Dodaj do ulubionych

Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię

• Gość: KAROLCIA Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:38
      tAK TRZYMAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    • Gość: karola wkońcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:39
      super
    • Gość: Walas Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:39
      było dobrze ale fuks (fart)
      • Gość: Kibic Re: Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.crowley.pl 13.10.06, 08:56
        Człowieku jaki fuks, chyba meczu nie oglądałeś
    • Gość: irena Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:40
      BRAWO!!!!!! WKOŃCU POKAZALIŚCIE CO POTRAFICIE.TYLE LAT MÓSIELISMY CZEKAĆ NA
      TAKI SUKCES.JESTESMY Z WAS DUMNI DZIEKUJEMY I GRATULUJEMY!!!!!!!!IRENA
    • Gość: simson Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.mofnet.gov.pl 12.10.06, 12:40
      Wkońcu doczekaliśmy się dobrego polskiego futbolu,mało opiepszania i
      ściemniania, a dużo walki o piłke.Tak dalej, a będzie cudnie:)
    • malena161 Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię 12.10.06, 12:44
      No!!!Polska się spisała:)Choć nie oglądałam meczu, to już od rana
      słyszę:"Polska górą!!!"Brawo dla naszych rodaków!!!
      • sokolasty Re: Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię 12.10.06, 12:56
        A więc umieją grać, tylko muszą chcieć. Gdyby to szczęście odegrało główną
        rolę, były remis 0:0.

Przypomina mi sie mecz Legii z jakimś trzecio- lub czwartoligowcem sprzed kilku
        tygodni - niekwestionowany faworyt dostał baty. Dlaczego - bo zlał sprawę, a
        drużyna skazana na pożarcie zmobilizowała się. I ta właśnie sytuacja powtórzyła
        się wczoraj. Co nie umniejsza oczywiście sukcesu.

Portuagalia wykorzystała połowę szans 100%owych, Polska również. Mogłobyć 4:2,
        było 2:1. Cieszem siem bardzom.

Leo rządzi! Oby umiał tak dalej chłopaków motywować!
    • Gość: IRENA Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:46
      GRATULUJEMY I DZIĘKUJEMY WAM!!!!! POKAZALI KLASE OD SAMEGO POCZĄTKU TEN MECZ
      NALERZAŁ DO WAS NASI SA WSPAIALI IRENA
    • Gość: Kociaczek Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:47
      no nareszcze sę udało....
    • Gość: Chris Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.tvk.torun.pl 12.10.06, 12:47
      Panowie z GW, jeszcze tydzień - dwa temu posylaliście tę reprezentacje na stos.
      Dziś piejecie pochwały, w ktorych zawieracie neirzczywiste wnioski.
      Polska mentalność...
      Dajcie spokojnie poracować Leo i Jego Chłopcom i wystarczy.
    • Gość: dlugi F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.06, 12:51
      A jeszcze do wczoraj wszyscy prześcigali się w wytykaniu naszym niedołęstwa.
      A po meczu nagle wszyscy niemal pieją,że jesteśmy mistrzami i dopiero pokażemy.
      Więc pytam się:
      Chorwacja wygrała wczoraj z Anglią 2: i co? Kto powie, że Chorwaci to
      mistrzowie a Angole są kiepscy?
      Nie, powiedzą, że to przypadek.
      Czy od naszego zwycięstwa przybyło lepszych stadionów?
      Czy system szkolenia w Polsce polepszył się?
      Nasi zawodnicy są rozchwytywani w Europie?
      A po zwycięstwie Polaków 4:1 nad Holandią, po słynnych MS w 1974 roku, nasi
      dostali baty 0:3.
      Tak więc, wezcie głęboki wdech.
      Nie rozumiem tylko jak dziennikarze sportowi mogą pisać takie głupoty.
      • tomek13131 Re: F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c 12.10.06, 13:37
        czesc dlugi

nie o to chodzi, zeby sie podniecac i bujac w oblokach, tylko, zeby sie cieszyc,
        ze wygralismy (w koncu) z czolowa druzyna swiata, jak bysmy przegrali, to bys
        pisal, ze fatalnie, ze niedolegi itd jak wygralismy tez marudzisz, czy nie
        potrafisz sie cieszyc nawet z takich malych rzeczy (mozliwe, ze sie polski
        futbol nie zmieni, ale czyz nie jest fajnie widziec jak nasi w sposob
        bezdyskusyjny pokonuja portugalie - statystyki strzalow 15-5 - celnych 8-1),
        nasi walczyli i wygrali i to jest w tej chwili wazne!!! pomysl o tym troche...
        • Gość: dlugi Re: F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.06, 14:03
          hej Tomaszu!
          Miły list.Rzadko kto tu potrafi normalnie dyskutować.
          Jasne,że się cieszę.
          Ale napisałem o tym, że nie rozumiem jak ci którzy jeszcze wczoraj pisali i
          mówili jaki to Polski futbol jest beznadziejny, dziś pieją, że mamy wielką
          drużynę i Polska to potęga.
          Ale w końcu cesarze rzymscy też urządzali krwawe widowiska i tłum uspokajał
          się, choć wiadomo było, że jak skończy się widowisko, bieda jak była tak
          pozostanie.
          • Gość: tomek13131 Re: F a n t a z j a n i e z n a g r a n i c IP: 212.160.138.* 12.10.06, 15:22
            powiem szczerze, nie wierzylem w ten sukces, ale tak bardzo mnie zaskoczyli, ze
            az zastanawialem sie czy to na pewno nasi graja...no coz oby to byla jakas
            dluzsza tendencja

pozdrawiam
      • Gość: ontos2 Masz w pełni rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:57
        Ale dzięki tym dziewięćdziesięciu minutom lepiej spałem, i podniosło sie moje
        ego:).Pozdrawiam.
    • Gość: tojo Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: 195.136.112.* 12.10.06, 12:58
      UFF Udało się ,ile lat będziemy czekać na następny sukces?
    • Gość: BlauWeiss Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.chello.pl 12.10.06, 12:58
      Zaagrali Kapitalny mecz!!! :D Niewidziałem lepszego meczu od tego wczoajszego w wykonaniu Bialo-Czerwonych!!! :D W moim życiu nie było lepszego meczu Reprezentacji :D BRAWO POLACY TAK DALEJ!!! DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE,WIERNI PO PRAŻCE :)
    • Gość: dudek Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.bredband.comhem.se 12.10.06, 13:07
      Ja wierze w metody pracy Leona B. i mysle ze nawet z polskich graczy zrobi
      murzynow.A kto murzyna ma ,ten murzynem gra!
    • login166 CUD 12.10.06, 13:53
      Mecz historyczny, cud. Takie sie zdarzaja raz na 10 lat.
    • Gość: DZIEKUJEMY! Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: 85.134.166.* 12.10.06, 14:06
      dla takich chwil warto zyc

Strona o Polskich KIBICACH
    • Gość: kontrowersyjna Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: 80.50.32.* 12.10.06, 15:10
      amen!!!!!!!!!!!!!!!! nie pamiętam takiego meczu, po którym nie miałabym
      poczucia klęski, w którym poziom naszych kopaczy nie byłby tak niski, że to już
      nie dno, a najgłębszy kanion, a tu patrzcie, taka radość! z taką grą to nawet
      warto awansować do Euro'08, bo przynajmniej nie będzie kolejnej kompromitacji.
      o ile nic się nie zepsuje. i chcę wierzyć, że kontuzja C.Ronaldo-"dostał po
      nogach i kuśtyka" to przypadek przy pracy, a nie strategia przed bitwą.
      zresztą, nawet jeśli to taktyka, to można im wybaczyć, bo w końcu coś nam się
      od życia należy!!!!!!!
    • signal Leo the best 12.10.06, 15:37
      a dziadki leśne na czele z Engelem już go chcieli kasować !
      • Gość: Jacek Gmoch leo musi odejść!!!to jest żenada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:41
        cała ta kadra to cyrk i granda...czemu on nie zauważa takich piłkarzy jak
        Hajto,Bosacki,Olisadebe,Dudek,Kowalczyk,Pilch,Niciński,Moskała.... on jakimiś
        miernotami gra i potem wychodzą takie mecz jak ten gdzie spokojnie powinno
        być5-6 do zera:/
        Granda!!!!:/
    • Gość: ontos2 Wreszcie rzetelny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:55
      na tle wypaczonych tekstów kolegów.
    • Gość: Stan Mamy jak zawsze zaścianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 18:54
      I tylko z małych klubów jak zawsze w przeszłości wyrastają najlepsi piłkarze-
      tacy jak Pol,Lubański ,Lentner,Wilimowski,Lato,Matysik,Kasperczak i-można by
      wymienia
    • Gość: x ja licze na to ze GW przestanie pluc na Polske IP: *.crowley.pl 12.10.06, 19:12
      ja licze na to ze GW przestanie pluc na Polske, Rasiaka i Lewandowskiego.

Kiedy GW ich przeprosi nie za krytyke lecz za plucie!!!
    • kapitan_stopczyk ____________A więc zaczął się znowu sen o potędze. 12.10.06, 19:48
      Przypadkowo wygrany mecz z nie mająca wyraźnie swojego dnia Portugalią
      spowodował znowu wybuch hurra-optymizmu i dziesiątki wypowiedzi o "potedze
      polskiej piłki".
      Znowu w kąt pójda rozważania o przegniłych i skorumpowanych fundamentach
      polskiego kopactwa.
      No bo jaka korupcja, skoro zagraliśmy jak...BRAZYLIA?

Polskiej paranoi ciąg dalszy.
      • Gość: Kibic Spieprzaj malkontencie IP: *.crowley.pl 13.10.06, 09:02
        Takich jak Ty tylko na gilotynę, nic tylko narzekać i narzekać...
    • Gość: ja Re: Czekaliśmy 25 lat, ale wreszcie mamy Brazylię IP: *.tvk.torun.pl 12.10.06, 19:54
      Mamy Brazylię?
      Chyba kogos popierdo.....
      Portugalia ich zlekcewazyla i do tego mecz sie wybitnie dobrze ulozyl na
      poczatku. Jednym slowem FUKS
    • kejuw Czy da sie kupic DVD 12.10.06, 20:04
      Szanowni Kibice,
      Gdzie na internecie moglbym kupic ow mecz Polska-Poortugalia na DVD.
      Nie wazne w jakim formacie.
      Za historyczny mecz warto zaplacic kazda cene.
      • griswold79 Re: Czy da sie kupic DVD 12.10.06, 20:52
        Nagralem ten mecz na DVD. Całosc plus studio w przerwie i wywiady po meczu. Jak
        ktos reflektuje to mozna sie dogadac. Jako ze mieszkam za granica plyta moze
        byc w kraju ok 20-tego pazdziernika. Moj mail to wojan2@poczta.onet.pl
    • Gość: ertbed Panie Rafale a co z poniedziałkowym artykułem? IP: 213.199.205.* 13.10.06, 00:19
      Może jakieś przepraszam?
    • Gość: kibic Golański killer ;) IP: *.waw.cdp.pl 13.10.06, 00:23
      Piękie powiedział w przerwie:
      "Ronaldo dostał po nogach i trochę utyka....." ale jaja :) nic szacunku dla
      gwiazdy ;)))) Wierzę że to było w ferworze walki :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka