Dodaj do ulubionych

mój chłopak gapi się na inne

IP: *.4web.pl 06.09.03, 10:44
jak jest u was?mój facet bedąc ze mną ogląda się za innymi
dziewczynami.tłumaczy się ze przecież są ładne kobiety i ja nie powinnma mieć
mu tego za złe.on mówi ze che być ze mną szczery,dlatego bezczelnie zerka
czasem na jakąś inną pannę.mnie jest przykro,nie wiem czy to normalne,czy
każdy facet się tak zachowuje.
Obserwuj wątek
    • slodka_linda_niebieskie_oczko Re: mój chłopak gapi się na inne 06.09.03, 10:48
      Nie każdy,mój patrzy tylko na samochody,ale nie jestem zazdrosna...buziaczki
      • Gość: ania Re: mój chłopak gapi się na inne IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.03, 11:08
        a ja jak wiedze jakas ladna kobietke to mu sama zwracam uwage.w sumie dlaczego
        nie? ja tez lubie popatrzec na ladnych facetow.
        nie wiem czym sie przejmujesz...
        • Gość: pistacja Re: mój chłopak gapi się na inne IP: 213.17.152.* 06.09.03, 15:04
          jedno trzeba pamietac: wszyscy faceci to fagasy i nikt i nic tego nie zmieni!!!
        • independent-girl Re: mój chłopak gapi się na inne 06.09.03, 15:26
          Gość portalu: ania napisał(a):

> a ja jak wiedze jakas ladna kobietke to mu sama zwracam uwage.w sumie
          dlaczego
          > nie? ja tez lubie popatrzec na ladnych facetow.
          > nie wiem czym sie przejmujesz...

ja robię dokładnie to samo! idąc z facetem sama oglądam się za innymi
          kobietami i z nim komentuja że "ona ma fajne/niefajne to czy tamto" i nie
          jestem zazdrosna :-)
          mam lustro, wiem jak wyglądam,szereg kobiet ma ładniejsze/brzydsze
          nogi,biust,brzuch,włosy etc. więc czy by na to nie zwrócić uwagi skoro mi się
          podoba? i jemu też

pzdr.
          Kasia
          • Gość: Mala Re: mój chłopak gapi się na inne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.03, 11:45
            Podziwiam Cie...ja jestem straszna zazdrosnica ale staram sie z tym
            walczyc...chcialabym miec takie podejscie do tego jak Ty...Pozdrawiam
    • Gość: k Re: mój chłopak gapi się na inne IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 06.09.03, 15:31
      Nie przejmuj się mój tez to robi strasznie mnie to wkurza ale w koncu zdarzaja
      sie gorsze rzeczy .Powiedz mu delikatnie że skoro musi to niech to chociaz
      robi dyskretnie na mojego podziałało pa
    • Gość: stokrotka Re: mój chłopak gapi się na inne IP: *.nysa.ws 06.09.03, 16:31
      Witam!
      Radze robić Ci to samo,tzn. w jego towarzystwie oglądajsię za przystojnymi
      facetami, rób tak żeby on to widział, może wtedy zrozumie jak się czujesz. "Jak
      Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"!!!
    • kochana85 Re: mój chłopak gapi się na inne 08.09.03, 13:45
      z moim chłopakiem jest tak samo, niestety, Ale nauczyłam się obracać to w
      żart, oczywiście gotuje sie we mnie, ale wtedy robie żartobliwie kwaśną minę i
      mówię że jest zdrajcą a on wtedy przytula sie i mówi: "napewno nie jest
      ładniejsza od Ciebie"
      To jest takie dziwne, bo ja np jadąc autobusem cZy idąc ulicą sama przyglądam
      się fajnym chłopakom, robię to dość często, ale zazdrosna jestem gdy mój facet
      ogląda sie za laskami, Kiedys miałam faceta ktory nigdy, ani razu nie oglądnął
      się za inną laską, i dlatego nie byłam tak strasznie zazdrosna, ufałam mu
      bezgranicznie, aż tu nagle okazało się: cicha woda brzegi rwie, zdradził mnie,
      więc może w pewnym stopniu Cie to pocieszy, że Twoj facet nie robi nic złego,
      oglądając się za dziewczynami, faceci są wzrokowcami, musimy się z tym
      pogodzić :)))
      • gazamate Re: mój chłopak gapi się na inne 11.09.03, 09:37
        jest takie stare góralskie ;) przyslowie: "nie ważne gdzie nabierasz apetytu,
        wazne bys obiad jadł(a) w domu"
    • Gość: Kasia Re: mój chłopak gapi się na inne IP: *.acn.pl 08.09.03, 15:03
      Mój się nie ogląda. Kiedy go o to pytałam, odpowiedział:"Nie wiem, po prostu
      moze takich nie widzę na ulicy".On wie, że mógłby się ogladac, ale jakoś tego
      nie robi. To więc chyba zależy od faceta. Postaraj się nie zwracać na to takiej
      uwagi, choć wiem- łatwo mówić...a może robi to, zeby cię sprowokować? albo
      żebyś była zazdrosna?:)
    • Gość: Lili Gapiacy sie facet... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 22:08
      A czy powinnam sie bardziej denerwowac gdy gapi sie na inne np na dyskotece??
      Czesto jest tak ze ja wole sobie posiedziec i popatrzec na ludzi a moj facet
      tanczy i zaczepia wzrokiem inne laski...Wie ze ja sie temu
      przygladam...Tlumaczy sie ze on chce je tylko troche podpuscic i ze nie
      powinnam byc zla bo przeciez z zadna nie tanczy ani nie gada...
      Bo dla mnie taniec z inna bylby powodem do klotni...nawet taki bardzo
      niewinny...A dla was??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka