Dodaj do ulubionych

Kuszczak jednak "Diabłem"?

07.08.06, 19:31
Kubica w F1, Kuszczak w MANU.
Ale się wyrabia!

A Dudek? W 2.lidze...;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: STEVEB polski sport moze byc lepszy. IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.08.06, 19:51
      Z polskim sportem moze byc bardzo dobrze mielismy sukcesy w pilce
      noznej,siatkowej,recznej i koszykowce.lekkiej atletyce,kolarstwie i
      boksie.Teraz jest formula 1 i plywanie.Byly sportu motorowe i
      motorowodne,zuzel,zapasy ,szermierka i sporty zimowe.W brydzu sportowym i
      szachach tez tzn. ze Polak nie tylko potrafi ale tez i mysli.Byly to czasy
      odlegle a nasz sport nie potrafil sie zreorganizowac.Wszystko mozna naprawic
      ale sport musi funkcjonowac jak prezne przedsiebiorstwo a nie stary
      kombinat.Wyszkolic mlodych agresywnych i glodnych sukcesu managerow typowo
      sportowych jezeli nie w kraju to wUE. i za 15 lat wizerunek Polski i wychowanie
      patriotyczne nie bedzie zalezal od polityki a talentow nam nie brakuje i to w
      kazdej dziedzinie zycia bo Polak potrafi tylko,ze jakos na zachodzie a nie w
      kraju.
    • Gość: dr wolf Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:25
      marzenia się spełniają.... !!!! ManU to jest właśnie spełnienie narzeń -
      ponieważ nie bałeś się marzyć. Gratuluję !!! i wierzę , że to nie ostatnie
      Twoje słowo. To prawda, że w Polsce nie brak talentów. Brak za to zaplecza,
      wykształconych trenerów (nie mylić z pseudo- kursami)- z braku godziwych
      zarobków w szkoleniu młodzieży. I nie brak niestety układzików i innych matactw
      powodujących ,że nie zawsze lepszy ma kontrakt, że się rozwija...ale aby to
      zmienić należałoby zmienić mentalność większości Polaków. a to niemożliwe.
      Dlatego cieszmy się tymi sukcesami pojedyńczych sportowców bo wykazują, że to
      na prawdę wartościowi ludzie.nie tylko w sporcie.
    • Gość: Raf Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.server.ntli.net 07.08.06, 21:03
      Dla niezorientowanych, Kuszczak przechodzi do MU. Informacja z pierwszej reki,
      od taty Tomka:)
      • Gość: Get Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.c157.petrotel.pl 07.08.06, 22:03
        Ja gadałem z Tomkiem z gadu i powiedział, że przechodzi do Man U w środę, a w
        sobotę ma prezentację i dostanie numerek 12. A poza tym, wszyscy w rodzinie u
        niego zdrowi.
      • pjuk Raf, tez mi rewelacja :-) 07.08.06, 22:48
        nie chce mi sie nawet przypominac ile razy o Kuszczaku w Manu pisalem na tym
        forum, nie po to zeby "chwalic" sie swoimi informacjami, tylko aby wykazac
        AMATORSZCZYZNE sportowego serwisu "Gazety", ktory jedynie potrafi nieudolnie
        tlumaczyc depesze agencyjne(wlacznie z dzisiejszymi doniesieniami) .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=45787736&a=45790691
    • Gość: kibicwierny jaki sparing ... to mecz ligowy IP: *.range86-138.btcentralplus.com 07.08.06, 22:07
      jaki sparing kurnabył w sobote ... to normalna liga .. no chyba ze w sparingach
      daja punkty i jest tabela ...hahahahah
      • Gość: kubok Re: jaki sparing ... to mecz ligowy IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.06, 22:19
        Zalecenie PZPN, zeby angielska FA zamiast ligi robila sparingi, z tabelkami i
        punktami,, dla zmyly....:))
    • Gość: Man Utd Manchester United - gratka dla kibiców !!! IP: *.stegny.2a.pl 07.08.06, 22:30

www.allegro.pl/item118562085__manchester_united_umbro_spodenki_164_cm.html
    • Gość: darek Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.hsd1.va.comcast.net 07.08.06, 22:39
      Co nie, Polacy ciagle na gorze.
    • Gość: zuqu Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.pro-internet.pl 07.08.06, 23:38
      i to jest dowod na to ze czekanie i bycie cierpliwym poplaca w Hercie sie chlop
      nasiedzial ale sie nauczyl co i jak w WBA pokazal co potrafi i teraz chca go
      najlepsi bo jest jednym z najlepszysz i tylko sie cieszyc ze Polska ma bramkarza
      co bedzie nam bronil przez kilka nastepnych lat

BRAWO TOMEK !!!
    • Gość: fan jakim kuzwa sparingu? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 07.08.06, 23:49
      to byla pierwsza kolejka rozgrywek baranie
    • Gość: bauc Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: 86.25.57.* 08.08.06, 00:01
      Mecz WBA z Hull to nie był mecz towarzyski jak czytamy w artykule, to była
      pierwsza kolejka Championship!!!
    • Gość: TTTTTTTTTT Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.chello.pl 08.08.06, 00:11
      To nie był mecz towarzyski tylko ligowy !!!!!!!!!!!!
    • Gość: goonies Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.icpnet.pl 08.08.06, 05:43
      Dzieki Kuszczakowi widzialem najlepsza bramke w historii footballu - nice one
      Kuszczak partaczu.
      • Gość: ktoś Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: 151.92.176.* 08.08.06, 09:35
        ty pajacyku zostałeś chyba na etapie "the goonies" skoro wypowiadasz się w taki
        sposób o jednym z lepszych polskich bramkarzy. Jakbyś nie wiedział dzieciaku to
        każdemu wielkiemu bramkarzowi zdarzały się błędy i wpadki. Ale co taki
        zakompleksiony palant jak ty moze o tym wiedzieć. Mecz Polski z Kolumbią pewno
        widziałeś bo tatuś nie pozwolił na kreskówkę przełączyć.
    • lolektyrmand Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? 08.08.06, 07:53
      Do tego dojdzie jeszcze Legia w Lidze Mistrzów.
    • Gość: rt no ale czy to nie jest tak że IP: *.aster.pl 08.08.06, 08:16
      to ten Szwajcar stał się bramkarzem nr 1 w WBA (tak czytałem) a zatem nasz
      Kuszczak jest teraz nr 2 w WBA - więc chyba raczej nie będzie nr 1 w MU?!
      • Gość: huhu Re: no ale czy to nie jest tak że IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.08.06, 09:12
        Kuszczak nadal by był bramkarzem nr 1 w West Brom, ale teraz prowadzone są
        rozmowy z Manchesterem United i dlatego szanse w pierwszym ligowym meczu dostał
        Szwajcar zmaiast Polaka.

Sądze, że jeszcze w tym tygodniu ujżymy Kuszczaka w czerwonym (a raczej zielonym
        - bramkarskim) trykocie Diablów :)

Można także być pewnym tego, że będzie Tomek większość ligi siedział na ławce.
        Dostanie do ogrania FA Cup i Carling Cup bo cięzko będzie mu przez nadchodzący
        sezon wygryźć z bramki Edwina Van der Sar'a. Jednak jest światełko w tunelu bo
        sam manager Diablów Ferguson powiedział, że upatruje w Kuszczaku następce
        Edwina, który niedawno powiedział, że nie będzie przedłużał kontraktu z
        Manchesterem bo chciałby skończyć swoją karierę w rodzimej Holandii :)

Wtedy Ben Foster wróci z wypożyczenia z Watford (do, którego uda się na ten
        sezon) i będzie wraz z Kuszczakiem walczył o pierwsze miejsce w bramce Manchesteru.

Powodzenia Tomek :)
        • Gość: rt Re: no ale czy to nie jest tak że IP: *.aster.pl 08.08.06, 11:33
          Na pewno będzie OK, ale jednak ten Szwajcar został kupiony przez WBA na numero
          uno - on miał świetny mundial, ocenili fachowcy - i wszedł do szerokiej
          czołówki bramkarzy świata (Tomek mundialu po prostu nie miał).
        • pjuk Kuszczak-Foster-Howard 08.08.06, 13:50
          dobry komentarz huhu, zapomniales tylko dodac ze oprocz Fostera bedzie Kuszczak
          mial jeszcze rywala w osobie Howarda, obecnie na rocznym wypozyczeniu w
          Everton.

Howard mial swietny pierwszy sezon w Manu, ale potem stal sie kozlem ofiarnym
          slabej formy calego zespolu (zwlaszcza Stama) i wypadl do rezerw, choc gdy
          miedzy slupki wszedl Caroll Fergie szybko sie przekonal ze "zamienil stryjek
          siekierke na kijek".

Nad Manu wisi "klatwa Schmeichela", maja talent do "marnowania" bramkarzy. VDS
          tez mial taki sobie sezon(chyba nawet ani razu nie znalazl sie w 11tce kolejki,
          a np.Kuszczak DWA razy w ciagu zaledwie pol roku).

Jedyne niebezpieczenstwo jakie widze dla Tomka to odpukac (!!!)kontuzja, o co
          przy dynamicznej grze Kuszczaka na przedpolu nie trudno. Ale badzmy dobrej
          mysli!
    • aganiok32 Kuszczak-puszczak :-) wiadomo dlaczego ;) 08.08.06, 10:59

• Gość: lol Re: Kuszczak-puszczak :-) wiadomo dlaczego ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:08
        hohohoho ja nie wiem, oswiecisz mnie?
      • perforowany Re: Kuszczak-puszczak :-) wiadomo dlaczego ;) 08.08.06, 12:57
        Zgaduję że 32 w nicku to IQ...przecież osoba w wieku 32 lat nie byłaby takim
        głąbem by pisać taki text
    • Gość: kibic ManU Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.ctnet.pl / *.man.poznan.pl 08.08.06, 13:18
      no to super,gratulacje!
    • Gość: KOLO Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.bulldogdsl.com 08.08.06, 14:33
      SZKODA ZE DO MANCHESTER UNITED(TRENER PINDOL)
      • demonii Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? 09.08.06, 13:47
        Lepiej miec ternera pindola, niz trenera dupe :-)
        Może nie będzie tak źle...
    • Gość: KOLO Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.bulldogdsl.com 08.08.06, 14:35
      SZKODA ZE DO MANCHESTER UNITED
    • Gość: kkdv Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.chello.pl 10.08.06, 22:38
      a jednak..
    • Gość: magda Re: Kuszczak jednak "Diabłem"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:55
      on jest spoko tylk oraz mu nie wyszło ale po za tym jest fajny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka