Dodaj do ulubionych

Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004

• Gość: ktoś Kompromitacja Szpakowskiego-PRECZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:24
    • Gość: ktoś Kompromitacja Szpakowskiego-precz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:26
      • Gość: Brodos Re: Kompromitacja Szpakowskiego-precz!!! IP: *.fbx.proxad.net 25.06.06, 23:28
        Ogladam mecze we Francji, nawet nie wiesz jak mi tego goscia brakuje!!!
        Posluchalbym sobie kilku glupot!!!
        Pozdrawiam
        • wislander1983 Stary-masz szczęście...ja ostatni raz go słuchałem 25.06.06, 23:41
          ...jesli nie wiesz co sie dzialo, to wyobraz sobie, ze przez 10 minut wmawial
          kibicom, ze sedzia zapomnial czerwonej kartki i techniczny mu ja ma podac i
          dlatego tez tyle zoltych daje... A tu nagle-pach i Deco ma czerwona... Co za
          debil...
          • Gość: White Weasel kartonik IP: 194.146.219.* 25.06.06, 23:52
            A propos komentatorow to rozwalil mnie ten drugi co komentowal ze Szpakiem (nie
            wiem jak on sie nazywa)! On chyba uwielbia slowo "kartonik" - zaluje, ze nie
            liczylam ile razy go uzyl! Zawsze myslelam, ze jest zolta i czerwona kartka, a
            tu prosze okazuje sie, ze nie - kartonik! :P A w pewnym momencie to tak sie
            zapedzil, ze powiedzial cos w stylu: "Sedzia pokazal mu żółtĄ ...[tu chwila
            przerwy] kartonik"! :D
            • Gość: ktoś Może komentował na kartonie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:11
    • Gość: anaks Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:26
      Figo to zwyklły gnojek.
      • Gość: Brodos Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.fbx.proxad.net 25.06.06, 23:29
        Gość portalu: anaks napisał(a):

> Figo to zwyklły gnojek.

Podpisuje sie pod tym, ale sam zainteresowany chyba ma to gdzies.
        Dobranoc
        • Gość: paw FIFA powinna Figo wyrzucic!!!!!....prowokator IP: *.cable.mindspring.com 25.06.06, 23:30
          • Gość: Pedro Re: FIFA powinna Figo wyrzucic!!!!!....prowokato IP: *.autocom.pl 25.06.06, 23:52
            Chyba sędziego powinni wyrzucić.
      • Gość: fan Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.m.pppool.de 25.06.06, 23:32
        Gość portalu: anaks napisał(a):

> Figo to zwyklły gnojek.

to sie nazywa doswiadczenie

naiwny sedzia :-))
    • Gość: ed Podsumujmy czerwone kartki dla Portugalii-walkower IP: *.chello.pl 25.06.06, 23:32
      obie czerwone pokazane przez sędziego- zasłużone (Deco powinien nawet zarobić
      wcześniej od razu czerwoną za wjazd w nogi) do tego dochodzi czerwona dla Figo
      za bańkę, czerwona dla Simao za wjechanie (a raczej kopnięcie) butem prosto w
      twarz van der sara, rozważyć by można jeszcze sytuacje z pierwszej połowy i
      cios karate portugalskiego obrońcy. tak czy tak cztery czerwone napewno powinny
      być a to oznacza koniec meczu.
      • tygrysio_misio Re: Podsumujmy czerwone kartki dla Portugalii-wal 25.06.06, 23:37
        dodaj jeszcze 2 zolta dla Manischa po tym jak wybiegl z boisko
        • dzida001 Re: Podsumujmy czerwone kartki dla Portugalii-wal 26.06.06, 00:30
          właśnie, czy można sobie wybiegać z boiska?
      • Gość: Pdro Re: Podsumujmy czerwone kartki dla Portugalii-wal IP: *.autocom.pl 25.06.06, 23:44
        A ja naliczyłem kolejne dwie dla Holendrów za odepchnięcie przeciwnika czyli za niesportowe zachowanie były dokładnie dwie takie sytuacje. Faul czy nie faul nerwy im nie powinny puszczać jeśli chcą grać czysto.
      • Gość: dP najpierw poczytaj przepisy gry w piłkę... IP: *.pronet.lublin.pl 25.06.06, 23:53
        a potem przyznawaj walkowery

przepis, na którym zapewne opierasz swą teorię, zmienił się ponad dwa lata temu

wg obecnych przepisów mecz może być rozgrywany również wtedy, gdy z powodu
        kartek liczba graczy jednej drużyny jest mniejsza niż 7 (wcześniej oznaczało to
        przerwanie meczu)
        • Gość: pacal co nie zmienia faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 02:59
          że Portugalczycy powinni jeszcze 2 czerwone dostać.

Więc się tak nie gorączkuj, bo w rzeźnictwie Portugalia pobiła na głowę nawet
          USA z meczu z Włochami, co nie jest łatwą sztuką.

Holendrzy im się w mniejszym stopniu odpłacali tym samym, ale powinni pół meczu
          grać 10 na 8, gdyby sędzia dawał kartki zgodnie z wytycznymi FIFA.
    • skaflok Analogie Janas - v. Basten -> klik 25.06.06, 23:35
      Zobaczcie - Kuyt - rasiak
      Huntelar - Piechna
      Makaay - Frankowski
      Ruud - Jelen.
      Bedzie mial przej***ane jak JAnas ;+|

mecz bardzo w pytke. jak szpakowi sie nie podoba to niech sie na balet przerzuci. goscie zarabiajacy wiecej niz polska kadra razem walcza o kazda pilke jak o zycie. lepszy mecz prawdziwej walki niz zblazowany ronaldo i s-ka vs. japonia/chorwacja/ itp.

jakby kuyta zmienil na ruuda to kto wie ;)

aby wiecej takich meczykow
    • unleashed [...] 25.06.06, 23:37
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: enrico Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.q.pppool.de 25.06.06, 23:40
      Tak oto osobiste animozje (van Nistelroooy i Basten), spowodowaly ze bardzo
      mozliwy awans Holendrow do nastepnej rundy pozostal w sferze marzen.
      A poza tym sedzia byl katastrofalny, w drugiej polowie w ogole nie panowal nad
      meczem !!!!
      Szkoda Holandii , ladnie grali tylko bez szczescia.
      A w pilce trzeba miec szczescie !!!
      Pozdrowienia dla wszystkich obiektywnych kibicow !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: marcin bdb sedzia IP: *.cytanet.com.cy 25.06.06, 23:50
        co to znaczy ze sedzia nie panowal nad meczem? w sytuacji kiedy 22 gosci chce
        sie pozabijac co moze jeden sedzia? przecize oni faulowali sie od 1 minuty do
        96 non stop. a sedzia pokazal od poczatku ze nie bedzie poblazliwy. po za tym,
        mowmy o grze a nie ciagle o sedzim. co pokazali holendrzy? nic. portugalczycy,
        niewiele wiecej, ale jednak bramke. nie uwazam ze sedzi powinien dawac kartke
        za kazdy faul, a juz danie go Maniche (mimo ze moze i zasluzyl) po bramce,
        byloby niezgodne z duchem gry i rozwscieczyloby portugalie. to ni ebyl mecz to
        byla bijatyka...
    • Gość: White Weasel :( IP: 194.146.219.* 25.06.06, 23:45
      Kibicuje Portugalii i oczywiscie ogromnie sie ciesze, ze przeszla do
      cwiercfinalu, ale musze przyznac, ze patrzac na to z boku i obiektywnie to im
      sie nie nalezalo. :/ W ogole oni wszyscy zachowywali sie jak male dzieci, ktore
      graja na podworku i nikt im nie sedziuje, wiec sie kłóca i bija! Nie jestem
      jakas wielka fanka futbolu, ale zauwazylam, ze zazwyczaj po faulu faulujacy
      przeprasza i poklepuje po plecach czy pomaga wstac sfaulowanemu - no jakos tak
      przyzwoicie sie zachowuje. A tu - po faulu od razu jakies przepychanki,
      popychanie sie, przewracanie! Tylko czekałam kiedy sie zaczna naparzac! Cos
      okropnego! A to co zrobil Figo to - przy calej mojej ogromnej sympatii dla niego
      - to... no po prostu brak mi slow. Tak sie po prostu nie robi, a juz na pewno
      jak sie jest po trzydziestce!

A tak swoja droga, to zawsze mnie zastanawia po jakiemu ci pilkarze sie ze soba
      kłóca. :P Chyba po angielsku, nie?
      • Gość: Pedro Re: :( IP: *.autocom.pl 25.06.06, 23:47
        A co zrobił Figo bo tego chyba nie widziałem (coś na początku meczu????)
        • Gość: Kasia Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:53
          Figo po gwizdku trzasnął z główki Holendra za plecami sędziego, więc ten nie
          zauważył.
          • Gość: Pedro Re: :( IP: *.autocom.pl 25.06.06, 23:54
            A nie to to widziałem, ale "trzasnął z główki" to troche chyba przesada ;) Holender był o pół głowy wyższy heheheh.
            • Gość: Kasia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:57
              W każdym razie Iwanow na Polsacie coś mówił, że po analizie FiFa podejmie jakąś
              decyzję. Chyba po skończonym meczu nie moga mu dac czerwonej kartki? Może
              najwyżej jakąś grzywnę...
              • Gość: dP Re: :) IP: *.pronet.lublin.pl 26.06.06, 00:07
                zgodnie z przepisami, jeśli sędzia ukarał zawodnika żółtą kartką za jakieś
                zagranie, to jest to kara ostateczna - FIFA nie może zatem zdyskwalifikować
                Figo (dostał za "uderzenie" żółtą kartkę) i przyznać mu kartki czerwonej, co
                najwyżej może go ukarać finansowo (co przy żółtej kartce jest jednak również
                mało prawdopodobne)

tak na marginesie całe to uderzenie to marny żart, a van Bommel padł jakby
                dostał od Tysona...; podobnie teatralnie padał po kilku zwykłych faulach - to
                straszny symulant
                • Gość: Kasia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:13
                  Dzięki.
                  Już się bałam że wyleciał Deco i jeszcze Figo nie zagra przeciwko Anglikom.
                  A swoją drogą, też nieźle zagrał, żeby Holender dostał czerwoną.
                • Gość: pacal nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 02:54
                  zawodnik zawsze może dostać od organizatora turnieju dodatkową karę
                  dyscyplinarną za wyjątkowo niesportowe zachowanie w czasie meczu.

Daleko nie szukając, był taki mecz w Orange Ekstraklasie (obowiązują te same
                  przepisy) Amica-Zagłębie. W momencie gdy Chałbiński strzelał bramkę na 2:0
                  bodajże - piłka była już z metr do przodu i właśnie wpadała do bramki -
                  Wasilewski wszedł mu chamsko od tyłu w nogi. Mimo oczywistej sytacji na czerwoną
                  sędzia dał mu tylko żółtą. Po meczu Wasilewski dostał dodatkową karę 3 meczów
                  zawieszenia.

Podobna kara się należy połowie Portugalczyków i 1/3 Holendrów, choć znając
                  życie góra 1-2 dostaną.
        • Gość: White Weasel Re: :( IP: 194.146.219.* 25.06.06, 23:57
          Nie, w drugiej polowie - Figo walnął kogoś tam (ja sie nie znam) od Holendrów z
          baśki! Ale swoja droga to nie wierze, zeby to bylo tak mocne uderzenie,zeby ten
          koles sie przewrocil.
    • Gość: ktoś Figofago + szpakowski = żenujący poziom!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:46
      • Gość: sthdifrent Re: Figofago + szpakowski = żenujący poziom!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:55
        nie rozumiem:-(dla mnie Szpak jest lux czego niestety nie można powiedziećo tym
        meczu...;-(
        • Gość: ktoś To dlaczego 10 minut wmawiał, że sedzia zapomniał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:10
          ...kartki czerwonej?? Bo jest głupcem niekompetentnym...A wymowa nazwisk
          Holendrów to żenada... Polsat Sport na szczęście żyje i działa... Oni czytać
          potrafią, bo się dokształcają... dzisiaj ostatni raz Szpaka słuchałem, bo nie
          miałem wyboru!!
          • Gość: kruk Re: To dlaczego 10 minut wmawiał, że sedzia zapom IP: *.chello.pl 26.06.06, 00:44
            1. z tymi kartkami - wiesz co to ironia?
            2. szpak jako jedyny znany mi komentator przed meczem rozmawia z dziennikarzami
            grajacych w meczu krajow i uczy sie prawidlowej wymowy nazwisk - stad te
            smieszne, ale prawidlowe: Laszon, Pryszo, Ljunberi, Szira, de Goey (tego nie
            podam fonetycznie bo mi portal zablokuje slowo :) i inne...
            • Gość: ktoś Jeśli się uczy, to dlaczego źle wymawia nazwiska?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:17
              W Polsacie sport jest Bozydar Iwanow, który zna język holenderski i wymowa jest
              zupełnie inna... Podobnie w zachodnich stacjach, gdzie mamy do czynienia z
              profesjonalistami. Wczoraj był m.in."KUJT", SNAIDER, ROŁBEN"...No takiej wymowy,
              to go chyba żaden Holender nie uczył!!
              A pamietam jak w meczy towarzyskim USA -POL do połowy wmawiał , że na boisku
              jest:"Cherulondo"...A wiadomo, ze gra Cherundolo...On nawet czytać nie umie na
              koszulkach i w papierach...
              • Gość: kruk Re: Jeśli się uczy, to dlaczego źle wymawia nazwi IP: *.chello.pl 26.06.06, 15:02
                > W Polsacie sport jest Bozydar Iwanow, który zna język holenderski

Jaki jezyk???

> Podobnie w zachodnich stacjach, gdzie mamy do czynienia z
                > profesjonalistami.

Cudze chwalicie, swego nie znacie. Skad ten kompleks, ze na pewno na zachodzie
                sa w TV profesjonalisci? Ogladales kiedys w angielskim Eurosporcie jak
                wymawiaja "profesjonalnie" nazwiska Polakow?
                Nawet Małysz jest do dzis czytany jako Malisz/Malysz, a bywal np. Malajsem.
                No i Swierczewski jeszcze w Bastii lub St.Etienne - to byla komedia w
                Eurosporcie...

Zreszta, nie bede przekonywal na sile. Szpakowskiemu mozna zarzucic wiele, ale
                to, ze nie wie jak sie czyta nazwiska obce, jest wyjatkowo nietrafionym
                zarzutem.

To ze "wszyscy" mowia tak, a nie inaczej, nie znaczy ze jak ktos powie dziwnie,
                to mowi zle. Pamietasz takiego koszykarza jak Armads Skele? Gral w Anwilu. Jaka
                byla powszechna uciecha jak Sobczynski nazywal go "Szczele". A okazalo sie ze
                wlasnie taka jest prawidlowa wymowa.

Obsmiewanie Szpaka za to ze wymawia nazwiska inaczej, jakas fobia mi pachnie.
            • Gość: ktoś Jaka ironia??Wmawiał że techniczny ma w ręku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:19
              czerwoną kartkę i mu ją przekażę za chwilę... 10-minutowa ironia?? Nie sądzę...
        • Gość: Soczi Re: Figofago + szpakowski = żenujący poziom!!!! IP: *.chello.pl 26.06.06, 00:45
          Zgadza się, szpakowski prezentuje juz od jakiegoś czasu poziom żenujący.
          Najbardziej denerwujący jest jego brak obiektywizmu i faworyzowanie jednej z
          grająćych drużyn, co powtarza się już na którejś z kolejnych wielkich imprez.
          Nie zapomnę meczu Francja-Chorwacja z ME 2004, gdzie miałem wrażenie że
          Szpakowski zamienił się po prostu w kibica Francji komentującego grę swojej
          reprezentacji i wychwalającego ową grę całkowicie lekceważąc rywala. Francja w
          tym meczu grała swoją drogą bardzo słabo, więc komentarz był raczej nie na
          miejscu. W tym meczu był on dość wyraźnie po stronie pomarańczowych. Kartki
          moim zdaniem jak najbardziej zasłużone. Co do Figo, ciekawe co mu powiedział
          van Bommel tuż przed tym jak oberwał z główki (raczej się chłopaki nie lubią,
          może to efekt wrogości Real-Barcelona), równie dobrze mogło się zacząć już w
          pierwszych minutach czerwoną dla Boulharouza za faul na Ronaldinho, który był
          chyba jednym z najbrutalniejszych w tym meczu i w efekcie wykluczył
          poszkodowanego z gry.
    • Gość: czarek Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.cable.ubr03.edin.blueyonder.co.uk 25.06.06, 23:52
      po tym co pokazala portugalia mam nadzieje, ze anglicy zniszcza ich w nastepniej rundzie... waleczna portugalio roonie i reszta czekaja:)
      • Gość: Pedro Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.autocom.pl 25.06.06, 23:57
        No ja bym nie liczył na GB. Wymęczyli się straszliwie z Ekwadorem z Ekwadorem który dostał do 0 od Niemców. Ich sytuacje można by policzyć na palcach jednej ręki (zwłaszcza ręki pracującej w tartaku).
        • Gość: Kasia Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:00
          No, ale "piłka jest okrągła, a bramki są dwie" i najlepsze jest to że wyniku
          nawet wróżka nie zapoda.
          • Gość: sthdifrent Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:02
            no racja tylko ze jak sie widzi taką grę to szkoda użyć słowa "bramka"do takiej
            nie fair play gry:-(
        • Gość: White Weasel Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: 194.146.219.* 26.06.06, 00:03
          A za co własciwie Deco dostał tą czerwona kartke? Bo ja sie juz w tym wszystkim
          pogubilam... Za to, ze wzial pilke w łapy? A własciwe to dlaczego to zrobil? I
          dlaczego ten Holender co go potem popchnal i przewrocil nic nie dostal -
          przeciez to bylo rownie chamskie jak czółko Figo...
          • Gość: sthdifrent Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:04
            fochowali sie za bardzo chłopaki i koniec;-( zamiast grać w pięknym stylu
            pokazali...
          • Gość: Kasia Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:08
            No bo po paru niesportowych akcjach wszystkim pusciły nerwy i chyba tylko van
            Basten pozostawał jedyny z nieprzenikniona miną. Po takich przewalankach, dla
            facetów to jest sprawa życia i śmierci - dokopać jeszcze bardziej
            przeciwnikowi, stąd prowokacje Figo,i Holendrów też.
            Sędziami w takich meczach powinny być kobiety, byłoby delikatniej :))
            • Gość: White Weasel Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: 194.146.219.* 26.06.06, 00:15
              Masz racje. Oni sie zachowywali jak male dzieci i w pewnym momencie to mialam
              wrazenie, ze za kazdym razem jak jest faul to ktos dostaje kartke!

A sedzia faktycznie zachowywal sie dziwnie - ale czy byl niesprawiedliwy? Trudno
              to ocenic, przeciez sedziowanie takiego meczu to cholerna odpowiedzialnosc, ale
              rzeczywiscie wygladal jakby sie zapętlił i nie wiedział jak się wyplątać.
      • Gość: Inkayon Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 00:11
        A ja też kibicowałem Portugalii. I, chociaż żadna z drużyn nie zagrała ładnie, zwycięstwo im się należało. Podejrzewam, że nie byłoby czegoś takiego, gdyby nie kontuzja na C.Ronaldo (ewidentnie specjalna) i strata bramki. Holendrzy mieli prikaz - grać ostro. No i grali. Zapalczywym Portugalczykom dwa razy nie trzeba było powtarzać. Natomiast zachowanie Figo jest równie skandaliczne, jak reakcja Bommela. Położył się pięknie. W teatrze mógłby wystąpić;) Kartek momentami było za dużo (taki Deco, ile on trzymał piłkę? sekundę? dwie za długo?) a momentami za mało. Ale powinien Iwanow zacząć od faulu na Ronaldo.
        Zresztą, statystyki pokazują jasno: na 19 fauli było 12 żółtych kartek i dwie czerwone (pokazane od razu - tak mi się naliczyło). Tak to mecze rzadko wyglądają.

Holendrzy w przewadze nie mogli strzelić bramki. Długo. Więc się denerwowali. Te niepotrzebne emocje to głównie ich wina. Portugalczycy najczęściej są faulowani (Deco i Figo) a nie sami faulują.

Mimo to, cieszę się. Będzie mi brakować Deco w 1/4. Mam nadzieję, że Cristiano Ronaldo się wyleczy i że Scolari wreszcie wpuści Gomesa. To wstyd, żeby na trzy (w jednym nie wystąpił) mecze napastnik strzelił tylko jedną bramkę.
        Ale cholernie się cieszę, że najmniejszy z gigantów europejskiego futbolu prze dalej:)

Pozdrawiam fanów Portugalii, a także fanów Holandii.

Inkayon
        • Gość: White Weasel Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: 194.146.219.* 26.06.06, 00:17
          O! To moze Ty mi wytłumaczysz dlaczego Deco dostal czerwona kartke? Dlatego, ze
          przytrzymal za dlugo pilke? Ale po co ja w gole bral w rece?
          • Gość: Inkayon Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 00:23
            Bo (tak mi się zdaje) był faul, odgwizdany przez sędziego. A Deco wziął tę piłkę w rączki, zapewne żeby ją dłużej przytrzymać i nie dać Holendrom wykonać wolnego od razu. Zapewne, choć mogę się mylić;)

Pozdrawiam, Biała;)
            • Gość: White Weasel Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: 194.146.219.* 26.06.06, 00:29
              DZIEKI! :D

Tak w ogole to jestem z siebie dumna - jestem kobieta i chyba juz rozumiem co to
              jest spalony! :P (Jeszcze tak tylko dla pewnosci - to jest tylko przy podaniu,
              prawda?)
    • Gość: dP van Bommel strasznie słabowity... IP: *.pronet.lublin.pl 25.06.06, 23:59
      a to się chłopak przewraca przy każdej okazji jak ścięte drzewo, a to go Figo
      pocałował i ten znów się przewrócił
      wydawałoby się chłop jak dąb, a łamie się jak zapałka

może on z tych pasywnych... Holendrów ? delikatny chłopiec...
      • Gość: pacal a może Figo nie powinien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 03:00
        go w ogóle głową dotykać bez piłki, co?
    • Gość: heh dziennikaz = debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:04
      redaktor piszacy ten artykul to debil jakich malo! "zapomnial" o czerwonej
      kartce do przerwy, a piszac ze "za pozno sedzia zaczal temperowac graczy" przy
      zoltej w 3 minucie to absurd. zamiast tego pie.. jakies kocopoly o japoncu !?
      Nie da sie czytac tego belkotu. ZERO JEDNO WIELKIE ZERO
    • Gość: Saxo Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.chello.pl 26.06.06, 00:08
      dla mnie mecz sedziowany byl przez debila a nie sedziego! mam nadzieje ze kibice
      sie nim zajma! zeby zdechl! moja kochana Holandia;(
      • Gość: Kasia Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:15
        A w Polsacie powiedzieli jakoby sędzia c e l o w o wykartkował Portugalię, bo
        już wiadomo było że Anglicy przeszli dalej. To chyba insynuacja, że angielską
        piłką rządzą Rosjanie, czy jak...
        • Gość: Pedro Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.autocom.pl 26.06.06, 00:18
          Holendrzy i tak sami się wykończyli. Przez długie minuty mieli przewagę jednego zawodnika i nie zrobili nic. Nawet jakby mieli przewage 2 zawodników to i tak by nic nie zrobili po prostu byli gorsi skoro nawet w takim momencie nie strzelili.
    • Gość: cor Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:15
      porazka! dawno czegoś takiego nie widziałem same faule!!!
    • Gość: jah40 Re: Portugalia - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:18
      Ten sędzia rosyjski, to "Wielki Gapa" MŚ. Podobne numery
      wyczyniał w LM, ale FIFA i UEFA się tym nie przejmują!!
      Oto z czego czerpie wzorce Prezes Listek!!!
    • Gość: wic holenderscy impotenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:29
      czy zuważyliście pewną prawidlowość?W meczach o stawkę Holendrzy nie wytrzymują
      stresu.Ich szalona i nerwowa gra powoduje to,że nie trafiaja w bramkę.Nie
      potrafia wykończyc akcji z zimn krwią .To nie pierwszy raz.To jest od wielu lat.
      Co jest tego powodem? Moze zbyt łatwy dostęp do miękkich narkotyków w holandii?
      • Gość: Soczi Re: holenderscy impotenci IP: *.chello.pl 26.06.06, 01:40
        U nas dostęp jest utrudniony, ale prawidłowość dalej ta sama
      • Gość: y.y Re: holenderscy impotenci IP: *.acn.waw.pl 26.06.06, 03:22
        To, że jest dostęp to nie znaczy że wszyscy korzystają, a zwłaszcza piłkarze matole
        • Gość: Trener Polskie dziewczyny z reprezentacji uczyc sie IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.06.06, 03:32
          Zurawska, Szymkowiakowa i cala spolka powinna miec puszczany ten mecz 10 razy
          przed swoim meczem jak powinno sie walczyc z jajami.
        • Gość: wic to jak wytłumaczysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:43
          geniuszu ciagłą niemoc "wielkich" Holendrow .prawdą jest ,że w meczach o stawkę
          nerwy ich paralizują.Holandia juz tyle razy miala być mistrzem świata i za
          kazdym razem dawala ciała.Rozumiem,ze Polacy sa zakompleksieni ale holendrzy?I
          to z kim ? z pariasami Zachodniej Europy-zacofanymi portugalczykami.
    • Gość: gość Pomylili pajace futbol z kick-boxingiem IP: *.aster.pl 26.06.06, 07:28
      Sędzia był zbyt łagodny i to jego podstawowy błąd.
    • e-macius Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 26.06.06, 10:24
      Znowu przestałem wierzyć w sport. Wszyscy uczestnicy tego "widowiska" powinni
      bezwzględnie byc wysłani do domu. Poprawczego.
    • Gość: kibic zniesmaczony kartki Portugalia-Holandia IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / *.fsmw.math.uni.wroc.pl 26.06.06, 11:20
      Moim zdaniem sędzia dawał kartki słusznie, natomiast te dzikusy z Portugalii i
      Holandii myślały że przyjechały na "ustawkę"! Prymityw Figo walnął holendra "z
      główki", Schnijder odepchnął chamsko i przewrócił Deco, który przepraszał
      sfaulowanego holendra, obrońca portugalski kopną korkami w ramię Robbena na polu
      karnym, obrońca holendrów kopną korkami C. Ronaldo tak że ten musiał po chwili
      opuścić boisko!! To niby sędzia jest za to odpowiedzialny? Wolne żarty, sędzią
      już od początku żółtymi kartkami ostrzegał dzikusów z obu drużyn, ale ci to olali.
      Moim zdaniem Portugalia powinna być wyrzucona z dalszych rozgrywek za bandytyzm!
    • Gość: Obiektywny kibic Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.kolnet.com.pl 26.06.06, 11:26
      Mecz ustawiony przez najsłabszego na boisku (Sędzia Iwanow i spółka)-
      niewybaczalne i oczywiste błędy.
      Na dodatek najsłabszy komentarz naszych orłów komentatorów (w trakcie meczu
      można spokojnie wyłączyć fonię)

• adamk017 Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 26.06.06, 12:12
      to był twardy mecz , oglądając go przeżywałem go tak jak mecze w 1974 , to że
      były faule to wina tego że stawka była bardzo wysoka i każdy chciał wygrać .
      Mecz oglądło się tak jakdobry film .
    • Gość: majki Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.c151.petrotel.pl 26.06.06, 12:12
      Ciekawy mecz, sporo kartek, i sedzia do du py...

• Gość: amale Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:33
      Sędzia Rosjanin zrewanżował się za porażkę swoich rodaków z Portugalczykami w
      eliminacjach...
    • gazela234 Re: Portugalia - Holandia rewanż za Euro 2004 26.06.06, 15:26
      pisze prace licencjacka na temat zwiazków
      zapoczatkowanych za posrednictwem internetu,badam trwałosć takich
      zwiazków. jeśli kiedys byłes lub jestes nadal z partnerem poznanym w sieci
      odezwij sie do
      mnie!bedziesz anonimowy a mnie bardzo przydadza sie informacje na ten temat,do
      obrony zostalo malo czasu :/ prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka