Gość: julobubi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:47 No!Juz myslalam,ze Was nie bedzie! Bardzo sie stesknilam za relacjami zczubaków:)Pozdrawiam i mam nadzieje,ze mecz bedzie emocjonujacy i ze Wasz typ sie sprawdzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kol@ Niemcy - Argentyna 1:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:52 Vamos, Vamos Argentina Vamos Vamos a Ganar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesme Re: Niemcy - Argentyna 1:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:55 Komentator(który?): -"zaczniemy tradycyjnie: od hymnów". ...chyba przegapił biedak program i odczyt kapitanów drużyn textów przeciwko rasizmowi. Czy komentatorów nie możemy wybierać w referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Faworyci 30.06.06, 17:02 Wedlug gazet i komentatorow faworytami sa Niemcy.. Ciekawe czy ta baardzo widoczna pewnosc siebie Niemcow zwroci sie przeciwko nim!Nie mialabym nic przeciw temu:P Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Wet T-Shirt World Cup 30.06.06, 17:04 A ciekawe na kogo "zczubaki" głosowały?:> By the way.. malo nas tu.. na forum..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu IP: *.chello.pl 30.06.06, 17:06 dlaczego takiego prestiozowego meczu nie komentuje prestizowy borek???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz matti oszczędza siły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:47 razem z rokokoko Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Będzie sędziowski cyrk 30.06.06, 17:07 Oj, coś widać, że lubos michel będzie miał zły dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A ja nie mogę oglądać, 30.06.06, 17:09 bo jadę na zakupy. Dlatego macie się starać, żeby mi się po powrocie dobrze czytało :))) Hm.. A jaki był ten Wasz typ? Mój - jak zwykle - Argentyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:19 Tevez - jaka siata!! ;DDD oby tak dalej Carlos - urwij uab Lehmanowi!! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:20 ueb, fkors! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 17:25 No nareszcie... Nie wiem co zrobić ze sobą gdy nie ma meczu! To straszne. Mundial uzależnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:27 o, siemasz bramka - ile bedzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 17:32 obawiam się że wbrew przewidywaniom niewiele... Zauważyłam że pomidorowo bywało jak mnie nie było:) Naprzód Argentyna! Nie lubię ich ale Niemców jeszcze bardziej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaKa LOL IP: 193.0.126.* 30.06.06, 17:32 Również Claudio Taffarel obronił 5 rzutów karnych, ale dwa z nich były strzałami w poprzeczkę. - niezwykle mądre zdanie:] Odpowiedz Link Zgłoś
ludaraz Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n 30.06.06, 17:39 spoznilam sie 13 sekund na mecz ...ale to nie Kucharski tylko Kowalski.....znam ten glos.... nie wiem czy ta roznica ma dla kogos znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Pierwszy niecelny rzut karny został wykonany w 193 30.06.06, 17:40 Pierwszy niecelny rzut karny został wykonany w 1934 roku. Pechowym strzelcem był Brazylijczyk Valdemar de Brito. Bramkarzem, który obronił jego strzał był Hiszpan Ricardo Zamora. Teraz bramkarz, który puści najmniej w Primera Division dostaje pod koniec roku nagrodę imienia Zamory. Tak w ramach ciekawostki Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n 30.06.06, 17:41 miał być hit a jest kit, przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Na razie jak Hiszpania:Francja 30.06.06, 17:41 Jedni dużo mają piłkę, drudzy niewiele sobie z tego robią. Tylko kopniaków po kostkach więcej. Byle się tak samo jak tamten mecz nie skończyło. A przynajmniej nie z taką pomocą sędziego jak Francuzi dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Dwie wieże IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 17:44 podobno w drużynie niemieckiej... A Sauron przegrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Vamos Argentina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:45 umiuowani w futbolu - chwila leraksu: www.youtube.com/watch?v=dPIpxpliaDQ&search=maradona%20life God Save Diego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Vamos Argentina!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 17:51 Słodkie:) taka myśl mnie naszła: to miał być hit ćwierćfinałow. To co to będzie dalej? Np. włochy - ukraina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Vamos Argentina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:55 przydauby sie taki Diego na boichó, aj? ;)) e no, dobrze bedzie - jak juz niemcy odpadna to moze byc tylko lepiej! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Vamos Argentina!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 17:59 a co tu tak pusto na forum? czyżby wszyscy zaczeli na serio oglądać mecze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnus Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.eu.org 30.06.06, 17:54 "Koniec pierwszej połowy, mecz bez emocji, ale mnóstwo walki w środku pola to też jest piłka nożna. To nie jest zły mecz. To tylko pierwszy mecz w którym jedna z drużyn nie oddała strzału w pierwszej połowie." no skąd. A Polska w meczu z Ekwadorem? Od nas uczą się najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
dersan Wrocil czarownik !!!! 30.06.06, 17:59 Hahahahahahaaaaaa.... Drogie Czubaki :) Niemalze spadlem z krzesla jak napisaliscie o spocie z czarownikiem. Bo niżej podpisany ma przyjemnosc kupowac ta kampanie w telewizji :))))) Moge wiec was dopisac do zasięgu 1+ :) Pozdrawiam i Argentina, Argentina !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:01 Jeśli to jest "przedwczesny finał", to do przerwy mistrzem świata jest Brazylia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:04 oho, sedzia juz gra dla niemcow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 18:06 Nic mu to nie da! Ayala (zwany Azialą)!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n 30.06.06, 18:07 pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:12 jeszcze jeden, jeszcze jeden!! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:07 GOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Vamos, Vamos Argentina!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodeeek Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:08 a messiego sciska yyyyyyy Roman Giertych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ________Arrrrrrrrrrrgentina!!!___ _____ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 18:11 a już się bałam ze znowu wymęczą 1:0 w ostatniej minucie:) Jeden z komentatorów na polsacie próbował mówić po polsku z włoskim akcentem... Oni sa niesamowici Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: ________Arrrrrrrrrrrgentina!!!___ _____ 30.06.06, 18:12 fdj napisał: > Si si si! > Espańa-Francia też się tak zaczęło... Oby na tym koniec podobieństw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ________Arrrrrrrrrrrgentina!!!___ _____ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:13 boj sie boga i pukaj w niemalowane! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariogee dzieki Boze IP: *.reja.osiedla.net 30.06.06, 18:13 Bog nieczesto wysluchuje moich modlitw ale ta bramka dla Argentyny to na pewno wynik moich modlow :D Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _____Szwajnsztaiger_____ 30.06.06, 18:15 Komentator: "Szwajnsztaiger potrafi rąbnąć z daleka" (padłem ;-D) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Odonkor numer 22 30.06.06, 18:20 To ich jest aż dwudziestu dwóch??? Dlatego tak szybko biegają, skubani. A jak ten mecz tak się sończy, to Poldi przetanie być Lukasem Poldim, a zacznie być Łukaszem Podolskim. Polską piątą kolumną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Odonkor numer 22 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 18:22 może wróci na ojczyzny łono:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Relacja "Z czuba" wraca. Niemcy - Argentyna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:22 przy tym rogu to az mi serce zadrzauo - no ale teraz to jest wreszcie MECZYK!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś