Gość: o..tak-porzadny Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.06, 01:46 nawet jezeli wrocisz to pilki to masz u kibicow przegwizdane zlodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka dylemat działaczyny ***** wierszyk***** parafraza 18.10.06, 12:14 Policja już się zbliża, już puka do mych drzwi. Czy dać się ująć żywcem ? pistolet w ręku drży. O losie mój przeklęty, wszyscy zdradzili mnie! Grubą garnęli kasę, teraz schowali się W lesie ukryłem złoto, i euro bańki dwie. Ach szkoda by te dobro, w ich łapska dostało się. A mogło byc tak pięknie, Metaxa lała się! Kibice się wkurzali, sędziowie śmiali się. Czas broń juz przeładować, z życiem pożegnać się. Na dole policjanci już dobijają się. Przystawiam broń do głowy, lecz nie zastrzelę się, Bo nie mam ja honoru jak każdy o tym wie. Zakuli mnie w kajdanki, wywlekli mnie przed dom. Wrzucili mnie do suki, dałem sie podejść psom. Ach, cieszą się kibice, co widzieli wypadek ten. Ciekawe jaki wyrok, na ile wsadzą mnie. W więzieniu już czekają kibole na mój zad pewnie mnie przecwelują na długie dziesięć lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:20 bueheheh chyba u takim pazi jak ty, co kibicuja w kapciach przed TV. marcin byl z nami ostatnio na wyjezdzie w Opolu,a co mecz skandowane jest jego nazwisko. MARCIN LACHOWSKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:49 jaki idol tacy kibice i ich klub...komu kibicujecie??...podaj klub ktory popiera sprzedawczykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.brda.net 18.10.06, 07:39 coś się Tobie pomieszało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajbus Tylko Listkiewicz ma czyste sumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:06 Tylko Listkiewicz ma czyste sumienie, przecież sam mówił, że o niczym nie wiedział... i jak mu nie wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiz Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:22 Za to Cię Marcin lubię - szczerość ! I przyznaję rację ! Nikt nie ma czystego sumienia w tym bajzlu. Wracaj do gry jak najszybciej. pozdrowionka Matiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:00 wracaj do gry i handluj dalej...ja i tak gram na surebety to mnie to wszystko jedno czy "kupi" czy "sprzeda" a poza tym nie obstawiam druzyn z wiosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:48 Sądzę, że to niedoczekanie, aby pewni ludzie się przyznali... A mi nawet nie chodzi o to by powiedzieli, ile wzięli za mecz w I czy II lidze... ale niech taki trener C. - obecnie w I lidze, wychowanek kilku graczy pierwszoligowych, jednego ocierającego się o reprezentację, który o swoich zawodnikach po sprzedanym powiedział, że "zachowali się jak szmaty" przyzna się do tego, że jak trenował trampkarzy (chłopaków 11,12-letnich) wstawiał do składu starszych zawodników, którzy grali na karty zawodników młodszych... I ci chłopcy od razu mieli przykład jak się zachowywać w dorosłej piłce, gdy przyjdzie do nich prezes Dziurowicz lub inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były piłkarz Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: 85.219.169.* 18.10.06, 16:13 zgadza sie i jak tacy piłkarze uczą się od najmłodszych lat że wolno i uchodzi bezkarnie to czego się spodziewać po dorosłych "gwiazdorach" Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Czyżby teoria "panświnizmu" Urbana obowiązywała 18.10.06, 12:06 także w sporcie.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Czyżby teoria "panświnizmu" Urbana obowiązywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 13:15 i tak tu obstawiać mecze za duża kasę.......mecz sprzedany i ja płynę-a ktoś ma extra zywot.Teraz mam nauczkę nie obstawiać ligii polskiej i włoskiej-może jeszcze ktoś coś dożuci.Buków trzeba ogrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: engplayer Re: Czyżby teoria "panświnizmu" Urbana obowiązywa IP: 62.29.133.* 18.10.06, 15:37 no troche takich lig jest: jak dla mnie rosyjska, belgijska, turecka, austriacka, ligi bałkanskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer jak żeś sprzedał chłopaków to napewno psy zapukają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:58 jak żeś sprzedał chłopaków to napewno policja zapuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulgar Re: jak żeś sprzedał chłopaków to napewno psy zap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:02 Lachowski, ujek itd = kapusie i donosiciele !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Elokwentny koleś z niego! IP: *.icpnet.pl 18.10.06, 17:00 i chyba właśnie dlatego wierzę w jego każde słowo. A Babcia gazet nie czyta i Tv nie ogląda?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vooyek Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:11 kiedys go znalem.ajk jescze gral w opolu.niestety. sprzedawczyk i kapus razem z ch.ujkiem. mam nadzieje ze kibice innych druzyn nie dadza im spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKSiak sprzedawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 18:37 lacha to pedal, zaglebiu sie sprzedal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin porzadny chlop?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:04 swojego regionu, wojewodztwa i klubu wyrzekl sie, jeszcze pare tygodni wczesniej skamlac jak pies - ze kocha ODRE OPOLE. dzis kocha Zaglebie - jak dlugo? pilkarzyki sa jak dziwki - daja tym, kto wiecej zaplaci. nie wiecie tego??? szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek31 Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:05 " - idźcie do prokuratury i przyznajcie się. " Przypuszczam, że za powyższy apel prowadzący dochodzenie obiecali apelującemu spokój. Zadne samodzielne przyznanie się do winy nie zwalnia od poniesiania konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Nie mam zadnego szacunku do pilkarza ktory 21.10.06, 02:03 oszukiwal ( pisze ogolnie o kazdym takim pilkarzu ) kibica ktory zaplacil za bilet lub ogladal mecz w tv a tymczasem wynik meczu byl znany . zadnego szacunku . taki pilkarz to szmata . Odpowiedz Link Zgłoś