Dodaj do ulubionych

Porównanie finalistów

IP: *.acn.waw.pl 08.07.06, 01:11
jednym słowem albo Francja albo Włosi, nic dodać nic ująć, jednak Włosi, a
może jednak Francja, chyba Włosi, ale może ...
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Porównanie finalistów IP: *.e-wro.net.pl 08.07.06, 07:20
      jak sie nie znacie na pilce to nie piszczie glupot
      bartez broni calkiem nie najgozej
      ale le ble
      • Gość: bimbał Re: Porównanie finalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 02:00
        We Francji nie broni Barthez tylko obrońcy. Barthez tylko wypełnia funkcję
        bramkarza w drużynie.
        • Gość: markiz de Makelele Francja broni honoru Afryki! Europa kontra Afryka! IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 09.07.06, 09:38
          • Gość: bimbał Re: Francja broni honoru Afryki! Europa kontra Af IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:43
            Szkoda tylko że ta Francja nie gra tak ofensywnie jak Afryka. Afryka ożywia
            futbol, a Francuzi go mordują w stylu obecnych mistrzów Europy.
    • Gość: Don Barthez bohaterem IP: *.server.ntli.net 08.07.06, 11:38
      Coś mi mówi, że to będzie jego mecz
      • Gość: Reza Re: Barthez bohaterem IP: *.fbx.proxad.net 08.07.06, 18:28
        Przecierz Barthez to wspanialy bramkarz !!!!!!!!!!!
        Wszyscy juz zapomnieli jego wspaniala interwencje przeciwko Szwajcari....
        Nic dziwnego ze Polska reprezentacja jest taka slaba jak ma sie w Polsce takich
        znawcow pilki........
        • Gość: MJ Re: Barthez bohaterem IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.06, 01:57
          Barthez jest kiepski i nawet kibice francuscy nie chcieli (i nadal nie chca z
          tego co mowil mi dzisiaj przyjaciel z Francji) go widziec w bramce
          • Gość: Legion Re: Barthez bohaterem IP: *.chello.pl 09.07.06, 17:21
            Kibice Francji nie chca bartheza? A kto sie przejmuje "znawcami" - kibicami?
        • Gość: zwi Re: Barthez bohaterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 02:03
          A co ma Polska do tego. Jesteś niedorozwinięty?
    • Gość: Olo Re: Porównanie finalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 01:15
      kto w tym zabawnym kraju zdaje sobie sprawę z tego, że coroczne obciążenie budżetu państwa wynikające z jednostronnie przyjętych zobowiązań wasalnych, a więc tzw. konkordatu, pozbawia nas rocznie jednego dużego stadionu o poziomie światowym?!
    • Gość: Sozi Re: Porównanie finalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 01:47
      1:0 po dyskusyjnym faulu na Inzaghim w ostatniej minucie
    • Gość: zzz Re: Porównanie finalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 01:58
      "Nie wspomniał jednak o niuansach, które mogą okazać się decydujące: wielu
      francuskich piłkarzy wie już, jak sięga się po mistrzostwo świata, a zarazem
      będzie rozgrywać ostatnie spotkanie w kadrze. Dla Włochów ten finał aż tak
      szczególny nie będzie, przed Buffonem, Tonim, Pirlo, Grosso czy Gilardino
      jeszcze lata kariery."

Bardzo rzeczowa argumentacja. W takim razie mistrzem powinien zostać Trynidad i
      Tobago. Reszta drużyn mogła poczekać.
      • Gość: non sono pierro Re: Porównanie finalistów IP: *.chello.pl 09.07.06, 17:37
        a tak jeszcze mie się nasunęło, że nawet przy mistrzostwach świata w pilce
        noznej objawia się nasz pieprzeny nacjonalizm i ksenofobia (lęk przed innymi
        narodami - dla tych co nie wiedzą). ciekawe czy kiedy, gralsmy z ekwadorem czy
        niemcami na forach innych krajów pisali o nas "kartoflarze", "wpieprzacze
        schabowego z podwójną panierką" albo "pijacy", "ultrakatole" czy coś takiego.
        O Francuzach piszecie "zabojady" a o Włochach "makaroniarze". Mało tego przed
        meczem Włochy - Ukraina jeden z prowadzących studio przed meczem poprosił
        gościa o skomentawania formy "makaroniarzy".
        Propnuje całemu światu mówić na POlaków "kartofarze", "wódkopijcy" i
        kapustożercy".
        POzdr.
    • Gość: treneiro Taktyka Francji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 02:21
      Bramkarz: Fabien Barthez

Obrońcy : Patrick Vieira, William Gallas, Claude Makélélé, Florent Malouda,
      Sylvain Wiltord, Lilian Thuram, Willy Sagnol

Pomocnicy : Zinedine Zidane, Franck Ribéry

Napastnicy : Thierry Henry

Czyli mniej więcej tak jak w meczu z Portugalią. Przynajmniej siedmiu Francuzów
      nie opuszczało własnego pola karnego w drugiej połowie. I kto tu niby gra
      catenaccio?
      • blue911 Re: Taktyka Francji... 09.07.06, 06:28
        Stawiam na zabojadow,ale cos mi mowi,ze wygraja Wlosi - a,to tylko dlatego,ze
        ostatnio popsul mi sie klimatyzator wloski. Hehehe!
        Robia piekna tandetke.
    • Gość: aa Re: Porównanie finalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:39
      ja jestem za iTALIA;) italia do boju!!
    • Gość: nieznany Re: Porównanie finalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:11
      gdyby w frazncuzkiej reprezentacji bronił CUPET to mieli by większe szanse
      bartez to jest śerota on lepiej by grał w śatkówke niż w piłke bartez nie broni,
      broni cała drużyna francuzka on jest tylko na pozycji bramkarza 3:1 dla włochów
    • Gość: jaszua Obiektywność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:26
      Gratuluję obiektywnego tekstu! Ja rozumiem, że dziennikarz jest tylko
      człowiekiem i w pełni obiektywny nigdy nie bedzie, no ale jakieś pozory można
      by potworzyć. A w sumie i tak wygra Francja.
    • Gość: wart Re: Porównanie finalistów IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 09.07.06, 14:40
      Nie wiem czy to jest napisane w tym tekście, bo nie chciało mi sie go czytać:)
      ale Włochom na tych mistrzostwach jeszcze nikt nie strzelił bramki!
      Co prawda Buffon wyciągał piłke z siaki ale zrobił to po samobójczym strzale
      kolegi z reprezentacji.
      • Gość: non sono pierro finalista będzie jeden IP: *.chello.pl 09.07.06, 17:31
        forza italia i już....
    • Gość: Sexy Boy Goście z Carrefoura.... IP: 85.206.151.* 09.07.06, 18:23
      To są gostkowie z Carrefoura na Bemowie, mają takie fajne kamizelki, poznaję
      tego z blizną, zbiera koszyki i układa w kupki, jest niezły, ale żeby Mistrz
      Świata...
    • Gość: karny Re: Porównanie finalistów - nudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 18:43
      Będzie nudny mecz i zachowawcza gra. Kto wygra w karnych?

---
      karniak
      s12.bitefight.pl/c.php?uid=32276
    • grasshopper Dynamiczni 09.07.06, 19:16
      www.dynamiczni.pl - portal ludzi aktywnych
    • Gość: NIKE Leeds & Manchester_NIKE - last minute IP: *.stegny.2a.pl 09.07.06, 20:07

www.allegro.pl/item113118096__nike_leeds_united_oryginalna_koszulka_178cm.html
      www.allegro.pl/item113122005__nike_manchester_united_koszulka_183cm.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka