warsau 13.03.03, 19:50 No co oni zrobili??? Przeciez prezes Szostak to wielki prezes. Nawet chcial pieniadze od Lecha, potem prawo chcial naginac. Cos tu nie gra z prezesem. Moze trzeba go zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: KSZO zagra juniorami? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 23:06 Moze i trzeba tylko ze ten prezes jest jednoczesnie bodajze prezydentem miasta. I wez tu rusz takiego :) A z drugiej strony to on i tak stara sie zrobic cos z niczego, bo pieniadze to ten klub jest chyba tylko winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: KSZO zagra juniorami? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 13.03.03, 23:18 Piłkarze KSZO nie wierzą działaczom są oszukiwani od dawna. Trzeba zawsze brać odpowiedzialność za swoje decyzje panie Szostak! Jeśli podpisałeś kontrakty z zawodnikami to teraz masz psi obowiązek płacić! Nie ma pieniędzy? Po co podpisywałeś nierealne kontrakty! Takich w Ostrowcu mamy działaczy . zresztą nie tylko w Ostrowcu. Nie można żyć na kredyt! Nie ma kasy . Trudno. Nie ma 1 ligi. Nie stać mnie na BMW , to jeżdżę maluchem. Panu Szostakowi KSZO było potrzebne do wygrania kolejnych wyborów. Cel osiągnął , teraz wszystkich ma gdzieś. KSZO nie utrzyma 1 ligi grając zespołem juniorów - to pewne! Tak na marginesie, czego nie dotknie się wódz Ostrowca - wszystko zaczyna upadać ! Szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Pan Prezes Szostak IP: *.bydgoska.krakow.pl 14.03.03, 21:25 Rozmawiałem z tym panem zaraz po powrocie KSZO do ekstraklasy. Widziałem jego optymizm i chciałem trochę urealnic jego dumę: -A bezrobocie w mieście prawie 30%... -I bardzo dobrze! -Musi być naprawdę źle jeśli prezydent miasta twierdzi, że dobre jest 30%bezrobocie -To ty tak twierdzisz! PS jak można łączyć funkcje prezesa huty, prezesa KSZO i prezydenta miasta? każda z nich wymaga kilkunastu godzin pracy dziennie człowieka odpowiedzialnego i kompetentnego. A tu jeden taki miernota... Odpowiedz Link Zgłoś