj" :P
      Nieco się zdziwiłam, bo akurat "bardzo smacznyj" ten nektarynek :)
    • Gość: Macius Ne-e, nie umarło :) n/t IP: 82.146.249.* 19.06.06, 18:28
    • Gość: pitt eeeee? IP: 82.139.43.* 19.06.06, 18:31
      Mam dziwny problem - np w moim TV dzisiejszym meczu strasznie brzydko prezentują sie linie boiska - są jakies takie dziwnie szarpane, brzydkie. Strasznie psuje to wrazenia estetyczne z ogladania meczu - mozecie powiedziec mi czy macie tak samo? A moze wiecie jak temu zaradzic?
      • dymiacy_piecyk flaga 19.06.06, 18:32
        Za bramką golkipera-dryblera wisi flaga od Tyskiego. Ciekawe komu kibicuje
        właściciel? Bo znając naszych rodaków, to ani Arabom, ani Ukraińcom.
        • dymiacy_piecyk Tym czasem 19.06.06, 18:35
          Tym czasem 'tymczasem' pisze się razem. Wciąż.
    • Gość: Forum 18:23 Forum umarło IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.06.06, 18:34
      Informacje o mojej smierci byly nieco przedwczesne...
      • Gość: Forum 18:37 [...] Bramkarz Arabii się poślizgnął. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.06.06, 18:43
        Wygladalo raczej jakby sie przykleil...
    • Gość: Maagida Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:35
      A propos Arabii to mam egzamin w czwartek z podstawowych wiadomości o islamie
      (zamiast się uczyć oglądam relację z czuba, bo nie mam telewizora. ciężkie mam
      życie bardzo...), więc prosiłabym o jakieś "ciekawe ciekawostki" o Arabbi
      Saudyjskiej, a nie tu że ropę mają. To ani ciekawe, ani ciekawostka. Uprasza
      się także o wiecej malarskich opisów tego co się dzieje na boisku, bo ja to
      sobie muszę wszystko wyobrazić.
      • Gość: cawi wyobraź sobie sad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:40
        a w nim 22 drzewa, pomiędzy którymi biega facet ubrany na czerwono - czarno. I
        jak patrzysz na ten sad, to tak jakbyś patrzyła na ten mecz, a to dopiero
        pierwsza połowa.
        • Gość: kwarnik Re: wyobraź sobie sad... IP: 80.51.88.* 19.06.06, 18:45
          dajcie więcej zdjęć ukraińskich kibicek
          • h8red Re: wyobraź sobie sad... 19.06.06, 18:48
            Gość portalu: kwarnik napisał(a):

> dajcie więcej zdjęć ukraińskich kibicek

Generalnie to mogliby Zczuby częściej zmieniać zdjączka :)
    • h8red Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś 19.06.06, 18:40
      18:23 Forum umarło

Zjeść nie można?
    • Gość: leming Grampul IP: *.aster.pl 19.06.06, 18:41
      Czy wam tez sie wydaje, ze komentator mowi o arbitrze "Grampul"?
      • Gość: kwarnik Re: Grampul IP: 80.51.88.* 19.06.06, 18:48
        dajcie więcej zdjęć ukraińskich kibicek, bo szukam żony ukrainki
    • Gość: cawi właściwie dlaczego AS gra w mundialu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:50
      Pomyślcie że kogoś musieli wyeliminować jadąc na mundial...
      • h8red Re: właściwie dlaczego AS gra w mundialu? 19.06.06, 18:51
        Gość portalu: cawi napisał(a):

> Pomyślcie że kogoś musieli wyeliminować jadąc na mundial...

Więc cieszmy się, że tamci jednak się nie zakwalifikowali.
      • ashton Re: właściwie dlaczego AS gra w mundialu? 19.06.06, 18:52
        Z tych samych powodów co i nasze "orły", znaczy się wygrali parę meczów w
        eliminacjach ;-)
    • Gość: cawi AS w eliminacjach wygrała z: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:58
      Koreą 2 razy, z Uzbekistanem, Indiami, Kuwejtem oraz państwem określanym przez
      Fifę jako TKM, z którym wygrała 2 razy.
      • Gość: Cawi Re: AS w eliminacjach wygrała z: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:00
        TKM okazało się Turkenistanem.
    • Gość: ak a co ze zdjęciem IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 18:58
      Pani Fotoedytorki? Wczoraj obiecaliście, że dzisiaj będzie...
    • h8red Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał 19.06.06, 18:58
      Jacek Gmoch: "Ukraińcy są szybsi od piłki".
      • Gość: HAHA Re:hahaHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:01
        najnowsze osiągnięcie wysokiej technologii!! tablet graficzny!
        • Gość: Autor Re:hahaHAHA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:07
          Chodzi o ten moment, w którym trener Arabii grał w domino?
    • Gość: darko Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 19.06.06, 19:01
      14 czerwca bylam w dortmundzie na meczu wiadomo kogo, wiadomo z kim. dół
      niemiłosierny. "z czuba" sprowadziło mnie do świata żywych - dzieki Wam za to!
      nieźle, tyle meczy, tyle relacji, a Wasze poczucie humoru coraz lepsze. CHAPEAU
      BAS!
      • Gość: erm Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:03
        > nieźle, tyle meczy, tyle relacji

meczeć to wiesz, co może
        • cover_wielki Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś 19.06.06, 19:06
          Byłem w pracy, jestem w domu, zjadłem i wypiłem, nic nie straciłem. Jaka ulga.
    • Gość: aa Litości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:07
      Jak takl dalej UIkraińcy będą strzelać, szejk pouciana Arabom nogi,a
      bramkarzowi dodatkowo ręce!
      • Gość: Autor Re: Litości! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:08
        Ale jeszcze sędzia musi spróbować asystować tak jak to było w pierwszej połowie.
      • h8red przesadzasz 19.06.06, 19:08
        Jak znam życie to dostaną za to jeszcze kupę kasy :-/
    • Gość: ziuta Idiotele :| IP: 83.238.50.* 19.06.06, 19:07
      Właśnie widziłam pytanie z cyklu idiotele:
      Jak ma na imię niemiecki piłkarz Matheus: A.Maciej, B.Zdzisław, C.Lothar

i co tu wybrac... :|
      • ashton Ronaldinho!!! 19.06.06, 19:08

• cover_wielki Re: Ronaldinho!!! 19.06.06, 19:09
          Strach pomyśleć co będzie w meczu Arabia - Hiszpania....
          • Gość: Autor Re: Ronaldinho!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:10
            Hiszpanie pewni awansu wystawią rezerwy tego jestem pewien. 12:0?
          • ashton Jakoś nie wierzę w Hiszpanów. 19.06.06, 19:11
            Wróżę syndrom Czechów.
            Ale jako że NADAL nie trafiłam ani jednego wyniku w Mundialmanii, moje wróżby
            można na opak traktować...
            • cover_wielki Re: Jakoś nie wierzę w Hiszpanów. 19.06.06, 19:13
              Dzien dobry, czy zastałem Panią fotoedytor ?
            • ashton Przepraszam bardzo... 19.06.06, 19:20
              ... trafiłam, nareszcie!!!!!!!!!!!
              Togo - Szwajcaria trafiłam, byłam pewna że stawiałam 0:3 ;-)
              • cover_wielki Re: Przepraszam bardzo... 19.06.06, 19:22
                19:19 Nie potrafimy zrozumieć dlaczego w mistrzostwach świata nie grają
                najlepsze zespoły na świecie tylko najlepsze z danego kontynentu.

bo inaczej nie moglibyśmy byc moralnymi zwycięzcami, powinni jak w hokeju
                zrobić grupe A i grupe B , C, D, E, ...itd w końcu się załapiemy gdzieś z
                Arabią :)
          • h8red Re: Ronaldinho!!! 19.06.06, 19:13
            cover_wielki napisał:

> Strach pomyśleć co będzie w meczu Arabia - Hiszpania....

Jak dla mnie to ostre strzelanie w stylu Argentyny.
    • Gość: ak Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 19:14
      Ciekawe jaki byłby rezultat meczu Polska - Arabia Saud. Trudno powiedzieć... o
      wszystkim zadecydowałaby dyspozycja dnia ;-)
      • ashton Remis ze wskazaniem? :/ 19.06.06, 19:15

• Gość: ak Re: Remis ze wskazaniem? :/ IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 19:17
          W każdym razie moralne zwycięstwo byłoby przy nas!
          • cover_wielki Re: Remis ze wskazaniem? :/ 19.06.06, 19:18
            Tez uważam że jest chory, gdzie Nigeria, Kamerun, Marokko o europejskich
            potegach nie wspomne
    • Gość: Autor Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:16
      Gracz Amen szedł w 55 min to koniec!Zszedł na Amen.
      • Gość: dex Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.chello.pl 19.06.06, 19:18
        Al gandi gra jak al bundy - z jedna reka w gaciach
    • Gość: cavi 19:20 Cztery miejsca dla Azji to za dużo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:23
      No chyba, że do Azji zaliczonoby Australię i Rosję, wtedy Australia grałaby w
      każdych mistrzostwach.
      • cover_wielki Re: 19:20 Cztery miejsca dla Azji to za dużo! 19.06.06, 19:24
        i jeszcze Turcje tez do Azjii, i te ameryki tez powinni połączyć
    • Gość: leming Kto gra na mundialu IP: *.aster.pl 19.06.06, 19:25
      Na mundialu nie graja najlepsze zespoly na swiecie, bo FIFIE zalezy na promocji
      futbolu. System eliminacji, a potem rozgrywek na mistrzostwach podporzadkowany
      jest wylonieniu JEDNEJ najlepszej druzyny na swiecie; nie chodzi o to, zeby
      stworzyc drabinke - czyli zeby mistrzostwa swiata ustalaly kolejnosc kolejnych
      dziesiatek rankingu, tylko pozwalaly stwierdzic, kto aktualnie jest najlepszy.
      Dzieki temu pilka interesuje sie nie piecdziesiat krajow, ale sto piecdziesiat.
      I taka impreza w podobnej formule musi istniec, bo inaczej bedzie bledne kolo:
      nie dopuscimy Azjatow, bo sa za slabi, ale nie zrobia sie lepsi od tego, ze beda
      grac we wlasnym gronie. Nie robmy z MS w pilce noznej rozgrywek w zamknietym,
      elitarnym gronie.
      • dymiacy_piecyk Re: Kto gra na mundialu 19.06.06, 19:27
        Nie potrafimy zrozumieć dlaczego w mistrzostwach świata nie grają najlepsze
        zespoły na świecie tylko najlepsze z danego kontynentu

Tjaaa... Pytanie z gatunku retorycznych. A na jakim kontynencie będą chcieli
        oglądać bekhamów i ronaldów, nawet gdy ci będą jeszcze starsi i grubsi?
      • cover_wielki Re: Kto gra na mundialu 19.06.06, 19:29
        Faktycznie sa za słabi ...POlska - Korea 0:2, siedża azjaci i tak sobie myślą
        kto przyznał tyle miejc europie ? a to Serbia dostanie 6 goli, a to Szwecja nie
        potrafi strzelić Trynidadowi i Tobago, Włosi nie potrafia ograć USA, które
        wogóle nie wiedzą w co grają (soccer), Japończycy remisują z Chorwacją a Korea
        kpi z Francji...
        • cover_wielki Re: Kto gra na mundialu 19.06.06, 19:34
          Ostatni kwadrans, jak będzi etak jak wczoraj to jest to najciekawszy kwadrans
          meczu.
        • ashton To może inaczej - jakim cudem Francja zdobyła... 19.06.06, 19:35
          ...nie tak dawno Puchar Świata? Coś mi się wydaje, że na następne takie sukcesy
          poczekają sobie,może nie tak długo jak Polacy czekają, ale jednak ;-)
          Na Włochów przykro było patrzeć. Pierwszy raz w życiu kibicowałam USA, z całego
          serca!
          • Gość: kibic Re: To może inaczej - jakim cudem Francja zdobyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:40
            wie moze ktos czy jest mozliwosc ogladania meczow przez neta? jezeli tak to
            prosilbym o jakies wskazowki :)
      • Gość: cawi 2,5 miliarda ludzi może wystawić 3 drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:46
        Czyli Chiny, Indie i Indonezja, które zresztą nie grają na mundialu.
        A sama Wielka Brytania 4 - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna. Cały ten
        system jest nieco dziwny.
        • Gość: wc06 Re: 2,5 miliarda ludzi może wystawić 3 drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:47
          wychodzi na to ze wielkiej brytanii jest wiecej ludzi ktorzy to kumaja. a to
          nasza wina ze tam tyle ludzi a nikt nie umie pilki prosto kopnac? maja w czym
          przebierac. ale albo im sie nie chce albo poprostu nie maja talentu :)
          • Gość: cawi Re: 2,5 miliarda ludzi może wystawić 3 drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:50
            Na tej zasadzie to Brazylia i Argentyna powinny mieć po 16 ekip.
            • Gość: wc06 Re: 2,5 miliarda ludzi może wystawić 3 drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:54
              nie no w sumie racja z ta wielka brytania. przeginaja panowie. powinni grac jako
              jedno panstwo. sam tego nie rozumiem czemu oni moga pare skladow wystawiac. idac
              tym tokiem rozumowania usa powinna miec 50 zespolow. tyle ile stanow. wkncou
              maja tam swoja jakas odrebnosc
    • Gość: Al-Enasi Źlegrali Projekt 2092 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:39
      Skoro Amerykanie realizują 'Project 2010" wedle, którego w tym to właśnie roku
      mają sięgnąć po Mistrzostwo Świata to proponuję Arabom rozpoczęcie swojego
      projektu - z racji obecnie prezentowanej klasy o nieco dłuższym horyzoncie
      czasowym -np. "Projekt 2092".
      • cover_wielki Re: Projekt 2092 19.06.06, 19:40
        Koledzy z czubaki, czy zastałem Panią fotoedytor ?
      • Gość: Al-Enasi Źlegrali Re: Projekt 2092 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:41
        Zakładając oczywiście, że z niewiadomych przyczyn mistrzostwa nie będę się za
        jakiś czas odbywać co 4 lata bo jeśliby grali tak jak dotąd wtedy w roku 2092
        ich nie będzie ;) O, 0:4. Może jednak wydłużyć nieco trwanie projektu?
        • Gość: ms06 Re: Projekt 2092 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:44
          to co niby hiszpania taka dobra? bo wychodzi na to ze ukraina tak jak w
          eliminacjach gra na bardzo przyzwoitym poziomie tylko te 4-0 z hiszpanami tak
          dziwnie wyglada.
          • Gość: cawi W 2092 nie będzie już ropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:48
            a zatem będą mogli wystawić co najwyżej wielbłąda za namiot...
            • ashton Ciekawe kogo (co?) wystawi w 2092 roku Polska? 19.06.06, 19:52
              Może dożyję???
              • Gość: cawi Re: Ciekawe kogo (co?) wystawi w 2092 roku Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:54
                Polska jak zawsze wystawi wszystkich do wiatru...
    • klapouczek Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś 19.06.06, 19:46
      plusy za Ukrainkę, ale może by tak więcej kobiet.
      Faceci są brzydcy.
      A co najmniej nieciekawi.
      • h8red no to spotkamy się na ostrym strzelaniu o 21 19.06.06, 19:52
        si ju ol
    • Gość: z Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:48
      Lepszy Jasina, niz Jońca. W ogóle Jasina całkiem solidny jest. ;)

zpierwszejpilki.blox.pl
      • Gość: mychaw Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.06, 21:27
        Herojam Sława1
      • Gość: Dude Re: Arabia Saudyjska - Ukraina na żywo. Kolejny ś IP: *.crowley.pl 20.06.06, 23:16
        Co do partnerki Shevchenki - jak mi się wydaję to chyba jej pieniędzy nie
        brakuje, a jakoś taka niedożywiona... Straszna, powinna jeszcze mniej jeść, bo
        te żebra za mało wystają...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka