Dodaj do ulubionych

Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:45
www.polskapilka.com
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁKS ŁKS ŁKS Ciemność Widzew - Ciemność Widzew IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:51
      • jarkoni Re: Ciemność Widzew - Ciemność Widzew 11.08.06, 20:25
        ŁKS DO BOJUUUU
        • Gość: Piter74 Re: Ciemność Widzew - Ciemność Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:38
          Żal mi Was zakompleksione ełakesiaki.
          Popatrzcie na wynik: już 2:0 w plecy.
    • adaana Gazeta schodzi na psy... 11.08.06, 20:27
      Tak tragicznej relacji live, to ja jeszcze nie widziałem na żadnym portalu.
      Dno i beznadzieja - rozpacz w oczach graczy w Piłkarzyki.
      • Gość: kiko super mecz IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.08.06, 21:01
        widzew gra rewelacyjnie pressing i jeszcze raz pressing, odboir pilki
        perfekcyjny i szybkosc i ambicja, oni by zagrali lepiej na mundialu niz nasi
        reprezentanci
      • Gość: Radogoszcz Re: Gazeta schodzi na psy... IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 11.08.06, 23:29
        Widzewek się rozpędza, rządzi w Łodzi i poiedzie każdego w Polsce
    • Gość: mauy budda Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:36
      nie ma co sie podniecać. poziom polskiej ligi jest tak niski że meczy nie da sie
      oglądać bez przerw na zrobienie sobie cegoś do jedzenia albo picia. a nie daj
      boze jak jeszcze przyjdzie oglądać mecz samemu w pozycji horyzontalnej -
      gwarantowane zaśnięcie przed dwudziestą minutą. lekarze powinni pisać mecze
      polskiej ligi na receptach przy leczeniu insomi (czy jak tam sie fachowo nazywa
      bezsenność). ŁKS - same dziady plus rozhisteryzowany łukaszek madej który żali
      sie na przy każdej nadarzającej się okazji w mediach jaki to świat jest
      niesprawiedliwy (nowy sebek mila). Widzew - kto to jest np sasha bogunovic?
      sokalski? konieczny? Nieopierzone młokosy plus gwiazdor rzeźniczak (swoją drogą
      ciekawe kiedy ostatnio legionista grrał w widzewie z 10? - ja sobie nie
      przypominam). Jak macie canal + (ja nie mam - ale widziałem u kolegi) to
      obejrzyjcie sobie jakikolwiek mecz angielskich drużyn np Bolton vs Sunderland -
      emocje i akcja gwarantowane. Dwa światy.
      • Gość: Michał z Piotrkowa Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:36
        A ch.. mnie obchodzi Liga Angielska!
      • Gość: życzliwy Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.toya.net.pl 11.08.06, 22:35
        Rzeźniczak grał najpierw w Widzewie niż Legii ;-)
        a to, ez opuścił drużynę gdy ta leciała w dół to raczej nie jego wina a
        handlarza ludźmi który wówczas rządził na al. Piłsudskiego
      • Gość: mm Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 23:45
        opinia "eksperta" który na mecze nie chodzi i w telewizji ich też nie ogląda
        ("nie mam c+") masz może DVD to zobacz sobie REJS ten film jest o tobie. co do
        ligi angielskiej do mecze drużyn z czołówki są extra ale gra pozostałych ma
        wiele więcej wspólnego z lekką atletyką niż z piłką nożną taktyka polega na
        kopnij i biegnij i oni tak biegają raz w jedną i raz w drugą stronę pierwsze
        15min to jest nawet frapujące masz wrażenie że to super mecz ale do końca meczu
        się nic nie zmienia ot takie 3000m z przeszkodami.
      • Gość: Gość Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.08.06, 00:50
        Nomen omen Rzeźniczak powinien dostać dożywotni zakaz gry w piłkę. To skończone
        drzewo braki w wyszkoleniu i szybkości nadrabia chamskimi faulami wyprostowaną
        nogą. Tylko pobłażliwości sędziów zawdzięcza, że po 3 meczach ma 2 żółte kartki
        (powinien mieć 3 czerwone conajmniej). Kto foruje to skończone beztalencie
      • Gość: ooolodzkiwidzewole Liga angielska? Archaiczna pilka i kibice dlubiacy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.08.06, 15:27
        w nosach. naszym ultras moga buty czyscic.....
    • Gość: łodzianin Re: 55 derby Izraela IP: *.retsat1.com.pl 11.08.06, 20:47
      Zabłysnąłeś, nie ma co
    • Gość: Kamil Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.silesnet.net 11.08.06, 21:02
      Stawiam na Widzew choć jestem kibicem Górnika Zabrze.
      • Gość: jinx Re: 2:1 i to tyle w tym temacie IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 11.08.06, 21:59
        szykuje sie dobry weekend i dluuuuuuuuugaaaaaaaaaaa zima na LKSie
        • Gość: łodzianin Re: 2:1 i to tyle w tym temacie IP: *.vline.pl / *.101.rev.vline.pl 11.08.06, 22:10
          "Nic się nie stało, przecież punkty i tak zosatły w Łodzi" L. Jezierski
    • Gość: a Re: 55 derby Izraela IP: *.chello.pl 11.08.06, 21:03
      może by jakiś jełop z gw poprawił wynik na stronie, bo jest do przerwy 2;0 a
      nie 2:1.
      • Gość: łodzianin Re: 55 derby Izraela IP: *.vline.pl / *.101.rev.vline.pl 11.08.06, 21:47
        Jednak 2:1
        • Gość: Izraelczyk Re: 55 derby Izraela IP: 217.153.10.* 12.08.06, 00:17
          jak bys byl kiedys na derbach izraela to moglbys sie wypowiadac serdecznie
          zapraszam poznaj naszom kulture i w tedy pisz a tak nie obrarzaj innych!!!
    • Gość: pasza Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.ar.krakow.pl 11.08.06, 22:14
      Co oznaczał ten transparent? PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW. NIGDY WIĘCEJ TAKICH
      DERBÓW! Uświadomi mnie ktoś? :)
      • Gość: łodzianin Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.vline.pl / *.103.rev.vline.pl 11.08.06, 22:17
        To, o ile pamietam, miał być protest kibiców Widzewa na małą ilość wejściówek
        dla ŁKS-u
        • Gość: pasza Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.ar.krakow.pl 11.08.06, 22:21
          Dzięki
    • hubar Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 11.08.06, 22:17
      Tradycja podtrzymana - Widzew wygrywa w derbach!

Hej Widzeeeeew
      • Gość: maz Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:29
        Obejrzałem ten mecz! Uprosiłem sąsiada, by pożyczył mi dekoder, bo jego nie
        interesuje liga Polska.
        DLACZEGO TAKIE MECZE SĄ W TELEWIZJI KODOWANEJ!?
        Brawo Widzew! Ambicja, wola wola walki - to musi przynieść efekt! Świetny mecz
        Widzewa w pierwszej połowie, znakomita gra, wystarczyło to na niedołężnego
        Hajtę i spółkę! Oby tak dalej, czas na pierwsze punkty na wyjeździe!
        • telemann Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 11.08.06, 23:10
          Brawo Widzew???
        • Gość: koala Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.4web.pl 11.08.06, 23:13
          chyba inne mecze oglądaliśmy; w drugiej połowie podmiejscy czyli widzew, ledwo
          kilka razy wyszedł z własnej połowy, po prostu "obrona częstochowy"
          • quasi-nazi Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 11.08.06, 23:22
            Jestem kibicem Widzewa, żeby było jasne. Nie da się ukryć, że w pierwszej
            połowie graliśmy tylko my i wychodziło nam wszystko. Przecierałem oczy ze
            zdziwienia, że Widzew gra tak dobrae a ŁKS tak beznadziejnie. Ale druga połowa
            to już zupełnie inna historia. Remis byłby sprawiedliwym wynikiem ale od czasu
            porażki Czechów w meczu z Grecją na Euro 2004 nie mam wątpliwości, co do tego,
            że piłka nożna nie jest grą sprawiedliwą. Czemu eŁKSa tak spanikowała na początku???
            • Gość: Adams Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:22
              Fajna wypowiedź. Bez prymitywnej napinki charakteryzyjącej zakompleksionych
              kolesiów, tak z jednej jak i z drugiej strony. Oglądałem mecz w towarzystwie 3
              kolegów Widzewiaków.Wszyscy obiektywnie stwierdzilismy, że powinien być
              remis.Piłka nożna jest grą błedów. Widzew popoełnił ich mniej i wygrał.... ech
              niestety
    • Gość: toro rosso derby dla widzewa IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.08.06, 22:51
      a nie mowilem! p.s. hajto szmato co ty na to
      Na zawsze wierni i oddani łodzkiego Widzewa najwierniajsi fani :D
      • Gość: Toddy Orglysson Widzew wygrał ale bardzo szczęsliwie IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 00:07
        Widzew wygrał ale bardzo szczęsliwie... w 2 połowie niemal nieistniał, dopiero
        zejście Kmiecika w ŁKS-ie spowodowało że trochę odrzyżł, pomógł też w koncówce
        Grzelak, ŁKS walczył do końca i niezasłużenie przegrał...cóż czasem tak jest,
        liczy się to co w sieci! Szkoda że ełkaesiakom nie udało się przerwac złej passy
        na stadionie Widzewa, pocieszające jest tylko to że każda seria musii się kiedyś
        skończyc. Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS-u i Widzewa, oby nastepne derby
        przebiegały na takim, a może jeszcze lepszym poziomie...z jedną tylko różnicą by
        wynnik był tym razem korzystny dla biało-czerwono-białych!
        • Gość: haahaa Ale do przerwy powinno być 3:0 IP: *.mnc.pl 12.08.06, 10:17
          Nie zapominaj, że szczęście jest bardzo przewrotne. Fakt, że łks zasłużył na
          jeszcze jedną bramkę w drugiej połowie. Jednak w pierwszej uczciwszym wynikiem
          byłoby 3:0, a nie 2:1. Suma sumarum widzew rozegrał lepszą pierwszą połowę, niż
          łks drugą. Głównie z powodu słabego ataku łks-u, bo łks-owa pomoc naciskała ostro.
          Ten Niżnik to znakomity rozgrywający, zaś Iwan był cieniem samego siebie.
          • quasi-nazi Re: Ale do przerwy powinno być 3:0 12.08.06, 12:13
            Niestey Iwan nie nadaje się na rozgrywającego, to typowy ofensywny pomocnik.
            Natomiast bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Rzeźniczak na środku. Tak powinna
            wyglądać 2 linia Widzewa w następnych meczach.
    • Gość: Łódzki KS Tychowski (90.)-żółta ------to chyba podmiejski IP: *.retsat1.com.pl 12.08.06, 00:17
      • Gość: Anjew Podmiejski klub z parku rekreacyjnego to ŁKS, a IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 01:02
        jesli chodzi o przebieg meczu, to w 1 połowie klub z parku na Zdrowiu nie
        istniał, to było kompletne ZERO gry. Widzewiacy grali świetnie i robili na
        boisku co chcieli. W drugiej połowie Widzew grał jak po luminalu, ale na pewno
        wynik jest sprawiedliwy. I połowa była genialna, w drugiej co prawda tamci
        zaczęli coś grać, ale tylko dlatego, że chłopcy z Widzewa chodzili już na
        rzęsach po zagranej na 110% I połowie. Ogólnie Widzew stworzył więcej sytuacji,
        więcej strzelał celnie, miał więcej z gry, wygrał zasłużenie. Tyle. Pozdrawiam i
        życzę wesołego weekendu! Kto rządzi w Łodzi? WIDZEW!!!!! :-)))))
      • Gość: pacal hehe dobre :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 01:08
        Tychowski - debeściak. Najpierw strzelił brameczkę dla Widzewa, a w drugiej
        połowie, występując już w drużynie ŁKS zarobił kartonik.

Takie cuda to tylko w Łodzi z perspektywy GW :D
    • Gość: Roosevelt5 Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 01:42
      I-sza połówa dla Widzewa. W drugiej połowie 30 min. dla ŁKS-u, dalej już gra
      bardziej wyrównana. Dlatego wynik jest sprawiedliwy. Brawa dla zawodników. Były
      emocje i walka o każdy metr. Nie jest to liga angielska czy hiszpańska ale
      sercem jestem z Widzewem i to liga polska interesuje mnie najbardziej. Inne
      ligi traktuje jako dodatek i materiał porównawczy. Ale emocje i adrenaline
      zostawiam na lige polską.
    • Gość: ziutek Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:59
      dlaczego niby, 55 derby, nazwane w relacji są "jubileuszowymi"?
    • Gość: szczęśliwy Młode Wilki z Widzewa pokazały klasę.Forza Widzew! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:30
      To był wielki mecz WIDZEWSKIEJ MŁODZIEŻY.Brawo piłkarze ,brawo trener
      Probierz.,brawo kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      WIDZEW OLE !!!!!!!!OLE!!!!!!!!!!!OLE!!!!!!!!!!!!!!!
    • data1 Re: Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 12.08.06, 13:09
      Parę uwag co do otoczki

Byłem w grupie kibiców ŁKS

1 Stadion Widzewa błoto, syf, nędza
      2 Atmosfera stanu wojny pod stadionem RTS
      3 Stoimy w deszczyku z 50 min pod kasami a ci sprawdzają śmieszną listę
      4 Kamieniomiotacze na trybunach RTS( kamienie,race) , parę osób obrywa.

Słowem tak to w Polsce wygląda meczyk pierwszoligowy. I kulturalni ludzie
      powinni się zastanowić zanim pojdą na takie spotkanie.

• Gość: szczęśliwy data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 13:33
        mocno sie chyba naćpałeś ,albo pomyliły ci się derby?,a już wiem ty jeszcze nie
        wytrzeżwiałeś po derbach w II lidze jak was zlaliśmy na al.Unii 3:1,stary nie
        przeżywaj tego tak mocno bo wiosną znów was ogramy na waszym stadionie.
        WIDZEW RZĄDZI W ŁODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • data1 Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? 12.08.06, 13:54
          to ty chyba nie wiesz gdzie żyjesz...........
          • jarkoni Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? 12.08.06, 14:32
            data1 obiektywnie ŁKS powinien chociaż zremisować, bo małolaty z RTS w drugiej
            połowie już padli i nie wiedzieli nawet jaka dyscyplina, czy nożna czy kosz czy
            siatka... :-)
          • Gość: Bleeeeeeeeeee Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.48.115.131.ltv.pl 14.08.06, 16:42
            Data - trzeba było zawinąć na aleję ch..ni i popatrzeć na mecz w telebimie w
            towarzystwie swoich braci po szalu... pośpiewałbyś wśród tłuszczy nawalonej jak
            meserschmidty... 60 procent ledwo stała na nogach, zabierali szale własnym
            kibicom... jak żle Ci było na Piłsudskiego to następny raz nie przychodź.... / a
            im ciągle źle, spiski/niesprawiedliwość
        • Gość: klaudiusz Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:27
          wal się na ryj widzewska szmato
          • jarkoni Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? 12.08.06, 14:36
            kaludiusz to podmiejski wiejski klub, szkoda ich nawet obrażać
            • Gość: klaudiusz Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:41
              może się trochę Jarkoni uniosłem, ale ten wynik mnie po prostu wku..ł. Remis,
              lub zwycięstwo powinno być, gdyby nasi strzelili bramke w drugiej połowie na
              2:2 to by tą swołocz roznieśli a tak - ku.. idę na piwo, szkoda gadać. fidzew -
              więcej szczęscia niż rozumu
              • jarkoni Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? 12.08.06, 14:47
                oni się schowali w drugiej połowie, mówiłem: małolaty zapomnieli jak się gra,
                mozna ich było robić jak się chciało, szkoda że nie było chociaż 2;2
                • Gość: Klaudiusz Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:56
                  Było,mineło Jarkoni, napij się piwa - troche wku..enie na ten pechowy mecz
                  mija. Tylko nie Harnasia !!!!
                  • Gość: Bleeeeeeeeeee Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.48.115.131.ltv.pl 14.08.06, 16:45
                    Rozmowa dwóch przygłupów... po prostu wyciąć i wkleić u was na forum żeby
                    zobaczyli waszę inteligencję... co derby jesteście lepsi tylko zawsze wp..rdal
                    dostajecie / ehhh brak szczęścia, spiski, układy etc etc
              • Gość: witek Re: data 1 ty byłeś chyba na innym meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:31
                W pierwszej połowie nie było ŁKS!!! byli cieniutcy!!!!! w drugiej przycisnęli,
                ale nie umieją strzelać!!!!
    • Gość: konop Rzeźniczak IP: 85.128.47.* 12.08.06, 15:08
      Gwoli scisłości, jestem kibicem Widzewa i ma radośc po zwycięstwie była
      ogromna. Nie rozumiem jednak dlaczego na siłę, ze szkodą dla zespołu, promowany
      jest młokos o nazwisku Rzeźniczak. Po trzech obejrzanych meczach w tym sezonie
      zrozumiałem dlaczego pozbyto się Legii tegoż zawodnika, okrzyknietego przez
      niektórych za wielki taleny (który to już z kolei młodzian, który sie nie
      sprawdzi). Nie moge meczyć sie tak bardzo na meczach patrząc na jego wyczyny,
      tzn. ich brak. Fatalna gra w defensywie, niewiele odebranych piłek, tylko
      truchtanie to w prawo, to w lewo bez jakiegokolwiek pożytku dla drużyny. O
      ofensywie nie wspominając. Na stoperze fatalny, przed linią pomocy jeszcze
      gorszy, takiej dziury pomiędzy obroną a pomocą jeszcze nie widziałem. Błagam,
      nie męczcie mnie juz Rzeźniczakiem więcej.
      • Gość: szczęśliwy Widzew rządzi w Łodzi !!!!!!!nie płacz łksie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:36
        Głupie gadanie co by było gdyby ....... skopaliśmy wam dupę i tyle . w
        pierwszej połowie nie istnieliście i tylko przypadkowa bramka zmieniła oblicze
        meczu w drugiej połowie .Ale od 70 minuty wasi weterani mieli języki przy
        kolanach a Widzew grał swoje. Wiem że żal wam dupę ściska ale to WIDZEW JEST
        KRÓLEM ŁODZI TAK JEST BYŁO I ZAWSZE BĘDZIE !!!!!! OLE!!!!!
      • quasi-nazi Re: Rzeźniczak 12.08.06, 16:43
        Nie zgodzę się. Wg mnie to truchtanie to się nazywa pressing i akurat to
        wychodziło w 1 połowie swietnie zarówno Rzeźniczakowi jak i pozostałym
        chłopakom. Jak dla mnie Kuba może grać cały czas w 2 linii. Może być na prawdę
        niezłym defensywnym pomocnikiem.
    • Gość: Roosevelt5 Re: Do Jarkoniego IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 17:48
      Ty chyba widziałeś tylko drugą połowe. W pierwszej było odwrotnie i to przez 45
      min. Piłka nożna jest grą błędów. Wygrywa ten kto popełnia ich mniej.
      Przypomnę, że były takie mecze w których lepsi cisneli przez 90 min. i wracali
      do szatni na tarczy. Mimo wszystko wyrazy uznania dla twojej drużyny za ambicje
      i wole walki. To były ładne derby.
      • Gość: dza ile lat ma ten Sokalski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:09
        mowia, że taki młody... ale w polskiej lidze "mlodzi" sa 21 latkowie - w UK
        16-latkowie. oswieccie mnie, pls.
      • Gość: Bleeeeeeeee Re: Do łksy IP: *.48.115.131.ltv.pl 14.08.06, 16:49
        Na Boga - gdyby łks zagrał tak drugą połowę jak pierwszą to bym się zastanawial
        skad oni w I lidze się wzięli.... To normalne że zespól który włożył w I połowe
        mnóstwo sił, do tego prowadzi jedną bramką w II połowie musi się cofnąc.... co z
        tego ze mieliście piłe przy nodze... g.... jeden strzał Kolnendowicza... poza
        tym albo w trybuny albo w środek bramki... nawet "setki" nie mieliście - owszem
        zasłużyliście na bramkę... ale na tą z I połowy w której graliście ZERO.... poza
        tym w II połowie ostatnie 15min to juz równa gra i gdyby Grzelak nie był po
        kontuzji to byłoby wyżej....
    • Gość: Łodzianin info dla kibiców ŁKS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:57
      Mam taką ciekawostkę. Przed derbami pan Krzysztof Kwiatkowski z PO rozdawał
      szaliki widzewa. Nie jest tajemnicą,że spotyka się regularnie z p. Gapińskim i
      Młynarczykiem np. w czwartek przed derbami w ogródku na
      Piotrkowskiej..szkoda,że nie wiecie o czym rozmawiają..naprawdę
      interesujące..teraz wszystko układa się w całość tzn. wypowiedzi Bońka
      dotyczące stadionu miejskiego itp. A to dopiero szczyt góry
      lodowej...

• Gość: d.s Widzew - ŁKS - derby Łodzi na żywo od 20.00 IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 13:12
      .. widzew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka