Dodaj do ulubionych

Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele

• Gość: dareksp na trenera Benhakeera to narzekali... IP: 195.205.179.* 12.10.06, 10:16
      ... "przedstawiciele polskiej mysli szkoleniowej" (czyt. sfrustrowani trenerzy,
      którzy za Leonem mogliby buty nosić), Hajto i Tomaszewski. Nie przypominam
      sobie, by Leon spotkał sie z nieprzychylnoscia kibiców.
      • Gość: 50groszy Re: na trenera Benhakeera to narzekali... IP: *.impaq.com.pl 12.10.06, 10:19
        Spotkal sie tylko z nieprzychylnoscia PZPN...

• Gość: Polo Re: Ręce precz od Leo!!!!!!!! Kto za wpisywać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:18
      Od 82 r. nie zagraliśmy tak dobrego meczu z przeciwnikiem tej klasy taka jest
      prawda !!!!!!!!!
    • Gość: m Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 213.25.73.* 12.10.06, 10:22
      Hajto ty zenujaca kreaturo jestes "wspanialym" szpecjalista ale nie od taktyki
      tylko od grania w pilke i szmuglowania fajek. sadzisz farmazony jak oblakany.
      pytaja o mecz z portugalia a ty nie chcesz przecenic zwyciestwa nad 4!!!!!!!!!
      druzyna swiata!!!!!!!!!!! jestes zenujacy.
    • Gość: T.Hajto Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.proxy.aol.com 12.10.06, 10:26
      Czsc jestem tomasz Hajto i jestem gwiazda numer 93 w klewkach, to tam gdzie
      taliby baze swoja maja, Bin Laden ostatnio poprosil mnie o autograf, ale mu
      powiedzialem, spadajcw..u.... taki jestem dobry ! :)))
    • Gość: bat lapy precz od Leosia IP: *.chello.pl 12.10.06, 10:39
      za czepianie sie Leosia bede lal w pysk
      • Gość: kibollll HAJTO to cykor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:45
        Przyjedz hajto do poznania to cie naucze szacunku wieśniaku!
        • Gość: jkiu Re: HAJTO to cykor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:07
          WIELKI CYKOR
    • Gość: japs76 Hajto!!!po ile masz marlboro lighty? IP: *.r-212.178.64.atwork.nl 12.10.06, 10:43
      Hajto!?Juz zapomniales jak cie wkrecali w murawe portugalczycy w koreii?No to
      shut the fuck up.....
      • Gość: T.Hajto Re: Hajto!!!po ile masz marlboro lighty? IP: *.r-212.178.64.atwork.nl 12.10.06, 10:48
        Zalezy ile chcesz wziasc!!!Na kontenery mam teraz fajna promocje...
    • Gość: ja Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:47
      Spier... Hajto - wstydu oszczędź
    • Gość: Wojtas Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 213.17.203.* 12.10.06, 10:49
      Hajto pokazał swoje prostactwo
    • Gość: Kibol Hajto ty .................!!!!!! IP: 80.51.194.* 12.10.06, 10:55
      Hajto ty .................!!!!!!
    • Gość: albert Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 129.35.231.* 12.10.06, 11:01
      Wiecie co - mam dwie koncepcje:
      1. Zepsuł mi się wczoraj telewizor i pochrzaniły mi sie kolory koszulek
      piłkarzy. Swoją drogą dobrze że strzeliliśmy tego honorowego gola w końcówce.
      2. Tu nie było zwycięstwa Polski - to był skrót myslowy, semantyczne naduzycie
      i układ. Spisek mediów które nałożyły filtry na kamery tak że pokazywały
      Polaków w biało - czerwonych strojach a Portugalczykóe w czarnych. Układ czyli
      PO, dziennikarze i cykliści nie chcieli dopuścić do pokazania mizerii polskiej
      piłki i oszukali nas pokazując rzekome zwycięstwo Polaków. Tymczasem było jak
      zwykle...
    • Gość: Rafal Dziękuję, Panie Trenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:26
      Dziękuję, Panie Trenerze.
    • Gość: gość Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.axelspringer.pl 12.10.06, 11:35
      Ostatni TAKI mecz POLSKI WIDZIAŁEM JAK byłem małym chłopcem (mam 36 lat).
      Zwycięstwo z Francją, może potem tylko mecze z Norwegami (już byłem duży :)
      A Hajto niech przestanie brużcić. Chłopie - czy Ty nie widziałeś jak ONI grali.
      Ty nigdy (poza meczem z Rosją) nie zagrałeś takiego meczu!
      • Gość: hrb Uszaszowski Lepszy od Hajty jest ten Lenczyk.... IP: 61.68.164.* 12.10.06, 11:46
        KTOREGO JESZCZE DOLOZYLI.Dzialaczo-trener wazelinizuje i
        balsamuje 'TRUPY',chama JANASA i ' motywatora historyczno- narodowego'Engela.
    • Gość: smash LEO, trzymaj na odległosć kija mędrków z PZPN IP: *.blue-net.com.pl 12.10.06, 11:38
      Wreszcie mądry człowiek poustawiał drużynę, postawił na ambitnych chłopaków.
      Okazało się, że reprezentacja jednego z większych narodów europejskich może
      grać na równi z najlepszymi w Europie i w świecie, może z nimi wygrywać.

Pewny Kowalewski (jakby co, jest mocny Boruc). Na światowym poziomie zagrał
      Bronowicki, wielkie uznanie dla Golańskiego. Radomski solidny, nie błyszczał,
      ale na tej pozycji nie wszyscy muszą błyszczeć. Trzeba szukać następców Bąka,
      on juz nie będzie lepszy. Co z Baszczyńskim, który strzelał na mundialu? Jop
      jest perspektywiczny. Klaruje się wreszcie silna druga linia. Reżyserem gry
      staje się Lewandowski, wielkie możliwości w Błaszczykowskim (zagrał
      rewelacyjnie), Krzynówek jest bardzo cenny , nawet jak nie ma formy (ambicja,
      zaangażowanie). Sobolewski odstaje od tego towarzystwa, ale jest obiecujący
      Grzelak. I oczywiście diament, żądło reprezentacji Ebi Smolarek, wyszkolenie
      techniczne najwyższej próby, błyskawiczne decyzje, szybkość i zaangażowanie. W
      ataku na razie nieco przyciężki, ale majacy duże umiejętności i doświadczenie
      Żurawski. Jeleń wróć!!! To urodzony lider, zwycięzca, uosobienie przebojowości
      i szybkości. Do tego ambitny, z wielkim potencjałem Matusiak oraz posiadający
      genialny instynkt pod bramką Frankowski (potrafi wejść na parę minut i wygrać
      mecz). Do tego solidnego trzonu trzeba odważnie dobierać będących w aktualnie
      świetnej formie ambitnych chłopaków z naszej ligi, którzy w reprezentacji będą
      grali na 120% swoich możliwości, żeby sie pokazać, zdobyć sławę.

Trzeba zrezygnować w kadrze ze średniej klasy zaciągu zagranicznego, który
      myśli głównie o kasie z macierzystego klubu. Podziekujmy Szymkowiakowi
      (ta "gwiazda" poświęca więcej czasu fryzurom niż treningowi), Kłosowi, Mili i
      im podobnym. Rasiak niech strzela na wyspach, ale polska kadra to dla niego
      poziom nieosiągalny. Mecz z Portugalia to była jego kompromitacja. Dość
      biadolenia, że w Polsce nie ma kto grać, że nie ma lepszych od pupilków Janasa.

I trzymaj Leo na odległość kija tych wszystkich mędrków, teoretyków, dla
      których w studiach telewizyjnych jest wszystko jasne, proste i czytelne. Pełne
      zaufanie i odpowiedzialnosć dla Leo.
      • Gość: smash Re: LEO, trzymaj na odległosć kija mędrków z PZPN IP: *.blue-net.com.pl 12.10.06, 11:43
        Oczywiście na mundialu strzelał Bosacki a nie Baszczyński.
    • Gość: juro A gdzie jest Schweiger? Zatkało go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:41
      A tyle miał zawsze do powiedzenia... Taki był elokwentny...
    • Gość: dumny z naszych! Hajto i jego wypowiedź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:44
      Ten koleś to zawistny szkodnik. Co z tego, że jeszcze bardzo mglisty wydaje się
      ten awans. My to doskonale wiemy. Może faktycznie znów się nie uda bo już sporo
      punktów straconych. Sęk w tym, że był to wyczyn dla naszego futbolu
      historyczny, a jego niedocenianie to fatalny objaw. Jak dla mnie doskonale
      charakteryzujący postawę Hajty w meczach reprezentacji, bez zaangażowania i na
      półobrotach (ile nam meczów zmarnowałeś przez to człowieku!). Spadej synku ino
      dalyj.
      • Gość: Polo Re: Poparcie dla Leo pokażcie ilu nas jest !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:56
        Prawdziwy kibic a nie zawistny mały człowieczek !!!!!!!!!
    • Gość: K2 Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:05
      Luiz Felipe Scolari powiedział:

>trener Portugalii: O sukcesie Polaków zadecydowało ich bardzo dobre przygotowanie fizyczne. W 90 minucie nadal sprawnie poruszali się po boisku

Polacy i przygotowanie fizyczne ;) jestem znowu zadziwiony i to w okresie dwuch tygodni.
      Najpierw wisła zabiegała iraklis a teraz sama reprezentacja polski zrobiła to samo z portugalią - teraz widać gdzie były największe rezerwy w grze polskich zespołów.
      Panie Benchakerze i Panie Okuka gnoić ich proszę na treningach !!!
    • Gość: Tomek Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:07
      I chwała Bogu , ze nie miał bo gdyby miał to by sie nie podjal pracy z nasza kadra
      A Hajto gdyby gral to by powiedzial ze ta wygrana to cos wspanialego.
      Polska beznadzieja !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jurek Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:09
      Hajto _ EMERYCIE nigdy nie grales na takim poziomie jak Polacy w środę z
      Portugalią i gral już tak nie będziesz
    • Gość: carlo Panie Janie Tomaszewski IP: *.chello.pl 12.10.06, 12:09
      "Można go porównać z meczem z Anglią w 1973 roku, który wygraliśmy na Stadionie
      Śląskim 2:0. Anglicy przyjechali wówczas do Polski i nie zastanawiali się czy
      wygrają. Myśleli tylko o ilości strzelonych goli."

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść/ czas/
      A co do Trenera Pana Leo- to widać coś bardzo ważnego- Panowie z kadry Go
      szanują a on szanuje swoich zawodników
    • Gość: Czaromir Zazdrosc ? Brzydko panie Hajto. IP: *.aster.pl 12.10.06, 12:18
      To smutne, ze sa tacy, ktorzy chca ciagnac innych w dol. Hajto zazdrosci po
      prostu. Widac taki to juz nasz polacki etos.
      • Gość: puchowy Re: Zazdrosc ? Brzydko panie Hajto. IP: *.chello.pl 12.10.06, 12:27
        Tomasz Hajto, były reprezentant Polski(i całe szczeście): (...)Za trenera
        Janusza Wójcika eliminacje zaczęliśmy świetnie, a potem zabrakło nam punkty, by
        wyjść z grupy (do baraży - przyp. red.).

-Tak ale trener Janusz W.(dzis juz nie trener i całe szczeście, bo wiekszośc
        jego sukcesów zwdziecza Janasowi) nie wygrał ani ze SWE ani z ANG
        a na domiar złego mógł przegrać z LUX ;)

Po drugie pan Tomasz H. zapominial ja grał np. na MS2002
    • Gość: Pi Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.UMDNJ.EDU 12.10.06, 12:22
      Panie Hajto-polecam przemyt,to moze Panu najlepiej wychodzi,Tomaszewski,lepiej
      zamilcz-postaw sie w polozeniu Beenhakkera i dla przykladu rozpracuj Pilkarzy
      Bialorusi,ocen ich przygotowanie fizyczne,umiejetnosci techniczne,daje Ci na to
      miesiac-to tyle ile mial Beenhakker...
    • gym Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele 12.10.06, 12:24
      Panie Hajto, panu już dziękujemy. Pokazał pan już swoją żenadę na boisku -
      niech się pan dalej nie kompromituje.
    • Gość: dwagrosze Lista zlosliwcow IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.06, 12:26
      Hajto, Lenczyk, kto nastepny?
    • Gość: kotsis The faac to Leo to król IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:27
      Jest wielki i jeśli damy mu spokojnie pracować, możemy mieć mnóstwo pociechy z
      tej drużyny. Wynik meczu to mały pikuś przy stylu gry. Odkąd pamiętam nie
      zagraliśmy tak dobrego meczu. Dwie bramy to bardzo mały wymiar kary dla Portugalii.
    • Gość: czebog5 Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:30
      Panie Bartku
      Jesteś trochę za skromny.Wrócisz do kadry. Zyczą Tobie
      kibice z Olsztyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka