Gość: Student666 IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 18:33 I co w tym dziwnego, ze Dudek siedzi na ławce... Przecież wszyscy są w stanie się domyślić, że przesiedzi cały sezon... Chyba, że złamie Reinie ręke albo coś w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubba Trzy gole Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:39 Szkoda, ze Dudek nie odszedl w okienku transferowym do jakiejs przecietnej druzyny z dobrej ligi albo do dobrej ze sredniej-moglbyc liderem, gwiazda tego zespolu i skonczyc kariere jak Peter (Boleslaw:) Schmeichel. Teraz pozostaje liczyć na to, że przynajmniej zakończy ją jak "Ed" de Goey. Opcja najbardziej żenująca-jednak-to powrót do polskiej ligii, za namową "przyjaciół" ze "środowiska piłkarskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceg Re: Trzy gole Liverpoolu IP: *.akron.net.pl 23.09.06, 19:41 Dobrze The Reds!! Tak dalej !!!!!!!!!! YNWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Trzy gole Liverpoolu IP: *.nyc.untd.com 24.09.06, 01:59 Ktos musi na lawce dresow pilnowac.Moze wkrotce pozwola mu pilki podawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czy w Anglii w ogole graja Anglicy ? IP: *.206.100.208.1dial.com 24.09.06, 15:39 Liverpool, Arsenal, Chelsea, to wszystko tzw. legia cudzoziemska, jak oni to akceptuja ? "Najpierw bramkarza gości pokonał Chilijczyk Mark Gonzalez a potem Holender Dirk Kuyt i Norweg John Arne Riise." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: czy w Anglii w ogole graja Anglicy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:11 Nie ma to jak gole dla Barcy zdobywają Ronaldinho, Messi i Eto'o - prawdziwie hiszpańskie gwiazdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Mu bedzie Trzy gole Liverpoolu IP: *.abhsia.telus.net 24.09.06, 06:47 Ale Pan Henryk Kukier, to jes i byl KTOS. Szcunek Dla Pana Henryka. napiszcie o Nim. LP Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Re: Chelsea nie dało szans Fulham. 24.09.06, 09:45 To ja chyba jakiś mecz oglądałem. The blues po raz kolejny zagrali marnie, a przy odrobnie szczęście, Fulham mogło odnieść zwycięstwo. Pierwszy karny dla gości z kapelusza, zawodnik fulham przewrócił się, a piłka otarła się o rękę, którą się podpierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Dla kogo byl to pierwszy mecz w sezonie? IP: *.cable.ubr01.camd.blueyonder.co.uk 24.09.06, 14:27 Ja nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Trzy gole Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:53 Znów cały mecz przesiedział na ławie... Nie rozumiem tego znów. Przecież to oczywiste, że Puszczak będzie tylko rezerwowym, to samo Dudek. Tylko kontuzje, lub kartki Van der Saara i Reyny pozwolą im zagrać. I choćby wybronili po pięć karnych i po pięć sam na sam, to i tak czeka ich ława! Odpowiedz Link Zgłoś