Gość: x IP: *.crowley.pl 21.08.06, 19:15 Co w kadrze robi Franek?? Szanuje go i bede dobrze wspominal ale on jest juz bez formy i za stary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gyges Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:18 ciekawe na jakiej podstawie Rasiak powiedzial ze powolanie zostalo juz do niego wyslane...to sie chlopak zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy A Ujek... IP: *.spray.net.pl 21.08.06, 23:23 ...w cymrze :D Bełchatów wszędzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAcper A Rasiak gdzie?? IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 21.08.06, 19:19 obecnie najbardziej skuteczny piłkarz gra w każdym meczu po 90 minut i nie jest powołany, a inni co prawie wogóle nie grają jak Franek czy Jeleń, czy powoli grają co raz mniej jak Żurawski powołani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: A Rasiak gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:46 A gdzie on gra? Pytanie retoryczne. Bardzo dobrze, że go nie ma bo nie mogłem na niego patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAcper a w takim razie gdzie gra franek IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 21.08.06, 20:00 czyzby nie w tej samej lidze, ups gra to chyba nie w łasciwe słowo w jego przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: a w takim razie gdzie gra franek 21.08.06, 22:26 SORRY ale Głowacki to najwieksze nieporozumienie. Same kontuzje, a jesli gra w kadrze - superbabole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: a w takim razie gdzie gra franek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:42 >>"nie w łasciwe"<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monroe Garguła i Matusiak w kadrze! IP: 212.160.234.* 21.08.06, 19:20 o boshe!! po co mila??? i po co dudek?? i po co franek??? (nie graja w klubach. sa bez formy - wiec spadajcie!!) - dobrze ze sa gargula,matusiak i blaszczykowski - reszta w miare ok - przydalby sie jeszcze jakis obronca i napastnik (sznaucner z grecji? bosacki? / iwanski z zaglebia? no i moze jednak rasiak:) - w koncu strzelil teraz dublet w ostatnim meczu ligowym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykVIII dudki i franki na emeryture IP: *.adsl.alicedsl.de 21.08.06, 19:24 postawic na mlodych grajacych w polsce a nie na grzejacych lawe pilkarzy 2 kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dudki i franki na emeryture IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:38 Mam dla Ciebie promocje!Pie...nij sie w leb moze wtedy zaskoczysz!Normalnie matrix Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Dudek - tam kasuje a w Polsce sobie gra! 21.08.06, 22:30 Ten facet jest genialny! Marzenie każdego Polaka, zarabiać zagranicą a w Polsce mieszkać! Dudek zgarnia szmal za siedzenie na ławie, co bezwstydnie wyznał w wywiadzie dla Gazety a z kumplami z repry sobie od czasu do czasu pogra w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: Dudek - tam kasuje a w Polsce sobie gra! 22.08.06, 15:53 artur74 napisał: > Ten facet jest genialny! Marzenie każdego Polaka, zarabiać zagranicą a w Polsce > mieszkać! Dudek zgarnia szmal za siedzenie na ławie, co bezwstydnie wyznał w > wywiadzie dla Gazety a z kumplami z repry sobie od czasu do czasu pogra w Polsc > e! Ale wszyscy to robia, nie tylko Dudek. Z tym ze Dudek jest przy koncu swojej kariery. Zreszta mysle ze byc drugim bramkarzem w Liverpool jest lepiej niz pierwszym bramkarzem w lidze polskiej. W Liverpool on trenuje z elita pilkarska, bedzie gral w pucharach, a jak Reina dozna kontuzji albo dostanie czerwona kartke (co mu sie zdarza)to on go zastapi na kilka meczy. Grajac w takiej druzynie jak Liverpool drugi bramkarz nie moze sie opier....c. To nie Polska. To samo z Kuszczakiem w MU. On tam sie wiecej nauczy bedac drugim bramkarzem niz pierwszym bramkarzem w drugiej lidze czy w Polsce. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezzonovante Franek franek łowca bramek!!!! IP: *.182.rev.vline.pl 21.08.06, 19:24 szacuneczek dla Leo. Zobaczysz ze franek ci sie odwdzieczy golami. Tylko co tam robi ta ciotunia sebus???? Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Jurek,jak ty to robisz ? 21.08.06, 19:32 Kolejne niezrozumiale powolanie...Plakales przed cala Polska jak to cie skrzywdzil wujek Pawel,wiec moze teraz bys opowiedzial w jaki cudowny sposob znalazles sie w kadrze ? Jak Ty,jako emeryt w katastrofalnej formie mozesz blokowac miejsce Kuszczakowi czy Fabianskiemu ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek bez cojones Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.chello.pl 21.08.06, 19:28 DUDEK WON!!!111 to samo mila i franek. gdzie jest RASIAK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Garguła i Matusiak w kadrze! IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.08.06, 19:52 Zamknij sie debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Wnerwia mnie Leoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:34 Że powołał tych nowych to rozumiem - kombinuje, próbuje coś zmienić pewnie i tak mu nie wyjdzie bo z gówna bata nie ukręcia ale OK - to moge pojąć. Ale co tam robią te cymbały: Dudek, Frankowski, Mila, Lewandowski, Żurawski i Szymkowiak ?!! Czy on oci..ał czy co, nie widzi jaką oni forme prezentuja a raczej jej brak - chociaż niektórzy z nich przez całą swoją kariere formy nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.08.06, 19:34 z całym szacunkiem dla Frania ale jest bez formy...potrzeba w kadrze młodych..tutaj ukłon w stronę trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Mila, Frankowski, Dudek - czy go jebło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:36 Mila, Frankowski, Dudek - czy go jebło? Odpowiedz Link Zgłoś
marjan09 Re: Mila, Frankowski, Dudek - czy go jebło? 21.08.06, 20:18 zgadzam się z powyższym stwierdzeniemponieważ:Mila na boisku tylko się przewraca,Dudek nie graa Franek zwyczajnie jest w dołku.Także minusik dla Don LEo,ale brawa za powołanie Matusiaka i Garguły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Mila, Frankowski, Dudek - czy go jebło? IP: *.acn.waw.pl 21.08.06, 21:21 Alez mam z was wszystkich niezla polewke :))) Oto nastapil nagly wysyp specjalistow od pilki. Co post to smieszniejszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Złodzieje z pzpn podali ceny biletów na Serbię !!! IP: *.chello.pl 21.08.06, 19:41 Nie dość, że się nachapali przy przekrętach z biletami oraz kartami kibica (których nie ma do dziś) na mundial, to teraz jeszcze życzą sobie 90 zeta na żyletę, na krytą nawet po 300, a na łuki (z których zasadniczo mało widać) po 40. Listkiewicz złodzieju, w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j !!! PZPN podał cennik biletów na mecz eliminacyjny Mistrzostw Europy 2006 Polska - Serbia, który odbędzie się 6 września o godz. 20:30 na stadionie Legii przy Łazienkowskiej. Ceny biletów na to spotkanie wynoszą: Łuki – 40 pln Otwarta – 90 pln Przed kryta – 120 pln Kryta: sektory A, F – 150 pln sektory B, E – 200 pln sektor D – 300 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.jmdi.pl 21.08.06, 19:43 gdzie Bosacki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_sc Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:45 Frankowski za to że grzeje trybuny dostał powołanie a Rasiak za to że strzela bramki nie. Gdzie jest Rasiak , gdzie jest Rasiak !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:48 Daj spokój z tym Rasiakiem. Komu on strzela bramki - jakimś amatorom z 2 ligii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.chello.pl 21.08.06, 19:55 Takim samym "amatorom" z którymi frankowski nie ma szansy nawet grać i ogląda ich z trybun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Garguła i Matusiak w kadrze! IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.08.06, 19:57 Dajcie pracowac selekcjonerm .Nedzne kreatury tylko umia pesymizmem krytykowac.Troszke optymizmu dla odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Miron -ty głupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:54 Frankowski nawet w tej II tak lekceważonej przez ciebie lidze bramek nie strzela.Wiedz o tym,że II liga angielska jest o klasę lepsza niż I liga polska.Jezeli jestes głupi jak noga stołowa,to przynajmniej głosu nie zabieraj i ucz sie głupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - 21.08 - dzień, w którym przegraliśmy eliminacje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.06, 19:52 A mówiąc ściślej przegrali je Leo, Dudi i Franek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt A wyselekcjonowanym sprawozdawcą będzie IP: *.aster.pl 21.08.06, 19:54 Dariusz "Zabrakło Precyzji" Szpakowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x OBY! IP: *.crowley.pl 21.08.06, 20:31 Nie moge sluchac tych idiotow z "nowego pokolenie sprawozdawcow" Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Mila jak Lenin 21.08.06, 19:57 wiecznie żywy. Czy Janas, czy Leo fascynacja poczciwym Sebastianem nie mija. Powołuje się go bez względu, a właściwie pomimo prezentowanej aktualnie formy. Ja bym jeszcze rozumiał, gdyby był on przydatny. Ale nie jest. Mogę za to wymienić jego wady: - jest za miękki i za słaby fizycznie; - nie umie celnie podać; - wolny przegląd pola, niezdecydowany; - słaby drybling i technika użytkowa; - do tego zewnętrzna aparycja - zawodnik może mieć facjatę Krzynówka, ale niech przynajmniej gra dobrze - i zadba o fryzurę. Strąki Mili są wręcz przerażające. A przede wszystkim - ten looser zabiera miejsce Gizie, który jest obecnie najlepszym OP w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Daleka Re: Mila jak Lenin IP: 142.52.81.* 21.08.06, 20:00 Z caloscia wypowiedzi sie zgadzam " Loser" pisze sie jednak przez jedno "o". Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Re: Mila jak Lenin 21.08.06, 20:07 no tak. ale to wszystko z nerwów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Mila jak Lenin IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.08.06, 20:09 Osrozna selekcja Beenhakkera i ciagle zmiany oddziela plewy od ziarna .Wierze w nowego selekcjonera i jego polskich doradcow.Panowie oni sa expertami ,dajmy im szanse i czas.Skonczmy z nonsnsami ze my jestesmy i wiemy wszystko lepiej.Wcale nie jestesmy pepkami swiata ,tylko Polakami i wiemy ze opinie nie mamy na swiecie najlepsza.Wierze w nowego trenera ciesze ze nareszcie jest on ,a nie kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista "oddziela plewy od ziarna"?? 21.08.06, 20:12 Wiem, pierwszy mecz był selecją negatywną. Ale skoro tak, to Mila był PIERWSZY do odstrzału. Najgorszy na boisku. Z resztą to jest już normą od ponad roku, no ale Leo chciał się przekonać osobiście. Niech najpierw Mila zagra 10 meczy w pierwszym składzie i zaliczy choć jedną asystę. Na razie jest to bowiem zawodnik dramatycznie odstający umiejętnościami od reszty i tak słabych kadrowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary IPSFiak Re: Mila jak Lenin IP: *.dsl.mindspring.com 21.08.06, 20:47 Cześć Rysiu, Widzę postępy w ortografii. Chyba w Edmonton słowniki rzucili ;-) Ale jeden błędzik Ci się przytrafił (w zasadzie to tylko literówka) nie pisze się osrozna tylko osrana a właściwie zasrana selekcja (Dudek, Franek Mila). Poza tym wszystko po staremu - tzn. nienawiść do "warsiafki" nie przygasa. Janas za bardzo Legię Ci przypomina, więc każdy lepszy byle nie on. No to zobaczymy. Mimo wszystko ciepłe pozdrowienia dla starego znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha 2 liga 21.08.06, 20:14 zauważcie w końcu że angielska druga liga ma dużo wyższy poziom niż polska 1 liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morqadir Re: 2 liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:25 Jak dla mnie powołania bardzo dobre , płaczków na tym forum od groma tylko czemu płaczą publicznie nie można tak w poduszke Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 P.GIZA do kadry! Alternatywa dla Szymkowiaka! 21.08.06, 22:17 Od wielu miesięcy Mirek Szymkowiak gra słabo w reprezentacji! W każdym meczu wychodzi w pierwszym składzie i zawodzi, jak ostatnio z Danią! Piotr Giza gra od paru tygodni na naprawdę dobrym poziomie! Strzela bramki, jest niezłym technikiem, potrafi zagrać prostopadłe podanie... Giza napewno nie jest piłkarzem, który od zaraz podniesie jakość gry polskiej reprezentacji ale dlaczego po każdym meczu pisze się o słabej postawie drugiej linii? By w następnym meczu grać tymi samymi piłkarzami??? Popieram powołania dla Garguły i Matusiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajacygazety Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:25 Ten skład nie wróży niczego dobrego.Jak już mają przegrywać to niech to chociaż robią inni zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario A gdzie jest Kuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:40 Kuszczak powinien być za (kowala)Kowalewskiego choć ja wieżę (leon) Leo Beenhakker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Rasiak powinien grac IP: *.cable.casema.nl 21.08.06, 20:42 przynajmniej daje alternatywe w ataku, mozna próbowac centr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sizon ludzie, za co Holender bierze taka kase?czytac!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.06, 20:45 powoluje tych samych cieniasow co Janas + beznadziejny Franek i kiepski Dudzio, z uporem maniaka Janasa stawia na mile,lewandinio & CO. i sie dziwi,ze dostajemy bencki... za 2000 na reke moge z powodzeniem zostac selekcjonerem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:00 Jak wam się, ku-rwa, nie podobają powołania Leo Beenhakkera to idźcie do baru i schlejcie się z rozpaczy, albo zamknijcie się w kiblu i trzepcie konia. Myślicie, barany, że jesteście mądrzejsi od Leo? Nie widzicie, że niemal cała jedenstka to rezerwowi w swoich klubach. Powołał Gargułę, Matusiaka, Błaszczykowskiego, Wasilewskiego, kogo jeszcze byście chcieli, debile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:05 już mówię kogo jeszcze byśm, my "debile" chcieli- Gizę, Rasiaka, Kuszczaka albo Fabiańskiego. Oni grają regularnie i dobrze się spisują w przeciwieństwie do Mili, Frankowskiego i Dudka. ja wiem że leoś to expert ale chyba mam prawo być niezadowolony? przecież k**** żyję w wolnym kraju a nie w CHRL i mam prawo mówić co chce- a tobie jak się nie podoba to nie czytaj, przecież nikt nie każe ci oglądać forum.gazeta.pl, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta 21.08.06, 22:04 Jak Leo by powolal Rasiaka to juz bys mial 1000 postow wysmiewajacych i Rasiaka i selekcjonera. Leo wszystkim nie dogodzi. Ja tez bym chcial miec Kuszczaka ale to duzej roznicy by nie zrobilo bo i tak Boruc bedzie nr.1. Zreszta Kuszczak tez lawe grzeje narazie. Rasiak mi nie przeszkadza i ciesze sie ze strzelil ostatnio 3 gole w dwoch meczach, ale 2 gole byly z karnego to nie znaczy ze juz jest takin snajperem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sizon Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta IP: *.acn.waw.pl 21.08.06, 22:35 moze sie nie znam,ale karny byl tylko jeden...to po pierwsze... po drugie kami pajacu ja cie nie obrazalem po 3 nie jestesmy potega finansowa, ktora moze sobie pozwolic na trwonienie pieniedzy w taki sposob,skoro z go.na bicza nie ukrecisz, to po co nam treneiro za taki szmal?nie mam racji? lepiej przeznaczyc ten hajs na szkolki pilkarskie. i niemow mi,ze tobie sie podobaja te powolania, jak mi jeszcze napiszesz,ze lewandowski i mila na nie zasluguja,to trace do ciebie resztki szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta 22.08.06, 00:17 Gość portalu: sizon napisał(a): > moze sie nie znam,ale karny byl tylko jeden...to po pierwsze... > po drugie kami pajacu ja cie nie obrazalem > po 3 nie jestesmy potega finansowa, ktora moze sobie pozwolic na trwonienie > pieniedzy w taki sposob,skoro z go.na bicza nie ukrecisz, to po co nam treneiro > > za taki szmal?nie mam racji? lepiej przeznaczyc ten hajs na szkolki pilkarskie. > i niemow mi,ze tobie sie podobaja te powolania, jak mi jeszcze napiszesz,ze > lewandowski i mila na nie zasluguja,to trace do ciebie resztki szacunku Po pierwszwe, strzelil 3 gole w dwoch meczach. W tym dwa karniaki. Po drugie, ja ciebie tez nie obrazilem (przeczytaj moj post jeszcze raz)to dlaczego ty mnie obrazasz. Po trzecie, nie wszystkie powolania mi sie podobaja ale ja nie jestem selekcjonerem i nie spedzam setki godzin na ogladaniu kaset i meczow ligowych. Wiec akceptuje selekcje Beenhakera bo wiem ze ma lepsze kwalifikacje odemnie. Ja tez Mili nie lubie, ale ten facet cos w nim widzi i on jest expertem nie ja. Lubie tez Kuszczaka i wierze ze szanse dostanie ale na razie nie jest powolany, to co mam zwymyslac trenera. Musimy ufac i popierac nowego selekcjonera a nie tylko krytykowac i wyzywac od idiotow, itp. Facet ma placone tyle szmalu, wiec dlaczego by specjalnie piepszyl tylko poto zeby nie zakwalifikowac sie na Euro? Dajcie mu troche czasu (wiem ze tego czasu nie ma,ale to nie jego wina). On dopiero jest trenerem jeden miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sizon Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:10 obrazala mnie kami, niefortunnie odpisalem na twoj post... fakt,wzailem pod uwage tylko 1 mecz rasiaka... co do reszty, to nie wydaje mi sie,zeby powolywanie mili bylo oznaka trenerskiego nosa. to fakt,ze nalezaloby zmienic prawie cala 11, ale w koncu ktos grac musi... tak z innej beczki,to swojego czasu objawieniem dla mnie byl Madej,ale jego kariera nie rozwinela sie tak, jakbym ja i tym bardziej on sobie tego zyczyl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: ludzie, za co Holender bierze taka kase?czyta 22.08.06, 15:21 Ups, sorry! Faktycznie zwracales sie Kami, nie do mnie. Ja w dalszym ciagu wierze w Beenhakera bo to jest naprawde "gosc". Mial b. malo czasu na zmiany ale po tych dwoch wrzesniowych meczach napewno wprowadzi "nowa krew" (tylko zeby nie bylo za puzno). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: Gdzie jest Rasiak? IP: *.e-wro.net.pl 21.08.06, 21:00 Można mówić, że jest taki i owaki. Można go nie lubić, ale skoro jest w formie, a trenerzy klubów i dziennikarze mówią o nim jako obecnej gwieździe Championship i jest wymieniany jako główny kandydat do zdobycia statuetki króla strzelców to nie rozumiem dlaczego nie dostał powołania 0_o Frankowski - pykał kiedyś. Gdy Rasiak ładował bramkę za bramką w tej lidze mówiono, że Franek by tam 40 goli nastrzelał. No to pojechał do Anglii i przez pół roku nie strzelił jednej - AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH Znowu Mila? Brak słów. Choć może się rozkręci u Beenhakkera. Wolałbym jednak Gizę Piotrka z Cracovii, bo gra ostatnio nie źle. Cieszą mnie połowania Garguły i Matusiaka. Pierwszego widziałem dosyć niedawno gdy grał w nieistniejącym już Polarze Wrocław. Drugi zas ma obecnie 3 gole i 3 asysty - mówi to zatem samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:02 dobrze, że odświeżył kadrę głodnymi piłkarzami z ligi.ale co do cholery robia w tej kadrze tacy piłkarze jak:dudek(miała byc kadra bez układów),frankowski,jop?? no i brak rasiaka...niie jestem jakims jego fanem,ale facet strzela gole w anglii ( przeciwienstwie do tomasza f.) i mysle ze wypadaloby mu zaufać.strasznie denerwujaca jest ta cala nagonka na rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arc nie rozumiem tego. IP: *.mip.pl / 193.243.146.* 21.08.06, 21:19 co do cholery?Bosacki gra po 90 minut. ogranie kadrowe posiada.skuteczny w obronie i przy stałych fragmentach pod bramką przeciwnika .dwie bramki na mundialu,niedawno w lidze.Bąk i Jop robią dziury w środku.nie mogą zdążyć do napastników.ośmieszano ich w meczu z Danią.poruszają się w slow motion.to dobre przy powtórkach spalonych,a nie w czasie akcji.pytam więc raz jeszcze trenera kadry oraz p.Dziekanowskiego, co jest do cholery?obudźcie się wreszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: nie rozumiem tego. 21.08.06, 22:08 Faktycznie, Bosacki by sie przydal. Moze jest skontuzjowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTOSZSZSZ Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:21 a co tu Mila robi??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDupek I znowu ten Dupek w kadrze ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:27 Do k.urwy nędzy, jak długo jeszcze będą jechac w tego J. Dupka? To farfocel nieprzeciętny. Jest szybki jak żółw z galapagos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.fillc.com 21.08.06, 21:29 Ten dziadek z Holandii to nastepny IDIOTA i TEPAK po Janasie. Ludzie zrobcie cos !!! Ja juz tego nie moge wytrzymac ! To jest narodowy SKANDAL, zeby powolywac Szymkowiaka (najgorsze dno), Jopa, Mile, Dudka, Radomskiego czy Smolarka. Czemu te debile nie powoluja mlodych zawodnikow. PZPN to przyklad na Polnische Wirtschaft. Jacek K., kibic LKS-u Lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Garguła i Matusiak w kadrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:34 Hej, Schweiger, jesteś tam? Co ty na to? Podziel się z nami swoimi odkrywczymi myślami. Odpowiedz Link Zgłoś