Dodaj do ulubionych

Owen nie zagra do końca roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:07
Anglia mierzy w tytuł??? Niech mnie nie rozśmieszają, bo już mnie bolą mięśnie
brzucha. Kto miałby zdobyć ten tytuł? Te drewniaki z grą niczym "liga polska"?
Max półfinał a i to przy dużym szczęściu.
Obserwuj wątek
    • Gość: E Re: Owen nie zagra do końca roku IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 16:05
      Nie przesadzaj - szanse mają, ale czy je wykorzystają?
      • Gość: jay Re: Owen nie zagra do końca roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:46
        Skład (poza bramkarzem) mają z najwyższej półki. Jak zagrają na miarę
        możliwości to mogą i mistrzami zostać. Czemu nie?
        Ale z tym Walcotem to Erickson mocno zaszalał - gość ma zaliczyć piłkarski
        debiut (bo gdzie on grał?) na MŚ w fazie pucharowej, może w finale!
    • Gość: Owen Re: Owen nie zagra do końca roku IP: *.range86-134.btcentralplus.com 22.06.06, 16:09
      Cos mnie ugryzlo

s11.bitefight.pl/c.php?uid=23207
    • Gość: mbucz Re: Owen nie zagra do końca roku IP: 194.246.124.* 22.06.06, 16:26
      Szkoda Owena. To dobry piłkarzyna. Mam nadzieję, że się szybko wyliże.
    • Gość: NOWOCZESNY27 theo.... IP: *.osiedle.net.pl 22.06.06, 16:56
      Ja z kolei jestem bardzo ciekawy, jak w tej sytuacji pokaże się Theo Walcott. Jest bardzo prawdopodobne, że Eriksonn będzie go wpuszczał na murawę. Jestem kibicem Arsenalu i nowy nabytek klubu znam tylko z kontrowersji wobec powołania do reprezentacji. Pires przed odejściem powiedział, że Walcott jest szybszy nawet od Thierry`ego ( ponoć 100m przebiega w 11 sekund...)
      • misiakee85 Re: theo.... 22.06.06, 17:47
        nasz Jelonek i tak by go prześcignął;p
    • Gość: ven kompletnie nieudany sezon IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 18:14
      w Realu? wg mnie jak na zawodnika, ktory musial wchodzic z lawki (grali "nietykalni") radzil sobie swietnie i strzelil sporo bramek...
    • Gość: anty niemcy Re: Owen nie zagra do końca roku IP: *.c151.petrotel.pl 22.06.06, 19:30
      Szkoda.

• Gość: bachbah Jeszcze dreszcz przechodzi jak przypominam sobie.. IP: *.acn.waw.pl 22.06.06, 22:07
      Jeszcze dreszcz przechodzi jak przypominam sobie tą kontuzję.
      Brrr. Kolano mu prawie w drugą stronę wykręciło.
      eh... tylko pech.
    • Gość: PIOTR Re: Owen nie zagra do końca roku IP: 149.135.54.* 23.06.06, 03:53
      Australia im latwo dokopala na Wembley - pamietacie? Teraz kolej na Wlochy,
      Anglicy marnota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka