Dodaj do ulubionych

Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z nas

18.10.06, 00:54
porządny chłop
Obserwuj wątek
    • Gość: o..tak-porzadny Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.06, 01:46
      nawet jezeli wrocisz to pilki to masz u kibicow przegwizdane zlodzieju
      • tekameka dylemat działaczyny ***** wierszyk***** parafraza 18.10.06, 12:14
        Policja już się zbliża,
        już puka do mych drzwi.
        Czy dać się ująć żywcem ?
        pistolet w ręku drży.

O losie mój przeklęty,
        wszyscy zdradzili mnie!
        Grubą garnęli kasę,
        teraz schowali się

W lesie ukryłem złoto,
        i euro bańki dwie.
        Ach szkoda by te dobro,
        w ich łapska dostało się.

A mogło byc tak pięknie,
        Metaxa lała się!
        Kibice się wkurzali,
        sędziowie śmiali się.

Czas broń juz przeładować,
        z życiem pożegnać się.
        Na dole policjanci
        już dobijają się.

Przystawiam broń do głowy,
        lecz nie zastrzelę się,
        Bo nie mam ja honoru
        jak każdy o tym wie.

Zakuli mnie w kajdanki,
        wywlekli mnie przed dom.
        Wrzucili mnie do suki,
        dałem sie podejść psom.

Ach, cieszą się kibice,
        co widzieli wypadek ten.
        Ciekawe jaki wyrok,
        na ile wsadzą mnie.

W więzieniu już czekają
        kibole na mój zad
        pewnie mnie przecwelują
        na długie dziesięć lat

• Gość: heh Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:20
        bueheheh chyba u takim pazi jak ty, co kibicuja w kapciach przed TV. marcin byl
        z nami ostatnio na wyjezdzie w Opolu,a co mecz skandowane jest jego nazwisko.
        MARCIN LACHOWSKI !!!
        • Gość: pol Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:49
          jaki idol tacy kibice i ich klub...komu kibicujecie??...podaj klub ktory
          popiera sprzedawczykow
    • Gość: LOC Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.brda.net 18.10.06, 07:39
      coś się Tobie pomieszało.
    • Gość: bajbus Tylko Listkiewicz ma czyste sumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:06
      Tylko Listkiewicz ma czyste sumienie, przecież sam mówił, że o niczym nie
      wiedział... i jak mu nie wierzyć.
    • Gość: matiz Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:22
      Za to Cię Marcin lubię - szczerość !
      I przyznaję rację ! Nikt nie ma czystego sumienia w tym bajzlu.
      Wracaj do gry jak najszybciej.
      pozdrowionka
      Matiz
      • Gość: kris Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:00
        wracaj do gry i handluj dalej...ja i tak gram na surebety to mnie to wszystko
        jedno czy "kupi" czy "sprzeda" a poza tym nie obstawiam druzyn z wiosek
    • Gość: lolo Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:48
      Sądzę, że to niedoczekanie, aby pewni ludzie się przyznali... A mi nawet nie chodzi o to by powiedzieli, ile wzięli za mecz w I czy II lidze... ale niech taki trener C. - obecnie w I lidze, wychowanek kilku graczy pierwszoligowych, jednego ocierającego się o reprezentację, który o swoich zawodnikach po sprzedanym powiedział, że "zachowali się jak szmaty" przyzna się do tego, że jak trenował trampkarzy (chłopaków 11,12-letnich) wstawiał do składu starszych zawodników, którzy grali na karty zawodników młodszych... I ci chłopcy od razu mieli przykład jak się zachowywać w dorosłej piłce, gdy przyjdzie do nich prezes Dziurowicz lub inny...
      • Gość: były piłkarz Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: 85.219.169.* 18.10.06, 16:13
        zgadza sie i jak tacy piłkarze uczą się od najmłodszych lat
        że wolno i uchodzi bezkarnie
        to czego się spodziewać po dorosłych "gwiazdorach"
    • rsrh Czyżby teoria "panświnizmu" Urbana obowiązywała 18.10.06, 12:06
      także w sporcie.?
      • Gość: kinia Re: Czyżby teoria "panświnizmu" Urbana obowiązywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 13:15
        i tak tu obstawiać mecze za duża kasę.......mecz sprzedany i ja płynę-a ktoś ma
        extra zywot.Teraz mam nauczkę nie obstawiać ligii polskiej i włoskiej-może
        jeszcze ktoś coś dożuci.Buków trzeba ogrywać.
        • Gość: engplayer Re: Czyżby teoria "panświnizmu" Urbana obowiązywa IP: 62.29.133.* 18.10.06, 15:37
          no troche takich lig jest: jak dla mnie rosyjska, belgijska, turecka,
          austriacka, ligi bałkanskie...
    • Gość: fryzjer jak żeś sprzedał chłopaków to napewno psy zapukają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:58
      jak żeś sprzedał chłopaków to napewno policja zapuka
      • Gość: bulgar Re: jak żeś sprzedał chłopaków to napewno psy zap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:02
        Lachowski, ujek itd = kapusie i donosiciele !!!
    • Gość: Artur Elokwentny koleś z niego! IP: *.icpnet.pl 18.10.06, 17:00
      i chyba właśnie dlatego wierzę w jego każde słowo.

A Babcia gazet nie czyta i Tv nie ogląda?!
    • Gość: vooyek Re: Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:11
      kiedys go znalem.ajk jescze gral w opolu.niestety.
      sprzedawczyk i kapus razem z ch.ujkiem.
      mam nadzieje ze kibice innych druzyn nie dadza im spokoju.
    • Gość: OKSiak sprzedawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 18:37
      lacha to pedal, zaglebiu sie sprzedal!!!
    • Gość: marcin porzadny chlop?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:04
      swojego regionu, wojewodztwa i klubu wyrzekl sie, jeszcze pare tygodni wczesniej skamlac jak pies - ze kocha ODRE OPOLE. dzis kocha Zaglebie - jak dlugo? pilkarzyki sa jak dziwki - daja tym, kto wiecej zaplaci. nie wiecie tego??? szok.
    • Gość: wlodek31 Lachowski: Czystego sumienie nie ma nikt z nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:05
      " - idźcie do prokuratury i przyznajcie się. "
      Przypuszczam, że za powyższy apel prowadzący dochodzenie obiecali apelującemu
      spokój. Zadne samodzielne przyznanie się do winy nie zwalnia od poniesiania
      konsekwencji.
    • adam81w Nie mam zadnego szacunku do pilkarza ktory 21.10.06, 02:03
      oszukiwal ( pisze ogolnie o kazdym takim pilkarzu ) kibica ktory zaplacil za
      bilet lub ogladal mecz w tv a tymczasem wynik meczu byl znany . zadnego szacunku
      . taki pilkarz to szmata .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka