Gość: VirginGuard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:11 ha! wybaczcie że o polityce, ale to mi wygląda na kolejną teorię spiskową :P czy to nie dziwne, że takie zmiany w rządzie odbywają się na dniach finałów mistrzostw? :P Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zat4ra To jako ze na razie sie nic nie dzieje ... 08.07.06, 20:24 to sobie pomarudze. Jak uwielbialem z czuba, to mecz Niemcy-Italia mnie porazil. To znaczy zarowno mecz, jak i wasza relacja. Jedno z kilku najlepszych spotkan w tych Mistrzostwach, niesamowita dynamika, atak-kontratak, nieustannie, bez szmacianki i grania wariata w wydaniu brazylijskim. Piekny mecz, naprawde. A wy tam truliscie cos o jakis polskich klubach ktore malo kogo interesuja, i jeszcze narzekaliscie. Ee, dziekuje za wysluchanie mojej przemowy, i schodze z tej skrzynki po piwie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i ja Re: To jako ze na razie sie nic nie dzieje ... IP: *.54.189.33.eltronik.net.pl 08.07.06, 20:32 i ja mam podobne odczucia - do tego w trakcie I półfinału pisaliście, że w finale widzielibyście najchętniej Francję i Portugalię - a tu przecież Niemcy i Włosi grali naprawdę dobry mecz... było to nieco... hm ;) a tak poza tym, to fajni jesteście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPN Re: To jako ze na razie sie nic nie dzieje ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.06, 01:51 "Ojciec Klosego mówi, że Mirek nic nie zawdzięcza Polsce, a wszystko sobie i niemieckim klubom. I oczywiście ojcu Klosego." I to jest prawda ! To samo ma sie z Podolskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Franziska? 08.07.06, 20:32 Bez zartow, Eleni jest duzo fajniejsza :) P.S. Pozdrawiam pozostalych 7-miu :> Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Franziska? 08.07.06, 20:34 Chociaz nie, kliknalem na reszte zdjec, jakas taka za bardzo przypakowana. Co jest, gdzie reszta, czy ja tu musze robic sztuczny ruch :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VirginGuard Re: Franziska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:44 Eleni Petroulaki - 100% kobiecości :P i dobrze że dali ją na początek, choć muszę przyznać że Jacqueline Goormachtigh też niczego sobie - niby jakiś rzut dyskiem, ale kocica (bez oskarżeń o seksism) niezła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni A może jakaś galeria sportsmenow... dla pań...? IP: *.chello.pl 08.07.06, 20:37 Czekam na propozycje Z czuba ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VirginGuard Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:51 Mam nadzieję że nie ma tu kibiców Lecha, a jak są to się lepiej nie przyznawać ;) a oto słowa trenera Smudy przed meczem: "Zagramy, aby uniknąć blamażu" jedyne co mogę powiedzieć to: buahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:54 dobrze powiedziane ;) a teraz do rzeczy - 2:3 dla portugalii! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Lech Poznań 08.07.06, 20:58 optymista, chyba że w karnych to się zgodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz in spe przyczyny porazki Lecha IP: 217.97.239.* 08.07.06, 20:55 Najlepsi piłkarze Lecha po prostu grają dziś w Niemczech w meczu o 3 miejsce, a reszta ma jutro jakiś mecz o finał. :D Zresztą jak to powiedział Franz Smuda przed meczem: "Kiedyś nawet zmęczeni intensywnym treningiem wygralibyśmy z drużyną z Mołdawii bez trudności. Teraz różnica poziomów jest mniejsza. Nawet jednak zmęczeni powinniśmy w sobotę poradzić sobie z Tiraspolem i awansować do następnej rundy" - dodał szkoleniowiec. Jak widać nie dali rady, no ale powód podałem wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VirginGuard Re: przyczyny porazki Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:58 a no chyba że tak... ale bądź co bądź zaczynam kibicować FC Tiraspol, czy jakoś tak... a co do ważniejszych rzeczy to liczę na Niemców i na to że się zajmą odpowiednio Ronaldo :P bardziej od widoku Krzyżaka nie zniosę tej właśnie mordy ;) więc 3:0 dla Niemców! Pozdrawiam i uciekam na mecz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: przyczyny porazki Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:02 to sie moze koledze/kolezance takie spodobac: img68.imageshack.us/my.php?image=cristiano3ph.jpg do tego mini-konkurs - jak zatytułował(a)byś fotkę? ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: przyczyny porazki Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:06 ronaldo sucks? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _____________Wara ;-)____________ 08.07.06, 21:00 Jak to mówił Kmicic: wara chamy!!! ;-) Odpadliśmy, bo tak naprawdę tego Pucharu nikt w klubie nie chciał. Jakiś tam blamaż jest, nie da się ukryć. Tylko że wszyscy mają to w dupie, bo tej spuścizny po Amice (w postaci Intertoto) naprawdę praktycznie nikt nie chciał. Po bramce na 0:2, Tiraspol dostał na stadionie prawdziwąi szczerąowację :-) A taki np. ja, to poszedłem na ten meczyk jak na sparring. Nawet bez repliki i szala :-) Luzik. Normalnie pewnie bym się przejął. A tak wszyscy mają to gdzieś, a chłopaki przygotują się spokojnie do sezonu ;-) Tak samo te wyniki Legii czy Wisły, o których pisze ZCZuba. Spoko. Jest początek przygotowań. Olać. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: _____________Wara ;-)____________ 08.07.06, 21:03 taa, na co komu jakieś puchary, męczyć się trzeba bez potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Wara ;-)____________ 08.07.06, 21:07 Wcale nie. Rok temu Intertoto było fajne. Najpierw Lech przejechał się po Karvanie Yevlakh (Azerbejdżan), a potem mieliśmy dwumecz z RC Lens (Francja). I wtedy naprawdę nam zależało. W każdym z tych meczów. I fajne wyjazdy były. A teraz akurat sytuacja była taka, że wszyscy w dupie mają start w Intertoto, który wywalczyła Amica a nie Lech. Puchary wywalczymy sobie sami. W tym powinna grać ta Amica, która została we Wronkach. Dlatego podejście było takie a nie inne. I już :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: _____________Wara ;-)____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:08 jaki matti? matti już w berlinie się szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: _____________Wara ;-)____________ IP: *.host.net 08.07.06, 21:12 Bo do Intertoto sie doklada Zarabia to sie na LM i troche na UEFA ale tez nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Wara ;-)____________ 08.07.06, 21:30 Też nie do końca. Rok temu Lech wyszedł na całkiem ładny plusik. Nie jakiś gigantyczny, ale plusik. A wtedy (w tamtym budżecie), to był ważny dopływ gotówki. Ogólnie zależy wszystko od tego, jak się klub zorganizuje i ilu kibiców ściągnie (no i z kim gra). W Poznaniu akurat frekwencja jest dobra, więc i na biletach można zarobić. Dziś w Poznaiu przyszło ok. 10.000 ludzi, choć nowe władze przygotowały tylko 7-8 tys. biletów, bo stadion jest w remoncie i pół stadionu jest zamknięte. Zaraz po pierwszym gwizdku podjęto decyzję o otwarciu bram, żeby Ci którzy nie kupili bileó też weszli. Pewnie, że największa kasa jest w LM. Ale jak się postarać, to i w Intertoto można conieco zarobić. I to legalnie (bez podtekstów ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ___________Porrrrrrrrtugalllll!!! ____________ 08.07.06, 21:02 Dziś chyba nawet Kol@ jest za Portugalią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ___________Porrrrrrrrtugalllll!!! ___________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:05 i normalnie jestem, bo mje te niemce tak z argentyna zezliuy, ze im do tej pory jeszcze nie darowauem.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: ___________Porrrrrrrrtugalllll!!! ___________ 08.07.06, 21:05 ja tam już wolę szkopów od portugalskich oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ___________Porrrrrrrrtugalllll!!! __________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:08 no w sumie ciezko sie z taka opinia nt. portugalcow nie zgodzic ;DD ..to moze po prostu niech wygra lepszy? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ___________Porrrrrrrrtugalllll!!! _________ 08.07.06, 21:10 ...czyli Portugalia! Odpowiedz Link Zgłoś
rzacior Re: ___________Porrrrrrrrtugalllll!!! _________ 08.07.06, 21:31 na pewno nie Lech Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Komentatorzy faktycznie rozgrywają mały finał 08.07.06, 21:27 Chciałem zobaczyć czy zczubos wyróżnili fantastyczny tandem polsatowski i nie zawiodłem się... Rokokoko daje dzisiaj całego siebie dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadrat Udawane 'Z czuba' IP: *.bremultibank.com.pl 08.07.06, 21:32 Ale oni nie maja takiego fajnego przycisku jak Wy! PS. Podoba mi sie rozgraniczenie na Wy i Oni :) Odpowiedz Link Zgłoś
test314 Zwycięskie zdjęcie 08.07.06, 21:33 O ile mnie wzrok nie myli to barwy biało - czerwone!!! www.flickr.com/photos/pezmundial/168314296/in/set-72157594166044365/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Zwycięskie zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:47 hm, chyba musisz wyregulowac kolory w monitorze.. Odpowiedz Link Zgłoś
test314 Re: Zwycięskie zdjęcie 08.07.06, 22:13 Teraz widzę że mi zielony umknął, ale podobno jestem daltonistą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Co do smsa od Fotoedytorki 08.07.06, 21:33 Mi się wydaje, że nawet Pełka nie może go słuchać... Chyba tylko Matti potrafi nawiązać z nim kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Sztuczka C. Ronaldo 08.07.06, 21:39 ...bo wg Rokokoko to było: "chciał się popisać sztuczką ale skiksował" Na co Pełka: "No to się popisał" Nie wiem, ale jak dla mnie to chyba zrobił to co chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Sztuczka C. Ronaldo 08.07.06, 21:41 Portugalia ! Portugalia ! Portugalia ! Portugalia ! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Ronaldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:56 podejrzewam że christiano ronaldo nie zostanie jednak wzięty przez real. Wg starego programu zespołu, żeby było gwiazdorsko i ładnie, pasowałby, gdyby nie to że jest kiepski, przewidywalny i głupi. Jeśli Real ma być dobry, nie wieźmie Chr. R. bo poza tym, że jest przewidywalny, kiepski i głupi, to nie jest zajebistym piłkarzem. Zrobił karierę, bo Scolari chciał nim zrobić z Portugalii Brazylię, a jak ostatnio powiedziałem Tacie, Portugalia obecnie jest Brazylią z biedronki. Więc co? MU go sprzeda, bo wiadomo. A sprzeda ya cen poniesionzch kosztów, co pozwoli go kupić byle drużynie z Europy, np Lechowi pod wodzą Pawła Janasa. Albo pod jakąkolwiek inną wodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ludaraz opanujcie sie!!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 21:47 Nie robcie z pilki noznej - KOSZYKOWKI!!!!!!!!!! Pilke zabija zmeczenie najlepszych zawodnikow,a nie to ze gol =1! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: opanujcie sie!!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 21:50 piłkę zabijają kunktatorzy i oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: opanujcie sie!!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 21:51 piłkę zabijają sędziowie i ta cała smietanka biurokratyczna działaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coach Janas Re: opanujcie sie!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:55 piłke zabijam ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee a dlaczego na murawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:28 nie no ja wiem że spotykamy się na murawie etc. Ale czemu nie wynajduje się idealnego podłoża dla piłki. Tenis bywa grany na różnych podłożach, a raczej bywał, bo wybiera się najlepsze. Czy nie można by w piłce, na mundialu zwłaszcza, poszukać takiego syntetycznego podłoża, na którym piłkarze by się trzymali a piłka by szła. O podłożu chyba jeszcze nie pisaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: a dlaczego na murawie 08.07.06, 22:31 spróbuj wykonac wślizg na sztucznym podłożu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: a dlaczego na murawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:54 sprobuj sobie wyobrazić sztuczne podłoże na którym można wykonać piękny wślizg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Mały finał na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:02 o, na stadionie puszczaja kawauek, ktory krolowau u mnie na imprezie z okazji dokopania szwabom przez makaronow - 'Volare'!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pLuToN Re: Mały finał na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:10 22:08 Jak to możliwe, że Pauleta strzelił nam CZTERY BRAMKI? Strzelil 3... Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Francja - Włochy 2:0 08.07.06, 22:11 Bramki T.Henry (64 i 79 minuta)... Tak wyszło w symulacji na PS2. Idę jutro do buka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ a w życiu - makaron rzondzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:04 tak jest - moze byc nawet ze trzy! ;) FORZA AZZURI!!! FORZA ITALIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Malo sympatyczny ojciec Klose. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:13 Wlasnie takie przemyslenia uslyszalem. A moze po prostu Jozek ma racje? Moze rzeczywiscie mu Wolska nic nie dala? To jakies dziwne? Nie byl by jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: Malo sympatyczny ojciec Klose. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:31 e no, ja tam sie akurat staremu Klose nie dziwie, bo rzeczywiscie ma chłop racje - co mu w koncu ta Wolska dała? tak jak teraz dla przykładu młodym daje - pobor od 19 r.ż. sie szykuje, godzina indoktrynacji zamiast wf-u, 2 mln emigrantow w niecałe 2 lata i takie tam madrosci. dziwie sie tylko troche temu, ze mimo wszystko syna na antypolskiego volksdojcza wychował, bo to sie juz troche Wolakowi nie godzi i od korzeni odcinac sie nie wypada.. no ale w sumie nie ta co urodziła, ale ta co wykarmiła raczej, aj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Malo sympatyczny ojciec Klose. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:20 Polska dała Mirosłwowi Klose miejsce urodzenia, imię nieprzetłumaczalne na niemiecki, język którym komunikuje się z Podolskim na meczach (a poza tym unika go jak może) i klasę lub dwie szkoły podstawowej (pożegnał się z Polską w wieku lat 9-ciu). Nie więcej, nie mniej. Fakt bezdyskusyjny, że o wiele więcej Klose zawdzięcza Niemcom. Tylko jedno mnie dziwi, dlaczego zagorzały germański patryjota Józef vel Josef Klose nazwał swego syna czysto słowiańskim imieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Malo sympatyczny ojciec Klose. 08.07.06, 23:26 wejdz na polskie fora - dowiesz sie, dlaczego Jozef Klose tak mówi, a młody Klose (Friedlob = rzadko spotykane, ale jest, a wiec przetłumaczalne) unika języka polskiego. Gdyby o mnie tak pisano, choc na szczescie nie wszyscy, tez bym powiedział "napompta mnie w rzyć Poloki!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Malo sympatyczny ojciec Klose. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 08:34 Czytuję fora internetowe i wiem że tak samo traktują Podolskiego, który jednak nie unika rozmów w języku polskim, wizyt u babci w Gliwicach, i za każdym razem podkreśla w wywiadach że ma dwie ojczyzny. A miał tylko 2 lata jak wyjechał z Polski. Jest różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
the_sleeper Re: Malo sympatyczny ojciec Klose. 09.07.06, 20:24 Ojciec Klose nie ma w 100% racji, ale jedno jest pewne: nie da porównać się szans na rozwój jakie ma sportowiec w Niemczech i w Polsce. Gdyby Klose i Podolski grali w naszej reprezentacji prawdopodobnie byliby równie bramkostrzelni jak Rasiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Mały finał na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:17 no, wreście jest jakis meczyk.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________Żółta kartka____________ 08.07.06, 22:38 Jestem za Portugalią i generalnie powinienem być zadowolony, że Szwajndsztaiger dostał żółtą kartkę za zdjęcie koszulki. Ale nie jestem. Przecież to cięzki idiotyzm. Dlaczego nie pozwolić się cieszyć piłkarzom w tak spontaniczny sposób? Jeszcze rozumiewm, gdyby pod spodem miał jakąś koszulkę z reklamą czy głupim "politycznym" hasłem. Ale ani on ani wielu przed nim, niczego takiego nie mają. FIFA boi się wprowadzić trochę zmian, kóre mogłyby pomóc uatrakcyjnić grę. Ale za to nie boi się wprowadzić kretyńskiego zapisu o żółtej kartce za każde ściągnięcie koszulki :-/ Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babatu Re: ____________Żółta kartka____________ IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.06, 22:43 Schweinsteigerowi za pokazanie tego byle czego co ma pod koszulka dalabym czerwona. Swinia-steiger = bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znam niemca co oznacza Schweinsteiger ? IP: *.chello.pl 08.07.06, 23:00 Świński ryj ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eine kleine Re: co oznacza Schweinsteiger ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:01 doslownie "wspinający się na świnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: co oznacza Schweinsteiger ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:12 hm, czyli w wolnym tlumaczeniu 'swiniojebca' - no całkiem ładnie.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Mały finał na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:18 a moze by ak petycje by odebrac klosemu obywatelstwo skoro nic polsce nie zawdziecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Re: Mały finał na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:35 Ja zawdzieczam ruskie wierszyki w podstawowce, zaklamana wersje histori, zamkniete granice, brak teleranka, 5 godzinne kolejki po bochenek chleba, i duzo krotsze po dary w kosciele, bo tam mnie rodzice wysylali jak mialem 10 lat i staralem sie polapac o co chodzi w tym bagnie pocztku lat 80-tych. Mi tez obywatelstwo odbierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: Mały finał na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:43 nie zapominaj o historii nowszej a w niej o dwoch wybitnych blizniakach oraz dwoch nie mniej wybitnych wicepremierach, dzieki ktorym jestesmy na ustach połowy swiata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Nie zapominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:55 Dlatego prawdopodobnie niedlugo przeniose sie na forum BBC ponownie, bo tam bede ogladal mecze. A myslalem ze jak Polska weszla do UE, to bedzie cywilizacja, normalnosc, itd. A tu klops :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: Nie zapominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:58 o, to sie moze spotkamy zaniedlugo na goscinnej, brytolskiej ziemi.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Scolari postanowił grać w 9. 08.07.06, 22:26 Pauleta + Nuno Gomes = 9 zawodników Portugalii na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
ludaraz Re: Mały finał na żywo 08.07.06, 22:27 22:15 Ojciec Klosego mówi, że Mirek nic nie zawdzięcza Polsce, a wszystko sobie i niemieckim klubom. I oczywiście ojcu Klosego. "Z czuba" protestuje. A pierwsza ustawa zasadnicza w Europie? A odsiecz wiedeńska? ZAŁÓZCIE Z ROKKOKO STOWARZYSZENIE POSZKODOWANYCH PRZEZ STAREGO KLOSEGO!!!!!!!!!! ŻENUJACE PRETENSJE ROKKOKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Niunio za Niunio wszedl. Ale smieszne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:29 A C.Ronaldo to zaden niunio, wyjatkowo niesympatyczny osobnik. No i czemu Jurgen sciaga Podolskiego? To byla ostatnia polska nadzieja na gol w tych mistrzostwach :-> Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Rokokoko na selekcjonera kadry ! 08.07.06, 22:32 Ten chłop posiada taką wiedzę, że mógłby być pierwszym w historii futbolu grającym trenerem... Na 100% potrafi też wybitnie grać w piłkę. Tak w każdym razie wnioskuję z jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
test314 Re: Rokokoko na selekcjonera kadry ! 08.07.06, 22:41 Kto to jest Rokokoko? Odpowiedz Link Zgłoś