Gość: KAROLCIA Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:38 tAK TRZYMAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walas Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:39 było dobrze ale fuks (fart) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.crowley.pl 13.10.06, 08:56 Człowieku jaki fuks, chyba meczu nie oglądałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:40 BRAWO!!!!!! WKOŃCU POKAZALIŚCIE CO POTRAFICIE.TYLE LAT MÓSIELISMY CZEKAĆ NA TAKI SUKCES.JESTESMY Z WAS DUMNI DZIEKUJEMY I GRATULUJEMY!!!!!!!!IRENA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simson Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.mofnet.gov.pl 12.10.06, 12:40 Wkońcu doczekaliśmy się dobrego polskiego futbolu,mało opiepszania i ściemniania, a dużo walki o piłke.Tak dalej, a będzie cudnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
malena161 Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię 12.10.06, 12:44 No!!!Polska się spisała:)Choć nie oglądałam meczu, to już od rana słyszę:"Polska górą!!!"Brawo dla naszych rodaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię 12.10.06, 12:56 A więc umieją grać, tylko muszą chcieć. Gdyby to szczęście odegrało główną rolę, były remis 0:0. Przypomina mi sie mecz Legii z jakimś trzecio- lub czwartoligowcem sprzed kilku tygodni - niekwestionowany faworyt dostał baty. Dlaczego - bo zlał sprawę, a drużyna skazana na pożarcie zmobilizowała się. I ta właśnie sytuacja powtórzyła się wczoraj. Co nie umniejsza oczywiście sukcesu. Portuagalia wykorzystała połowę szans 100%owych, Polska również. Mogłobyć 4:2, było 2:1. Cieszem siem bardzom. Leo rządzi! Oby umiał tak dalej chłopaków motywować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRENA Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:46 GRATULUJEMY I DZIĘKUJEMY WAM!!!!! POKAZALI KLASE OD SAMEGO POCZĄTKU TEN MECZ NALERZAŁ DO WAS NASI SA WSPAIALI IRENA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociaczek Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:47 no nareszcze sę udało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.tvk.torun.pl 12.10.06, 12:47 Panowie z GW, jeszcze tydzień - dwa temu posylaliście tę reprezentacje na stos. Dziś piejecie pochwały, w ktorych zawieracie neirzczywiste wnioski. Polska mentalność... Dajcie spokojnie poracować Leo i Jego Chłopcom i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.06, 12:51 A jeszcze do wczoraj wszyscy prześcigali się w wytykaniu naszym niedołęstwa. A po meczu nagle wszyscy niemal pieją,że jesteśmy mistrzami i dopiero pokażemy. Więc pytam się: Chorwacja wygrała wczoraj z Anglią 2: i co? Kto powie, że Chorwaci to mistrzowie a Angole są kiepscy? Nie, powiedzą, że to przypadek. Czy od naszego zwycięstwa przybyło lepszych stadionów? Czy system szkolenia w Polsce polepszył się? Nasi zawodnicy są rozchwytywani w Europie? A po zwycięstwie Polaków 4:1 nad Holandią, po słynnych MS w 1974 roku, nasi dostali baty 0:3. Tak więc, wezcie głęboki wdech. Nie rozumiem tylko jak dziennikarze sportowi mogą pisać takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek13131 Re: F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c 12.10.06, 13:37 czesc dlugi nie o to chodzi, zeby sie podniecac i bujac w oblokach, tylko, zeby sie cieszyc, ze wygralismy (w koncu) z czolowa druzyna swiata, jak bysmy przegrali, to bys pisal, ze fatalnie, ze niedolegi itd jak wygralismy tez marudzisz, czy nie potrafisz sie cieszyc nawet z takich malych rzeczy (mozliwe, ze sie polski futbol nie zmieni, ale czyz nie jest fajnie widziec jak nasi w sposob bezdyskusyjny pokonuja portugalie - statystyki strzalow 15-5 - celnych 8-1), nasi walczyli i wygrali i to jest w tej chwili wazne!!! pomysl o tym troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.06, 14:03 hej Tomaszu! Miły list.Rzadko kto tu potrafi normalnie dyskutować. Jasne,że się cieszę. Ale napisałem o tym, że nie rozumiem jak ci którzy jeszcze wczoraj pisali i mówili jaki to Polski futbol jest beznadziejny, dziś pieją, że mamy wielką drużynę i Polska to potęga. Ale w końcu cesarze rzymscy też urządzali krwawe widowiska i tłum uspokajał się, choć wiadomo było, że jak skończy się widowisko, bieda jak była tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek13131 Re: F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c IP: 212.160.138.* 12.10.06, 15:22 powiem szczerze, nie wierzylem w ten sukces, ale tak bardzo mnie zaskoczyli, ze az zastanawialem sie czy to na pewno nasi graja...no coz oby to byla jakas dluzsza tendencja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Masz w pełni rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:57 Ale dzięki tym dziewięćdziesięciu minutom lepiej spałem, i podniosło sie moje ego:).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: 195.136.112.* 12.10.06, 12:58 UFF Udało się ,ile lat będziemy czekać na następny sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlauWeiss Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.chello.pl 12.10.06, 12:58 Zaagrali Kapitalny mecz!!! :D Niewidziałem lepszego meczu od tego wczoajszego w wykonaniu Bialo-Czerwonych!!! :D W moim życiu nie było lepszego meczu Reprezentacji :D BRAWO POLACY TAK DALEJ!!! DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE,WIERNI PO PRAŻCE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.bredband.comhem.se 12.10.06, 13:07 Ja wierze w metody pracy Leona B. i mysle ze nawet z polskich graczy zrobi murzynow.A kto murzyna ma ,ten murzynem gra! Odpowiedz Link Zgłoś
login166 CUD 12.10.06, 13:53 Mecz historyczny, cud. Takie sie zdarzaja raz na 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEKUJEMY! Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: 85.134.166.* 12.10.06, 14:06 dla takich chwil warto zyc Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontrowersyjna Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: 80.50.32.* 12.10.06, 15:10 amen!!!!!!!!!!!!!!!! nie pamiętam takiego meczu, po którym nie miałabym poczucia klęski, w którym poziom naszych kopaczy nie byłby tak niski, że to już nie dno, a najgłębszy kanion, a tu patrzcie, taka radość! z taką grą to nawet warto awansować do Euro'08, bo przynajmniej nie będzie kolejnej kompromitacji. o ile nic się nie zepsuje. i chcę wierzyć, że kontuzja C.Ronaldo-"dostał po nogach i kuśtyka" to przypadek przy pracy, a nie strategia przed bitwą. zresztą, nawet jeśli to taktyka, to można im wybaczyć, bo w końcu coś nam się od życia należy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
signal Leo the best 12.10.06, 15:37 a dziadki leśne na czele z Engelem już go chcieli kasować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Gmoch leo musi odejść!!!to jest żenada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:41 cała ta kadra to cyrk i granda...czemu on nie zauważa takich piłkarzy jak Hajto,Bosacki,Olisadebe,Dudek,Kowalczyk,Pilch,Niciński,Moskała.... on jakimiś miernotami gra i potem wychodzą takie mecz jak ten gdzie spokojnie powinno być5-6 do zera:/ Granda!!!!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Wreszcie rzetelny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:55 na tle wypaczonych tekstów kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Mamy jak zawsze zaścianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 18:54 I tylko z małych klubów jak zawsze w przeszłości wyrastają najlepsi piłkarze- tacy jak Pol,Lubański ,Lentner,Wilimowski,Lato,Matysik,Kasperczak i-można by wymienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ja licze na to ze GW przestanie pluc na Polske IP: *.crowley.pl 12.10.06, 19:12 ja licze na to ze GW przestanie pluc na Polske, Rasiaka i Lewandowskiego. Kiedy GW ich przeprosi nie za krytyke lecz za plucie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ____________A więc zaczął się znowu sen o potędze. 12.10.06, 19:48 Przypadkowo wygrany mecz z nie mająca wyraźnie swojego dnia Portugalią spowodował znowu wybuch hurra-optymizmu i dziesiątki wypowiedzi o "potedze polskiej piłki". Znowu w kąt pójda rozważania o przegniłych i skorumpowanych fundamentach polskiego kopactwa. No bo jaka korupcja, skoro zagraliśmy jak...BRAZYLIA? Polskiej paranoi ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Spieprzaj malkontencie IP: *.crowley.pl 13.10.06, 09:02 Takich jak Ty tylko na gilotynę, nic tylko narzekać i narzekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.tvk.torun.pl 12.10.06, 19:54 Mamy Brazylię? Chyba kogos popierdo..... Portugalia ich zlekcewazyla i do tego mecz sie wybitnie dobrze ulozyl na poczatku. Jednym slowem FUKS Odpowiedz Link Zgłoś
kejuw Czy da sie kupic DVD 12.10.06, 20:04 Szanowni Kibice, Gdzie na internecie moglbym kupic ow mecz Polska-Poortugalia na DVD. Nie wazne w jakim formacie. Za historyczny mecz warto zaplacic kazda cene. Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: Czy da sie kupic DVD 12.10.06, 20:52 Nagralem ten mecz na DVD. Całosc plus studio w przerwie i wywiady po meczu. Jak ktos reflektuje to mozna sie dogadac. Jako ze mieszkam za granica plyta moze byc w kraju ok 20-tego pazdziernika. Moj mail to wojan2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertbed Panie Rafale a co z poniedziałkowym artykułem? IP: 213.199.205.* 13.10.06, 00:19 Może jakieś przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Golański killer ;) IP: *.waw.cdp.pl 13.10.06, 00:23 Piękie powiedział w przerwie: "Ronaldo dostał po nogach i trochę utyka....." ale jaja :) nic szacunku dla gwiazdy ;)))) Wierzę że to było w ferworze walki :)) Odpowiedz Link Zgłoś