Gość: wierny czytelnik IP: 82.146.246.* 19.06.06, 20:48 Pierwszy!!! Gratuluje pomysłu na relacje! Życze miłej pracy! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego d... IP: *.chello.pl 19.06.06, 20:50 Najlepszy komentarz jak dotychczas to Polska - Niemcy. Na drugim miejscu dzisiejszy Ukraina - Arabia Saudyjska. Wlasciwie ten dzisiejszy byl lepszy ale w tamtym o 21 byla Bogurodzicaaaa, ktora mnie rozwalila ROTFL Respect dla Czubow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.chello.pl 19.06.06, 20:52 ale jacek gmoch powinien zostac artysta malarzem :D śliczne były te kreski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cawi super filmik na rozgrzewkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:57 www.youtube.com/watch?v=vaFm47lsL2g&search=comic%20soccer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: super filmik na rozgrzewkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:21 wlasnie obejrzalam ten filmik i po prostu myslalam, sie moje miesnie brzucha nie wytrzymaja tego ciaglego napiecia:D SWIETNY!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futbolimia.pl futbolimia.pl IP: *.eranet.pl 19.06.06, 21:02 tak sobie chciałem tylko wytypować 6:0 dla Espanii... www.futbolimia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Fotoedyta ... 19.06.06, 21:04 skoro juz sobie poszła to dawajcie wszystkie kibicki z walorami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak o Tunezji IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 21:04 Droga Redakcjo "Z Czuba" poniżej kilka informacji o Tunezji tak, aby Redakcja nie musiała się rozpraszać szukaniem bzdetów w sieci i mogła skoncentrować się na meczu i Pani Fotoedytor. "Tunezja (Tunis, Republika Tunezyjska - Al-Dżumhurija at-Tunisija) – państwo arabskie leżące w północnej Afryce nad Morzem Śródziemnym. Graniczy z Algierią i Libią. W latach 1881-1956 r. pod protektoratem Francji. Od 12 listopada 1956 r. w ONZ, a od 1 października 1958 r. członek Ligi Państw Arabskich. Stolicą kraju jest Tunis, a inne większe miasta to: Safakis (Sfax), Ariana, Bizerta (Banzakt), Kabis (Gabés), Susa (Sousse).' "Tunezja jest najbardziej liberalnym krajem arabskim, o czym świadczą m.in. rozbudowane prawa kobiet. Kobiety zawdzięczają to pierwszej żonie Habiba Burgiby, która była Francuzką. Niektórzy uważają że to ona przekonała mężą do kilku wielkich reform m.in. zniesienia wielożeństwa, zniesienia noszenia tradycyjnych chust przez kobiety (Burgiba nazwał te chusty wstrętnymi szmatami), kontrolowanie rozwodów przez sądy (w tym równe prawa do dzieci), dopuszczenie kobiet do szkół, parlamentu, władzy i innych form życia publicznego. Jednak należy zauważyć że we Francji aż do 1970 roku (do wejścia w życie ustawy z dnia 4 czerwca 1970) obowiązywało tzw.: "puissance paternelle", to znaczy tylko ojcu przysługiwała władza rodzicielska po rozwodzie. W 1967 roku Bourgiba zalegalizował również aborcję, obecnie jest dostępna na życzenie kobiety i bezpłatna (istnieje również legalna prostytucja oraz domy publiczne). Jeżeli kobieta jedzie samochodem i przekroczy prędkość, to wtedy policjant nie ma prawa jej zatrzymać, ani "wlepić" mandatu.' "Tunezja jest rajem dla filmowców. Przebywając tam neleży koniecznie odwiedzić miejsca gdzie kręcono wiele kultowych filmów takich jak "Gwiezdne Wojny", "Angielski Pacjent", "Piraci", "Żywot Briana", "Indiana Jones" itd. Doszukiwać się plenerów wykorzystanych w takich polskich filmach jak "Quo Vadis" czy "W pustyni i w puszczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cawi puissance paternelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:07 zabrzmiało groźniej Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: puissance paternelle 19.06.06, 21:08 goooooollll !!! no to będzie dzisj mecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futbolimia.pl futbolimia.pl IP: *.eranet.pl 19.06.06, 21:29 ale jazda... kurde, niech oni uspokoją grę, bo nawet żona Raula, który siedzi na ławce na nic się zda...:) jakim cudem oni wcisnęli 4 bramy Ukrainie??? www.futbolimia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: o Tunezji IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 21:09 Dzień Kobiet w Tunezji to nie wiedzieć czemu 25 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cawi Poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:10 odwiedzają port w którym kręcono piratów, każdy Tunezyjczyk zaświadczy na grób swojej matki, że to na jego łajbie kręcono Piratów, że to w jego knajpie jadał Polański oraz że to naprawdę, naprawdę on jest potomkiem tunezyjskich piratów. A tak naprawdę nie ma tam nic do obejrzenia w tym porcie. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:08 Ja będę Was wspierał duchowo raczej. Film sobie oglądam... odświeżam "Road Trip" :D Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:10 kliknąłem w link podany o 21:04 i tam jest takie cudo "Potrawy hiszpanskie są proste i pełne smaku, co zawdzięczają aromatycznym siołom." Wiecej nie czytałem, czuje że taka kuchnie należy omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futbolimia.pl futbolimia.pl IP: *.eranet.pl 19.06.06, 21:11 no ładne cacko! :) koryguję zatem swój typ sprzed kilku minut - 5:1 dla Espanii, ole! www.futbolimia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: futbolimia.pl IP: 82.146.246.* 19.06.06, 21:14 A ja zmienilem swoj typ w mundialmani z 3:1 na 4:0 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: futbolimia.pl 19.06.06, 21:41 A ja typowałem 3:0 dla Hiszpanii. Ale trafiłem wynik Szwajcarii i to że Ukraina wygra. Więc mam już kolejne 8 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: futbolimia.pl 19.06.06, 21:43 chwalipięta ! a ja się zorientowałem że czubaki nie czytaja forum :) gdzie kibicki ? co to za transwestyci ? Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: futbolimia.pl 19.06.06, 21:44 tam od razu chwalipięta. To było ku pokrzepieniu serc wszystkich, kórzy grają w mundialmanie. I tak pąłętam się gdzies koło 2500 miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton To żem się dziesięć minut spóźniła... 19.06.06, 21:14 ... i mamy niespodziankę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: To żem się dziesięć minut spóźniła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:21 tunezja do boju :) yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 raul tez ma zone :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:23 nie no chlopaki mnie zabili tym stwierdzeniem. "raul siedzi na lawie ale tez ma zone" - cytat dnia :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cawi 21:09 Tunezja wzięła się za ratowanie dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:14 no bez przesady o 22.45, jest jeszcze warto rozmawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:14 Hehe, no to juz sie Wasze przywidywanie nie sprawdzi.. !1:0 na pewno nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
twik Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:24 będzie 1-0 ale dla Tunezji :)))))))))))) Do boju Tunezja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz Tunezji Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:16 hehe,a coz to byly za niekontrolowane krzyki Boumnijela - bramkarza Tunezji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.06, 21:18 Jestem oburzony. Dlaczego relacje z czuba sa dzisiaj tak ukryte? Za ch...re nie mozna sie do nich dostac z glownej strony GW. Nawet z tego meczu z reakcji classic nie mozna sie dostac. Rozumiem ze relacja sprawia przyjemnosc i czytajacym i piszacym (jak nie sa zbyt zmeczeni, no ale przeciez dla sławy warto). Jednakowoz nalezy dac tym pierwszym szanse przeczytania tejze. Troche bez sensu mi wyszlo, ale sens jest chyba uchwytny. Wiecej reklam z czuba! (no i linkow rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:20 Czubaki, chciałem tylko przypomnieć że kiedyś tam ekipe Tunezji prowadził niejaki Kasperczak Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.06, 21:24 tak. i po dwoch porazkach byl pierwszym (podczas tamtych MS) trenerem zwolnionym w czasie trwania turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:27 no nieistotne, ważne że jakies tam związki są, drugim był Engel :)) no proszę nasi to pecha mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:27 engela zwolnili chyba dopiero po... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:29 ...po drugim, dowiedział się z mediów :))) czubaki a co to za transwestyci hiszpańscy ? kibicek nie ma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:27 No jasne. Ciekawe jak to się dzieje że jak mnie nie ma to padają gole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Criss Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.68.73.254.debica73.tnp.pl 19.06.06, 21:29 Gość portalu: bramka napisał(a): > No jasne. Ciekawe jak to się dzieje że jak mnie nie ma to padają gole... to wyjdź na chwilę może akurat coś strzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:30 No cały dzień mnie nie było. Podobno forum umarło? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:31 Ty się bramka loguj bo Ci goli nastrzelają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:33 E tam, to jest nick okazyjny na MŚ. Nie warto;) O co chodziło z tą śmiercią? Mało co sama nie padłam na zawał jak przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:34 a po MŚ jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:36 No wiesz, po MŚ nie ma już bramek... ;) A, jak się nie poddaje to ok, może nawet umierać. Ten Hiszpan z - za przeproszeniem - czubem to jakiś podbny do Christiano Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:35 na meczu Ukraina - Arabia Saudyjska coś wolno się rozkręcało forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:38 Z tego co wiem to nie tylko forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:39 co nie tylko forum bo nie kumam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:40 Mecz chyba też się wolno rozkręcał a jakoś nikt nie pisał że umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:41 rozkrecal? to on sie rozkrecil? nuda. i jeszcze jakas tunezja wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:44 Po prostu przejęłam się tym przedwczesnym epitafium dla forum:) O, pokazali Piłkarza z Czubem Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:41 no że sie rozkręcało .... nie ma jak rozmowa na forum w kilkoro jednocześnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:42 to forum to się w czat przemienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Czat jednoznacznie kojarzy mi się z erotyką. 19.06.06, 21:44 A tu jak na razie piłka rządzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Czat jednoznacznie kojarzy mi się z erotyką. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:45 Tak? Myślałam że kibicki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Czat jednoznacznie kojarzy mi się z erotyką. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:46 nie ma sprawy moze zaraz zaczac erotyka rzadzic i bedziemy mieli czat pelna geba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fyord Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.devs.futuro.pl 19.06.06, 22:13 Panowie Fabregas to chyba nie gra w tym meczu :D Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 22:16 Witać ich, ja nie jestem pewien czy che ich oglądać jutro. Chyba postawi na Niemcy Ekwador, tym bardziej że będe w pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:20 jakto nie gra? od drugiej polowy wojuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:23 nie no faktycznie dzisiejszy dzien mogl zmeczyc. ogladajac te mecze popadlem w nostalgie. i nawet z czuba zaczynaja przynudzac a jakis dzwonach. ale nie dziwie im sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Hiszpania powinna zrezygnować z udziału w.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:27 wielkich imprezach. tez tak uwarzam ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Forum umiera, ale się nie poddaje ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:34 nie damy mu umrzec. bedziemy walczyc. tylko oby nie skonczylo sie tak jak dla serbii w meczu a argentyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.Red-88-6-223.staticIP.rima-tde.net 19.06.06, 21:28 gdyby polska grala tak jak hiszpania , nikt by nie powiedzial zlego slowa nawet po przegranej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablosik25 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:30 tak a propo prezydenta Tunezji.-był ambasodorem w Polsce w latach 80-tych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: 83.238.50.* 19.06.06, 21:36 Zabierzcie mikrofon temu bramkarzowi (znaczy się, tunezyjskiemu :P), może on tak piłkę odstrasza? Ale przewrotki robi niezłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio19 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.aster.pl 19.06.06, 21:45 dziś Hiszpanie grają jak nie przymierzając Brazylia w tych mistrzostwach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Koziołek Matołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:46 Trzeciak o Trabelsim w swoim komentarzu na żywo: "włożył ciało między piłkę, a Torresa". - Mocny duch siedzi w tym Trabelsim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Koziołek Matołek IP: *.chello.pl 19.06.06, 21:52 JACEK PODCHODZI DO TABLICY!! BEDA KRESKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:46 Hehe, juz wiemy kim jest tajemniczy dżentelmen w czarnym kapturze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:48 ten bramkarz faktycznie tak sie ostro wydziera? czy "czubki" :) przesadzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:49 Oj..baaardzo sie wydziera, nie przemierzajac jakby go obdzierali ze skory..:0 Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:49 Tak się drze, że piłka nie ma odwagi przekroczyc linię bramkową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.Red-88-6-223.staticIP.rima-tde.net 19.06.06, 21:56 kolega ochrypnie , hiszpanie wladuja dwie bramki i po meczu . awieci ze oni grali lige ,lige mistrzow (do konca),uefa(do konca) i tak jakby nie zmeczeni byli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:50 Arabowie maja taki sposob na życie. Krzyczą. Dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 21:52 bramka... a Ty jaki masz ? sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3422996.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 21:55 Czy ten link ma ze mną coś wspólnego? zmieniamy się w czat?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierna czytelniczk Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.sggw.waw.pl 19.06.06, 21:59 A może ekipa z czuba zatrudniłaby się na pełny etat (jeśli jeszcze go nie ma) i wzięła się za relacjonowanie polskiej ligi. Jak Boga kocham, czytać będę chociaż jeszcze 2 tygodnie temu nienawidziłam futbolu... Tak w ogóle szacunek panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 22:02 Tak bramka ma ! Bo piłak do brami .... rób fote i kibicuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 22:02 ale mi sie plącze język piłka do bramki miało być :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:04 a właśnie co z obiecanymi zdjęciami? Wiadomo którymi? Był temat dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego 19.06.06, 22:05 Ależ obrona ! brawo dla bramkarza Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:09 Mimo to zaczyna chrypieć. słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik2 W tej grupie lepsze jest DRUGIE miejsce! 19.06.06, 22:00 W tej grupie lepsze jest DRUGIE miejsce, bo zdecydowanie później trafia się na Argentynę/Brazylię. Dwie wygrane Hiszpanów to awans, i do tego bez ryzyka, bo w grupie zdarzył się remis (jedyna możliwość odpadnięcia z dwoma zwycięstwami to rozkład 6-6-6-0). Hiszpanom wystarczy więc wygrać w trzeciej rundzie z Arabią Saudyjską. Trudno sobie wyobrazić, by stało się inaczej. Oni grają o drugie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak 21:46 Jak on na nich krzyczy!!! IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 22:00 Ali Boumnijel Numer: 1 Pozycja: bramkarz Wzrost: 1.88 Waga: 80 kg Data urodzenia: 13. kwiecień 1966 Klub: Club African Tunis Szacowana wartość: 0.05 mln. euro* Reprezentacja: 47A Debiut: 27.11.1991 r., Tunezja - Wybrzeże Kości Słoniowej Weteran tunezyjskiej reprezentacji debiutował w niej już w roku 1991, ale na swój drugi występ musiał czekać aż pięć lat. Przez długi czas pozostawał w cieniu Chokriego El Ouaera, którego zastąpił w roli pierwszego bramkarza tuż przed mistrzostwami w Korei i Japonii. Jeśli zagra na niemieckim mundialu choćby w jednym meczu, wskoczy na piąte miejsce wśród najstarszych uczestników MŚ w piłce nożnej. * - cena wg portalu transfermarkt.de Wynika z tego, że facet skończył 40 lat - nic dziwnego, że krzyczy na te całą smarkaterię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: 21:46 Jak on na nich krzyczy!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:02 Z tego co pamiętam Chilavert też się tak wydzierał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi najprzystojniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:05 Zdecydowanie najprzystojnieszym pilkarzem tych mistrzostw jest Thierry Henry!I kropka! Dlaczego sie go wszedzie pomija?? A poza tym to ja nie wiem kto glosowal na Ronaldinho?? (moze glosowaly na niego Panie z tej gornej grupy wiekowej, bo spodobal im sie jej stosunek do mamusi:P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: najprzystojniejsi IP: 83.238.50.* 19.06.06, 22:09 najpiękniejszy jest Raul, a tak w ogóle, to Kluivert no, ale van Basten (:love:) nie raczył go zabrać, więc się ie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta sondaż na najpiękniejszego piłkarza IP: 83.238.50.* 19.06.06, 22:06 "15 procent uczestniczek sondażu wyraziło swój zachwyt pod adresem Brazylijczyka Ronaldinho" Yyyy... Czy w Brazylii gra jakiś inny Ronaldinho - taki bez wystających zębów i kiepskiej fryzury? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: sondaż na najpiękniejszego piłkarza 19.06.06, 22:09 Przez chwile skupiłem sie na oglądaniu , mam wrażenie że sedzia chce cos wydrukowac dla hiszpanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: sondaż na najpiękniejszego piłkarza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:13 ja się nie skupiłam. Konkretnie co próbuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobalt Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 19.06.06, 22:16 raul swojej żonie strzelił gola już trzy razy (za trzecim razem ustrzelil nawet dobelte :P )wiec bardzo watpliwe, ze nadal wyglada jak na tym zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobalt Re: Hiszpania - Tunezja na żywo. Koniec ciężkiego IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 19.06.06, 22:17 *doblete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi ostatnia informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:16 Cos sporo literowek w tej informacji o powrocie Polakow,,czyzby jakis sabotaz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc06 Re: ostatnia informacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:19 ostatnio coraz wiecej literowek im sie zdarza. ale chyba znam powod. meczyk nudny, pozna pora. chlopcy chyba cos mocniejszego otworzyli zeby jakos przezyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ostatnia informacja IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:19 roztrzęsieni są pewnie i przejęci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: 1:1 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:30 a miało być tak pięknie... Nie wywrzeszczeli zwycięstwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi GOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:28 GOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoltan Re: GOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:30 Trzeciak krzyknął "znaczy kapitan", czyżby odwoływał się do książki Borchardta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: GOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:32 hehe,chyba Trzeciak jedyny zrozumial swoj tekst:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: GOL 19.06.06, 22:34 Najciekawsze, nie rzuciła się tylko raz zaatakowała i po bajce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Ceterum censeo Karthaginem esse delendam !!! IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Ceterum censeo Karthaginem esse delendam !!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.06.06, 22:33 i chyba tak będzie... Mój ulubieniec Z Czubem wpakował drugą:( Odpowiedz Link Zgłoś