Dodaj do ulubionych

Samotny Henry przeciwko Hiszpanii

• Gość: Europejczyk Jestescie kula u nogi dla Polski ! IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:44

Gdyby nie ta cala banda sarmackich pieniaczy
      i rasistow ktorzy maja juz nawet odpowiednia
      reputacje w parlamencie europejskim w Strasburgu
      to by Polska miala inna pozycje w Europie !

Wspolczuje normalnym ludziom w Polsce ktorzy
      musza wspolzyc z takim warcholstwem !

Dlatego najlepsi czesto wyjezdzaja zamiast
      przechodzic codziennie kolo zatloczonej
      budki z piwem !
      • Gość: tylkoPolska! [...] IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:50
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Europejczyk [...] IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:53
          • Gość: Europejczyk dostali dwa do zera jesli sie nie myle ? IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:54

Jak to zeby panowie Sarmaci przegrali
            z malpkami ?

• Gość: tylkoPolska! Schizofreniku, lepiej pogada sam ze sobą IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:55
              bo ja nie lubię gadać z wariatami
        • rodosek Re: Długo jeszcze będziesz się tu produkować? 27.06.06, 23:55
          oszuści? no niby tak! w końcu trzy razy oszukali hiszpańska obronę!! ha ha ha
      • Gość: Thomas [...] IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:50
        • Gość: tylkoPolska! europejczyk vel thomas... schizofrenia czy tylko IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:53
          debilizm? często tak gadasz sam ze sobą?
          • Gość: Europejczyk tylko Polska jest zdolna w takim pieniactwie ! IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:56
            Niestety !
      • Gość: ak Re: Jestescie kula u nogi dla Polski ! IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:00
        Daj spokój - od utyskiwania na własny kraj nie staniesz się szybciej Francuzem.
        Dlatego daruj nam wszystkim te lekcje politycznej poprawności w stylu V
        Republiki, która z prawdziwym rasizmem sobie radzi tak sobie, a mówiąc szczerze
        - wcale. Chcesz popatrzeć sobie na rasizm to odwiedź przedmieścia, o ile w
        Montbéliard są jakieś przedmieścia. Zawsze zresztą możesz popatrzeć w Marsylii
        czy Paryżu.
        Co do rasistowskich obelg, to są godne ubolewania, tak jak te na forach w
        Holandii i Hiszpanii. Co kibice z tych krajów sądzą o postępkach Figo czy
        Henryego można zawsze sprawdzić.
        Figo i Henry to oszuści, a ten ostatni to autor antyrasistowskiej krucjaty na
        stadionach. Jest świnią nie dlatego, że jest czarny tylko dlatego, że postępuje
        jak złodziej i przynosi hańbę także i swojej francuskiej ojszyźnie.
    • Gość: Europejczyk Kiedy to forum stanie sie powazne Polska bedzie... IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:50
      wielkim krajem w Europie i to nie tylko
      w sporcie !

Wierzycie ze kiedys sie tak stanie ?

Widzicie ja jestem Polakiem w 100% i chcialbym
      zeby kiedys tak sie stalo ale niestety trudno
      mi w to uwierzyc !

Gdyby grala Polska z Niemcami i dostalibyscie
      gola z wolnego to zrozumialbym zebyscie szukali
      dziury w calym ale tak zostal wam tylko czysty
      rasizm i pieniactwo !

• Gość: lalala Re: Kiedy to forum stanie sie powazne Polska bedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:59
        sorry europejczyku, ale czy uważasz że powiedzenie iż murzyn oszukał jest
        przejawem rasizmu? czy w sytuacji jesli ktoś o nie białym kolorze skóry
        kradnie/oszukuje/bije itd. to nie wolno mu tego wypominać bo nie jest biały?
        zaraz się okaże że sam fakt bycia białym automatycznie oznacza bycie rasistą.
        zastanów się czasem co piszesz.
    • Gość: Europejczyk Dans le cul les Espagnols ! Bye IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:52
      Bye, bye ide zobaczyc prase hiszpanska !

Jezeli ktos z was zna Janasa to mozecie
      go ode mnie pozdrowic ;)
      • Gość: Thomas Re: Dans le cul les Espagnols ! Bye IP: *.fbx.proxad.net 27.06.06, 23:59
        CA doit etre sympa de voir les Espagnols pleurnicher !!!!
        • Gość: tylkoPolska! europejczyk vel thomas- klasyczny przykład schizof IP: *.chello.pl 28.06.06, 00:02
          reni, gada sam ze sobą...
    • Gość: expert Czy henry był obrzezany? IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:57
      Na takiego mi wygląda...
      • rodosek Re: Czy henry był obrzezany? 28.06.06, 00:25
        jak jestes taki głupi to może napiszesz po czym to poznałeś
    • r306 No to sobie poczytalem forum... 28.06.06, 00:00
      Boze, zalej te ziemie jakims potopem. Czas najwyzszy.
      • Gość: pacal heh mam wrażenie że tu się wypowiadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:04
        tylko 2 typki pod różnymi nickami:
        - rasistowski debil ze wsi
        - frankofilski emigracyjny neofita
        i paru innych jako listki figowe.
        • Gość: ja Re: heh mam wrażenie że tu się wypowiadają IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.06.06, 00:07
          a dlaczego ze wsi,bo rasistow w miastach nie ma?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: das boot Re: heh mam wrażenie że tu się wypowiadają IP: *.hsd1.md.comcast.net 28.06.06, 01:53
          francuzi wygrali, coz, gratulacje. podobno zasluzyli, tym lepiej dla nich.

... ale mam nadzieje, ze niebawem niemcy wbija ich w beton :)
    • Gość: Europejczyk Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:15

Jezeli rozumiecie po hiszpansku polecam artykul
      o meczu w najwiekszym serwisie sportowym w Hiszpanii:

www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=317202&idseccio_PK=806&h=

Nikt tu nie ma pretensji do sedziego, nikt nie jest
      rasista i na koncu przyznaja ze musza wracac do domu
      bo nie byli na poziomie
      I basta !

Ale Polacy (moze nie wszyscy) ale prawdopodobnie
      wiekszosc uzytkownikow wlasnie tego forum zawsze
      dolaczy do kazdego tematu rasizm, antysemityzm
      i sarmackie pieniactwo.

Nie bylem tu juz jakies 2 lata i widze ze NIC
      sie nie zmienilo i wrecz przeciwnie jest coraz
      gorzej !
      Czyzby to wina Giertycha ??

• Gość: une question stp Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.06.06, 00:24
        parle t on des propos de l'entraineur?
      • Gość: ak Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:25
        W tym artykule też nie ma rasizmu ani pretensji do sędziego:

sport.gazeta.pl/Mundial2006/7,73035,3446795.html
        Porównujesz wpisy na forum z artykulem prasowym więc porównujesz rzeczy
        nieporównywalne. Jak jesteś taki uczynny to podaj odnośnik do jakiegoś forum
        pilkarskiego w Hiszpanii (ale nie w Katalonii czy Kraju Basków...)
        • Gość: Europejczyk Tylko pijani pseudo kibice maja zawsze pretensje.. IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:27
          do sedziego albo do komunistow albo do zydow....
          • Gość: lalala Re: Tylko pijani pseudo kibice maja zawsze pretens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:35
            albo do antysemitów, albo rasistów, albo pieniaczy, albo saramtów. To i tak
            nic, są tacy którzy uważają że nasza reprezentacja przegrała przez... Księży i
            Kościół Katolicki!
      • Gość: Tomek_USA Polskie kompleksy chyba IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 28.06.06, 00:27
        Czytam te wszystkie posty i az plakac sie chce ze ludzie nie potrafia
        dyskutowac powznie. Tylko same epitepy, obelgi, rasizm i glupota. Ktos dzisiaj
        na jednym z forum napisal ze dyskusje prowadza dzieci, moze to tlumaczy.

Francja byla lepsza, musze przyznac, choc nie lubie Francuzow. Hiszpanie malo
        dali szczalow aby sie liczyc w tymm meczu.

Pozdrawiam.
        Tomek
        • Gość: s Re: Polskie kompleksy chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:29
          Zeszczałeś sie?
      • Gość: lalala Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:34
        boże człowieku jaki rasizm? stwierdzenie że henry oszukał to rasizm? to co ja
        mam powiedizeć? zachował się uczciwie? przecież ślepy zauważy by że henry
        oszukał przy wolnym.

jaki antysemityzm? to że jedna osoba na 125 komentarzy spytała sie czy henry
        był obrzezany? to ma być dowód że polska to kraj antysemitów?

jaki sarmatyzm? gdzie w komentarzach na forum widizsz przekonanie o wyższości
        polaków i polskiej kultury nad czymkowiek inny? jest tylko w jednym- konkursie
        na miss trybun, tam wszyscy piszą że polki są najładniejsze. w innych tematach
        jakoś nasze "orły" są bezlistośnie krytykowane, nasz PZPN wyzywyany od oszustów
        i złodziei. To ma być sarmatyzm?! Zajrzyj czasem do leksykonu historycznego a
        nie używasz pojęć których nie rozumiesz.
        • bleu_niebieski Re: Panowie przeczytajcie sobie, zapraszam ! 28.06.06, 11:16
          wlasnie czytam, czytam i...
          antysemit = przeciw zydom. henry jest zydem???
          poziom bardzo niski naprawde, glupota, zlosc i brak kultury.
          bez komentarza.

• Gość: Europejczyk Dla tych co wola po angielsku.... IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:24
      www.football.co.uk/france/late_strikes_send_france_through_230212.shtml
      I dalej nikt nie narzeka na sedziego
      i nikt nie mowi o zadnym oszustwie !

Nawet rasistowski trener Hiszpanii przyznal
      na konferencji prasowej ze Francja byla lepsza
      i Hiszpania musi poczekac na nastepne mistrzostwa....

• Gość: ak forum kolego - forum w Hiszpanii IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:26
        • Gość: Europejczyk Opinie fachowych dziennikarzy sa jedynymi ktore IP: *.fbx.proxad.net 28.06.06, 00:29
          sie licza w porownaniu do podpitych i zawiedzionych
          kibicow po przegranym meczu !
          • Gość: ak Nie przyjmujesz do wiadomości IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 00:45
            tego, że wielki udział w zwycięstwie Francji miało ordynarne oszustwo Henryego.
            Podobnie jak wielki udział w zwycięstwie Portugalii miało oszustwo Figo. Obaj
            to wielkie gwiazdy światowego futbolu. Ubliżasz rodakom za to, że nie kryją
            oburzenia za zachowanie takich ludzi jak Henry i Figo - piszesz o pieniaczach,
            pijakach, rasistach no i oczywiście antysemitach. Prawdziwy Europejczyk.
            Nie piszesz jednak tylko o tym, czego postępek Henryego jest kolejnym przykładem
            - o degrengoladzie całej dyscypliny. To co się dzieje na tym Mundialu z
            sędziowaniem, oraz tak, jak zachowują się na nim zawodnicy, trenerzy świadczy po
            prostu o głębokiej chorobie jaka drąży światową piłkę nożną.

Ja w dzisiejszym (wczorajszym) meczu byłem obiektywnym obserwatorem. Nie
            kibicowałem żadnej drużynie albo, aby być zgodny z polityczną poprawnością,
            powiem, że kibicowałem i Francji, i Hiszpanii. Jest jednak coś głęboko
            niepokojącego w tym w jaki sposób, za pomoca jakich metod, dąży się na tych
            mistrzostwach do wyniku. Ktoś już o tym tutaj pisał, że przypomina to wyścig
            szczurów. Mundial jest coraz brzydszy i coraz bardziej uwikłany w skandale. To
            fakt, dla którego nie potrzebuję komentarzy specjalistów - dziennikarzy. Widzę
            to co widzę. Z tymi komentarzami poczekaj zresztą jeszcze kilka godzin.
      • rodosek Re: Dla tych co wola po angielsku.... 28.06.06, 00:27
        ludzie jakie to ma znaczenie : francja czy hiszpania? przecież w cwierćfinale
        i tak wygra brazylia!
        • maruda.r Re: Dla tych co wola po angielsku.... 28.06.06, 02:48
          rodosek napisał:

> ludzie jakie to ma znaczenie : francja czy hiszpania? przecież w cwierćfinale
          > i tak wygra brazylia!

A jak nie wygra?

• Gość: hydraNT Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:40
      "Ta piłka wpadła mu jak gwiazdka z nieba na głowę" - komentator Polsatu o bramce zdobytej przez
      Vieirę. Czegoś takiego jeszcze chyba nie było... :)
    • Gość: Rzęsistek pochwowy Kto to ten henry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 01:32
      ???
      • atomm Re: Kto to ten henry? a taki oszust jeden... 28.06.06, 09:29
        jw
    • Gość: KRISKU071 Allez Francj Ribery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 02:15
      Ribery jest geniuszem. Widzialem go na wlasne oczy w Marsylii, koles jest nie
      do zdarcia jesli chodzi o sile i szybkosc, nawet technike. Niektorzy mowia o
      nastepcy Zizou. Zostawmy w sopokoju legende... patrzmy jak rodzi sie
      nowa!!!!!!!!!!
      • piotr7777 Re: strasznie żałosny poziom wpisów w tym wątku 28.06.06, 05:24
        • Gość: Kasia Szkoda Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 06:37
          Szkoda przede wszystkim dlatego, że jak sobie pomyślę, że napykali Ukraincom 4
          gole, a teraz Ukraincy grają w 1/8 po byle jakim meczu ze Szwajcarią, gdzie od
          pierwszej minuty czekali na karne, a Hiaszpania się pakuje. Oto przykład tego
          co nazywamy ironią losu.
    • Gość: Francja elegancja Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 28.06.06, 07:22
      pomioty Hiszpanskie GO HOme. Francja !! !!
    • Gość: w.solak Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 07:30
      Fatalne sedziowanie
    • Gość: piXiak Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.unknown.uunet.be 28.06.06, 08:56
      "tym czasem" pisze sie razem... panowie dziennikarze
      • Gość: Henry Mam nadzieję, że Brazylia wygra w końcówce IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 28.06.06, 09:21
        tak, żeby żabojady płakały za te oszustwa
        • bleu_niebieski Re: Mam nadzieję, że Brazylia wygra w końcówce 28.06.06, 11:02
          Gość portalu: Henry napisał(a):

> tak, żeby żabojady płakały za te oszustwa

niesteti henry nie jest polakiem, z nim bysmy wygrali(?)
          czuje ze polace sa zasdrosni.
          i uwazam ze poziom rozmowy jest strasznie niski.
          • Gość: Henry Re: Mam nadzieję, że Brazylia wygra w końcówce IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 28.06.06, 11:46
            tak, tak, karnych to powinno być dwa dla Hiszpanii - drugi za faul na Torresie,
            nie mówiąc o tym symulancie T. Henry, a ten wolny po którym padła bramka???? i
            za co kartka dla Puyola??? My - czyli ci którzy są przeciw Francji (choć
            popierają jej politykę wobec USA).
    • Gość: mirek nou Wielki rewanż:Francja-Brazylia IP: *.aster.pl 28.06.06, 10:31
      taki mecz,to pocieszenie,ale kibisowalem Hiszpanom:(
      trudno...
    • Gość: lolmistrzuespnia Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:42
      Wielki Zidane? Bo strzelił nic nie dającą bramkę czy dlatego że dosrodkował na głowę Hiszpana który podał do Vieiry?
    • Gość: Grzesiek Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.34.rev.vline.pl 28.06.06, 11:23
      Czy sędzia wypaczył mecz ? Przecież błędy sędziego nie wpłynęły bezpośrednio na
      mecz. Co innego jakby pokazał czerwoną kartkę czy gwizdał jakieś karne - to
      jest bezbośredni realny wpływ na wynik meczu.
      A druga bramka padła bo fatalnym błędzie obrony hiszpańskiej i nie ma tu nic do
      rzeczy czy ten wolny powinien być czy nie bo poprostu Hiszpanie tam dali dupy.

Francja jest drużyną z fantastyczną obroną. Gra się tak jak przeciwnik pozwala.
      Ci grający w innych meczach fantastycznie ofensywnie Hiszpanie nie mogli nic
      poradzić, natomaist Francja wykorzystała swoje okazje.

Szkoda mi Hiszpanii bo gra ładniej, ale po takiej grze to Francja zasłużyła na
      ćwierćfinał.
    • Gość: alienor Re: Samotny Henry przeciwko Hiszpanii IP: *.crowley.pl 28.06.06, 13:47
      Francuzi wygrali ten mecz nieuczciwą grą, byli lepsi w nieuczciwym stwarzaniu
      korzystnych dla siebie sytuacji, z których jedną skutecznie wykorzystali, żeby
      doprowadzić do remisu, takie jest moje zdanie. Nie kocham Hiszpanii i nie mam
      nic przeciwko Francji, a właściwie nie miałam, dopóki nie obejrzałam tego
      meczu. Ale skoro cieszy ich taki styl wygrywania ...
    • Gość: dd To był tylko taki jednorazowy sukces Francji, dale IP: *.bsb.com.pl 28.06.06, 15:29
      dalej bedzie juz tylko gorzej.
    • mondym :-((( 28.06.06, 16:37
      jak ja nie lubię reprezentacji Francuzów! ale i tak wole zeby to oni przeszli
      do 1/2 a nie Brazylia. do czego to dochodzi, że muszę kibicować komuś kogo nie
      lubię!
      ponieważ wszystkie zaspoły które lubię odpadają, możecie obstawić u buka, że
      następne mecze wygrają argentyna, włochy (tfu), anglia i brazylia, zobaczycie!!!
      • Gość: Thierry Henry spuszcze kanarkowym lomot!! IP: *.ppp.tiscali.fr 28.06.06, 17:00
        Cze! Hiszpania przecw..ona, teraz obrona kanarinjos sie bedzie za mna ogladala z
        rozdziawionymi paszczami. Powtorka z 1998!

Au revoir!
        • Gość: Best Kanarinjos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:46
          Ty wieśniaku. Pisze się canarinhos ,a nie jakieś badziewie
    • Gość: kuba kuba jest głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:42
      Jestem głupi jak but z lewej nogi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka