Gość: Kate.g IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.06.06, 21:06 Po tych wszystkich meczach kogo typujecie na mistrza Brazylie, Argentyne, Wlochy czy moze Hiszpanie? Anglia, Niemcy mam nadzieje nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <<rita>> Re: Kogo typujecie? IP: *.net.novis.pt 25.06.06, 21:49 portugalia wygra z anglia i w pol finale bedzie grala z brazylia z ktora niestety przegra. w drugim meczu polfinalowym australia zagra z (niemcy/argentyna - jeszcze nie wiem). czyli final bedzie na bank brazylia - i albo niemcy (bardziej prawdopodobne) albo argentyna. niestety wygra zarozumiala brazylia... szkoda bo wolalbym zobaczyc argentyne lub portugalie jako mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Kogo typujecie? IP: *.chello.pl 25.06.06, 23:28 Gość portalu: <<rita>> napisał(a): > portugalia wygra z anglia i w pol finale bedzie grala z brazylia z ktora > niestety przegra. > No z tym się nie zgodzę. Brazylia sprawi niespodziankę swoim kibicom i Ghana wysle ich do domu. Portugalia wygra z Ghaną i pokona w finale Argentynę. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Niemcy 26.06.06, 20:13 oj dostana szwaby w te swoje nazistowskie dupy od BRAZYLII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: Kogo typujecie? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.06.06, 13:00 Wygra na pewno Brazylia! Wszystko inne mnie nie obchodzi. Ronaldo, Ronaldinho, Robinho, Adriano i R.Carlos miażdżą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renklod Re: Kogo typujecie? IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:34 więcej wiary! brazylia to też ludzie. argentyna da z siebie wszystko, pójdą na calość, rzucą się w bój jak nigdy dotąd i zwyciężą w finale brazil, a wczesniej po drodze niemców Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Hiszpania 26.06.06, 18:39 jestem calym serduchem za tym,aby wygrala HISZPANIA!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Kogo typujecie? 25.06.06, 21:53 ja bym chciała aby była to Portugalia, ale coś czuje w kościach że nie dadzą rady..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didumek Re: Kogo typujecie? IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:35 też czułem w kościach, że portugalia nie da rady holandi, a dała radę! potem też da radę, na bank! portugalia mistrzem świata! Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Kogo typujecie? 26.06.06, 21:41 hmmm, a myślisz że teraz mają szanse? tyle czerwonych sie posypało z Holandią + C.Ronaldo kontuzjowany, chyba że sie wyliże.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kogo typujecie? IP: *.m.pppool.de 25.06.06, 22:08 nie zadawajcie takich glupich pytan oczywiscie niemcy !!! Miro Klose Fussballgott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Kogo typujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:15 Tylko Niemcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_z1 Re: Kogo typujecie? IP: *.chello.pl 26.06.06, 12:34 portugalia po wyeliminowaniu anglii trafi na niemcy lub argentyne.....tak wynika z drabinki...wiec z brazylia moze przegrac dopiero w finale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Kogo typujecie? IP: *.m.pppool.de 26.06.06, 14:17 Gość portalu: darek_z1 napisał(a): > portugalia po wyeliminowaniu anglii trafi na niemcy lub argentyne.....tak > wynika z drabinki...wiec z brazylia moze przegrac dopiero w finale... s skad ty masz ta drabinke to niemozliwe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Kogo typujecie? 25.06.06, 22:19 dlaczego od razu głupie? nie dla wszystkich jest jasne że Niemcy zdąbędą mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kogo typujecie? IP: *.m.pppool.de 25.06.06, 23:22 dzida001 napisała: > dlaczego od razu głupie? nie dla wszystkich jest jasne że Niemcy zdąbędą > mistrzostwo dzida001 to tylko zart :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Kogo typujecie? 25.06.06, 23:46 ok:) bo tu wszyscy tymi Niemcami się zachwycają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Kogo typujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:47 wszyscy chwala niemców nie zauważajac ze tak naprawdę to niemcy rozegrali dotychczas jeden mecz z dobrej klasy zespołem będącym w słabej formie. ten zespół przez godzinę grał w 9 naprawdę bo wywalono Lucica a Ibrahimović był na murawie nieobecny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renklod Re: Kogo typujecie? IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:37 oczywiście! bo wygra argentyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<rita>> Re: Kogo typujecie? IP: *.net.novis.pt 25.06.06, 22:31 synku, z brazylia to niemcy nie wygraja. porzuc marzenia i otworz oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kogo typujecie? IP: *.m.pppool.de 25.06.06, 23:24 Gość portalu: <<rita>> napisał(a): > synku, z brazylia to niemcy nie wygraja. porzuc marzenia i otworz oczy. jesli ronaldo bedzie gral to nie widze problemu ;-) 90,5 kg to tyle co ja, jak on moze biegac 90min ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Kogo typujecie? IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.06.06, 23:13 A kysz niemieckimi robotami. Wygra albo Argentyna albo Hiszpania albo zarozumiala acz najlepsza Brazylia albo Portugalia (ale ta pewnie po drodze polegnie, tj. Wlochy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kogo typujecie? IP: *.m.pppool.de 25.06.06, 23:26 > A kysz niemieckimi robotami. Wygra albo Argentyna albo Hiszpania albo > zarozumiala acz najlepsza Brazylia albo Portugalia (ale ta pewnie po drodze > polegnie, tj. Wlochy). ktos chyba jeszcze niemcow na tych mistrzostwach. jak do tej pory to strzelili prawie najwiecej bramek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Kogo typujecie? 26.06.06, 11:59 Niemcy grają nie po niemiecku... aż dziwnie się ogląda! Mój faworyt odpadł wczoraj :-( Właściwie żadna drużyna mnie do siebie nie przekonała... albo świetne mecze przeplatane beznadziejnymi (Argentyna, Hiszpania), albo "co robić, żeby się nie narobić" (Anglia, Włochy, Francja). Jednak Brazylia. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Niemcy w finale zniszczą Brazylię 26.06.06, 20:14 guwno prawda...to Brazylia im dokopie w te nazi dupy,bo im sie nalezy szwaby pier...lone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Brazylia,Niemcy, po cichu liczę na Argentynę IP: *.ib.pwr.wroc.pl 26.06.06, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
trio77 A U S T R A L I A ... grają pięknie 26.06.06, 12:26 walczą , biegają i jeszcze maja pojęcie jak ugryść przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: A U S T R A L I A ... grają pięknie IP: *.m.pppool.de 26.06.06, 14:09 trio77 napisał: > walczą , biegają i jeszcze maja pojęcie jak ugryś tez ich lubie, ale to za malo n a mistrza swiata Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: A U S T R A L I A ... grają pięknie 26.06.06, 21:34 niestety kangurki odpadły.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Re: Kogo typujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:32 ESPAŃA OLE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Espana Forever !!!!!!! Tylko ONI !!!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
agata_romanowska Re: Espana Forever !!!!!!! Tylko ONI !!!! 26.06.06, 14:52 TAK zgadzam sie i typuje hiszanie :):)jutro graja:) z francja i napewno wygrajaa Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Espana Forever !!!!!!! Tylko ONI !!!! 26.06.06, 18:39 zycze im powodzonka:))VIVA ESPANA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kogo typujecie? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.06.06, 13:07 Anglia i mam nadzieję Anglia, oni się rozkręcą, a tempo ich zależy od przeciwnika, zobaczycie, jeszcze zagrają niezłą piłkę na tym mundialu i mam nadzieję, że wygrają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Kogo typujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:54 Jak dla mnie to jeszcze Angole nic nie pokazali. Wygrają Niemcy lub Argentyna. Z Brazylią w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levis Re: Kogo typujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:23 Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghaninczyk Re: GHANA :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:16 Ja rowniez typowac moich braci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Kogo typujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:21 Brazylia. Reszta nie dorasta im nawet do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mana Re: Kogo typujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:29 portugalia przega nastepny mecz bo troche nie ma komu grac :D patrz: kartki i kontuzje. Anglia po tym co pokazlala wczoraj to... szkoda słów :) W finale Brazylia i Argentyna :) Szkoda ze brazylijczycy graja z Ghana bo Ghanie bardzo kibicuje , brazyli zreszta tez i teraz co tu zrobic :P Francja tez niczego sobie ale to tylko ze wzgledu na niektórych pilkarzy :D -> henry... np :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana93 Re: Kogo typujecie? 26.06.06, 14:32 Mam nadzieję że będą to Niemcy. 4 lata temu też im kibicowałam . Na tym mundialu grają lepiej i nie zgadzam się z tym że nie dorównują Brazylii. Grają świetnie Klinsmann wie co robi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki z buta Re: Kogo typujecie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.06, 14:45 witam,obstwiam na wlochow, ktorzy musze cos pokazac bo inaczej caly swiat bezdie myslal ze ich football to mafia. niemcy juz dali fanom radosc i niech jada na urlop anglia ma sabotazyste trenera portugalia - za duzo kontuzji i strat argentyna - slaba psychicznie jakna mistrza australia - zaraz przegra brazylia i ghana - tutaj sie gwiazdy same zaminuja, jeszcze przed finalem francja - zbyt minimalistyczny football hiszpania- szkoda, jak to hiszpania, liga mocna ale reprezentacja nie innyhc juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: Kogo typujecie? IP: *.fbx.proxad.net 26.06.06, 14:52 Oj, cos ciezko mi sie przekonac do Twojej wlosko ukierunkowanej analizy... Generalnie mozna by powiedziec, ze 3/4 druzyn musi cos pokazac i wygrac, bo inaczej... Bez spekulacji wobec tego, a z sercem - marze, zeby Argentyna zagrala chociaz w finale, nie tylko dla samego sportu, ale i atmosfery w Buenos, gdzie bede 9 lipca! Wiec jeszcze raz: Vamos vamos Argentina, Vamos vamos a ganar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no pasaran Re: Kogo typujecie? IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:38 tylko argentyna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariana93 Re: Kogo typujecie? 26.06.06, 14:52 To prawda że wszyscy którzy są za Niemcami cieszą się z każdego wygranego meczu podopiecznych Klinsmanna ale czekamy na finał. Niemcy the best....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: Kogo typujecie? IP: *.fbx.proxad.net 26.06.06, 15:03 Inna sprawa, ze moi pupile beda mieli nielada orzech do zgryzienia w piatkowym cwiercfinale, bo chociaz nie przepadam za niemiecka pilka, musze przyznac, ze niezawodnosc, zimna krew, precyzja i perfekcyjnie wyscenaryzowane spotkania wzbudzaja podziw i za to naleza sie Klinsmannowi brawa. Nie jest to jednak w dalszym ciagu argentynska finezja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kike Re: Kogo typujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:06 niestety niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
maraso99 Re: Kogo typujecie? 26.06.06, 15:09 BRAZIL!!!!!!!!!!!!!!!BRAZIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAZIL!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Kogo typujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:02 Ja to bym obstawiał na brazylie ale kibicuje Niemcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklon serce za argentyną, rozum - brazylia albo niemcy IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:29 czyli finał argentyna - brazylia (niemcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różyczka tylko argentyna! argentina campeon!!! IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaczek Argentina, Argentina campeon!!!!! IP: 81.210.87.* 26.06.06, 16:32 Odpowiedz Link Zgłoś