Gość: aby IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.01.03, 23:26 11 Lech w sezonie 2003! Tyrajski Kryger Bosacki Kaliszan Poledica Madej Jacek Lasaocki Kaczorowski Gajtkowski Czerwszewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warka przyniosa tylko wstyd IP: *.acn.pl 29.01.03, 06:44 przecie to kompromitacja zapraszac ludzi z europy na kartoflisko gdzie biegaja jakies parobki w pasiakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becik Re: przyniosa tylko wstyd IP: *.transpost.com.pl 29.01.03, 08:36 Kompromitacją jest to, że tacy ludzie jak Pan mogą swobodnie pisać takie bzdury jak te tutaj. Uważam, że jest to dobry pomysł na rozrywke dla kibiców. A przecież już raz zaskoczyliśmy "gości z Europy". Życzę powodzenia Działaczom w poszukiwaniu klubu, a piłkarzom w sprawieniu kolejnej miłej niespodzianki! Może się uda?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islenska Re: przyniosa tylko wstyd IP: *.netcologne.de 29.01.03, 09:01 becik masz jakis kompleks??? moze twoj klub na boisku ma zagonki zaorane a zawodnicy to kolesie w gumofilcach??? nie ma jak zazdrosc, prawda? czlowieku idz na boisko swojego klubu i pomoz nawozic.... biedaczysko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Lech Poznań zagra z wielkim klubem europejskim IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.01.03, 13:41 No i trafiły nam się dwa barany.Najlepiej ich ignorować. Chyba do klapy poprzedniego meczu z Werderem (nie chodzi mi o wynik) przyczyniła się zarówno ranga meczu, ceny biletów, jak i pogoda.Co do meczu jubileuszowego w tym roku jestem za, ale po zakończeniu sezonu.Piłkarze odnoszą kontuzje na treningach i wydaje mi się, że nie ma co ryzykować ich zdrowia podczas sparingu z drużynami, które swoja świetność maja dawno za sobą (HSV, Nottingham Forest).Jednak gdyby można było wybierać to wolałbym zobaczyć na Bułgarskiej drużynę angielską. FOREVER LECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Lech Poznań zagra z wielkim klubem europejski IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.01.03, 16:49 Gość portalu: Lechita napisał(a): > No i trafiły nam się dwa barany.Najlepiej ich ignorować. > Chyba do klapy poprzedniego meczu z Werderem (nie chodzi mi o > wynik) przyczyniła się zarówno ranga meczu, ceny biletów, jak i > pogoda.Co do meczu jubileuszowego w tym roku jestem za, ale po > zakończeniu sezonu.Piłkarze odnoszą kontuzje na treningach i > wydaje mi się, że nie ma co ryzykować ich zdrowia podczas > sparingu z drużynami, które swoja świetność maja dawno za sobą > (HSV, Nottingham Forest).Jednak gdyby można było wybierać to > wolałbym zobaczyć na Bułgarskiej drużynę angielską. > > FOREVER LECH!!! jasne ze ze z anglii, bo niemieckich druzyn to tylko bayern monachium zaslyguje na miano wlekiego klubu europejskeigo,a nie jakis tam hsv swoja droga ciekawy jestem czemu ten temat zalozony na forum lecha zostal zdjety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esko Re: przyniosa tylko wstyd IP: *.sk2.am.poznan.pl 29.01.03, 15:18 Co z tego, że może działaczom uda się zaprosić czołowy klub europejki, co z tego, że nawet Lech może sprawić niespodziankę i wygrać, jeżeli niestety przyjdzie mało kibiców? Jak było rok temu? I kto zagwarantuje, że teraz będzie inaczej? I tragedia będzie tylko wtedy gdy przyjdzie mało kibiców. Wynik jest sprawą drugorzędną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywarka Re: przyniosa tylko wstyd IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.01.03, 13:47 Gość portalu: warka napisał(a): > przecie to kompromitacja zapraszac ludzi z europy na kartoflisko > gdzie biegaja jakies parobki w pasiakach idz wypij jeszcze jedna warke strong wąsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Lech Poznań zagra z wielkim klubem europejski IP: *.icpnet.pl 29.01.03, 13:46 A może zaprosić CELTIC? Hmmm wreszcie zobaczyłbym ich na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernando Re: Lech Poznań zagra z wielkim klubem europejski IP: *.icpnet.pl 29.01.03, 14:00 obojętnie kogo zaprosimy będzie dobrze,a raczej źle!wierze w Lecha ale jeśli byśmy przegrali to byłby dopiero wstyd!mecz jubileuszowy i przegrana!może im zapłacić żeby się podłożyli?;) Odpowiedz Link Zgłoś