Gość: mihu2002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 02:00 VISCA EL BARCA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mihu2002 Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Espanyol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 02:00 jestem pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:59 Chealse się wzmocniła lecz barca też ligę mistrzów któryś z tych klubów chyba ze Real Madryt (ale wątpie); ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:00 a ja drugi he: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor, autor Re: Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Esp IP: *.winfor.pl 18.08.06, 11:52 Co się dzieje z Messim - ciągle wchodzi z ławy, przed mistrzostwami, w czasie mistrzostw, teraz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:02 na pewno nie jest w formie (szkoda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Esp IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.08.06, 12:04 W formie jest co pokazały sparingi przed sezonem. Jest jednak zbyt młody, aby grać wszystkie mecze w sezonie. Oszczędzają go na ważniejsze mecze - ligę i CL. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Esp 18.08.06, 14:58 a si si si!!! visca el barca!!! 22.sierpnia na camp nou mecz z bayern monachium... Odpowiedz Link Zgłoś
barcafriend Re: Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Esp 18.08.06, 18:34 druzyna sie konsoliduje,choc rijkaard zmienia ustawienia i sklad druzyny,wszystko jednak wskazuje na to,ze barca jest coraz mocniejsza,kadra jest szeroka,wielu zawodnikow na takim samym poziomie,moga grac,moga byc na rezerwie,a to dobrze,bo sezon bedzie dlugi i wyczerpujacy,w zeszlym sezonie,gdy nie bylo messiego,wszedl giuly i strzelil brame chelsea,wszystko widze optymistycznie i nie moge sie doczekac na poczatek prawdziwego sezonu.tylko jedna sprawa mi nie pasuje,rijkard jednoznacznie i ostatecznie nie widzi w zespole savioli,ja bym mu dal jeszcze jedna szanse.choc z drugiej strony rozumiem,ze trzech zawodnikow atakujacych ponizej 1,70 to za duzo,przdalby sie jakis 1.90 do 2.oo,tacy graja w wielu klubach i maja dobra koordynacje ruchu.takiego napastnika barca tez powinna miec.27.08.2006 startuje nowy sezon primera division.bedzie sie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLK Re: Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Esp IP: *.chello.pl 18.08.06, 22:05 BARCA BARCA PONAD WSZYSTKO Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: Superpuchar Hiszpanii: Barcelona pokonała Esp 19.08.06, 14:44 czy bedzie walkower dla espanyolu za pierwszy mecz, w ktorym - wedlug przepisow fifa - nie powinni byli zagrac puyol i xavi??? obaj nie zagrali dzien wczesniej w meczu reprezentacji hiszpanii z islandia, oficjalnie 'z powodu kontuzji'... mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie. visca el barca!!! Odpowiedz Link Zgłoś