Gość: dareksp na trenera Benhakeera to narzekali... IP: 195.205.179.* 12.10.06, 10:16 ... "przedstawiciele polskiej mysli szkoleniowej" (czyt. sfrustrowani trenerzy, którzy za Leonem mogliby buty nosić), Hajto i Tomaszewski. Nie przypominam sobie, by Leon spotkał sie z nieprzychylnoscia kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50groszy Re: na trenera Benhakeera to narzekali... IP: *.impaq.com.pl 12.10.06, 10:19 Spotkal sie tylko z nieprzychylnoscia PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Ręce precz od Leo!!!!!!!! Kto za wpisywać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:18 Od 82 r. nie zagraliśmy tak dobrego meczu z przeciwnikiem tej klasy taka jest prawda !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 213.25.73.* 12.10.06, 10:22 Hajto ty zenujaca kreaturo jestes "wspanialym" szpecjalista ale nie od taktyki tylko od grania w pilke i szmuglowania fajek. sadzisz farmazony jak oblakany. pytaja o mecz z portugalia a ty nie chcesz przecenic zwyciestwa nad 4!!!!!!!!! druzyna swiata!!!!!!!!!!! jestes zenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Hajto Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.proxy.aol.com 12.10.06, 10:26 Czsc jestem tomasz Hajto i jestem gwiazda numer 93 w klewkach, to tam gdzie taliby baze swoja maja, Bin Laden ostatnio poprosil mnie o autograf, ale mu powiedzialem, spadajcw..u.... taki jestem dobry ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat lapy precz od Leosia IP: *.chello.pl 12.10.06, 10:39 za czepianie sie Leosia bede lal w pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibollll HAJTO to cykor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:45 Przyjedz hajto do poznania to cie naucze szacunku wieśniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkiu Re: HAJTO to cykor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:07 WIELKI CYKOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japs76 Hajto!!!po ile masz marlboro lighty? IP: *.r-212.178.64.atwork.nl 12.10.06, 10:43 Hajto!?Juz zapomniales jak cie wkrecali w murawe portugalczycy w koreii?No to shut the fuck up..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Hajto Re: Hajto!!!po ile masz marlboro lighty? IP: *.r-212.178.64.atwork.nl 12.10.06, 10:48 Zalezy ile chcesz wziasc!!!Na kontenery mam teraz fajna promocje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:47 Spier... Hajto - wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 213.17.203.* 12.10.06, 10:49 Hajto pokazał swoje prostactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Hajto ty .................!!!!!! IP: 80.51.194.* 12.10.06, 10:55 Hajto ty .................!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 129.35.231.* 12.10.06, 11:01 Wiecie co - mam dwie koncepcje: 1. Zepsuł mi się wczoraj telewizor i pochrzaniły mi sie kolory koszulek piłkarzy. Swoją drogą dobrze że strzeliliśmy tego honorowego gola w końcówce. 2. Tu nie było zwycięstwa Polski - to był skrót myslowy, semantyczne naduzycie i układ. Spisek mediów które nałożyły filtry na kamery tak że pokazywały Polaków w biało - czerwonych strojach a Portugalczykóe w czarnych. Układ czyli PO, dziennikarze i cykliści nie chcieli dopuścić do pokazania mizerii polskiej piłki i oszukali nas pokazując rzekome zwycięstwo Polaków. Tymczasem było jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Dziękuję, Panie Trenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:26 Dziękuję, Panie Trenerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.axelspringer.pl 12.10.06, 11:35 Ostatni TAKI mecz POLSKI WIDZIAŁEM JAK byłem małym chłopcem (mam 36 lat). Zwycięstwo z Francją, może potem tylko mecze z Norwegami (już byłem duży :) A Hajto niech przestanie brużcić. Chłopie - czy Ty nie widziałeś jak ONI grali. Ty nigdy (poza meczem z Rosją) nie zagrałeś takiego meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Lepszy od Hajty jest ten Lenczyk.... IP: 61.68.164.* 12.10.06, 11:46 KTOREGO JESZCZE DOLOZYLI.Dzialaczo-trener wazelinizuje i balsamuje 'TRUPY',chama JANASA i ' motywatora historyczno- narodowego'Engela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smash LEO, trzymaj na odległosć kija mędrków z PZPN IP: *.blue-net.com.pl 12.10.06, 11:38 Wreszcie mądry człowiek poustawiał drużynę, postawił na ambitnych chłopaków. Okazało się, że reprezentacja jednego z większych narodów europejskich może grać na równi z najlepszymi w Europie i w świecie, może z nimi wygrywać. Pewny Kowalewski (jakby co, jest mocny Boruc). Na światowym poziomie zagrał Bronowicki, wielkie uznanie dla Golańskiego. Radomski solidny, nie błyszczał, ale na tej pozycji nie wszyscy muszą błyszczeć. Trzeba szukać następców Bąka, on juz nie będzie lepszy. Co z Baszczyńskim, który strzelał na mundialu? Jop jest perspektywiczny. Klaruje się wreszcie silna druga linia. Reżyserem gry staje się Lewandowski, wielkie możliwości w Błaszczykowskim (zagrał rewelacyjnie), Krzynówek jest bardzo cenny , nawet jak nie ma formy (ambicja, zaangażowanie). Sobolewski odstaje od tego towarzystwa, ale jest obiecujący Grzelak. I oczywiście diament, żądło reprezentacji Ebi Smolarek, wyszkolenie techniczne najwyższej próby, błyskawiczne decyzje, szybkość i zaangażowanie. W ataku na razie nieco przyciężki, ale majacy duże umiejętności i doświadczenie Żurawski. Jeleń wróć!!! To urodzony lider, zwycięzca, uosobienie przebojowości i szybkości. Do tego ambitny, z wielkim potencjałem Matusiak oraz posiadający genialny instynkt pod bramką Frankowski (potrafi wejść na parę minut i wygrać mecz). Do tego solidnego trzonu trzeba odważnie dobierać będących w aktualnie świetnej formie ambitnych chłopaków z naszej ligi, którzy w reprezentacji będą grali na 120% swoich możliwości, żeby sie pokazać, zdobyć sławę. Trzeba zrezygnować w kadrze ze średniej klasy zaciągu zagranicznego, który myśli głównie o kasie z macierzystego klubu. Podziekujmy Szymkowiakowi (ta "gwiazda" poświęca więcej czasu fryzurom niż treningowi), Kłosowi, Mili i im podobnym. Rasiak niech strzela na wyspach, ale polska kadra to dla niego poziom nieosiągalny. Mecz z Portugalia to była jego kompromitacja. Dość biadolenia, że w Polsce nie ma kto grać, że nie ma lepszych od pupilków Janasa. I trzymaj Leo na odległość kija tych wszystkich mędrków, teoretyków, dla których w studiach telewizyjnych jest wszystko jasne, proste i czytelne. Pełne zaufanie i odpowiedzialnosć dla Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smash Re: LEO, trzymaj na odległosć kija mędrków z PZPN IP: *.blue-net.com.pl 12.10.06, 11:43 Oczywiście na mundialu strzelał Bosacki a nie Baszczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro A gdzie jest Schweiger? Zatkało go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:41 A tyle miał zawsze do powiedzenia... Taki był elokwentny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny z naszych! Hajto i jego wypowiedź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:44 Ten koleś to zawistny szkodnik. Co z tego, że jeszcze bardzo mglisty wydaje się ten awans. My to doskonale wiemy. Może faktycznie znów się nie uda bo już sporo punktów straconych. Sęk w tym, że był to wyczyn dla naszego futbolu historyczny, a jego niedocenianie to fatalny objaw. Jak dla mnie doskonale charakteryzujący postawę Hajty w meczach reprezentacji, bez zaangażowania i na półobrotach (ile nam meczów zmarnowałeś przez to człowieku!). Spadej synku ino dalyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Poparcie dla Leo pokażcie ilu nas jest !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:56 Prawdziwy kibic a nie zawistny mały człowieczek !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:05 Luiz Felipe Scolari powiedział: >trener Portugalii: O sukcesie Polaków zadecydowało ich bardzo dobre przygotowanie fizyczne. W 90 minucie nadal sprawnie poruszali się po boisku Polacy i przygotowanie fizyczne ;) jestem znowu zadziwiony i to w okresie dwuch tygodni. Najpierw wisła zabiegała iraklis a teraz sama reprezentacja polski zrobiła to samo z portugalią - teraz widać gdzie były największe rezerwy w grze polskich zespołów. Panie Benchakerze i Panie Okuka gnoić ich proszę na treningach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:07 I chwała Bogu , ze nie miał bo gdyby miał to by sie nie podjal pracy z nasza kadra A Hajto gdyby gral to by powiedzial ze ta wygrana to cos wspanialego. Polska beznadzieja !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:09 Hajto _ EMERYCIE nigdy nie grales na takim poziomie jak Polacy w środę z Portugalią i gral już tak nie będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Panie Janie Tomaszewski IP: *.chello.pl 12.10.06, 12:09 "Można go porównać z meczem z Anglią w 1973 roku, który wygraliśmy na Stadionie Śląskim 2:0. Anglicy przyjechali wówczas do Polski i nie zastanawiali się czy wygrają. Myśleli tylko o ilości strzelonych goli." Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść/ czas/ A co do Trenera Pana Leo- to widać coś bardzo ważnego- Panowie z kadry Go szanują a on szanuje swoich zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaromir Zazdrosc ? Brzydko panie Hajto. IP: *.aster.pl 12.10.06, 12:18 To smutne, ze sa tacy, ktorzy chca ciagnac innych w dol. Hajto zazdrosci po prostu. Widac taki to juz nasz polacki etos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Re: Zazdrosc ? Brzydko panie Hajto. IP: *.chello.pl 12.10.06, 12:27 Tomasz Hajto, były reprezentant Polski(i całe szczeście): (...)Za trenera Janusza Wójcika eliminacje zaczęliśmy świetnie, a potem zabrakło nam punkty, by wyjść z grupy (do baraży - przyp. red.). -Tak ale trener Janusz W.(dzis juz nie trener i całe szczeście, bo wiekszośc jego sukcesów zwdziecza Janasowi) nie wygrał ani ze SWE ani z ANG a na domiar złego mógł przegrać z LUX ;) Po drugie pan Tomasz H. zapominial ja grał np. na MS2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.UMDNJ.EDU 12.10.06, 12:22 Panie Hajto-polecam przemyt,to moze Panu najlepiej wychodzi,Tomaszewski,lepiej zamilcz-postaw sie w polozeniu Beenhakkera i dla przykladu rozpracuj Pilkarzy Bialorusi,ocen ich przygotowanie fizyczne,umiejetnosci techniczne,daje Ci na to miesiac-to tyle ile mial Beenhakker... Odpowiedz Link Zgłoś
gym Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele 12.10.06, 12:24 Panie Hajto, panu już dziękujemy. Pokazał pan już swoją żenadę na boisku - niech się pan dalej nie kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwagrosze Lista zlosliwcow IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.06, 12:26 Hajto, Lenczyk, kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotsis The faac to Leo to król IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:27 Jest wielki i jeśli damy mu spokojnie pracować, możemy mieć mnóstwo pociechy z tej drużyny. Wynik meczu to mały pikuś przy stylu gry. Odkąd pamiętam nie zagraliśmy tak dobrego meczu. Dwie bramy to bardzo mały wymiar kary dla Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czebog5 Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:30 Panie Bartku Jesteś trochę za skromny.Wrócisz do kadry. Zyczą Tobie kibice z Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś