Gość: Edzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:31 Droga Redakcjo! Warto zauważyć, że 5 lat temu w barwach KSZO wystąpił Dariusz Pietrasiak, który obecnie gra w Bełchatowie. To też ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielki fan (L) Belchatow mistrzem jesieni bedzie IP: *.adsl.alicedsl.de 12.11.06, 21:46 Po dokladnej 3 godzinnej analizie nastepnej kolejki wyszlo mi ze legia wylozy sie w lubinie a belchatow wygra z pogonia tak wiec panowie i panie GKS Belchatow bedzie mistrzem jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szaleństwo w Bełchatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:00 no fajnie ale w Belchatowie to raczej wiekszosc kocha Widzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslaw Re: Szaleństwo w Bełchatowie IP: 85.219.140.* 12.11.06, 22:21 wiekszosc to przerzuty i zdrajcy ale pewnie teraz zaluja a w Belchatowie normalni a ich jest wiekszosc kochaja tylko GKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAwain Re: Szaleństwo w Bełchatowie IP: *.chello.pl 12.11.06, 23:10 Powiem tak ,Bełchatów to smutne miasto, syf właściwie i nawet jakby tam liga mistrzow grala na dnie wyrobiska to wole Wrocek z III ligą Odpowiedz Link Zgłoś
dreszczu Re: Szaleństwo w Bełchatowie 12.11.06, 23:31 GieKSa liderem i coraz wiecej zawistnych! To takie zalosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba i po gks IP: *.icpnet.pl 13.11.06, 13:41 szkoda ze w przerwie zimowej co lepsi piłkarze pewnie odejda do wisły lub legii albo marnych klubików zagranicznych i z tego ciekawego zespołu niewiele zostanie. forza lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawulok@kaw.pl Re: Szaleństwo w Bełchatowie IP: *.nni.pl 13.11.06, 22:10 Ja wm k*** dam lidera. Do kopalni, k**** mnie biegiem. Chwała wam, że znak pedała walnęliście. Ale wiosnA lEGIA I TAK WSZYSTKIM DOP*** lEGIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Szaleństwo w Bełchatowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:36 GieKSa jest tylko jedna i na 100% nie jest z Bełchatowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc a kogo obchodzi kto gral 5 lat temu w KSZO? IP: *.aster.pl 15.11.06, 00:38 Odpowiedz Link Zgłoś