Gość: micio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:45 polska - bułgaria panowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inż.Wilga Najlepsze było :trzeci set z Rosją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:17 Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morti Kobiety też reagują IP: 193.109.212.* 22.12.06, 10:09 Ja tam widzę, że u kobiet też są różnice. Poza tym trzeba wziąść pod uwagę, że faceci ogólnie częściej padają na zawały niż kobiety i jeszcze sprawdzić jakie były warunki pogodowe, bo nie jest to bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Kobiety też reagują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:10 Poza tym, z tekstu nie wynika jednoznacznie, czy te badane osoby, które zmarły, były fanami wymienionych drużyn, czy oglądały ich mecze, czy w ogóle interesują się piłką... Ale sport zabija - to prawda. Szef o mało mnie nie zabił, gdy po meczu siatkarzy z Rosją spóźniłem się na jakieśtam spotkanie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Kobiety też reagują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:12 Nie pisze się "wziąść" tylko "wziąć" Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Re: Piłka nas zabije 22.12.06, 10:42 Z tego wynika, ze prowadze super zdrowy tryb zycia! Bo pilka nozna interesuje mnie jak zeszloroczny snieg. Mogli by jeszcze podac, czy jest (to kibicowanie), mniej czy bardzie od palenia szkodliwe?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statystyk co za absurdalna tabelka??!! IP: 213.17.162.* 22.12.06, 11:07 Panowie autorzy: co to jest: A - "przegrane u siebie" i jaki ta pozycja ma związek z kolejnymi kolumnami tabeli?! No własnie a te kolejne kolumny - liczba zgonów wyrazona ułamkiem? - zastanówcie się, co tu podajecie. Domyslam się, ze "z czunba" ma być spojrzeniem z przymróżeniem oka, a nie dla "inteligentnych inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
robigy zenadix.pl 22.12.06, 13:34 wyniki tego badania czytalem w focusie bodajze jakies 4 lata temu -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Polska - Wyspy Owcze IP: *.hsd1.va.comcast.net 22.12.06, 14:17 Tego typu mecze mnie doprowadzaja do stanu przedzawalowego kiedy Bialo - Czerwoni mecza sie z futbolowymi potegami takimi jak np Cypr. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Wniosek? 22.12.06, 15:39 Wszystkich interesuje jak 22 zawodnikow gania za pilka po trawniku. Odpowiedz Link Zgłoś