Dodaj do ulubionych

Żądamy złotoustych piłkarzy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:01
buahahahahahahahaaaahahahahahahahahahaaaa
dobre!!! ale oni to wszystko tak na trzeźwo?? ;P
trza wydac jakąś książkę z piłkarskimi aforyzmami.
a tak na marginesie, spodziewałam się, że rzucicie kilka zdań "prawdopodobnie" powiedzianych prze materazziego do zizu ;P
Obserwuj wątek
    • donpingwin Żądamy złotoustych piłkarzy 06.12.06, 12:48
      dobre dobre szczegolnie ostatnie rozlozylo mnie na łopatki!
    • frys1 Żądamy złotoustych piłkarzy 06.12.06, 13:15
      Ade Akinbiyi i Henry najlepsi <lol> niezła zieja
      --
    • Gość: grw5 Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.akk.net.pl 06.12.06, 13:38
      proponuję dodać wypowiedz Marka Koniarka,kiedy grał w Widzewie,cytuję"
      pniądzory to nie wszystko",ha,ha,ha!!
    • Gość: anglik Re: Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.12.06, 13:56
      Przepraszam z gory za kiepska polszczyzna....

Ugo Ehiogu: 'Jestem tak szczesliwy jak moge byc, ale bylem bardziej szczesliwy.'
      Stuart Pearce: 'Widze marchewke pod koniec tunelu.'
      Richard Rufus: 'To byl tak, jak sedzia mial nowa zolta kartke, i chcial dowiedziec, czy sie dzieje.'
      Bobby Robson: Pierwsze 90 minuty sa najwazniejsze.'
      Bobby Robson: 'Co moge powiedziec o Peter Shilton? Peter Shilton jest Peter Shilton, i byl Peter Shilton
      od zawsze.'
      Derek Johnstone: 'On jest jeden z tych zawodnikow, ktorych mozgu jest w glowie.'
      • arius5 Re: Żądamy złotoustych piłkarzy 06.12.06, 17:05
        No, to z Rufusem jest troche niezrozumiale, ja raczej bym powiedzial tak:
        Richard Rufus: "Wygladalo tak, jakby sedzia dostal nowiutka zolta kartke i
        chcial sprawdzic, czy ona dziala"
    • Gość: wafel Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.68.75.239.debica75.tnp.pl 06.12.06, 13:59
      Ale brednie mówią czasem (jak każdy), ale to chyba jeszcze jak emocje działają
      na nich po meczu, albo procenty na imprezie hehehe!!! Zwykli ludzie
      poprostu,tacy jak Ja lub Ty. :)
      • Gość: malinka tacy jak my;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:04
        prawda, każdemu zdaża sie pomylic.
        ja kiedyś po chwili zrozumiałam , ze dowcip jest bardziej śmieszny niż myślałam (można rzec "dwa dowcipyw w jednym"), nie było by może w tym nic dziwnego, tylko, ze sama ten dowcip wymyśliłam. ale teraz, kurcze nie pamiętam co to było..

• Gość: aNGIE Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.telpol.net.pl 06.12.06, 14:38
      suuuuuuuuuuper, ale sie usmiałam:d
    • Gość: piłkarz łe tam IP: 213.199.198.* 06.12.06, 14:55
      Byście chłopcy zrobili listę debilnych komentarzy naszych wybitnych Bednarzów,
      Kalinowskich, tego buca z syfem na ryju i tych 2 największych kretynów z TVN
      Guana bana Salaka i Wilkowicza. Swoją drogą ktos ogląda OE w TVN? 35 sek
      relacji z meczu a reszta pindolenie jakiej to pasty na łeb użył świecący
      przykładem Bednarinia:)
      • Gość: fishmanek Re: łe tam IP: *.chello.pl 06.12.06, 15:10
        Święta racja. Tych dwóch kolesi w TVN to po prostu kompromitacja dla stacji
        która podobno prezentuje najwyższy poziom (według jej zarządu oczywiście)
        • Gość: Bodzio Re: łe tam IP: *.c245.petrotel.pl 06.12.06, 16:04
          Dla mnie liczy się tylko magazyn LIGA+ , i LIGA+EXTRA w C+, wszyscy
          dziennikarze i komentatorzy sportowi mogą sie uczyć od Twarowskigo,
          Smokowskiego , Laskowskiego , Wolskiego , i innych z C+.
          • Gość: Ufok Re: łe tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:08
            bylem kiedys na towarzyskim meczu Lecha Poznan w Opalenicy....to byl okres
            przygotowawczy przed runda w ktorej Gajtkowski na dobre sie rozstrzelal ale
            wczesniej mu strasznie nie szlo.i w tym meczu spartolil kolejna okazje i
            krzyknal: "k...a jo nidgy nie strzela!" :) padlem :)
    • Gość: KSG Re: Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:56
      Wiśniewski ma szerego innych hasełek. To zacytowane to jedno ze słabszych :)
      Nikt juz nie pamieta wywiadu dla C+ "Zagraliśmy jak takie pipki"? :)
      • Gość: magik Re: Żądamy złotoustych piłkarzy IP: 82.160.53.* 06.12.06, 17:35
        Wisniewski jest dobry, kiedys w przerwie meczu na C+ był z nim wywiad a on nie
        pamiętał ze strzelił bramkę, A jezeli chodzi o komentatorów to najlepsza jest
        para Laskowski Orłowski
    • Gość: look Najmądrzejsza wypowiedź dał Henry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:01
      bo jest najlepszy.oni sąod grania a nie od gadania choć gronie czynsto idziy w
      porze z godaniym.
    • Gość: veto Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.gl.digi.pl 06.12.06, 19:43
      dobre dobre :) ale pierwszy tekst Ronaldo the best :) prosto i na temat hahah
      • ws60 Re: Żądamy złotoustych piłkarzy 10.12.06, 14:55
        mógł być jeszcze remis :)
    • Gość: kurek Re: Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:54
      fajne te wypowiedzi hehe ale ta Ronaldo bardzo prawdziwa tak jest!!!!!
    • Gość: elozommm Re: Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:11
      A PAMIĘTACIE NASZEGO ZŁOTOUSTEGO BOGDANA ŁAZARKA???

"Trzeciak gra naładowany jak kabanos"
    • Gość: Grzegorz Rasiak Żądamy złotoustych piłkarzy IP: *.globalconnect.pl 06.12.06, 20:53
      zagralem swietny mecz
    • macu3 Redaktor o złotym piórze. 06.12.06, 20:59
      Panie redaktorze.

Z tego co mi wiadomo, kiedy używamy wyrażenia "mimo że", przecinek wstawiamy
      przed całością, a nie przed "że". ;o
      • Gość: !!!! Re: Redaktor o złotym piórze. IP: *.itt.com 06.12.06, 21:34
        oh ty trollu jeden ... WON!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka