Gość: Michał K. Re: Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:24 Powinnismy byc dumni z naszego klubu. Gdyby nie oni Polska piłka była by jednym wielkim gów... DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Dziękujemy za porazke IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.03, 22:38 za co dziekujesz? ty kutasie, Legia to druzyna a nie wisla,w wisle to ty sie mozesz utopic,kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja na glupote nie ma rady IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:16 faktycznie mozesz sie w isle utopic, wiec uwazaj spacerujac po bulwarach, bo niestety dla ciebie wisla jest grozna. strzez sie, a na przyszlosc, jezeli masz gadac idiotyzmy, to lepiej nic nie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Brawo Kasperczak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:24 Pokazal, ze ma slabe pojecie o taktyce i dobrze, ze nie zostal trenerem reprezentacji. Miec 2x na deskach przeciwnika i nie wykorzystac tego! Przy takiej grze obronnej (nie pisze o bramkarzu) nie ma co myslec o przejsciu Lazio i dobrze ze skonczylo sie tylko na 1:2. Fakt, ze gdyby szczescie dopisalo mozna bylo i dzis pokonac Lazio. Ale nie oszukujmy sie, po zmianie sedziego przy prawie kazdym ataku Lazio pachnialo golem. W obrebie pola karnego Wisly zawsze byl jakis pilkarz Lazio nie kryty! I za te gre obronna trzeba p. trenerowi odpowiednio podziekowac. Mimo wszystko dziekuje pilkarzom i trenerowi Wisly za piekne mecze z Schalke i Parma. Szkoda, ze ten piekny sen juz sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Przegral zespol ale Hugues jest graczem trzecioligowym IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:24 Tak jak w tytule. Ja nie pamietam tak koszmarnie grajacego bramkarza. Dudek moze i puscil pomiedzy nogami - ale to byl jeden mecz. Zle interwencje Huguesa to poemat. Zreszta najgorsze, ze to nie kiksy, ale on w ogole boi sie wychodzic do gornych pilek. Wychodzi, wraca, staje na linii. Widzieliscie przy drugiej bramce jak blisko niego przeleciala pilka - a on co? Stal i sie gapil?!!!! MOIM ZDANIEM DO WYMIANY NATYCHMIAST!!! On po prostu ma braki w podstawach tego rzemiosla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:25 żabojad świetnie bronił??????????? nie rozśmeiszaj mnie!!!!!!!! to najgorszy bramkarz jakiego widizałem, nawet w II lidze każdy jest od niego lepszy!!!!!! świetnie bronił, kiedy??? piłka z 20m i 0,5 m od bramkarza!!!!!!!! co z tego że silna, tym lepiej bo nie trzeba się zastanawiać czy łapać etc. tylko wybijać, to jemu Wisła powinna podziękować, to przez tego aroganta przegrała co się na wszystkich wydziera!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.icpnet.pl 05.03.03, 20:25 A tak się przechwalaliście, żałośne pieski Cupiała, że osiągniecie finał. Wisła szmato, co ty na to? Tylko trenera szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzoistik Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.zigzag.pl 05.03.03, 23:36 Troszkę pieprzyta ,fakt że Francuz jest ostatnio trochę rozjechany,ale przy drugim golu nie miał najmniejszych szans ,a że nie zareagował to świadczy tylko o jego klasie ,do tej piłki nie musiał się rzucać. Widziałem już wielu bramkarzy którzy skaczą po polu karnym jak małpy a po meczu nie wiedzą ile goli puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyjanek Porażka IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:26 Wypowiedź komentatora podczas meczu inter-barcelona "Barcelona w każdej formacji ma jakiegoś przodownika no oprócz tego śmiesznego człowieka w bramce". To samo Wisła ma Głowackiego,Kosowskiego, Żurawdkiego no i śmiesznego człowieka w bramce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:28 SS LAZIO SS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wisła leszcze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Kolejna miernota IP: 80.50.26.* 05.03.03, 20:30 I co cieszysz? Jesteś takim samym małyma człowieczkiem jak twój zakichany zespół złożony z oldbojów z Jugosławii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to jest prawdziwie smutne... IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:19 zastanawia mnie skad biora sie tacy malutcy ludzie jak wy wszyscy. skad wyscie sie urwali??????????/ przeciez to jest zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Hugues IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:29 Obrzucamy wszystkich graczy epitetami, ale tak naprawde to im dluzej mysle o tym meczu i o wszystkich innych to Hugues tak jak pisalem... ... lepiej zeby wspomnienia pisal czy cos... Ten drugi strzal to chyba bym obronil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojek no i ten śmieszny człowiek w bramce IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:30 Nie spodziewałem się,że największym zagrożeniem Wisły jest własny bramkarz. Huges, spróbuj swych sił na Madagaskarze. Może tam będziesz gwiazdą bo przynajmniej raz na jakiś czas złapiesz piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assda ...aaaaaaaa nie moge tego przebolec!!!!!! IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QMOTRER CHWAŁA WIŚLE!!!!!! IP: *.skawsoft.com.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 20:33 dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogi hmmm IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:33 Kasperczak dokonał cudu i wspaniale przygotował drużynę. Nie wiem jak tego dokonał ale jestem mu wdzięczny. Wisło! Kochamy cię! You will never walk alone. A pozatym SARNAT WRÓC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkielet Piosenka IP: *.acn.pl 05.03.03, 20:47 Za to żeś w walce z Parmą pokazała Większego ducha niźli Polska cała, Że to zwycięstwo tak spokojnie przyszło Dziękuję ci, Wisło. Za pokonanie Schalke 04 Husaria przeciwko czołgom Abwehry I światło białej gwiazdy znów błysło Dziękuję ci, Wisło. Za cztery bramki strzelone Rzymianom Choć nam niestety więcej postrzelano Za radość po golu, rozpacz po straconym Za bicie serca i w gardle zduszony Żal, gdy z pucharem pożegnać się przyszło Dziękuję ci, Wisło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajot Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.lodz.msk.pl / 10.122.16.* 05.03.03, 20:35 Gratulacje za postawę,ale szkoda frajerstwa w obronie-ogólnie i tak nie było żle,choć różnicę między zawodowcami a naszą ligą widać gołym okiem.Ale i tak WIELKIE DZIĘKI(nie wieszajmy tylko psów na naszych chłopcach). P.s.-Szkoda tylko,ze bramkarz zachował się jak jego rodacy w czasie 2 WŚ(kiedy to rozbili ich na plaży),bo piłkę łapał nieraz w taki sposób,jakby grał w piłkę plażową podczas przerwy w opalaniu.Choć parę razy swoim nawiedzonym wzrokiem zatrzymał futbolówkę i to mu oddać winniśmy.VIV LA FRANCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany ZUrawski precz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:36 Gdyby Żurawski który grał BEZNADZIEJNIE nie był w 43 min takim cholernym egoistą wynik byłby odwrotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek A tam Zurawski, gdyby.... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:40 ... Hugues nie popelnil dwoch kardynalnych bledow, NIE KIKSOW, NIE POMYLEK, kardynalnych bledow, byloby 0:1 dla Wisly. Ta druga sytuacja to w ogole kosmos - co to za reakcja na strzal?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuraw Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.3cube.pl 05.03.03, 20:37 Przepraszam wszystkich kibicow Wisły, że tak zjebałem tą setke w pierwszej połowie, mogłem podawać ale taki ze mnie kurwa samolub. Ale zapraszam wszystkich za tydzien rozjebienmy szczakowianke !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qń żuraw nie przejmuj się. IP: *.skawsoft.com.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qń żuraw nie przejmuj się. IP: *.skawsoft.com.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek A w ogole to wina Huguesa :) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:37 Ale to mozna bez konca powtarzac. Czy on w ogole jest bramkarzem czy jakims znajomym francuskich udzialowcow? Moze tak jak czesc biletow dostaja sponsorzy to jego rodzina ma jakies udzialy w Wisle albo cos? A moze to w ogole jakis zartownis? Raz na jakis czas nie broni strzalow, zeby zmobilizowac partnerow z ataku do uatrakcyjnienia widowiska? Bo jak to inaczej komentowac?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargul no cóż IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:38 Myśle że Wisła zagrała dobry mecz chooc nie ustrzegła sie błedów które pozbawiły ją awansu nie spisał sie bramkarz zawiódł Zurawski i troche Kosowski który miał dobre zwody lecz nie dośrodkowania no coz gratulacje dla Lazio i dla Wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hallad Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:39 w pilce nożnej wygrywa ten kto syrzela bramki a nie ten który jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyjanek Te polonisci IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:39 Denerwuje mnie,że kibice innych pierwszoligowych (jeszcze) klubów nie kibicują Wiśle. Może się zastanowicie co taki sukces oznacza dla polskiej piłki? Jestem kibicem Wisły ale potrafię kibicować innym polskim drużynom gdy grają w zagranicznych rozgrywkach. Wisła jest dumą Polski i każdy polak powinien jej kibicować. A kibice polonii którzy są zawsze przeciw Wiśle? Nie wiem czy wogóle utrzymacie się w ekstraklasie więc nie macie tu nic do gadania Odpowiedz Link Zgłoś
kowalmaster jestem zly!!!! 05.03.03, 20:39 i znowu wielki sen o podboju swiata przez naszych kopaczy spelz na niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wygrali lepsi IP: *.provider.pl 05.03.03, 20:40 Marzenia mają to do siebie ,że rzadko się spełniają.Wygrali faworyci,drużyna mająca w swoich szeregach piłkarzy lepszych, a do tego bardziej doświadczonych. Ale Wisła jest na dobrej drodze.Jeśli działaczom wystarczy cierpliwości, a sponsorom pieniędzy to za dwa lata Wisła pod wodzą Kasperczaka może osiągnąć poziom Lazio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitrix Re: Wygrali lepsi IP: *.infonet.gze.pl 05.03.03, 20:42 Zobaczą Lige mistrzów jak świnia niebo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Robotnicy z Lazio a Artyści z Wisły. Brawka Wisła. IP: *.toya.net.pl 05.03.03, 20:40 Ci faceci z Lazio to mogą zamęczyć każdego. Szkoda że przede wszystkim kibiców. Gratulacje dla Wisły za widowisko,pomysłową, niesamowicie ofensywną grę we wszystkich meczach pucharu UEFA. Dziś Lazio miało więcej szczęścia i wygrało. Trudno. Wisła zagra jeszcze lepiej za rok (może już w LM :) ). A włoskim zespołom które prezentują taki styl jak Lazio wróżę rychły upadek. Szczególnie jeśli grają tam tacy udawani wojownicy jak Diego Simeone. Co z tego że potrafi wyłudzić najwięcej fauli na świecie (patrz choćby rzuty rożne Wisły) i tak nikt o nim nie będzie pamiętał jak skończy karierę. Przynajmniej nie jako o piłkarzu. Dobra koniec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Wawy Brawo.... IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 20:41 Jeszcze jesien będzie wasza Wiślacy . Dzięki za emocje i ambicje . Polska ma nareszcie klasowy zespół !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cook I BARDZO DOBRZE IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 05.03.03, 20:41 trzeba było grać jak w pierwszym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georhe H. Re: Wisła - Lazio .Sprawdzone przepowiedziane obawy IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.03.03, 20:43 Takie obawy wyrazilem na forum PRZED meczem i przykre, ze sie potwieerdzily w 90 % Na tym poziomie konfrontacji zespolow Wisly z Lazio az prosi sie o uwage gry w defensywie Wisly na lepszym poziomie. Jak wszyscy wiemy tam sa najwieksze minusy Wislakow z niepewnie broniacym francuskim bramkarzem Huguesem. Jezeli w tym waznym elemencie gry Wisla poczyni postepy w grze (bez pilki) defensywnej i zagra skuteczniej to wszystko bedzie OK. W przeciwnym wypadku wyrafinowanie grajacy pilkarze Lazio moga wykorzystac luki i bledy w grze obronnej Wislakow i z wielkich aspiracji .."wrocimy na ziemie". To jest najgorszy, ale bardzo realny scenariusz, przed ktorym w takim meczu nalezy sie takze zabezpieczyc. Optymistyczny scenariusz to skuteczna gra ofensywna (ataki pozycyjne i szybkie) pilkarzy Wisly przechyla szale zwyciestwa naszych pilkarzy po bardzo burzliwym i emocjonujacym meczu. Ale do tego tez potrzebna jest bardzo uwazna w pelnej koncentracji skuteczna gra obronna Wislakow. Osobiscie jestem realista i mam powazne obawy o wynik meczu z Lazio, pomimo, ze calym sercem jestem przy pilkarzach Wisly. Obym sie mylil. Zycze zwyciestwa Wislakom i jej trenerowi H.Kasperczakowi oraz dalszych sukcesow w obronie prestizu polskiej klubowej pilki noznej. Po przegranym meczu moznaa krotko dodac: 1.Aby liczyc sie w czolowce klubowych europejskich zespolach nalezy miec silniejszy 22-25 osobowy sklad kadry klubowej. Zawodnik "rezerwowy" wchodzacy do gry musi prezentowac poziom zblizony do wymienianego kolegi (np. statysta kontuzjowanego Zurawskiego i brak rownie skutecznego zmiennika). 2. Przelozenie meczu z Lazio o 7 dni "rozbilo" wymagana koncentracje psychiczna do tak waznego meczu. Powstal tzw hura optymizm kosztem wymaganej optymalnej koncentracji i wlasciwej motywacji pilkarzy. 3. W grze zespolu Wisly widoczny byl brak zgrania - brak gry kontrolnej z silnym przeciwnikiem w warunkach klimatycznych w jakich odbyl sie mecz (stan plyty boiska). W pelni sezonu Wisla grajac na wlasnym boisku miala by nieco wieksze mozliwosci wykorzystania zaliczki 3-3 z pierwszego meczu w Rzymie. 4. Lazio potwierdzilo, ze jest silnym zespolem (wspaniale rozzgrywajacym mecz taktycznie) o ile wystepuje prawie w pelnym skaldzie. Tego taktycznego wyrachowania brak jest pilkarzom Wisly. Nalezy podziekowac pilkarzom, trenerowi i dzialaczom za bardzo dobre i dobre mecze rozegrane przez Wislakow w Pucharze UEFA oraz dostarczenie sympatykom futbolu tylu niezapomnianych emocji. Czas powrotu do rzeczywistosci i dalszej potrzeby szlifowania pilkarskich (juz wysokich) umiejetnosci. Udane mecze i sukcesy Wisly w Pucharze UEFA nie powinny zaslonic potrzeb szkoleniowych (i bazy szkoleniowej) jakie potrzebuje Wisla i nasze pilkarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś