Gość: Europejczyk Jestescie kula u nogi dla Polski ! IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:44 Gdyby nie ta cala banda sarmackich pieniaczy i rasistow ktorzy maja juz nawet odpowiednia reputacje w parlamencie europejskim w Strasburgu to by Polska miala inna pozycje w Europie ! Wspolczuje normalnym ludziom w Polsce ktorzy musza wspolzyc z takim warcholstwem ! Dlatego najlepsi czesto wyjezdzaja zamiast przechodzic codziennie kolo zatloczonej budki z piwem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoPolska! [...] IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk [...] IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk dostali dwa do zera jesli sie nie myle ? IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:54 Jak to zeby panowie Sarmaci przegrali z malpkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoPolska! Schizofreniku, lepiej pogada sam ze sobą IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:55 bo ja nie lubię gadać z wariatami Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek Re: Długo jeszcze będziesz się tu produkować? 27.06.06, 23:55 oszuści? no niby tak! w końcu trzy razy oszukali hiszpańska obronę!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas [...] IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoPolska! europejczyk vel thomas... schizofrenia czy tylko IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:53 debilizm? często tak gadasz sam ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk tylko Polska jest zdolna w takim pieniactwie ! IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:56 Niestety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Jestescie kula u nogi dla Polski ! IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:00 Daj spokój - od utyskiwania na własny kraj nie staniesz się szybciej Francuzem. Dlatego daruj nam wszystkim te lekcje politycznej poprawności w stylu V Republiki, która z prawdziwym rasizmem sobie radzi tak sobie, a mówiąc szczerze - wcale. Chcesz popatrzeć sobie na rasizm to odwiedź przedmieścia, o ile w Montbéliard są jakieś przedmieścia. Zawsze zresztą możesz popatrzeć w Marsylii czy Paryżu. Co do rasistowskich obelg, to są godne ubolewania, tak jak te na forach w Holandii i Hiszpanii. Co kibice z tych krajów sądzą o postępkach Figo czy Henryego można zawsze sprawdzić. Figo i Henry to oszuści, a ten ostatni to autor antyrasistowskiej krucjaty na stadionach. Jest świnią nie dlatego, że jest czarny tylko dlatego, że postępuje jak złodziej i przynosi hańbę także i swojej francuskiej ojszyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Kiedy to forum stanie sie powazne Polska bedzie... IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:50 wielkim krajem w Europie i to nie tylko w sporcie ! Wierzycie ze kiedys sie tak stanie ? Widzicie ja jestem Polakiem w 100% i chcialbym zeby kiedys tak sie stalo ale niestety trudno mi w to uwierzyc ! Gdyby grala Polska z Niemcami i dostalibyscie gola z wolnego to zrozumialbym zebyscie szukali dziury w calym ale tak zostal wam tylko czysty rasizm i pieniactwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Kiedy to forum stanie sie powazne Polska bedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:59 sorry europejczyku, ale czy uważasz że powiedzenie iż murzyn oszukał jest przejawem rasizmu? czy w sytuacji jesli ktoś o nie białym kolorze skóry kradnie/oszukuje/bije itd. to nie wolno mu tego wypominać bo nie jest biały? zaraz się okaże że sam fakt bycia białym automatycznie oznacza bycie rasistą. zastanów się czasem co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Dans le cul les Espagnols ! Bye IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:52 Bye, bye ide zobaczyc prase hiszpanska ! Jezeli ktos z was zna Janasa to mozecie go ode mnie pozdrowic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Dans le cul les Espagnols ! Bye IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:59 CA doit etre sympa de voir les Espagnols pleurnicher !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoPolska! europejczyk vel thomas- klasyczny przykład schizof IP: *.chello.pl 28.06.06, 00:02 reni, gada sam ze sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Czy henry był obrzezany? IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:57 Na takiego mi wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek Re: Czy henry był obrzezany? 28.06.06, 00:25 jak jestes taki głupi to może napiszesz po czym to poznałeś Odpowiedz Link Zgłoś
r306 No to sobie poczytalem forum... 28.06.06, 00:00 Boze, zalej te ziemie jakims potopem. Czas najwyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal heh mam wrażenie że tu się wypowiadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:04 tylko 2 typki pod różnymi nickami: - rasistowski debil ze wsi - frankofilski emigracyjny neofita i paru innych jako listki figowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: heh mam wrażenie że tu się wypowiadają IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.06.06, 00:07 a dlaczego ze wsi,bo rasistow w miastach nie ma?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: heh mam wrażenie że tu się wypowiadają IP: *.hsd1.md.comcast.net 28.06.06, 01:53 francuzi wygrali, coz, gratulacje. podobno zasluzyli, tym lepiej dla nich. ... ale mam nadzieje, ze niebawem niemcy wbija ich w beton :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:15 Jezeli rozumiecie po hiszpansku polecam artykul o meczu w najwiekszym serwisie sportowym w Hiszpanii: www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=317202&idseccio_PK=806&h= Nikt tu nie ma pretensji do sedziego, nikt nie jest rasista i na koncu przyznaja ze musza wracac do domu bo nie byli na poziomie I basta ! Ale Polacy (moze nie wszyscy) ale prawdopodobnie wiekszosc uzytkownikow wlasnie tego forum zawsze dolaczy do kazdego tematu rasizm, antysemityzm i sarmackie pieniactwo. Nie bylem tu juz jakies 2 lata i widze ze NIC sie nie zmienilo i wrecz przeciwnie jest coraz gorzej ! Czyzby to wina Giertycha ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: une question stp Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.06.06, 00:24 parle t on des propos de l'entraineur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:25 W tym artykule też nie ma rasizmu ani pretensji do sędziego: sport.gazeta.pl/Mundial2006/7,73035,3446795.html Porównujesz wpisy na forum z artykulem prasowym więc porównujesz rzeczy nieporównywalne. Jak jesteś taki uczynny to podaj odnośnik do jakiegoś forum pilkarskiego w Hiszpanii (ale nie w Katalonii czy Kraju Basków...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Tylko pijani pseudo kibice maja zawsze pretensje.. IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:27 do sedziego albo do komunistow albo do zydow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Tylko pijani pseudo kibice maja zawsze pretens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:35 albo do antysemitów, albo rasistów, albo pieniaczy, albo saramtów. To i tak nic, są tacy którzy uważają że nasza reprezentacja przegrała przez... Księży i Kościół Katolicki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_USA Polskie kompleksy chyba IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 28.06.06, 00:27 Czytam te wszystkie posty i az plakac sie chce ze ludzie nie potrafia dyskutowac powznie. Tylko same epitepy, obelgi, rasizm i glupota. Ktos dzisiaj na jednym z forum napisal ze dyskusje prowadza dzieci, moze to tlumaczy. Francja byla lepsza, musze przyznac, choc nie lubie Francuzow. Hiszpanie malo dali szczalow aby sie liczyc w tymm meczu. Pozdrawiam. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Polskie kompleksy chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:29 Zeszczałeś sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:34 boże człowieku jaki rasizm? stwierdzenie że henry oszukał to rasizm? to co ja mam powiedizeć? zachował się uczciwie? przecież ślepy zauważy by że henry oszukał przy wolnym. jaki antysemityzm? to że jedna osoba na 125 komentarzy spytała sie czy henry był obrzezany? to ma być dowód że polska to kraj antysemitów? jaki sarmatyzm? gdzie w komentarzach na forum widizsz przekonanie o wyższości polaków i polskiej kultury nad czymkowiek inny? jest tylko w jednym- konkursie na miss trybun, tam wszyscy piszą że polki są najładniejsze. w innych tematach jakoś nasze "orły" są bezlistośnie krytykowane, nasz PZPN wyzywyany od oszustów i złodziei. To ma być sarmatyzm?! Zajrzyj czasem do leksykonu historycznego a nie używasz pojęć których nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bleu_niebieski Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! 28.06.06, 11:16 wlasnie czytam, czytam i... antysemit = przeciw zydom. henry jest zydem??? poziom bardzo niski naprawde, glupota, zlosc i brak kultury. bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Dla tych co wola po angielsku.... IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:24 www.football.co.uk/france/late_strikes_send_france_through_230212.shtml I dalej nikt nie narzeka na sedziego i nikt nie mowi o zadnym oszustwie ! Nawet rasistowski trener Hiszpanii przyznal na konferencji prasowej ze Francja byla lepsza i Hiszpania musi poczekac na nastepne mistrzostwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Opinie fachowych dziennikarzy sa jedynymi ktore IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:29 sie licza w porownaniu do podpitych i zawiedzionych kibicow po przegranym meczu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Nie przyjmujesz do wiadomości IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:45 tego, że wielki udział w zwycięstwie Francji miało ordynarne oszustwo Henryego. Podobnie jak wielki udział w zwycięstwie Portugalii miało oszustwo Figo. Obaj to wielkie gwiazdy światowego futbolu. Ubliżasz rodakom za to, że nie kryją oburzenia za zachowanie takich ludzi jak Henry i Figo - piszesz o pieniaczach, pijakach, rasistach no i oczywiście antysemitach. Prawdziwy Europejczyk. Nie piszesz jednak tylko o tym, czego postępek Henryego jest kolejnym przykładem - o degrengoladzie całej dyscypliny. To co się dzieje na tym Mundialu z sędziowaniem, oraz tak, jak zachowują się na nim zawodnicy, trenerzy świadczy po prostu o głębokiej chorobie jaka drąży światową piłkę nożną. Ja w dzisiejszym (wczorajszym) meczu byłem obiektywnym obserwatorem. Nie kibicowałem żadnej drużynie albo, aby być zgodny z polityczną poprawnością, powiem, że kibicowałem i Francji, i Hiszpanii. Jest jednak coś głęboko niepokojącego w tym w jaki sposób, za pomoca jakich metod, dąży się na tych mistrzostwach do wyniku. Ktoś już o tym tutaj pisał, że przypomina to wyścig szczurów. Mundial jest coraz brzydszy i coraz bardziej uwikłany w skandale. To fakt, dla którego nie potrzebuję komentarzy specjalistów - dziennikarzy. Widzę to co widzę. Z tymi komentarzami poczekaj zresztą jeszcze kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek Re: Dla tych co wola po angielsku.... 28.06.06, 00:27 ludzie jakie to ma znaczenie : francja czy hiszpania? przecież w cwierćfinale i tak wygra brazylia! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dla tych co wola po angielsku.... 28.06.06, 02:48 rodosek napisał: > ludzie jakie to ma znaczenie : francja czy hiszpania? przecież w cwierćfinale > i tak wygra brazylia! ********************************* A jak nie wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraNT Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:40 "Ta piłka wpadła mu jak gwiazdka z nieba na głowę" - komentator Polsatu o bramce zdobytej przez Vieirę. Czegoś takiego jeszcze chyba nie było... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzęsistek pochwowy Kto to ten henry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 01:32 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISKU071 Allez Francj Ribery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 02:15 Ribery jest geniuszem. Widzialem go na wlasne oczy w Marsylii, koles jest nie do zdarcia jesli chodzi o sile i szybkosc, nawet technike. Niektorzy mowia o nastepcy Zizou. Zostawmy w sopokoju legende... patrzmy jak rodzi sie nowa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Szkoda Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 06:37 Szkoda przede wszystkim dlatego, że jak sobie pomyślę, że napykali Ukraincom 4 gole, a teraz Ukraincy grają w 1/8 po byle jakim meczu ze Szwajcarią, gdzie od pierwszej minuty czekali na karne, a Hiaszpania się pakuje. Oto przykład tego co nazywamy ironią losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francja elegancja Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 28.06.06, 07:22 pomioty Hiszpanskie GO HOme. Francja !! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.solak Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 07:30 Fatalne sedziowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piXiak Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.unknown.uunet.be 28.06.06, 08:56 "tym czasem" pisze sie razem... panowie dziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Mam nadzieję, że Brazylia wygra w końcówce IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 28.06.06, 09:21 tak, żeby żabojady płakały za te oszustwa Odpowiedz Link Zgłoś
bleu_niebieski Re: Mam nadzieję, że Brazylia wygra w końcówce 28.06.06, 11:02 Gość portalu: Henry napisał(a): > tak, żeby żabojady płakały za te oszustwa niesteti henry nie jest polakiem, z nim bysmy wygrali(?) czuje ze polace sa zasdrosni. i uwazam ze poziom rozmowy jest strasznie niski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Mam nadzieję, że Brazylia wygra w końcówce IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 28.06.06, 11:46 tak, tak, karnych to powinno być dwa dla Hiszpanii - drugi za faul na Torresie, nie mówiąc o tym symulancie T. Henry, a ten wolny po którym padła bramka???? i za co kartka dla Puyola??? My - czyli ci którzy są przeciw Francji (choć popierają jej politykę wobec USA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek nou Wielki rewanż:Francja-Brazylia IP: *.aster.pl 28.06.06, 10:31 taki mecz,to pocieszenie,ale kibisowalem Hiszpanom:( trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolmistrzuespnia Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:42 Wielki Zidane? Bo strzelił nic nie dającą bramkę czy dlatego że dosrodkował na głowę Hiszpana który podał do Vieiry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.34.rev.vline.pl 28.06.06, 11:23 Czy sędzia wypaczył mecz ? Przecież błędy sędziego nie wpłynęły bezpośrednio na mecz. Co innego jakby pokazał czerwoną kartkę czy gwizdał jakieś karne - to jest bezbośredni realny wpływ na wynik meczu. A druga bramka padła bo fatalnym błędzie obrony hiszpańskiej i nie ma tu nic do rzeczy czy ten wolny powinien być czy nie bo poprostu Hiszpanie tam dali dupy. Francja jest drużyną z fantastyczną obroną. Gra się tak jak przeciwnik pozwala. Ci grający w innych meczach fantastycznie ofensywnie Hiszpanie nie mogli nic poradzić, natomaist Francja wykorzystała swoje okazje. Szkoda mi Hiszpanii bo gra ładniej, ale po takiej grze to Francja zasłużyła na ćwierćfinał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.crowley.pl 28.06.06, 13:47 Francuzi wygrali ten mecz nieuczciwą grą, byli lepsi w nieuczciwym stwarzaniu korzystnych dla siebie sytuacji, z których jedną skutecznie wykorzystali, żeby doprowadzić do remisu, takie jest moje zdanie. Nie kocham Hiszpanii i nie mam nic przeciwko Francji, a właściwie nie miałam, dopóki nie obejrzałam tego meczu. Ale skoro cieszy ich taki styl wygrywania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd To był tylko taki jednorazowy sukces Francji, dale IP: *.bsb.com.pl 28.06.06, 15:29 dalej bedzie juz tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mondym :-((( 28.06.06, 16:37 jak ja nie lubię reprezentacji Francuzów! ale i tak wole zeby to oni przeszli do 1/2 a nie Brazylia. do czego to dochodzi, że muszę kibicować komuś kogo nie lubię! ponieważ wszystkie zaspoły które lubię odpadają, możecie obstawić u buka, że następne mecze wygrają argentyna, włochy (tfu), anglia i brazylia, zobaczycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Henry spuszcze kanarkowym lomot!! IP: *.ppp.tiscali.fr 28.06.06, 17:00 Cze! Hiszpania przecw..ona, teraz obrona kanarinjos sie bedzie za mna ogladala z rozdziawionymi paszczami. Powtorka z 1998! Au revoir! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Best Kanarinjos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:46 Ty wieśniaku. Pisze się canarinhos ,a nie jakieś badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba kuba jest głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:42 Jestem głupi jak but z lewej nogi Odpowiedz Link Zgłoś